Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uhs seninle rakip olsak mi.ama sen bir kilo falan daha al da:))
sen benden azsin yaa.benim simdki hdefim 64 olmak.cunku artik ic camasirlarimi degistirmek istiyyrum soylemesi ayip.3 yili fazladir ya hamile ya emzitiyor oldugum icin ve artik kilo da verdigim icin anneanne camasirlari gibi.uzerimde genislediler iyice.64 olunca gidip yenilerini aliyim diyorum.

Hedefcim yapmayu cok isterim tabiki fakat cepten giriyorum bunu nasil yapicagimida bilmiyorum tatlim evet ozgeyle yarisabiliriz bu super bi fikir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozge hadi yarisalim 78 kim olucak en once ki ben gram gram verebiliyorum ..

herkese hayirli cumalar bol dualar :)))
iki sabahtir nesfit yiyodum iyiydi ama bu sabah misafirim vardi normal yadim.
oglen kofte yogurt(yok ama alma umidim var)
aksam bilmiyorum
bogazim agriyo.hic keyfim yok.gece yada sabah misafir gelme ihtimali var.hicccc halim yok
bide en cok seldomla benim aramda fark var ama ben kolay lokma oldugumdan nasilsa oda beni gecer zannettiniz amaaaaa Insaallah sizi utandiricam. sacimi boyatip kendimi sevindiricem :))))

Seldom yemek metabolizmaya hiz katar su an hic vicdan yapma kardasin 3 gun az 1 gun cok yenildiginde daha guzel kilo verirsin uzme kendini ve evde yuruyusten sonra hafif gobek egzersizi yap..

son zamanlarda menülerimi önce deftere geçiriyorum sonra da topluca sabahtan sabaha bildiriyorum.
haftasonu yazmak uzun geldiği için bildiremiyordum.
cuma cumartesiyi istisna tutsam iyi olur.
bu gün yediklerimi peşin yazayım.

Sabah:ip peyniri 2-3 dlim (ölçmek tarif etmek zor)
1/2 yumurta, domates, biber, 2 ceviz 1 lıkma lahmacun, 1 minik muz

öğ: 5 yk ıspanak, 4 yk kurufasulye, 300 ml ayran

ara: 1 çilekli aktivia inşallah

Kizlar bugun ise gitmedim esimin telefonundan giriyorum şuan hastanedeyim ayrıntıları pazartesi anlatirim gecmisi okuyup yazilariniza cevap vericem optum sizi

kizlar hic sikilastirici krem kullandiniz mi.kilo verdikten sonra ozellikle dogumdan sonra ihtiyac duydunuz mu.
ben hic kullabmadim.ama olusan catlaklardan galiba kilo verdikce iyice yumusadi deri yuzeyim.bi tavsiyeniz var mi

suana yediklerim 774 kaloriymis.aksama kadar ne olucak acep.bide defterde yemek gunlugu yapip faydasini goren varmi? bende yapiyim diyorum.hedefcim sen yapiyosun galiba tavsiye edermisin

suana yediklerim 774 kaloriymis.aksama kadar ne olucak acep.bide defterde yemek gunlugu yapip faydasini goren varmi? bende yapiyim diyorum.hedefcim sen yapiyosun galiba tavsiye edermisin

deftere yazıp faydasını gören seldom:)
ben çok bi kilo vermedim ama bana motive edici geliyor. çünküm yazarken düşünme fırsatı buluyorsun. bugün mesela sabah kahvaltısını yapmadan önce 1 minik muz yemiştim onu yazmamışım hatırlayınca yazmak çok can sıkıcıydı:)

bazen bir bakıyorsun anam onu da yemişim bunu da mı yemişim şunu yemem gereksizdi sırf arkadaşın hatrı için yedim gibi özeleştiri yapıyorsun, sonuç olarak iyi tabi tavsiye edilir.,
bir de diyet yaparken yazması daha zevkli. diyet yapmazken üfffff yaz yaz bitmiyor padişah fermanı gibi

merhaba kızlar ya sabahtan yetişemedim sabah tartıldım 59.7 dim yaa 200 daha gitmiş
ama bu hafta hiç kaçamağım olmadı biliyorsunuz hemde bu kilo dün akşamki o ağır yemeğin üstüne çıktı
ohhh ohhh haftaya daha ümitliyim eğer hafta sonu kaçamaklarını abartmazsam

menüm
sabah
patates salatası peynir domates salatalık az biraz tahin pekmez
öğlen
sabahki domates salatalıklardan kaldıydı az bi peynir 3 lokma patates geçiştirdim
ara
2 ceviz 2 kuru incir
akşam
balık yşil salata semizotu yoğurtlu

Ya durduğum yerde beni gaza getiriyosun ya helal olsun sana :13: valla sonunda gıcık oldum ve kıpırdanma dalgalanmaları başladı bende ve buu da hafta sonu için hayra alamet kesin
hedeff benle kapışsana

ayy işte burda koptummmm çitlenbik senle alakalı değil anlayan anladı

şekerim, neden senle değil benle yarışmak istiyor sen onu bi düşün bakiiim :112:

25 dk tae bo yaptım :) bittimmmmmm atladım direk duşa :) :) ben bu tae bo olayından ümitliyim :) hayırlısı bakalım

Ben cikolata yedim mutlu oldum yanlis ama canim istedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…