- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
12subat2012de ölçü almisim
72.8 kgmisim.dogumdan 6ay sonra ve en kilolu halim
O gunden bu gune gobek 106dan94e
Bel 85ten81e
Kalca 112den104e
Gogus97den88edustu
Hic birsey bosa değil
Yavas da olsa yol alınıyor
Resmu goremedim ne cayi bu?Kendime küçük kutu hazırladım yarın etüt e gideceğim arada abur cubur yerine bunları yiyeyim diyeçayları da ben çok seviyorum en favori bitki Çayım yani sık sık içerim :) o yüzden fazla koydum bu arada kesinlikli tavsiye ederim tadı çok güzel :) hiçbir yerde bulamazsanız bile bim de var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akrebim bi tanem sakin ol.iyi bişey yapıyorsak iyi yoldayız sonuç da iyi olacak.
1-spor yapıyorsun
2-akşam hafif yiyorsun
3-sık tartılmayı bırakmışsın
ne güzel...200 gr. yüzünden panikleme. adet dönmin mi yaklaştı? dün veya bu sabah wcye çıktın mı?
akşam yemeğini tamamen kaldırmak yerine 5ten önce yemek eşinle de sebze çorba+yoğurt yemeye ne dersin?
malumun ben geçen hafta da kilo almıştım. en son +400 geldi. meğer adet olacakmışım. şimdi 4. günde o 400 gr. gitti. daha az olurum diye wcye çıkmayınca kilomu yazmadım.
2 gündür akşam saat 16-17 arası karbonhidrat da içeren hafif bit yemek oluyo akşam eve gidince lahana çorba +yoğurt yiyorum, hem de doyana kadar, kilo da bu iki gündür oynuyor zaten. sen benim gibi patlayana kadar yeme ama az da olsa sebze çorba +yoğurt ye.
sagol canim bu haftayi sana adamistim hatirlarsan :))) canim sende bikere 6 yi gordun devami gelir Insaallah. yeni sacinizi gule gule kullanin kuzunla.mutlaka cok yakismistir
sagolun canlar.tesekkur.ederim.degisiklik oldu bize.ambu tebrik ederim. bardağını bir ara yayınlarım. dikkatimi çeken siyahbeyazın ölçülerinin seninkiden fazla olması... acaba ölçü yerleri herbirimiz farklı yerlerden mi alıyoruz:44:1,7 ama geri almak yok tamam mı
siyah beyqz saçlarını güle güle kullan.
Cok sagolun canlarim
Hedef en çokda göbüşümün senden çok olmasına gıcık oldum yaa[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]göğüs[/TD]
[TD]bel[/TD]
[TD]kalça[/TD]
[TD]göbek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedef52[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]92[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahbeyaz[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seldom[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmabol[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çitlenbik[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elif_merve[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]100,5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazperver[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ayy bunu çok sevdim çok teşekkür ederimmmEki Görüntüle 1074025 akrep göbek olmasa nerdeyse ince belli bardak olacak, bombeli bardak bulamadım ama göbeği işlemeli bardak seçtim senin için
Sorun yok canım relaxxxxKızlar ben kilomu eklemiştim benden önce ekleyenlerde vardı o liste alintilanmamis!!
78.5 kilom tekrar pc bulamam cepten zor liste düzenlemek..lütfen en son listeyi alalım artık yaaa!! Regl olcam da bugün gerginim galiba :/ bir de cuma sabahına neden bırakıyoruz ki bizim bildirme günümüz perşembe...bir kere unuttum diye hedef (haklı olarak) fircalamisti beni...e şimdi birçok kişi cuma sabahına bırakıyor..ha farkeder mi sonuçta kendi kilom beni ilgilendiriyor ama yine de bazen kendimi fazla ezik hissediyorum...
Kıskandı beniiibencede canim.hepinizi seviyorum :)))
hedefffffffffff sen artik benle ilgilenmiyosun bak gozumden kaciyo sanma.1.700 gr. kilo verdim yorum yok.hadi onu gectim ikidir bardak istiyorum kaptana cicekli bardaklar gene bana yok.alinmiyim alinmiyim diyorum ama olmazki biyere kadar :))
Sen sus bakiim ben almışım sen ne diyosuncitlenbikbesyo;34921916]akrep33 (65,5 / / / %)
Seldom ( 78,6 / / / %)
hedef52 ( 64,1/ / / / %)
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 75.1 / / / %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / %)
nazperver( 57,9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 /83,8 /0.0 /0 % )
m1986( 63,5 /63,5 /0.0 /0 %)
fatmabol( 81,9 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,9 / 59,3/ 0,6/ %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/ %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
kızlar ben aynıyım ne olacak benim bu halim yaaaaaa
Beni takip kuzucuummmm birlikte verelim bol spor ve akşamı çooooook fakir tutarak15 şubatta 91,9 olarak diyete başlamışım 8,1 kilo vermişim şimdiye kadar 2 ayda 8 kilo daha fazla vermem gerekli idi bence
1 haziranda kızımın yıl sonu gösterisi var o zamana kadar bir 10 kilo kadar verebilirmiyim işi sıkı tutarsam bana bir akıl verin moralim bozuluyor ümitsizliğe kapılıyorum haftasonu açıköğretim sınavları var o yüzden bir süredir sporda yapamıyorum sınav biter bitmez callanetics ve steppera başlayacağım
Kuzu perşembe oldun yaa, diğer iki takımla cumayı sorunsuz telaşesiz atlatırız böylece..evet haklısın. son liste alıntılanmadıkça sürekli birileri bidirim yapmamış gibi gözüküyor. geçen hafta m1986nın listesini taaaa en baştan buldum, meğer en erken bildirim yapmış gitmiş sonra kaynamış.
bildirim günü olarak da cuma saat 12:00ye dönüş yapmayı teklif ediyorum. akrep'in iş yoğunluğu sebebi ile perşembeye almıştık. o da artık cuma sabahtan listeyle ilgilenebiliyor. perşembe akşama kadar bildirim yapmak serbest olunca yumurta kapıya dayanınca az daha ödem atarım yok wcye çıkarım diye bekleniyor, olmadı sabah tartılırım tam olur vs. son bir kaç haftadır perşembeden veya cuma sabah erkenden liste hazırlanmıyor nasıl olsa.
seldom hakkını helal et. ilk kilona bakmayı unuttuğunda' zaten kilo almıştım iyi ki bakmamışım' dediğin için kilo aldığın dönemler baskülü unutma hevesinde olduğunu düşündüm, o yüzden ha bre unutuyorsun dedim ve diğer üyeler tarafından da gece-sabah bildirimleri artar listeyi düzeltmeye vaktimiz olmazsa kaygısı ile ısrar ettim. hay o parmağımı bööööyle sallamaz olaydım tü bana
nazperver bu hafta hiç gelmedi dimii? Bişimi oldu acaba ?**2. TAKIM 357. ETAP **
akrep33 (65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31%)
Seldom ( 78,6 /78,5 /0,1 / %)
hedef52 ( 64,1/63,7 /0,4 / %)
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,0/0 / %)
Ambuyanbu ( 75.1 /73,4 /1,7 / 2,26 %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / %)
nazperver( 57,9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 /83,8 / 0/ % )
m1986( 63,5 /63,5 / 0/ %)
fatmabol( 81,9 /81,4 /0,5 / %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,3 / 0,6/ %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/ %)
2. TAKIM ORTALAMASI: %
Hayılı olsun canımVe oglumun sunneti icin elbisemi de aldim...cok renkli istiyordum ama en cok lacivert yakisti nihayetinde kir dugunu olucak ucus ucus bi elbise oldu ve 44 beden aldim ....en cokta 44 olusuna sevindim ...hersey hepimiz icin guzel olsun insallah.
cim cim ne olaki :26:Fatmacim hayirli olsun canim bizde bu yaz yigenimi sünnet ettiricez darısı da ogluma şimdi oğlumu cim cim yaptiricaz teyzeleri görüşmek üzere öptüm hepinizi
İyi haltettin ambusaat 9 da yarim tabak manti ve yarin icin hasladigim etten bir parca yedim.kilo verisimi geri alarak kutluyorum.ama nescafemi yarim iciyorum:))
Kesinliklee12subat2012de ölçü almisim
Bel 85ten81e
Kalca 112den104e
Gogus97den88edustu
Hic birsey bosa değil
Resmu goremedim ne cayi bu?
Resmu goremedim ne cayi bu?
Fatmabol gule gule giy cicini...
Sunnet de dugun zamani mi avak veya oncesinde mi?
12subat2012de ölçü almisim
Bel 85ten81e
Kalca 112den104e
Gogus97den88edustu
Hic birsey bosa değil
Kendime küçük kutu hazırladım yarın etüt e gideceğim arada abur cubur yerine bunları yiyeyim diyeçayları da ben çok seviyorum en favori bitki Çayım yani sık sık içerim :) o yüzden fazla koydum bu arada kesinlikli tavsiye ederim tadı çok güzel :) hiçbir yerde bulamazsanız bile bim de var
Yok canım adet döneminde değilim.
Ya işte benim akşam yemek ölçüsünü az tutamama gibi kötü bi huyum var..Artık beni nasıl etkilediysen bu hafta akşam menülerimde resmen doymadan kalktım ama sen gel bir de bana sor, masayı toplarken tüm tabakları çanakları silip süpürmemek için zor tuttum kendimi..
Tartılmamak da güzeldi aslında. Hergün tartılıp fazla olduğumu görmek bende moral çökmesi yaşatacak belkide o tabakları silip süpürecektim ve çok daha fazla çıkacaktım..
Çok teşekkür ederim tatlım senin yorumuna ihtiyacım vardı
bende senin gibisabırlı olabilsem ben hemen kilolarım gitsin diyorum onlarda inatla bekliyorlar
afiyet olsun canım
Doğadan beşi bir yerde çayı :) kusura bakma kameram biraz kötü de :)
canım benim sen hiç birimizi kilo vermeden bi yere bırakmıyorsun. zayıflama takımıdır kilo veremiyordur motivasyonsuzdur falan demiyosun herkes kalsın ve kilo versin diye uğraşıyorsun. ne de güzel yapıyorsun
kendimize özel sağlıklı bir beslenme programını deneye yanıla burada oturtacağız inşallah.
senin nasıl bu kadar hızlı kilo aldığına şaşırıyorum verirken de hızlı veriyorsun artık hızlı gelen hızlı mı gidiyor vücudun ödem mi tutyor sen daha iyi bilirsin.sadece istikrar lazım bize:güzel alışkanlıkları devam etme istikrarı.
bence menülerini bildirdiğin dönemlerde daha güzel kilo veriyorsun
hadi yediğini içtiğini, yaptığın sporu bizimle paylaş bakarsın biz de daha fazşla spor yapmaya karar veririz
bu kilolar burada gidecek, başka yolu yok
Çok teşekkür ederim canım
Aslında evet burda menü paylaşmam kendimi disipline etmemde çok önemli etken diye düşünebilirsin ama aslında bende pek etkili değil nasıl değil, istikrarımı koruyamadığımda sanırım kendime ceza verircesine rotadan çıkıyorum tipik akrep modeli
Şu aralar kararlarımı ciddiye alıyorum ve istikrarlı gidiyorum, menülerimi de sporlarımı da paylaşıcam evet istiyorum ama işte cevaplara yorumlara katılayım derken zamanım kalmıyor, paylaşıcam inş.
Canım sen listemizi paylaşırmısın benim dışarı çıkmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?