Bu hafta ilginc bisey oldu
Esim tlfonunu cuma gunu dusurmus.ilginc olan bu degil tabi, bu gayet dogal bi olay:) telefonu dusurdugunu fusundugu yere bakar yok kamera kayitlarindan gormusler ki kadinin biri telefonu buluyor karisturiyor sonra da cantaya atip takdiyle gidiyor.telefon uc yillik maddi degeri yok ama rehberi de gectim cocuklarin kamera kayitlari bi orda var.pc bozuldu kayitlar gitti, harici bellege attigimiz goruntuler acilmiyo ...ben tabi uzuldum bu duruma.icimin sıkıldıgini fark ettim niye diye dusundukce bundan olfugunu gordum, Allah'a havale ettik, nadipse buluruz diye degilse de Allah oyle istiyordur kabulleniriz dedik...tabi emniyete suc duyutusu yapacaktik.şükür ki gerek kalmadi:guvenlikci-kantinci-taksici super uclusunun bilgi ve destegi ile telefonu goturen kadinin koyune kadar gidildi tegon alındı:) Allah sevindirecegi kuluna once esegini kaybetyirir sonra buldururmus oyle oldu.umarim bu olaydan dogru ders cikartmisimdir
1-bilgileri kopyala
2-tlfonuna sahip cik, (ben de cok ortsliga birakirim telefomumu)
3-telefon eskimiş degistir (her duyan satsan para etmez dedigine göre cok eski gorunuyo demek ki:/)