Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bence bu sürede çok iyi vermişsin hiç moralin bozulmasın 2 ayda 8 kilodan fazla vermek sağlıklı dğil bnce
1 hazirana tam 1.5 ay var egzersiz sıkı bir diyetle bence 8 kilo daha verirsin ama 10 kiloya zorlarsan çok sağlıklı olmayabilir

canım kusura bakma ben belki 200 -300 gr daha düşük olurum takım adına daha güzel olur diye demiştim
ama takım kurallarımızı çiğnemek istemem perşembeyse perşenmedir sorun yok yani

aslında doğru söylüyorsun çitlenbik
pazar akşamı benim miladım olacak:)
inşallah hızlandırıyorum olayı spor falan bakalım

Eğer kilo vermek istiyorsan sana tae bo'yu öneririm internete billy blanks yazınca bir sürü video çıkıyor. Kilo vermene kesin katkısı olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Helal olsun arkadaşım zaten aslında kime neyi ispatliyoruz ki o nedenle kim ne vakit isterse yazar ama bir düzen de olmalı bence..perşembe sabahları ilk yazanlardan biriyim namaza kalkınca tartiliyor ve yaziyorum unutmayayim diye...cuma sabah yazsak kendimizi kandiririz bi günde farkeden kilo zaten aslında verilmiş kilo değil ki!! Bu arada ben hafta bir wcye cikiyorum ya walla bi kere de perşembeye denk gelsin arkadaş :) neyse regl oldum bugün umarım yarına cici kız olurum :/

canım kusura bakma ben belki 200 -300 gr daha düşük olurum takım adına daha güzel olur diye demiştim
ama takım kurallarımızı çiğnemek istemem perşembeyse perşenmedir sorun yok yani

Soyledigimin bireysel olarak senle hiç ilgisi yok lütfen üzerine alınma..genel bir eğilimin altını çizdim ben sadece ayrıca senin beklediğini de şimdi öğrendim :)

Ben bu hafta çok spor yapamayacağım sınav haftam çalışmam lazım ama yemeye dikkat edeceğim söz bugün yaptığımdan sonra zaten oturdum bi sürü bulgur pilavı yedim yaa :-/

Sabah 4 cilek
Seldomun menusunden caldim mutlu oldum
2 dilim peynir bir dilim tam bugday ekmek
Oglen yarim simit disardaydik
Ikindi 3 kofte 2 dilim peynir 3 yemek kasigi taze faaulye 3 yemek kaaifi yogurt
Aksam 1 tavukgogsu cok az sekerli ve yemeyi birakt belki cok acikirsam yogurt olabilir....

Ve oglumun sunneti icin elbisemi de aldim...cok renkli istiyordum ama en cok lacivert yakisti nihayetinde kir dugunu olucak ucus ucus bi elbise oldu ve 44 beden aldim ....en cokta 44 olusuna sevindim ...hersey hepimiz icin guzel olsun insallah.

Hadi hayırlı olsun :) ne zaman sünnet düğünü?? Belki daha da zayiflardin!!

gule gule giy canim.Insaallah hersey istedigin gibi sorunsuz olur

Fatmacim hayirli olsun canim bizde bu yaz yigenimi sünnet ettiricez darısı da ogluma şimdi oğlumu cim cim yaptiricaz teyzeleri görüşmek üzere öptüm hepinizi

saat 9 da yarim tabak manti ve yarin icin hasladigim etten bir parca yedim.kilo verisimi geri alarak kutluyorum.ama nescafemi yarim iciyorum:))

Kilo verince alt bacak incelir mi ? Simdiye kadar bir inceleme farkeden oldu mu çok değil 2-3 cm incelse razıyım :)

Hadi hayırlı olsun :) ne zaman sünnet düğünü?? Belki daha da zayiflardin!!

Cok sagol canim malum dugun sezonu istedigimi bulunca hemen aldim...15 haziranda sunnet ama ben herseyi hazir etmeye cabaliyorum verirsem dahada guzel durur cunku su an gayet dar almiyayimda kilo vermeye calisicam ...

gule gule giy canim.Insaallah hersey istedigin gibi sorunsuz olur

Fatmacim hayirli olsun canim bizde bu yaz yigenimi sünnet ettiricez darısı da ogluma şimdi oğlumu cim cim yaptiricaz teyzeleri görüşmek üzere öptüm hepinizi

Cok sagolun canlarim

12subat2012de ölçü almisim
72.8 kgmisim.dogumdan 6ay sonra ve en kilolu halim
O gunden bu gune gobek 106dan94e
Bel 85ten81e
Kalca 112den104e
Gogus97den88edustu
Hic birsey bosa değil
Yavas da olsa yol alınıyor

Fatmabol gule gule giy cicini...
Sunnet de dugun zamani mi avak veya oncesinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…