Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar sabah 500 gr. az ciktim ama gecen seferde boyle olmustu bir hafta sonra geri geldi.bakalim ne olucak.
bugun cok duzensiz yedim.gorumcemi ziyarete gittik.bizim buyuk bebegide gosterdik kasimdam beri antibiyotik kullanmamistim.bogazi kotuymus kizil olabilir dedi.Insaallah ilerlemez
gelelim menuye
sabah normal kahvaltim 12:30
oglen. iki tabak mercimek corbasi 5 kofte yogurt 16:30
ara sutlu nescafe 18:00
aksam bir kase nesfit 20:00
saatlerim cok sacma oldu ama boyle denk dustu.
hareket yok.kitap cocukluk sirri pedagog adem gunes (ben bu kitaba devam ediyorum ama yazmayi unutuyorum) suyu bugun pek icemedim.bide grip oluyorum hicccc keyfim yok.ufaklik 19:30 da oglen uykusuna yatti birazdan kalkar halim kotu anliycaginiz.ayyy cok yazdim hepinizi optummm

Daha yeni geldim eve :-/ çok yorgunum tae bo yapacak halim yok ama yarın ve pazartesi günü günah Çıkarma olarak ayran detoksu yapmayı düşünüyorum :) misafirlige gittik akşam ; 2 dilim baklava, 1 dilim börek, 3tane yaprak sarma ve 1 kase salata yedim . Bi de gecr meyve seansı yaptık tam oldu neyse iyi geceler herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bişey sorcam...kalorisini merak edip bakmak istiyorum yediklerimin bazen..ama nette o kadar alakasız ki bilgiler..mesela 100 gr sehriye çorbası 100 kaloride var 272 kaloride var..nasıl anlıyorsunuz doğrusunu?? İşin ilginci tarifler de aynı!!

seldomcum ben tele indirdim ordan bakiyorum.ama cok derine dalmadim.zaten o bana bir porsiyon 100 gr. diyo mesela bende isaretliyorum ama ben kac gr. corba ictigimi nerden biliyim.ben ortalma gunluk kalorim ciksin diye bakiyorum.bu soru tam hedeflik bence :))))

Dün akşam bir yere misafirlige gittik . Bizim bi yengemiz var 7 kilo vermiş iki ayda karbonhidrat diyeti ile. Zaten iki ayda bi görüşüyoruz ben de bi 7-8 kilo vereyim de şaşırtayım onları diyorum. Acayip gaza geldim hadi bakalım hayırlısı inşallah. :) Desteklerinizle...

Bugün biraz boğazım ağrıyor o yüzden garip bir beslenme sistemim oldu :/

7.00 : yarım kase sehriye çorbası

9.00 : 1 çay fincanı sebzeli mercimek çorbası

12.00 : 2 dlm etimek üzerine 1 tk zeytin ezmesi
Ballı bitkisel karışım

14.00 : 3 kofte
2 dlm ekmek
1 kupa sebzeli mercimek çorbası

17.30 : 3 yk fırın makarna
Ayran
4 yk zeytinyağlı fasulye

2 lt su

20 dk yürüyüş + 20 dk parktaki zimbirtilarda spor

:) bence de her yemegin yapilisindan icine katilan yagdan hatta corbanin kivamindan kalori farli cikar o yuzden cok hassas hesap yapmamak lazim.
Doktorlarin kullandigi degisim listeleri var.onlarin kalorisini kullanmak daha pratik.1 kofte kadar yagsiz etin ayni buyuklukteki baliktan farkli olmadigi mantigi var.
Şöyle:
1-et grubu(yagsiz):30gr.:69 kalori
1kofte kadar et veya tavuk veya balik veya 1yumurta veya 4 yk baklagilveya 1dilim yagsiz peynir veya 3yk lor

2-ekmek grubu:70 kalori:25 gr:1 dilim ekmek veya 1 galeta veya 2 etimek veya 1kase yagsiz corbaveya 2yk yagsiz pilav veya 2 yk yagsiz makarna veya 1.5 yk un

3-yag:5gr:45 kalri:5 zeytin:2 ceviz
1kase cobaya ve 2 yk pilava veya 1tabak diyet sulu yemege 5gr.yag hesaplanir

4.sut grubu yarim yagli:120 kal: 1 su bardagi

5-pismis sebze :4yk:28-30 kalori

donusum diyeti kitabinda cok ayrintili bilgi veriyordu bu donusum konusunda.

Ne olduk böyle ya :-/ oimse yazmıyo iki gündür

Ne olduk böyle ya :-/ oimse yazmıyo iki gündür

Evet haftasonu herkes ailesiyle gez toz ye ic derken yya yazmaya vakit yok ya da yaxacak yuz
Ben de durum ayni pztsi duzeliriz insallah

Bu hafta ilginc bisey oldu
Esim tlfonunu cuma gunu dusurmus.ilginc olan bu degil tabi, bu gayet dogal bi olay:) telefonu dusurdugunu fusundugu yere bakar yok kamera kayitlarindan gormusler ki kadinin biri telefonu buluyor karisturiyor sonra da cantaya atip takdiyle gidiyor.telefon uc yillik maddi degeri yok ama rehberi de gectim cocuklarin kamera kayitlari bi orda var.pc bozuldu kayitlar gitti, harici bellege attigimiz goruntuler acilmiyo ...ben tabi uzuldum bu duruma.icimin sıkıldıgini fark ettim niye diye dusundukce bundan olfugunu gordum, Allah'a havale ettik, nadipse buluruz diye degilse de Allah oyle istiyordur kabulleniriz dedik...tabi emniyete suc duyutusu yapacaktik.şükür ki gerek kalmadi:guvenlikci-kantinci-taksici super uclusunun bilgi ve destegi ile telefonu goturen kadinin koyune kadar gidildi tegon alındı:) Allah sevindirecegi kuluna once esegini kaybetyirir sonra buldururmus oyle oldu.umarim bu olaydan dogru ders cikartmisimdir
1-bilgileri kopyala
2-tlfonuna sahip cik, (ben de cok ortsliga birakirim telefomumu)
3-telefon eskimiş degistir (her duyan satsan para etmez dedigine göre cok eski gorunuyo demek ki:/)

gecmis olsun hedefcim.benim akilli telefonda kafayi yedi kendi kendine aciliå kapaniyo.hat cekmiyo ne biliyim bir acayip herseyde.ama hafiza kartimi esim aldi bende resimler gitmesin diye format attiramiyorum boyle idare ediyorum.yeterki kuzularimin resmi gitmesin :)))

kizlar yillarrrr varki light sut almamistim.anammm bu ne boyle ne renk var ne tat var.benim tatli tatli yedigim nesfit gitti su tadi geldi.ama kalori farki icin bir sure katlanicam.

siyahbeyazcim bu haftaki kilo verisimi sana adiycam.beni rencide ettiginden beri baya dikkat ediyorum yememe.kendimi seldoma gectirmeyede niyetim yok :))))

Boyle gidersem cumaya da akrep beni rencide eder hic koz vermemek lazim ellerine.

Sabah 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 yumurta
Ara 1 bardak ayran 1 icli koft
Aksam 1 kase corba 1 lahmacun ayran kucucuktd pide
1 adet elma kromlu cay disarda cocukla yuruyus tabi yuruyus sayilirsa haftasonu coluk cocukla yememek imkansiz gibi aaa sunuda ye aaa bunuda hafta ici yap dietini laflarida cabasi yarin yuruyus yapilicak bugunde 45 dk plates ...daha yatana kadar cok vakit var ama hayirlisi artik kafama takmiycam oldugu kadar artik bide boyle deniyeyim.

Gozum hala cok kotu ne bicim virusse dayak yemis gibiyim..bu yuzdende bi hafta yuruyus plates hep kaldi...Allah oncelikle saglik versin hepimize cunku saglik olmazsa hicbisey yapilmiyor

sen yeter ki ver de.rencude etmek istemedim canim.gaz vermek istedim.seni kirmamisimdir umarim.

Mezurayla olculerimizide alip yazalim artik...ilk ben basliyayim 102 83 106 gibi cok buyuk rakamlarlada millet bu cesaretimden dolayi beni kutlasin...

Hadi hanimlar kilo veriyoruzda neremizden gidiyor bakalim...ben olcu cetveli yaptim evde her persembe tekrar edip bi yere not dusucem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…