Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ozgeyle yarisicaktik ama elele verip destek olmaya karar verdik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yatmadan önce iyi olur diye 18 dk daha tae bo yaptım

Beni de gorecen miiii?
Eveeeetttt
sadece bir kahve fazladan ictin ve yaziyosun Masaallah sana.ben yazmaya gerek bile duymam

neeeee ozel msj haaaaaaa.niye kimse bana ozel maj atmiyo.bak kiskandim simdi.simdi siz metebolizma hizlandiran seyleride ozelden paylasmayasiniz sakin

Yatmadan önce iyi olur diye 18 dk daha tae bo yaptım

Nasıl güzel dimi taebo. Ben iki gündür yapamıyorum, dün eşimin izin günüydü bugünde vardiyası gündüze döndü, dolayısı ile akşam evde ve ben yine yapamadım, buna çözüm bulmalıyım çünkü çok pis gaza geldim ve gıcık oldum ilk harfi hedef olan birinee

Evet çok güzel ve hem de eğlenceli yani kesin işe yarar benim sol omzum acıyor yani ağrıyo da gibi tam anlamadım inş. incitmemişimdir :-/

ayy ne cok reklamini yaptinz cok merak ediyorum.bende yaomak istiyorum.ama evde bilgisayargillerden bisey yok(

dun yediklerim
kaljinca sirkeli su
kahvalti 3 yk yogurt,1er ck toz tarcin zencef 1 kepekli biskuvi,1 kivi,1 dlm ananas
ara 3 misir patlagi
ogle yogurtlu kabak yemegi,2 kasik manti
ara 3 misir patlagi.uzerlerine peynir surdum
ara 3 misir patlagi
aksam sabahin aynusi.
komsudan gelen helvanin tadina baktim.birde taze sanki bshceden koparilmis biber,2 domates ve 2 salatalik yedim.yemeseydim iyidi belji ama cok canim cekti.komsuya bi yerden gelmis.mmmmm mis.

dun 1 saat sporum vardi yine.cok seviyorum gidip eziyet cekmeyi ustunede para veriyorum:)).ama beni bu ara goren herkes zayiflamissin diyor.
esim h.sonu evde yok.diyeti bozmak da yok.

Bir müslümanda asla bulunmaması gereken dört temel yanlış:

1-Göbek bağlamak

2-Çok uyumak

3-Tembellik

4-İman zayıflığı..............

Sekizinci günah şişmanlık kitabından alıntı.

Son düzenleme:
Peygamberimiz(sallahü aleyhi ve sellem) ümmetinin zayıf noktalarını çok iyi bildiğinden, zaman zaman çeşitli ikaz ve tembihlerde bulunmuşlardır.

Bu hususta dikkat çeken ikazlardan biri de şöyledir:

"Ümmetimin hakkında korktuğum şeylerin en korkuncu (tehlikelisi) şunlardır: Karın büyüklüğü (göbek bağlamak), çok uyku, (maddi ve manevi) tembellik ve (yakin) iman zayıflığıdır"

Menü:

Sabah : küçük bir salcali tost

Öğleden sonra : (misafirim var)
1 kase kısır
1 kalem börek
1 maydanozlu kurabiye
1 irmik topu

Akşam : 1 kase yoğurt+1 yk şekersiz pekmez

1. Karın Büyüklüğü: Öncelikle hadiste dikkat çekilen şişmanlık değil,"göbek bağlamak" anlamındaki oburluktur.

Dolayısıyla karın büyüklüğü ile kendini gaflete salıp çok yiyen, yeme ve içmeyi hayatın gayesi edinen belki böylece şişman olan insanlar kasdedilmektedir.

Zira Peygamberimiz (s.a.v.) böyle yaşayan kimseler için dünya ve ahiret hayatları adına endişe duymuşlardır.

Şu halde bir insanın hayatında yeme ve içme gaye olmuşsa, onda ahiret hayatı adına bir hazırlık beklemek de zordur.

Nitekim Peygamberimiz(s.a.v.) "Ademoğlu karnından daha kötü bir kap doldurmamıştır.Oysaki Ademoğlu için belini doğrultacak bir kaç lokma yeterlidir.Şayet mutlaka yemesi gerekiyorsa, o zaman (midesinin) üçte birini yemek, üçte birini su, üçte birini de nefes için ayırsın" buyurmuşlardır.

Hz. Ömer "Çok yeme içmeden sakının! Zira o, bünyenizi hastalandırır, korkaklığı artırır ve ibadetlerinizde tembelleştirir" şeklinde ikaz etmiştir.

Hz. Ali(r.a.) da " Eğer karnın doymuyor ve obur isen, kendini müzmin hastalardn say" demiştir..

Son düzenleme:
Omzumun acısı geçti çok korkmuştum incittim diye :) neyse rahatladım :)

Ebu Hureyre (r.a.) şöyle bir olay anlatır: Bir defasında Hz Peygamber (s.a.v.) henüz müslüman olmamış Cahcah el-gıfari isimli bir kişiyi misafir etmişti. Misafir olması hasebiyle onun için bir keçini sağılmasını emretti. Keçi sağıldı, misafir sütü içti fakat doymayınca tam yedi keçinin sütü sağıldı.Adam yatıp sabah olunca, müslüman oldu. Hz. Peygamber sabah misafire bir keçi sağılmasnı emretti. Adam sütü içti, ikinci bir keçinin sütü getirildi, fakat içemedi.

Bunun üzerine Peygamberimiz " Mü'min bir mideyle (bir kişilik) yer (içer), kafir ise yedi kişilik yer(içer)" buyurdular.

Bugun annemlerde kaldim sabah 1 domates 2 dilim peynir 2 dilim ekmek lokmalik kaymak uzeri bal arada 3 kasik yogurt tarcin yarim elma cok guzel geldi anneme dietisyen tavsiyesi bugun bende basladim iii haftasonlari herkese

Herkese merhabalar iyi bir haftasonu dilerim

10 dk tae bo yaptım az yapabildim çünkü biraz sonra evden çıkacağız ve ben akşama kadar yokum :) gece gelince belki tekrar yapabilirim

Ogluslarla bugun komsumun koyundeydik.bahceye toprak dokmusler, toprak kulesinden kaydilar, toprak tasifilar, tirmandilar resmem camura belendiler.camurlu kiyafetleri cikardik el yuz yikandi henuz banyo yok cunkum biri uyudu biri uymak uzere...bende cok yoruldum , uyumak istiyorum

tam benim cocuklarin istedigi hayat.bu pepeyede gicik oluyorum hergun disarda oynuyo.bizimkide niye bizim boyle evimiz yok diye uzuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…