Ben cikolata yedim mutlu oldum yanlis ama canim istedi ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun kaç gram yedin. 1 gramı 5 kaloridir. 10 gram yemişsen 50 kalori eder 1 tane meyveyi eksik ye telafi ettin bilesuçluluk yok ok
Ben cikolata yedim mutlu oldum yanlis ama canim istedi ...
Kesinlikle öylesin canım
Yaa bişii dicem beni de kabul et o minik aileye ne olurkiHem bana telini yazarmısın özeldeni birgün İstanbul a yolum düşerse seni mutlaka görmek istiyorum şekercim ya
Aa evet bende katılırım seve seve..
Ambu yaaa gerçekten biz ıst ekibi bir araya gelsek birgün..selen sen ben fatma da ıst sanırım başka varmiydi?? Yaz gelince bi çay icsek ne gadan güzel olur..dimi??
Bende dikkat ediyorum ama cok su topluyo vucudum bunu fark edebiliyorum bu arada dikkat edin ben tuhaf bi goz virusunu kapmisim gozum kipkirmizi pek fena kendimi doktora zor attim sabahi sabh ettim herkesten uzak dur dedi doktor...
Ah caaaanim üst 44-46 alt 42 daaaa nolsun :/ bi de benim göğüs mide göbek üç kat :/ kızım önceden!!! anne merdivenine oturayim mi derdiönceden yani :/ küçüldü ya da kızım büyüdü bir muamma :) faceden ekleyebilirsin beni gerçi kendi resmim pek yok
kızlar geçen hafta karatayımsı bir beslenme planım oldu. 300 gr. kilo almış gözüküyorum ama sadece 400 gr. kas yapmışım ve suyum da artmış. kötü değil yani...
sonuç olarak şu çıkar mı: doyana kadar karatay usulü yemek yiyip spor yapınca yağ yansa da kas arttığı için kilo verilmiyor. bu sonucu çıkartmak için erken olabilir. hangi diyet olursa olsun spora ilk başlandığında vücut kas yapar kilo alırsınız deniyor.takipteyim...
gene de mutluyum. vücud yağı, iç organ çevresi yağlanma ve metabolik yaşım düşüyor
Gecmis olsun. Neden oluyormus? Virus mu varmis? Istanbul bulusmasi bugun olsaydi korsan bandi takar oyle gelirdin degil mi?
ye yeee de ben seni geçeyim :)
bu arada sen benden neredeyse 2 kilo daha zayıfsın dolayısıyla 78 e inmen için senin 3 kilo vermen gerekirken benim neredeyse 5-6 kilo vermem lazım
nasıl olacak bu iş
Benim kilo verisim gram gram guzelim sen sanslisin daha hizli veriyorsun sen beni daha hizli gecersin benim kiloma daha hizli gelecegini biliyorum ama bende hirslanip daha fazla spor yapmak icin yarisalim diyorum malum haziranda sunnet dugunumuz var teyzesi...
Az önce ilk kez ve kesinlikle son kez yazdığım menünün dışına çıktımbir sade türk kahvesi içtim...günah cikarayim
hmmm aynen arkadaşım dur ben müsait bir zamanda bir araştırma yapayım şu metobolizmamız nasıl hızlanır extra neler yapabiliriz diye bu arada özelden mesaj attım sana haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?