Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy gerçekten ya çok pis gaza geldim
yalnız şu diyet konsunda gaza gelmek nasıl bişeydir nasıl sonuçlar doğrurur muamma...
şimdi üniv. sınavı için gaza gelse insan açar test kitaplarını harala gürele ders çalışır
Peki zayıflama konusunda gaza gelen insan ne yapar? bir ihtimal çıkar dışarı yürüüüür yürür veya spor salonunda enerji atar. diyet yapan bir insanın tek yapması gereken spordur, diğereleri YAPMAMAK üzerine kuruludur: tatlı yememk , çok yememek , aburcubur yememk , doymadan kalkmak , geç saatte yememek gibi...şimdi gaza geldik ya hadi bi tabak daha az yiyim gibi bi sonuç olmuyo, ay çok motiveyim akşam yemeği yemicem diyince eylemi en fazla 2-3 ssat geciktirebiliyorsun daha da zararlı çıkıyorsun.
Diyetin felsefesini düşüncükçe karnım acıkıyor

Ben cikolata yedim mutlu oldum yanlis ama canim istedi ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun kaç gram yedin. 1 gramı 5 kaloridir. 10 gram yemişsen 50 kalori eder 1 tane meyveyi eksik ye telafi ettin bile suçluluk yok ok

Ben cikolata yedim mutlu oldum yanlis ama canim istedi ...

ye yeee de ben seni geçeyim :)

bu arada sen benden neredeyse 2 kilo daha zayıfsın dolayısıyla 78 e inmen için senin 3 kilo vermen gerekirken benim neredeyse 5-6 kilo vermem lazım

nasıl olacak bu iş

Gecmis olsun. Neden oluyormus? Virus mu varmis? Istanbul bulusmasi bugun olsaydi korsan bandi takar oyle gelirdin degil mi?

Ayy Seldom seninkisi cok guzel benzetmeler yapiyor, bayiliyorum ona. Masallah yaaa. Merdiven demek

Hedeffff iyi tarafindan bak. Kas oranin ne kadar coksa yaglarin kendiliginden erime olasiligi da o kadar cok. Yani kas oranin yuksekse daha az cabayla daha cok yag yakiliyor. Gelecek haftalarda senden korksam iyi olacak:18:

Az önce ilk kez ve kesinlikle son kez yazdığım menünün dışına çıktım bir sade türk kahvesi içtim...günah cikarayim

Gecmis olsun. Neden oluyormus? Virus mu varmis? Istanbul bulusmasi bugun olsaydi korsan bandi takar oyle gelirdin degil mi?

Hic sorma selen havadan gecen biseymis bugun olsa gelemezdim size bulastirmazdim...

ye yeee de ben seni geçeyim :)

bu arada sen benden neredeyse 2 kilo daha zayıfsın dolayısıyla 78 e inmen için senin 3 kilo vermen gerekirken benim neredeyse 5-6 kilo vermem lazım

nasıl olacak bu iş

Benim kilo verisim gram gram guzelim sen sanslisin daha hizli veriyorsun sen beni daha hizli gecersin benim kiloma daha hizli gelecegini biliyorum ama bende hirslanip daha fazla spor yapmak icin yarisalim diyorum malum haziranda sunnet dugunumuz var teyzesi...

Bu saattede kimse olmuyor.

Oyyy benim de 1 haziranda kizimin gosterisi var luks bir otelde yapiyorlar fatma kac kilo olacagizz bacim sen bana onu soyle :)

Aslinda 75 kulaga cok hos geliyor ozge

Bu ayin sonuna kadar 78 olmak isterdim bi mucize olsun 30 nisanda 78 olayim ucardim havalara iste benim hatam sabrimi zorluyor ve kafaya takiyorum beyinde belli bi saatten sonra yoruluyor bugun cikolata ve kurabiye yedim nasil olsa almiyorumda dedim

hmmm aynen arkadaşım dur ben müsait bir zamanda bir araştırma yapayım şu metobolizmamız nasıl hızlanır extra neler yapabiliriz diye bu arada özelden mesaj attım sana haberin olsun

Sizce ayran detoksu yapmalı mıyım ? Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var :)

Az önce ilk kez ve kesinlikle son kez yazdığım menünün dışına çıktım bir sade türk kahvesi içtim...günah cikarayim

sadece bir kahve fazladan ictin ve yaziyosun Masaallah sana.ben yazmaya gerek bile duymam

hmmm aynen arkadaşım dur ben müsait bir zamanda bir araştırma yapayım şu metobolizmamız nasıl hızlanır extra neler yapabiliriz diye bu arada özelden mesaj attım sana haberin olsun

neeeee ozel msj haaaaaaa.niye kimse bana ozel maj atmiyo.bak kiskandim simdi.simdi siz metebolizma hizlandiran seyleride ozelden paylasmayasiniz sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…