- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
memnuniyetle olurum sen kaç kilosun şimdi bende bu aralar şişkinlik var belki aynı kiloyuzdur
sen ne güzel spora gidiyorsun bende o yok ama neyse bende yürüyüşe başlıcam
seni görmesemde çok tatlı biri olduğunu düşünüyorum inş verirsin
geçmiş olsun canım bende telefonumu çaldırmıştım hemde kolumdaki çantadan çaldılar zordu o geldi aklıma şimdi
bende bugün mezura alıcam bakalım benim ölçülerim ne imiş
benimde bu kitabı almam lazım oğlum için daha yedi aylık şimdiden sinirli bir çocuk bakalım büyüyünce nasıl uğraşıcaz
yazsana sen benim rakibimsin ya bilmem lazım
83 bel mi yani belin en ince kısmı değil mi?
ben göbeğin tam etrafından da bi ölçü alıyorum o kaorkunç çıkıyor, yandan fışkıranları da mezuranın içine toplayınca feciiiiiiiii:18:
hedef ; çok geçmiş olsun..zaten o giden telefondan çok rehberi vs çok daha canını sıkıyor insanın..da bi şeyi merak ettim..köye kadının kapısına gidince nasıl bir tepki verdi?? ayyyyyyyyy sizinmiydi oooo falan mı dedi??
amaaaan az önce bi arkadaşta mezura varmış ölçtük itinayla (evet bir sınıf öğretmeninin çantasından çıktı şoktayım) yazayım ben de size de bi cesaret gelsin...ve elma şekeri ile neyi kastettiğimi anlayıverin :)
göğüs : 105
bel (can simidi diyelim biz ona) : 104
basen :98
bildiğin ters üçgen ayol :) bu arada geçen gün bi moda progamında diyordu ki 90-60-90 kriteri 90lı yılların başında son buldu..çünkü nesil gitgide irileşti..o nedenle şimdi aranan ölçü 100-63-100 imiş... bu şartlarda ben popoya almalı göğüsten vermeli beli ikiye bölmeliyim..mümkünmüdür acep :)
walla her türlü yoruma açığım bu nedir arkadaş böyle yeeeaaaaa :/
evet ya ölçülerini yazanlar mütavazilik ediyomuş gibi ayyy çok fazla falan demesin. yorumsuz yazsın. daha beterleri var belkim, belki cesareti kırılıyor
benim göbek çevresi 100küsür dü...ben oraya takıldım şimdi gene öyle çıkarsa...
ben o kitabın medhini kimden duydum yafff biri çok beğendiğini söylemişti:44:
ooooy oyyyy yerinde sayanlar klubu mü kursakbakın 4 kişilik bir kulüp anlayanlar anladı
Ben montignac diyetine başlamayı düşünüyorum da bir bilgisi olan ya da bana tavsiye verebilecek biri var mı ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun.ben de haftasonunun ertesinde morlaman çökmüş durumdayımgeçen hafta araöğünsüz beslendim şimdi gene kalorilik ve araöğünlü beslenmeyei düşünüyorum.
benim ikizlerden bir tanesi takıntılı mıdır sabit fikirli midir anlayamadım. illaki o...ne dediyese o olacak. hayır diye ısrar edip bağırırsam bu sefer ne istediğini unutup ağlıyor, sen bana kızdın diye. o kadar da duygusal , ağlıyo diye gidip özür diliyoruz, sarılıyoruz ben oğlumu çok seviyorum falan diyince sakinleşiyor istediği şeyi de unutuyor...ama bu yönetm dışında istediği şeyi yapmamanın başka bir yolunu bulamadık.
abisinin ben10'lu bir bardağı var, temiz bile olsa ondan su içmez bu abimin diye. başkasının tabağındaki yemeği yemez benim değil bu diye. sofradan kalkar gider geri döndüğünde kendi tabağındaki yemeği unutur o benim değil diye yemez yeni tabak koyarız masaya, kaşığa biraz yemek bulaşınca yıka diye verir, sütü pipetle içerler genelde yeni pipet verince artık rengini mi seçiyor napıyorsa 'bu benim değil ' diye başka ister...anlayamadım ki...takıntı mı var obsesiflik mi, yaşına uygun davranış mıdır öyle olsa öbürlerinde hiç böyle şey yaşamadım...
genelde davranışlarımız o hep muhalefet olduğu için onun suyuna gitme, ona bulaşmama şeklinde. e diğer kardeşleri de var onlar da' demek ki bağırıp ağlarsam istediğimi yaptırabilirim' mesajını alıyorlar.
ikizin diğer teki de kendini bile savunmayıp bunu bizden bekliyor, bak ben cici çocuğum beni siz savunun gibi...
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?ya da fikri olan???
Seldom senin icin dostane tavsiyrm sopa cevirme hareketi yapman bir ay sonunda bana dua ediceksin vileda sopasini al boynunun arkasina koy saga sola cevir iki yaninin yandigini hissedene kadar devam etmelisin yuruyus care degil birde uyaninca kollarini iki yanda asagiya kadar indirebildigin kadar indir yan taraflar yanana kadar hemde...cok farkediyor hissediceksin ilk basta agri yapar ama gecer tv izlerken kollarini kaldir gogus hizana getir ve saga sola ikisini birlikte hareket ettir...yan katin kaslari calis sen bilr sonuca inanamiyacaksin...
Bence biraz sakin ol elifcim maymun istahlilik yapinca o olmadi bu olmadi daha cok kilo alirsin istikrar onemli ama yinede sen bilirsin tatlim
Bu konuya niye bu kadar takintiliyim soyluyeyim saatlerce spor yapsanda bazen inceelemiyor insan onemli olan dogruyu yapmak sonucta bu vucut emanet yorup hirpalamakta haram neticede...sorun neyse ona odaklanin kilo verdik saniyoruz sonra hoppp geri geliyor cunku ya kas giidiyor vucut deforme oluyor yada su bitiyor hastaliklara acik hale geliyor bu benim fikrim ve senelerin tecrubesi kayrayi dogurdugumda belim 100 cmdende fazlaydi inanin can simidi gibi tasiyordu ama belimin iki yani su anda kasli ve ne kadar kilo alirsam alayim hep derli toplu duruyor tasma olmuyor ama sopa hareketini ihmal etmiyorum.
ne demişhedef ; çok geçmiş olsun..zaten o giden telefondan çok rehberi vs çok daha canını sıkıyor insanın..da bi şeyi merak ettim..köye kadının kapısına gidince nasıl bir tepki verdi?? ayyyyyyyyy sizinmiydi oooo falan mı dedi??
amaaaan az önce bi arkadaşta mezura varmış ölçtük itinayla (evet bir sınıf öğretmeninin çantasından çıktı şoktayım) yazayım ben de size de bi cesaret gelsin...ve elma şekeri ile neyi kastettiğimi anlayıverin :)
bildiğin ters üçgen ayol :) bu arada geçen gün bi moda progamında diyordu ki 90-60-90 kriteri 90lı yılların başında son buldu..çünkü nesil gitgide irileşti..o nedenle şimdi aranan ölçü 100-63-100 imiş... bu şartlarda ben popoya almalı göğüsten vermeli beli ikiye bölmeliyim..mümkünmüdür acep :)
bence sen o sopayı eline al, seldomu kovala, baksana başka türlü olmayacakSeldom senin icin dostane tavsiyrm sopa cevirme hareketi yapman bir ay sonunda bana dua ediceksin vileda sopasini al boynunun arkasina koy saga sola cevir iki yaninin yandigini hissedene kadar devam etmelisin yuruyus care degil birde uyaninca kollarini iki yanda asagiya kadar indirebildigin kadar indir yan taraflar yanana kadar hemde...cok farkediyor hissediceksin ilk basta agri yapar ama gecer tv izlerken kollarini kaldir gogus hizana getir ve saga sola ikisini birlikte hareket ettir...yan katin kaslari calis sen bilr sonuca inanamiyacaksin...
Hayatim en sismaniniz benim yani ne diyeyim benim olcum 60 kg biriyle ayni olucak degilya
canim benim keske yardim edebilsem.amma alesef.hayırlı olsun.ben de haftasonunun ertesinde morlaman çökmüş durumdayımgeçen hafta araöğünsüz beslendim şimdi gene kalorilik ve araöğünlü beslenmeyei düşünüyorum.
benim ikizlerden bir tanesi takıntılı mıdır sabit fikirli midir anlayamadım. illaki o...ne dediyese o olacak. hayır diye ısrar edip bağırırsam bu sefer ne istediğini unutup ağlıyor, sen bana kızdın diye. o kadar da duygusal , ağlıyo diye gidip özür diliyoruz, sarılıyoruz ben oğlumu çok seviyorum falan diyince sakinleşiyor istediği şeyi de unutuyor...ama bu yönetm dışında istediği şeyi yapmamanın başka bir yolunu bulamadık.
abisinin ben10'lu bir bardağı var, temiz bile olsa ondan su içmez bu abimin diye. başkasının tabağındaki yemeği yemez benim değil bu diye. sofradan kalkar gider geri döndüğünde kendi tabağındaki yemeği unutur o benim değil diye yemez yeni tabak koyarız masaya, kaşığa biraz yemek bulaşınca yıka diye verir, sütü pipetle içerler genelde yeni pipet verince artık rengini mi seçiyor napıyorsa 'bu benim değil ' diye başka ister...anlayamadım ki...takıntı mı var obsesiflik mi, yaşına uygun davranış mıdır öyle olsa öbürlerinde hiç böyle şey yaşamadım...
genelde davranışlarımız o hep muhalefet olduğu için onun suyuna gitme, ona bulaşmama şeklinde. e diğer kardeşleri de var onlar da' demek ki bağırıp ağlarsam istediğimi yaptırabilirim' mesajını alıyorlar.
ikizin diğer teki de kendini bile savunmayıp bunu bizden bekliyor, bak ben cici çocuğum beni siz savunun gibi...
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?ya da fikri olan???
memnuniyetle olurum sen kaç kilosun şimdi bende bu aralar şişkinlik var belki aynı kiloyuzdur
sen ne güzel spora gidiyorsun bende o yok ama neyse bende yürüyüşe başlıcam
seni görmesemde çok tatlı biri olduğunu düşünüyorum inş verirsin
geçmiş olsun canım bende telefonumu çaldırmıştım hemde kolumdaki çantadan çaldılar zordu o geldi aklıma şimdi
bende bugün mezura alıcam bakalım benim ölçülerim ne imiş
benimde bu kitabı almam lazım oğlum için daha yedi aylık şimdiden sinirli bir çocuk bakalım büyüyünce nasıl uğraşıcaz
yazsana sen benim rakibimsin ya bilmem lazım
cook tatlisin.ama seni bolemeyiz :))hedef ; çok geçmiş olsun..zaten o giden telefondan çok rehberi vs çok daha canını sıkıyor insanın..da bi şeyi merak ettim..köye kadının kapısına gidince nasıl bir tepki verdi?? ayyyyyyyyy sizinmiydi oooo falan mı dedi??
Seldom senin icin dostane tavsiyrm sopa cevirme hareketi yapman bir ay sonunda bana dua ediceksin vileda sopasini al boynunun arkasina koy saga sola cevir iki yaninin yandigini hissedene kadar devam etmelisin yuruyus care degil birde uyaninca kollarini iki yanda asagiya kadar indirebildigin kadar indir yan taraflar yanana kadar hemde...cok farkediyor hissediceksin ilk basta agri yapar ama gecer tv izlerken kollarini kaldir gogus hizana getir ve saga sola ikisini birlikte hareket ettir...yan katin kaslari calis sen bilr sonuca inanamiyacaksin...
Umarim onem verirsiniz sizlleri cok opuyorum 1 saatlik yyuruyusumu yaptim simdi sopa cevirip evimi topluycam...
bunalr da benim ölçüler:88-81-104- (92 de göbek çevresi)
Eki Görüntüle 1068330 bu bardak benim vücut şeklime benziyor
Eki Görüntüle 1068331 bu bardak da galiba seldom'a
umarım öyle kalırBugün yediklerim :) :) :)
Kahvaltı ; 1/4 gözleme, çay, 2 çk. Fındık kreması
Öğlen 2 dilim kek ve 1 bardak süt
Ara 1 elma :)
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği, 2 yk kuru fasulye, yarım dilim ekmek, 3-4 tane lahana sarması
Son yemek yeme saati 15:30 umarım böyle kalır
Ayrıca 20 dk tae bo yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?