Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

90 60 90 olmakda cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ölçülerim 85-75-100.5 basenim çok fazla kesinlikle vermem gereken yer

anammmm aramızda 4,4 kilo var:44:nası olacak o işhedefin kaçtı bakiiim senin belki 52ye gelmeden yakalarım seni

şekerim, neden senle değil benle yarışmak istiyor sen onu bi düşün bakiiim :112:

yaaa noldu kiii ben anlamdım neden gülüyorsunuz yaaa

umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir
ben sadece dün kaçamak yaptım hemde çok kötü bir kaçamak
sabah kahvaltıda sigara börekleri efendime söyliyim tahin pekmez peyniri zeytini derken
ikindi gibi acıkılır haaa bu arada annem geldi izmirden mutluluğum ve dinlenmecem katmerlendi
evet derken buranın pidesi çok meşhur ve güzeldir anneme jest olsun diye gidilir pide yaptırılır çiğ köftesiydi derken tam bir kalori bombası bir akşam yemğiyle gün sonlanır

gelelim bu güne
sabah
peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
sabah kahvaltısı geç olunca ara falan yok
akşam 18de
mangal keyfi 6 kanat 4 köfte salata

anammm destan yazmışım ya ben
ya ben kitap paylaşmayı unutuyorum
kızlar bir kitap okuyorum
Ahmet Çankırılı çocuklara söz geçirme sanatı
kesinikle tavsiye ederim

40 dk tae bo yaptım ama acayip terledim şimdi hemen bi duş alıcam ohhhhh misss sonra gönül rahatlığı ile uyuyabilirim :)

Fatmacim evde mezura yok almaya calisayim bugün..

Menü :

Sabah : 1 yumurta
3siyah+2yeşil zeytin
Domates
1 kepekli sandviç ekmeği

Öğle : 1 tabak türlü
2 dlm ekmek
Yoğurt

Akşam : 1 kupa tavuk mantar çorbası
1 tabak türlü
2 dlm ekmek

Bugün ilk ve son dersim boş yürüyüş yapabilirim..ama heryerim merkez boğazım olmak üzere ağrıyor..duruma göre yazarım

Benim ölçülerim 85-75-100.5 basenim çok fazla kesinlikle vermem gereken yer

Hem alt bolgeyi hemde belini inceltebilecegin hareket programi uygulamalisin...halledersin sporu bu bolgelerin uzerinde yogunladarak yapmalisin.

günaydın kızlar yine bir pazartesi yine yeni hedeflerle buradayım
çocuğum rahatsızdı perşembeden itibaren ilk 2 dişini birden çıkardı cuma günü o yüzden işe gelemedim bebeğim çok huysuzlandı kucaktan inmedi düne kadar çok şükür şimdi iyi
birde spiral taktırmıştım 1 ay olmadı hafif hafif kanamam oluyodu korktum cuma günü doktora gittim olurmuş 3 aya kadar rahatladık

hafta sonu diyet falan yapmadım canım istemedi her işle uğraşmak bana biraz zor geliyor hem anne hem iş kadını hem bebeğime oyun arkadaşı hem ev hanımı zor eşime anlattım bana yardım ol herşeyin altından kalkamıyorum dedim o da kendince yardım ettiğini düşünüyo tabi ama ben daha fazlasını istiyorum bilmiyorum adamı da bunaltmakta istemiyorum

neyse artık diyet olayından vazgeçtim artık beslenme şeklimi değiştiricem yani yapmam gereken şeyleri yapıcam şekeri tuzu hayatımdan çıkarıcam çok canım istemedikçe ekmek pilav makarna yemicem bakalım bu fikirimi uygulayabilecek miyim????????????

Emin ol bunların hepsini fazlasiyla her kadın yaşıyor..koyver gitsin modundayim 3 gündür...rahat mıyım değilim ama en azından yorgun da değilim :/ dene sende birkaç gün..

memnuniyetle olurum sen kaç kilosun şimdi bende bu aralar şişkinlik var belki aynı kiloyuzdur
sen ne güzel spora gidiyorsun bende o yok ama neyse bende yürüyüşe başlıcam

seni görmesemde çok tatlı biri olduğunu düşünüyorum inş verirsin

geçmiş olsun canım bende telefonumu çaldırmıştım hemde kolumdaki çantadan çaldılar zordu o geldi aklıma şimdi

Mezurayla olculerimizide alip yazalim artik...ilk ben basliyayim 102 83 106 gibi cok buyuk rakamlarlada millet bu cesaretimden dolayi beni kutlasin...

bende bugün mezura alıcam bakalım benim ölçülerim ne imiş

anammm destan yazmışım ya ben
ya ben kitap paylaşmayı unutuyorum
kızlar bir kitap okuyorum
Ahmet Çankırılı çocuklara söz geçirme sanatı
kesinikle tavsiye ederim
benimde bu kitabı almam lazım oğlum için daha yedi aylık şimdiden sinirli bir çocuk bakalım büyüyünce nasıl uğraşıcaz

fatma, merve ay sizin olculerinizde ne varmis ayol.ben hic yazmiyim.

yazsana sen benim rakibimsin ya bilmem lazım

ya akrebcim bir karışım yazmıştınız galiba kabızlık içindi bende alabilirim o karışımı ihtiyacım var da

Mezurayla olculerimizide alip yazalim artik...ilk ben basliyayim 102 83 106 gibi cok buyuk rakamlarlada millet bu cesaretimden dolayi beni kutlasin...

83 bel mi yani belin en ince kısmı değil mi?
ben göbeğin tam etrafından da bi ölçü alıyorum o kaorkunç çıkıyor, yandan fışkıranları da mezuranın içine toplayınca feciiiiiiiii:18:

fatma, merve ay sizin olculerinizde ne varmis ayol.ben hic yazmiyim.

evet ya ölçülerini yazanlar mütavazilik ediyomuş gibi ayyy çok fazla falan demesin. yorumsuz yazsın. daha beterleri var belkim, belki cesareti kırılıyor
benim göbek çevresi 100küsür dü...ben oraya takıldım şimdi gene öyle çıkarsa...

yeni bir kitaba basladim.suya dusen kan.bugun 50 kusur sayfa okudum
ben o kitabın medhini kimden duydum yafff biri çok beğendiğini söylemişti:44:

yok canim olurmu takiliyorum.gercekten iyi bir rakip olamadim sana gaz veremedim ama sen bana iyi gaz verdin.ilk verdigim 5 kiloyu sana ithaf edicem sende boyle devam eder kisa zamanda 65 i gorursun Insaallah

ooooy oyyyy yerinde sayanlar klubu mü kursak bakın 4 kişilik bir kulüpanlayanlar anladı

hayırlı olsun.ben de haftasonunun ertesinde morlaman çökmüş durumdayım geçen hafta araöğünsüz beslendim şimdi gene kalorilik ve araöğünlü beslenmeyei düşünüyorum.

benim ikizlerden bir tanesi takıntılı mıdır sabit fikirli midir anlayamadım. illaki o...ne dediyese o olacak. hayır diye ısrar edip bağırırsam bu sefer ne istediğini unutup ağlıyor, sen bana kızdın diye. o kadar da duygusal , ağlıyo diye gidip özür diliyoruz, sarılıyoruz ben oğlumu çok seviyorum falan diyince sakinleşiyor istediği şeyi de unutuyor...ama bu yönetm dışında istediği şeyi yapmamanın başka bir yolunu bulamadık.
abisinin ben10'lu bir bardağı var, temiz bile olsa ondan su içmez bu abimin diye. başkasının tabağındaki yemeği yemez benim değil bu diye. sofradan kalkar gider geri döndüğünde kendi tabağındaki yemeği unutur o benim değil diye yemez yeni tabak koyarız masaya, kaşığa biraz yemek bulaşınca yıka diye verir, sütü pipetle içerler genelde yeni pipet verince artık rengini mi seçiyor napıyorsa 'bu benim değil ' diye başka ister...anlayamadım ki...takıntı mı var obsesiflik mi, yaşına uygun davranış mıdır öyle olsa öbürlerinde hiç böyle şey yaşamadım...
genelde davranışlarımız o hep muhalefet olduğu için onun suyuna gitme, ona bulaşmama şeklinde. e diğer kardeşleri de var onlar da' demek ki bağırıp ağlarsam istediğimi yaptırabilirim' mesajını alıyorlar.
ikizin diğer teki de kendini bile savunmayıp bunu bizden bekliyor, bak ben cici çocuğum beni siz savunun gibi...
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?ya da fikri olan???

hedef ; çok geçmiş olsun..zaten o giden telefondan çok rehberi vs çok daha canını sıkıyor insanın..da bi şeyi merak ettim..köye kadının kapısına gidince nasıl bir tepki verdi?? ayyyyyyyyy sizinmiydi oooo falan mı dedi??

amaaaan az önce bi arkadaşta mezura varmış ölçtük itinayla (evet bir sınıf öğretmeninin çantasından çıktı şoktayım ) yazayım ben de size de bi cesaret gelsin...ve elma şekeri ile neyi kastettiğimi anlayıverin :)

göğüs : 105
bel (can simidi diyelim biz ona) : 104
basen :98

bildiğin ters üçgen ayol :) bu arada geçen gün bi moda progamında diyordu ki 90-60-90 kriteri 90lı yılların başında son buldu..çünkü nesil gitgide irileşti..o nedenle şimdi aranan ölçü 100-63-100 imiş... bu şartlarda ben popoya almalı göğüsten vermeli beli ikiye bölmeliyim..mümkünmüdür acep :)

walla her türlü yoruma açığım bu nedir arkadaş böyle yeeeaaaaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…