Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ilk yazdiklarim 78,8 ikenki olcum.ikinciler de bir ay onceki olcum.reglim bitsin tekrar olculurum.
gogus 112----106
gogus alti 89---86
mide 105------93
gobek 112------107
kalca 108-------103
sag bacak 64-----61
sol bacak 62,5-----60
sol kol 38-------32,5

bunlari en etli yagli yerlerden olcuyorum.

bugun yedikletim
kalkinca elma sirkeli su
sabah dimates salatakik biber peynir.1 dlm cok tahilli ekmek.az birax tereyag bal
ara 1-2 buyuk avuc badem sekeri:))
ogle iki yagsiz,bol sebzeli az kiymali yaptigim karniyrik.salata.yogurt
ara 1-2 buyuk avucbadem sekeri:) bugun iyice yiyimde bi daha yuzune bakmam dedim.
ara yarim dlm tost
aksam peynirli salata

spor 1 saat.
kitap simdilik 40 sayfa
su coook iciyorum.

Son düzenleme:
Biraz daha tae bo yapıcam sanırım gerginim bitaz anca öyle rahatlarım ben bi ara birilerine sinirlenince evdr kulaklıkları takıp dans ederdim biliyorum çok saçma ama rahatlardım yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 dk tae bo yaptım öldüm terden

kızlar hadi bu hafta çok ciddi sıkalım be hepimiz 500gr kaybedelim perşembe yda cuma sabahına kadar ne diyorsunuz ?
bu hafta ciddi kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta olsun ve hedef 500 tamam diyenler alıntılasın

canim bende varim.ama kizlar bilir ben bikerecik iyi kilo verdim bir haftada.ozamanda bogazim agriyodu simdide oyle:)))) yani beni 500 gr. kesmez

valla supermis.ben direkt mutfaktayim ne bulursamda yerim :)))

olculerimi yazamadim benim mezuram yok:))) oyniyamam yerim dar gibi oldu ama gercekten yok. belki yarin alabilirim

bugunku menum
sabah ben her sabah sirkeli su iciyorum ama yazmayi unutuyorum
peynir zeytin bir dilim tam bugday ekmegi salatalik domates havuc

oglen bir lahmacun ayran (kendimi kutluyorum bir adet yedim)

ara yarim neskafe (su ve sut karisimiyla)

aksam nesfit light sutle

ara biraz sonra elma

ayyyyy kendimi cok beyendim.Masaallah bana.buhafta iyi gidiyorum kilomda fark etti amaaa soylemem supriz olsun.

simdi bir sorum olucak.yanlarim yok ama bende cikik bir toto var onden iyiyim arkadan cikinti var.onun icin bisey bilen varmi

Fazladan bi şey yedim ve yazıyorum ; yoğurt yedim annemler alıp gelmiş dayanamadım kaç gündür evde yoktu zaten ben de yedi ne yapiiiim :) şimdi de bitki Çayı içiyorum :)

alistir bizi onceden ambucum.persembe gunu soka girmeyelim.alistira alistira soyle:))

ohh afiyet olsun.tek kacamagin bu olsun canim.yogurt gobek karin yaglarinin erimesinde etkiliymis.

Siyahbeyaz seni takdirle izliyorum, ne güzel hem yemek hem spor düzenini sağladın abartmadan!! Önemli olan, bence, sakin ama istikrarlı olmak, buraya gelip cik hızlı kilo verip sonra pes edip giden çok insan oldu..ki bence verdikleri kiloyu geri de almışlardır..

Elifmerve çok acele ediyorsun biraz sakinleş, bu kadar yoğun bir sporu ömür boyu sürdürmek mümkün değil..e sporu bırakınca ne olacak, aldığın az kalori bile kalıcı olacak...zaten 6-7 kilo vereceksin bu kadar yorma kendini..

Özge sporu tamamen bıraktın mı? İlk başlarda oldukça çok yapıyordun...nazar da etmiş olabilirim tabi

Oglen pazi ayran 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara 1 paket mavi yesil biskuit 1 dilim elmek peynir 1 galete yueudum ya sabah aciktim durdum tum gun
Aksam levrek izgara olmaliydi ama missir ununda kizartma istedi evdekiler e bende olurmu falan dedim naz yaptim ama kizartip koca bir levrek bol salata 1 dilim ekmek yedim.kutlu dofum haftasi icin 1 tane gullu lokum 2 bitter cikolatada cabasi

Ben cok yiyorum siz yemiyosunuz bu istahimi frenlemis halim bide bu sitede bunu anladim

Ben hep az yiyorum diyodum ama hepiniz benden az yiyosunuz bunu anlamama vesile oldunuz vallahi....hedef beni yerlere yatirdin gule gule oldum

Oglanin dugunu icin elbise bakyim bu gun 46 bedenler zorla oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…