EveeeettttBeni de gorecen miiii?
sadece bir kahve fazladan ictin ve yaziyosun Masaallah sana.ben yazmaya gerek bile duymam
neeeee ozel msj haaaaaaa.niye kimse bana ozel maj atmiyo.bak kiskandim simdi.simdi siz metebolizma hizlandiran seyleride ozelden paylasmayasiniz sakin
Yatmadan önce iyi olur diye 18 dk daha tae bo yaptım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveeeetttt
Nasıl güzel dimi taebo. Ben iki gündür yapamıyorum, dün eşimin izin günüydü bugünde vardiyası gündüze döndü, dolayısı ile akşam evde ve ben yine yapamadım, buna çözüm bulmalıyım çünkü çok pis gaza geldim ve gıcık oldum ilk harfi hedef olan birinee
Evet çok güzel ve hem de eğlenceli yani kesin işe yararbenim sol omzum acıyor yani ağrıyo da gibi tam anlamadım inş. incitmemişimdir :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveeeetttt
Nasıl güzel dimi taebo. Ben iki gündür yapamıyorum, dün eşimin izin günüydü bugünde vardiyası gündüze döndü, dolayısı ile akşam evde ve ben yine yapamadım, buna çözüm bulmalıyım çünkü çok pis gaza geldim ve gıcık oldum ilk harfi hedef olan birinee
Ogluslarla bugun komsumun koyundeydik.bahceye toprak dokmusler, toprak kulesinden kaydilar, toprak tasifilar, tirmandilar resmem camura belendiler.camurlu kiyafetleri cikardik el yuz yikandi henuz banyo yok cunkum biri uyudu biri uymak uzere...bende cok yoruldum , uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?