ilginç 6 poşet yeşil çay yapıyor. limonlu yeşil çayı pek sevmem tadı acı gelir içine de acı biber katınca ne hale gelir ki. ama denemediğimiz o kaldı o da denenebilir15 gr yesil cay
Süper bir iksir :)) 15gr Yeşilçay bir cay kaşığı toz acı biber ve yarım limon.suyu kaynatıp karışımın üzerine döküp sabaha kadar demlemeye bırakıp sabah öğle aksam yemeklerden yarım saat once ic farki gorwceksin dukan iksir diyw google amcaya bir sor istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun. geçen yıl iş yerinde sırayla bir kaç kişi geçirdik. hastalığın tam iyileşmesi 20 günü falan buluyor, gözün kızarıyor küçülüyor akıyor çok acınacak bir halde oluyorsun. zannediyorum ilaç kullanarak geçmişti.Bende dikkat ediyorum ama cok su topluyo vucudum bunu fark edebiliyorum bu arada dikkat edin ben tuhaf bi goz virusunu kapmisim gozum kipkirmizi pek fena kendimi doktora zor attim sabahi sabh ettim herkesten uzak dur dedi doktor...
Benim derdimi de bi coz guzelim ya ben cok az verdim koca hafta 100 gr kadar....
gene mi 100 gram, Allah yardımcın olsunGeçen hafta 64.8
Bu hafta 64.7
Gelecek hafta hedefi 64.0
Kızlar bana bi yardım edin o kadar dikkat ediyorum ama gitmiyo kilolar
83.30 gramdi sabah 81.9 gram olmusum
kızlar kilom 59,9 menülerim az sonra geliyor
kızlar geçen hafta karatayımsı bir beslenme planım oldu. 300 gr. kilo almış gözüküyorum ama sadece 400 gr. kas yapmışım ve suyum da artmış. kötü değil yani...
sonuç olarak şu çıkar mı: doyana kadar karatay usulü yemek yiyip spor yapınca yağ yansa da kas arttığı için kilo verilmiyor. bu sonucu çıkartmak için erken olabilir. hangi diyet olursa olsun spora ilk başlandığında vücut kas yapar kilo alırsınız deniyor.takipteyim...
gene de mutluyum. vücud yağı, iç organ çevresi yağlanma ve metabolik yaşım düşüyor
**2. TAKIM 356. ETAP **
akrep33 (65,5 / 65,5 / 0 / 0,0%)
Seldom ( 79 / 78,6 / 0.4 / 0,51%)
hedef52 ( 63,8/64,1/ -0,3/-0,47 %)
selennnnn ( 60 /60/0/0,0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 / 70,0 / 0,4 / 0,57%)
Ambuyanbu ( 75,5 / 75.1 / 0,4 / 0,53%)
nurceng( 62,0 // / % ) Diyet bebeğin sütün etkilediği için izne ayrıldı
uhs ( 67,0 / 67,5 / -0,5 /-0,75%)
nazperver( 58 / 57,9 / 0,1 / 0,17 %)
ozgekrd ( 84,8 /83,8 /1,0 /1,18 % )
m1986( 63,8 / / / %)
fatmabol( 82 /81,9 / 0,1/0,12 %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,9 /0 / 0%)sabit
Elif_merve(64,8/64,7/0,1/0,15 %) yeni üye, hede kilo:53
2. TAKIM ORTALAMASI: %
**2. TAKIM 356. ETAP **
akrep33 (65,5 / 65,5 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 79 / 78,6 / 0.4 / 0,51%)
hedef52 ( 63,8/64,1/ -0,3/-0,47 %)
selennnnn ( 60 /60/0/0,0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 / 70,0 / 0,4 / 0,57%)
Ambuyanbu ( 75,5 / 75.1 / 0,4 / 0,53%)
nurceng( 62,0 // / % ) Diyet bebeğin sütün etkilediği için izne ayrıldı
uhs ( 67,0 / 67,5 / -0,5 /-0,75%)
nazperver( 58 / 57,9 / 0,1 / 0,17 %)
ozgekrd ( 84,8 /83,8 /1,0 /1,18 % )
m1986( 63,8 /63,5 /0,3 /0,47 %)
fatmabol( 82 /81,9 / 0,1/0,12 %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,9 /0 / 0%)sabit
Elif_merve(64,8/64,7/0,1/0,15 %) yeni üye, hede kilo:53
2. TAKIM ORTALAMASI: % 0,18
m1986 bilidirmde bulunmuş. QUOTe leri silmediği için alıntılanamamış öyle kalmış.listeye ekledim.
kendime yeni bir rakip buldum. kilosu bana yakın veeee kolay lokma gibi gözüküyoelif merveeeeeeeee var mısın kapışmaya. bak ben de sonuçta 73lerden bu kiloya geldim gerçi son dönem çok kilo vermedim ama metabolizma yavaşladı mazeretine sığınamazasın. yaşım 33, boyum da 1,57. yani her halikarda senden daha çok dez avantajlıyım . şimdiye kadar yarıştıklarımın 1 i mezun oldu, 1i 60 kilo oldu, biri de beni geçecekti ama takımdan ayrılmak zorunda kaldı. ha bi tane daha var onu unutmadım akrep, o da hızlı kilo verip alıyor, aynı zamanda senin de rakibin sayılır. üçümüzün akıbetini merak ediyorum.
seldom -ambu
siyahbeyaz-uhs
ozge-fatmabol
akrep, hedef, elif-merve, m1986
selennnn-çitlenbik-nazperver
bu isimler kiloları biribirine yakın gruplan benden söylemesi...bak m1986 da rakipmiş hmmmm
O zaman ust hareketleri yapmaya basliyorsun sekerim bir sopa aliyosun 100 sag 100 sol ceviriyorsun ebru salli cd si aliyosun karin calisiyosun ise yariyo bana guven bu gram gram zayiflamaktam daha karli bir yontem kaslari kuvvetlendiriyosun ve gozle gorulur inceliyosun ben yaptim bunu sende yaparsin canim benim...45 kilo vermis hic sarkmamis bi insan olarak soyluyorum bunlari ...ki o yontemle 70 kg ken 38 beden ust ve alt olarak basarmistim....su anda yine ayni seyi yapiyorum mezurayla c ok zayifladim ama tartida ibre oynamiyor verdigim 2 kilo bile olmadi ama bana sen zayiflamissin demeye basladilar bile en cokda bundan hoslaniyorum....yuruyus ve yuzme gercekten cok etkili olabilir ama bi ust karin kasini asla eritmeZ plates olmadan incelik olmaz once kaslar calisicak seldom buna yogunlasmani mezurayla olculerini alip ust beden uzerinde calismaya basla baslamani isyiyorum ve opuyorum
ayyy cok iyi olur valla.belki musait olanlarda katilir grup toplantisi yapariz.simdiden zayiflamaya basliyim bari beni goren sok olmasin.
bide vucut konusunda Allaha sukur iyiyim.ama popom biraz buyuk bide kollarim fazla sisman (Allahtan orantiliyim dimi :))))
Guzel bi kahvalti yaptim bugun ise de gitmedim kendime ayirdim bugunnu evde toparlamalar yapicam...
kızlar geçen hafta karatayımsı bir beslenme planım oldu. 300 gr. kilo almış gözüküyorum ama sadece 400 gr. kas yapmışım ve suyum da artmış. kötü değil yani...
sonuç olarak şu çıkar mı: doyana kadar karatay usulü yemek yiyip spor yapınca yağ yansa da kas arttığı için kilo verilmiyor. bu sonucu çıkartmak için erken olabilir. hangi diyet olursa olsun spora ilk başlandığında vücut kas yapar kilo alırsınız deniyor.takipteyim...
gene de mutluyum. vücud yağı, iç organ çevresi yağlanma ve metabolik yaşım düşüyor
Nereden bakicam fotograflarina seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?