walla aynı ben :) hayır bi de arkadaşlar göğüslerini küçülttür diyolar sonra ne olacak?? can simidi geçirilmiş solucan gibi olcam :/
bunalr da benim ölçüler:88-81-104- (92 de göbek çevresi)
Eki Görüntüle 1068330 bu bardak benim vücut şeklime benziyor
Eki Görüntüle 1068331 bu bardak da galiba seldom'a
kızlar hadi bu hafta çok ciddi sıkalım be hepimiz 500gr kaybedelim perşembe yda cuma sabahına kadar ne diyorsunuz ?
bu hafta ciddi kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta olsun ve hedef 500 tamam diyenler alıntılasın
galiba benimle hırslanacak kimse yok
bunalr da benim ölçüler:88-81-104- (92 de göbek çevresi)
Eki Görüntüle 1068330 bu bardak benim vücut şeklime benziyor
Eki Görüntüle 1068331 bu bardak da galiba seldom'a
kızlar hadi bu hafta çok ciddi sıkalım be hepimiz 500gr kaybedelim perşembe yda cuma sabahına kadar ne diyorsunuz ?
bu hafta ciddi kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta olsun ve hedef 500 tamam diyenler alıntılasın
Biraz daha tae bo yapıcam sanırımgerginim bitaz anca öyle rahatlarım ben bi ara birilerine sinirlenince evdr kulaklıkları takıp dans ederdim biliyorum çok saçma ama rahatlardım yani :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alistir bizi onceden ambucum.persembe gunu soka girmeyelim.alistira alistira soyle:))bugunku menum
sabah ben her sabah sirkeli su iciyorum ama yazmayi unutuyorum
peynir zeytin bir dilim tam bugday ekmegi salatalik domates havuc
oglen bir lahmacun ayran (kendimi kutluyorum bir adet yedim)
ara yarim neskafe (su ve sut karisimiyla)
aksam nesfit light sutle
ara biraz sonra elma
ayyyyy kendimi cok beyendim.Masaallah bana.buhafta iyi gidiyorum kilomda fark etti amaaa soylemem supriz olsun.
simdi bir sorum olucak.yanlarim yok ama bende cikik bir toto var onden iyiyim arkadan cikinti var.onun icin bisey bilen varmi
ohh afiyet olsun.tek kacamagin bu olsun canim.yogurt gobek karin yaglarinin erimesinde etkiliymis.Fazladan bi şey yedim ve yazıyorum ; yoğurt yedim annemler alıp gelmiş dayanamadım kaç gündür evde yoktu zaten ben de yedi ne yapiiiim :) şimdi de bitki Çayı içiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?