Kızlar bişey sorcam...kalorisini merak edip bakmak istiyorum yediklerimin bazen..ama nette o kadar alakasız ki bilgiler..mesela 100 gr sehriye çorbası 100 kaloride var 272 kaloride var..nasıl anlıyorsunuz doğrusunu?? İşin ilginci tarifler de aynı!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) bence de her yemegin yapilisindan icine katilan yagdan hatta corbanin kivamindan kalori farli cikar o yuzden cok hassas hesap yapmamak lazim.seldomcum ben tele indirdim ordan bakiyorum.ama cok derine dalmadim.zaten o bana bir porsiyon 100 gr. diyo mesela bende isaretliyorum ama ben kac gr. corba ictigimi nerden biliyim.ben ortalma gunluk kalorim ciksin diye bakiyorum.bu soru tam hedeflik bence :))))
Evet haftasonu herkes ailesiyle gez toz ye ic derken yya yazmaya vakit yok ya da yaxacak yuzNe olduk böyle ya :-/ oimse yazmıyo iki gündür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar yillarrrr varki light sut almamistim.anammm bu ne boyle ne renk var ne tat var.benim tatli tatli yedigim nesfit gitti su tadi geldi.ama kalori farki icin bir sure katlanicam.
siyahbeyazcim bu haftaki kilo verisimi sana adiycam.beni rencide ettiginden beri baya dikkat ediyorum yememe.kendimi seldoma gectirmeyede niyetim yok :))))
kizlar yillarrrr varki light sut almamistim.anammm bu ne boyle ne renk var ne tat var.benim tatli tatli yedigim nesfit gitti su tadi geldi.ama kalori farki icin bir sure katlanicam.
siyahbeyazcim bu haftaki kilo verisimi sana adiycam.beni rencide ettiginden beri baya dikkat ediyorum yememe.kendimi seldoma gectirmeyede niyetim yok :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?