15 şubatta 91,9 olarak diyete başlamışım 8,1 kilo vermişim şimdiye kadar 2 ayda 8 kilo daha fazla vermem gerekli idi bence
1 haziranda kızımın yıl sonu gösterisi var o zamana kadar bir 10 kilo kadar verebilirmiyim işi sıkı tutarsam bana bir akıl verin moralim bozuluyor ümitsizliğe kapılıyorum haftasonu açıköğretim sınavları var o yüzden bir süredir sporda yapamıyorum sınav biter bitmez callanetics ve steppera başlayacağım
Kızlar ben kilomu eklemiştim benden önce ekleyenlerde vardı o liste alintilanmamis!!
78.5 kilom tekrar pc bulamam cepten zor liste düzenlemek..lütfen en son listeyi alalım artık yaaa!! Regl olcam da bugün gerginim galiba :/ bir de cuma sabahına neden bırakıyoruz ki bizim bildirme günümüz perşembe...bir kere unuttum diye hedef (haklı olarak) fircalamisti beni...e şimdi birçok kişi cuma sabahına bırakıyor..ha farkeder mi sonuçta kendi kilom beni ilgilendiriyor ama yine de bazen kendimi fazla ezik hissediyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]göğüs[/TD]
[TD]bel[/TD]
[TD]kalça[/TD]
[TD]göbek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedef52[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]92[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahbeyaz[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seldom[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmabol[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çitlenbik[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elif_merve[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]100,5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazperver[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
bence bu sürede çok iyi vermişsin hiç moralin bozulmasın 2 ayda 8 kilodan fazla vermek sağlıklı dğil bnce
1 hazirana tam 1.5 ay var egzersiz sıkı bir diyetle bence 8 kilo daha verirsin ama 10 kiloya zorlarsan çok sağlıklı olmayabilir
15 şubatta 91,9 olarak diyete başlamışım 8,1 kilo vermişim şimdiye kadar 2 ayda 8 kilo daha fazla vermem gerekli idi bence
1 haziranda kızımın yıl sonu gösterisi var o zamana kadar bir 10 kilo kadar verebilirmiyim işi sıkı tutarsam bana bir akıl verin moralim bozuluyor ümitsizliğe kapılıyorum haftasonu açıköğretim sınavları var o yüzden bir süredir sporda yapamıyorum sınav biter bitmez callanetics ve steppera başlayacağım
evet haklısın. son liste alıntılanmadıkça sürekli birileri bidirim yapmamış gibi gözüküyor. geçen hafta m1986nın listesini taaaa en baştan buldum, meğer en erken bildirim yapmış gitmiş sonra kaynamış.
bildirim günü olarak da cuma saat 12:00ye dönüş yapmayı teklif ediyorum. akrep'in iş yoğunluğu sebebi ile perşembeye almıştık. o da artık cuma sabahtan listeyle ilgilenebiliyor. perşembe akşama kadar bildirim yapmak serbest olunca yumurta kapıya dayanınca az daha ödem atarım yok wcye çıkarım diye bekleniyor, olmadı sabah tartılırım tam olur vs. son bir kaç haftadır perşembeden veya cuma sabah erkenden liste hazırlanmıyor nasıl olsa.
seldom hakkını helal et. ilk kilona bakmayı unuttuğunda' zaten kilo almıştım iyi ki bakmamışım' dediğin için kilo aldığın dönemler baskülü unutma hevesinde olduğunu düşündüm, o yüzden ha bre unutuyorsun dedim ve diğer üyeler tarafından da gece-sabah bildirimleri artar listeyi düzeltmeye vaktimiz olmazsa kaygısı ile ısrar ettim. hay o parmağımı bööööyle sallamaz olaydım tü bana
canım kusura bakma ben belki 200 -300 gr daha düşük olurum takım adına daha güzel olur diye demiştim
ama takım kurallarımızı çiğnemek istemem perşembeyse perşenmedir sorun yok yani
Ve oglumun sunneti icin elbisemi de aldim...cok renkli istiyordum ama en cok lacivert yakisti nihayetinde kir dugunu olucak ucus ucus bi elbise oldu ve 44 beden aldim ....en cokta 44 olusuna sevindim ...hersey hepimiz icin guzel olsun insallah.
Ve oglumun sunneti icin elbisemi de aldim...cok renkli istiyordum ama en cok lacivert yakisti nihayetinde kir dugunu olucak ucus ucus bi elbise oldu ve 44 beden aldim ....en cokta 44 olusuna sevindim ...hersey hepimiz icin guzel olsun insallah.
Hadi hayırlı olsun :) ne zaman sünnet düğünü?? Belki daha da zayiflardin!!
gule gule giy canim.Insaallah hersey istedigin gibi sorunsuz olur
Fatmacim hayirli olsun canim bizde bu yaz yigenimi sünnet ettiricez darısı da ogluma şimdi oğlumu cim cim yaptiricaz teyzeleri görüşmek üzere öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?