Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

12subat2012de ölçü almisim
72.8 kgmisim.dogumdan 6ay sonra ve en kilolu halim
O gunden bu gune gobek 106dan94e
Bel 85ten81e
Kalca 112den104e
Gogus97den88edustu
Hic birsey bosa değil
Yavas da olsa yol alınıyor

Kalça ve göğüsten çok güzel incelmişsin tebrik ediyorum:) inşallah devam eder ve istediğin bedene kavuşursun darısı başımıza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendime küçük kutu hazırladım yarın etüt e gideceğim arada abur cubur yerine bunları yiyeyim diye çayları da ben çok seviyorum en favori bitki Çayım yani sık sık içerim :) o yüzden fazla koydum bu arada kesinlikli tavsiye ederim tadı çok güzel :) hiçbir yerde bulamazsanız bile bim de var

Eklentiler

• $1397774543418.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 47
Resmu goremedim ne cayi bu?

Yok canım adet döneminde değilim.
Ya işte benim akşam yemek ölçüsünü az tutamama gibi kötü bi huyum var..Artık beni nasıl etkilediysen bu hafta akşam menülerimde resmen doymadan kalktım ama sen gel bir de bana sor, masayı toplarken tüm tabakları çanakları silip süpürmemek için zor tuttum kendimi..

Tartılmamak da güzeldi aslında. Hergün tartılıp fazla olduğumu görmek bende moral çökmesi yaşatacak belkide o tabakları silip süpürecektim ve çok daha fazla çıkacaktım..

Çok teşekkür ederim tatlım senin yorumuna ihtiyacım vardı

sagol canim bu haftayi sana adamistim hatirlarsan :))) canim sende bikere 6 yi gordun devami gelir Insaallah. yeni sacinizi gule gule kullanin kuzunla.mutlaka cok yakismistir

sagolun canlar.tesekkur.ederim.degisiklik oldu bize.
Cok sagolun canlarim

yeni elbiseb hayurli olsun

ya hedefim sorma gogus ve bel de birinci benim yanicok canim sikildi.emziriyorim diye gogus fazla belki de.ama ya bel.zaten.iki ay.oncesie.kadar bende.bel yoktu dumduzdu.sporla belim ortaya cikti.off ya goruluyor ki ben bingil bingilim sarkmis her yerim.daha once de sormustym ama sikilastirici kullansam mi sizce.bu olculerde birncilikten sonra acil sanki.bi oneriniz var mi gogsum ve.catlaklardan gorulmeyen karnim icin.

Hedef en çokda göbüşümün senden çok olmasına gıcık oldum yaa
Eki Görüntüle 1074025 akrep göbek olmasa nerdeyse ince belli bardak olacak, bombeli bardak bulamadım ama göbeği işlemeli bardak seçtim senin için
Ayy bunu çok sevdim çok teşekkür ederimmm
Sorun yok canım relaxxxx
Kıskandı beniii
Sen sus bakiim ben almışım sen ne diyosun
Beni takip kuzucuummmm birlikte verelim bol spor ve akşamı çooooook fakir tutarak
Kuzu perşembe oldun yaa, diğer iki takımla cumayı sorunsuz telaşesiz atlatırız böylece..
nazperver bu hafta hiç gelmedi dimii? Bişimi oldu acaba ?
Hayılı olsun canım
Fatmacim hayirli olsun canim bizde bu yaz yigenimi sünnet ettiricez darısı da ogluma şimdi oğlumu cim cim yaptiricaz teyzeleri görüşmek üzere öptüm hepinizi
cim cim ne olaki :26:
saat 9 da yarim tabak manti ve yarin icin hasladigim etten bir parca yedim.kilo verisimi geri alarak kutluyorum.ama nescafemi yarim iciyorum:))
İyi haltettin ambu ambu lütfen yaa saat dokuzda yemek de ne yani..Biz şurda açlıktan midemiz yapışmış sen mantı ve etden bahsdyosun..Akşam menü fakirlerine, zengin havası atar gibi
Bel 85ten81e
Kalca 112den104e
Gogus97den88edustu
Hic birsey bosa değil
Kesinliklee

Ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum bilen biri bana açıklayabilir mi ?

Menü

Sabah : 1 simit
2 dlm peynir
3 siyah+2 yeşil zeytin
Domates

Öğle : büyük bir kase bol yeşillikli kısır

Ara : 8-10 çilek

Akşam : 2 kupa brokoli çorbası
2 dlm ekmek

2 lt su

30 dk yürüyüş

Bel 85ten81e
Kalca 112den104e
Gogus97den88edustu
Hic birsey bosa değil

bende senin gibisabırlı olabilsem ben hemen kilolarım gitsin diyorum onlarda inatla bekliyorlar

afiyet olsun canım

dünkü menü
sabah
haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık

arada ceviz bol su,çay

öğlen
yarım tabak yumurtalı köfte,turşu ayran (misafirliğe gittim işten çıkınca 14,00 gibi)

akşam
minik tabak patates kavurma,bir kase cacık

(akrepcim oğluşumu çim çim yaptırdık (banyo ettirdik)kuzum sanki masaj yaptırıyo gibi hiç ağlamıyo çok hoşuna gidiyor)

canım benim sen hiç birimizi kilo vermeden bi yere bırakmıyorsun. zayıflama takımıdır kilo veremiyordur motivasyonsuzdur falan demiyosun herkes kalsın ve kilo versin diye uğraşıyorsun. ne de güzel yapıyorsun
kendimize özel sağlıklı bir beslenme programını deneye yanıla burada oturtacağız inşallah.
senin nasıl bu kadar hızlı kilo aldığına şaşırıyorum verirken de hızlı veriyorsun artık hızlı gelen hızlı mı gidiyor vücudun ödem mi tutyor sen daha iyi bilirsin.sadece istikrar lazım bize:güzel alışkanlıkları devam etme istikrarı.
bence menülerini bildirdiğin dönemlerde daha güzel kilo veriyorsun
hadi yediğini içtiğini, yaptığın sporu bizimle paylaş bakarsın biz de daha fazşla spor yapmaya karar veririz

bu kilolar burada gidecek, başka yolu yok

bende senin gibisabırlı olabilsem ben hemen kilolarım gitsin diyorum onlarda inatla bekliyorlar

afiyet olsun canım

ben de hemen gitsin diyorum, gitmeyince n'apacaksın bekliyorsun işte:2:
diyet+spor yaptığımız halde kilo veremeyince önümüzde 2 yol var
1-herşeyi bırakıp kilo almak
2-yaptığımız diyetyi ve sporu gözden geçirip hatalarımızı düzeltmek, biraz daha sürdürülebilir adına diyet demeyeceğimiz bir beslenme şekliyle yavaş da olsa kilo vermeye devam edebilmek

Doğadan beşi bir yerde çayı :) kusura bakma kameram biraz kötü de :)

ondna değil cep telefonundan foruma girince foto gözükmüyo o yüzden sordum dur seni,n şerefine bende 7li çay vardı onu içeyim

16-perş
Sabah: 2 kuru kayısı, 1 incir, 3yk kaymak
Ara: 2 lokma börek
Öğ: yarım lavaş, 50g. Döner, yarım paça çorba, yağlı salata
Yürüyüş:7500 adım
Ara: 5g. Çukulata, 200 ml ayran
Ara: 1 meyveli aktivia
Akş: 2 tabak lahana püre, 1,5 kase yoğurt, 2 iri ızgara köfte
kitap:sayarak zayıfla 5333, Dr. ayça kaya

17-Cuma:
Sabah: 1 küçük portakal, 1 sb süt, 1 haş. Yumurta, 4 zeytin, 5fındık, 5 fıstık
..........................
bu hfata akşamları lahana çorbaya taktım. biraz kıvamlı yapıp robottan geçirdim çünkü eskiden içine barbunya mısır gibi şeyler katardım, onşların eksikliğini fark etmemek için kıvam versin diye kabak ve dediğim gibi robotton geçirme işlemi yaptım. e 3 gün yedim çok sevsem de yeter , başka bi sebze çorba yapmayı düşünüyorum. kereviz mmmmmmmmmmm ona da bayılırım. bu akşama da kereviz+kabak+maydanozdan yapıcam çorbamı inşallah.üstüne de 1 tatlı kaşığı tereyağı cosssss diye dökücemlezzetten taviz vermeden gitsin kilolar

Çok teşekkür ederim canım

Aslında evet burda menü paylaşmam kendimi disipline etmemde çok önemli etken diye düşünebilirsin ama aslında bende pek etkili değil nasıl değil, istikrarımı koruyamadığımda sanırım kendime ceza verircesine rotadan çıkıyorum tipik akrep modeli

Şu aralar kararlarımı ciddiye alıyorum ve istikrarlı gidiyorum, menülerimi de sporlarımı da paylaşıcam evet istiyorum ama işte cevaplara yorumlara katılayım derken zamanım kalmıyor, paylaşıcam inş.

Canım sen listemizi paylaşırmısın benim dışarı çıkmam gerekiyor

menü bildirimi konusunda bizebir dönem bildirimesen de kendine bir defter tut lütfen.bence en önemlisi kendi menülerimizi görmemiz.
listeyi hallediyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…