Ya durduğum yerde beni gaza getiriyosun ya helal olsun sana :13: valla sonunda gıcık oldum ve kıpırdanma dalgalanmaları başladı bende ve buu da hafta sonu için hayra alamet kesin
ayy işte burda koptummmm çitlenbik senle alakalı değil anlayan anladı
anammmm aramızda 4,4 kilo var:44:nası olacak o işhedefin kaçtı bakiiim senin belki 52ye gelmeden yakalarım seni
şekerim, neden senle değil benle yarışmak istiyor sen onu bi düşün bakiiim :112:
sen yeter ki ver de.rencude etmek istemedim canim.gaz vermek istedim.seni kirmamisimdir umarim.
yok canim olurmu takiliyorum.gercekten iyi bir rakip olamadim sana gaz veremedim ama sen bana iyi gaz verdin.ilk verdigim 5 kiloyu sana ithaf edicem sende boyle devam eder kisa zamanda 65 i gorursun Insaallah
Benim ölçülerim 85-75-100.5 basenim çok fazla kesinlikle vermem gereken yer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar yine bir pazartesi yine yeni hedeflerle buradayım
çocuğum rahatsızdı perşembeden itibaren ilk 2 dişini birden çıkardı cuma günü o yüzden işe gelemedim bebeğim çok huysuzlandı kucaktan inmedi düne kadar çok şükür şimdi iyi
birde spiral taktırmıştım 1 ay olmadı hafif hafif kanamam oluyodu korktum cuma günü doktora gittim olurmuş 3 aya kadar rahatladık
hafta sonu diyet falan yapmadım canım istemedi her işle uğraşmak bana biraz zor geliyor hem anne hem iş kadını hem bebeğime oyun arkadaşı hem ev hanımı zor eşime anlattım bana yardım ol herşeyin altından kalkamıyorum dedim o da kendince yardım ettiğini düşünüyo tabi ama ben daha fazlasını istiyorum bilmiyorum adamı da bunaltmakta istemiyorum
neyse artık diyet olayından vazgeçtim artık beslenme şeklimi değiştiricem yani yapmam gereken şeyleri yapıcam şekeri tuzu hayatımdan çıkarıcam çok canım istemedikçe ekmek pilav makarna yemicem bakalım bu fikirimi uygulayabilecek miyim????????????
uhs seninle rakip olsak mi.ama sen bir kilo falan daha al da:))
sen benden azsin yaa.benim simdki hdefim 64 olmak.cunku artik ic camasirlarimi degistirmek istiyyrum soylemesi ayip.3 yili fazladir ya hamile ya emzitiyor oldugum icin ve artik kilo da verdigim icin anneanne camasirlari gibi.uzerimde genislediler iyice.64 olunca gidip yenilerini aliyim diyorum.
sen ne güzel spora gidiyorsun bende o yok ama neyse bende yürüyüşe başlıcamdun yediklerim
kaljinca sirkeli su
kahvalti 3 yk yogurt,1er ck toz tarcin zencef 1 kepekli biskuvi,1 kivi,1 dlm ananas
ara 3 misir patlagi
ogle yogurtlu kabak yemegi,2 kasik manti
ara 3 misir patlagi.uzerlerine peynir surdum
ara 3 misir patlagi
aksam sabahin aynusi.
komsudan gelen helvanin tadina baktim.birde taze sanki bshceden koparilmis biber,2 domates ve 2 salatalik yedim.yemeseydim iyidi belji ama cok canim cekti.komsuya bi yerden gelmis.mmmmm mis.
dun 1 saat sporum vardi yine.cok seviyorum gidip eziyet cekmeyi ustunede para veriyorum:)).ama beni bu ara goren herkes zayiflamissin diyor.
esim h.sonu evde yok.diyeti bozmak da yok.
seni görmesemde çok tatlı biri olduğunu düşünüyorum inş verirsinDün akşam bir yere misafirlige gittik . Bizim bi yengemiz var 7 kilo vermiş iki ayda karbonhidrat diyeti ile. Zaten iki ayda bi görüşüyoruz ben de bi 7-8 kilo vereyim de şaşırtayım onları diyorum.Acayip gaza geldim hadi bakalım hayırlısı inşallah. :) Desteklerinizle...
Bu hafta ilginc bisey oldu
Esim tlfonunu cuma gunu dusurmus.ilginc olan bu degil tabi, bu gayet dogal bi olay:) telefonu dusurdugunu fusundugu yere bakar yok kamera kayitlarindan gormusler ki kadinin biri telefonu buluyor karisturiyor sonra da cantaya atip takdiyle gidiyor.telefon uc yillik maddi degeri yok ama rehberi de gectim cocuklarin kamera kayitlari bi orda var.pc bozuldu kayitlar gitti, harici bellege attigimiz goruntuler acilmiyo ...ben tabi uzuldum bu duruma.icimin sıkıldıgini fark ettim niye diye dusundukce bundan olfugunu gordum, Allah'a havale ettik, nadipse buluruz diye degilse de Allah oyle istiyordur kabulleniriz dedik...tabi emniyete suc duyutusu yapacaktik.şükür ki gerek kalmadi:guvenlikci-kantinci-taksici super uclusunun bilgi ve destegi ile telefonu goturen kadinin koyune kadar gidildi tegon alındı:) Allah sevindirecegi kuluna once esegini kaybetyirir sonra buldururmus oyle oldu.umarim bu olaydan dogru ders cikartmisimdir
1-bilgileri kopyala
2-tlfonuna sahip cik, (ben de cok ortsliga birakirim telefomumu)
3-telefon eskimiş degistir (her duyan satsan para etmez dedigine göre cok eski gorunuyo demek ki:/)
bende bugün mezura alıcam bakalım benim ölçülerim ne imişMezurayla olculerimizide alip yazalim artik...ilk ben basliyayim 102 83 106 gibi cok buyuk rakamlarlada millet bu cesaretimden dolayi beni kutlasin...
benimde bu kitabı almam lazım oğlum için daha yedi aylık şimdiden sinirli bir çocuk bakalım büyüyünce nasıl uğraşıcazanammm destan yazmışım ya ben
ya ben kitap paylaşmayı unutuyorum
kızlar bir kitap okuyorum
Ahmet Çankırılı çocuklara söz geçirme sanatı
kesinikle tavsiye ederim
fatma, merve ay sizin olculerinizde ne varmis ayol.ben hic yazmiyim.
Mezurayla olculerimizide alip yazalim artik...ilk ben basliyayim 102 83 106 gibi cok buyuk rakamlarlada millet bu cesaretimden dolayi beni kutlasin...
fatma, merve ay sizin olculerinizde ne varmis ayol.ben hic yazmiyim.
ben o kitabın medhini kimden duydum yafff biri çok beğendiğini söylemişti:44:yeni bir kitaba basladim.suya dusen kan.bugun 50 kusur sayfa okudum
yok canim olurmu takiliyorum.gercekten iyi bir rakip olamadim sana gaz veremedim ama sen bana iyi gaz verdin.ilk verdigim 5 kiloyu sana ithaf edicem sende boyle devam eder kisa zamanda 65 i gorursun Insaallah
günaydın kızlar yine bir pazartesi yine yeni hedeflerle buradayım
çocuğum rahatsızdı perşembeden itibaren ilk 2 dişini birden çıkardı cuma günü o yüzden işe gelemedim bebeğim çok huysuzlandı kucaktan inmedi düne kadar çok şükür şimdi iyi
birde spiral taktırmıştım 1 ay olmadı hafif hafif kanamam oluyodu korktum cuma günü doktora gittim olurmuş 3 aya kadar rahatladık
hafta sonu diyet falan yapmadım canım istemedi her işle uğraşmak bana biraz zor geliyor hem anne hem iş kadını hem bebeğime oyun arkadaşı hem ev hanımı zor eşime anlattım bana yardım ol herşeyin altından kalkamıyorum dedim o da kendince yardım ettiğini düşünüyo tabi ama ben daha fazlasını istiyorum bilmiyorum adamı da bunaltmakta istemiyorum
neyse artık diyet olayından vazgeçtim artık beslenme şeklimi değiştiricem yani yapmam gereken şeyleri yapıcam şekeri tuzu hayatımdan çıkarıcam çok canım istemedikçe ekmek pilav makarna yemicem bakalım bu fikirimi uygulayabilecek miyim????????????
memnuniyetle olurum sen kaç kilosun şimdi bende bu aralar şişkinlik var belki aynı kiloyuzdur
sen ne güzel spora gidiyorsun bende o yok ama neyse bende yürüyüşe başlıcam
seni görmesemde çok tatlı biri olduğunu düşünüyorum inş verirsin
geçmiş olsun canım bende telefonumu çaldırmıştım hemde kolumdaki çantadan çaldılar zordu o geldi aklıma şimdi
bende bugün mezura alıcam bakalım benim ölçülerim ne imiş
benimde bu kitabı almam lazım oğlum için daha yedi aylık şimdiden sinirli bir çocuk bakalım büyüyünce nasıl uğraşıcaz
yazsana sen benim rakibimsin ya bilmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?