sen o zaman hedef kilona çarçabuk ulaşırsın. yalnzı koruma diyeti yaparken de aramızdan çabuk ayrılma yoksam kilolarını bu gidişle çabucak geri alırsınömür boyunca günde 1,5 öğünle devam edeceksen ok
Heyyyy allaaaam biri çalışmak ister biri ev hanımı olmak :) bak canım terimlere 'çalışan kadın' 'evhanımı'.. Hanimlik başka bişey boşver :)
Şaka bir yana dön sahalara özledik seni...varsa nasipte çalışmak o da olur inşallah...iyi bir izlenim bıraktığına göre çok zaman almayacaktır inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seldom polikistik over olarak ikimizinde tek caresi egzersiz...baska yolu yok birde bol sogan kuru yapmak tatlim
Amaaaaan ben 'bile' seni rakip almam...
Kizlar yesil kahve icen akrabalarim zayifliyor..sizlerinde etrafinizda duydugunuz kisiler varmi 2 ayda diet yok egzersiz yok 6 kilo vermis biri hic aciktirmiyor diyo icsekmi bizde.
Ben de oyle birini istiyorum ambuyanbu :) biri beni iteklesin.
Cunku bugun ben de tozuttum. 60 sinirindan asagi bir turlu inemedim. Is bitti. Iki gundur pestilim cikti alnimin akiyla 2 aylik projemi yuzlerce insan deneyimledi. Gerci baskalari biz yaptik diye basariyi sahiplenmeye kalktilar. Ev kadinligina geri dondugum icin biraz uzgunum diye mi bilmem bugun otelin hic bir ikramini geri cevirmedimHalbuki dun acik bufedeki tatlilara yuz vermemistim. Hic bir zararli yiyecegi tabagima eklememistim. Kus kadar yiyorsun iradene hayranim demisti arkadaslarim. Bugun irade zincirlerim paramparca oldu Bu saatten sonra Hedef bile yener beni
Yine ise baslasam da psikolojim duzelse.[/QUO
basarin icin tebrik ederim canim.Allah onune istedigin gibi hayirli ve surekli bir is cikartir Insaallah
simdiiiiii ben bile derken neyi kastettin canimcim
Kizlar yesil kahve icen akrabalarim zayifliyor..sizlerinde etrafinizda duydugunuz kisiler varmi 2 ayda diet yok egzersiz yok 6 kilo vermis biri hic aciktirmiyor diyo icsekmi bizde.
bende duydum canim hatta aldim ama daha denemedim.yemeklerden yarim saat once iciliyomus.ama ben zaten ac oldugum icin canim istemedi.amaaaaaa dersenki 6 kilo hemen yarin deniyorum :)))
Cok tatlisin seldom. Ben hayatimda senin kadar guzel birini tanimadim. Tum guzel dileklerini yuregimde hissediyorum.
Tabi yaa ev veya is kadini nihayetinde hanimiz.
Sabah yuruyuslerime baslayayim bari.
Ihmal ettigim evime bir el atayim. Yazliklari cikartip tek tek deneyecegim. Cunku dun ve bugun giymek icin cicilerimi daralttirdim cok yakistilar. Fistik gibi olmusum da esofmanlar icinde anlayamamisim. Bugun yaptigim kacamaklar icin de kendimi affediyorum. Fistik gibi olunca fistikli kaymakli baklava yemek bir kereye mahsus hakkim degil mi?
Ben de oyle birini istiyorum ambuyanbu :) biri beni iteklesin.
Cunku bugun ben de tozuttum. 60 sinirindan asagi bir turlu inemedim. Is bitti. Iki gundur pestilim cikti alnimin akiyla 2 aylik projemi yuzlerce insan deneyimledi. Gerci baskalari biz yaptik diye basariyi sahiplenmeye kalktilar. Ev kadinligina geri dondugum icin biraz uzgunum diye mi bilmem bugun otelin hic bir ikramini geri cevirmedimHalbuki dun acik bufedeki tatlilara yuz vermemistim. Hic bir zararli yiyecegi tabagima eklememistim. Kus kadar yiyorsun iradene hayranim demisti arkadaslarim. Bugun irade zincirlerim paramparca oldu Bu saatten sonra Hedef bile yener beni
Yine ise baslasam da psikolojim duzelse.[/QUO
basarin icin tebrik ederim canim.Allah onune istedigin gibi hayirli ve surekli bir is cikartir Insaallah
simdiiiiii ben bile derken neyi kastettin canimcim
bende duydum canim hatta aldim ama daha denemedim.yemeklerden yarim saat once iciliyomus.ama ben zaten ac oldugum icin canim istemedi.amaaaaaa dersenki 6 kilo hemen yarin deniyorum :)))
Ben bile derken : diyorum ki gram graaaaaam ile ben bile geçerim seni pehhhhhh!! Anlatabildim miii ambucaaaaan :)
Plates falan yalan oldu kizlar...oglus birakmadi puzzle yaptik
En güzelini yapmışsın boşver
Demek ki bu da care olmamış. Eger dalga gecilmek seni itekliyorsa etrafinda seninle alay edenlerin dediklerini bi yere yaz ve her gun oku.brn bir ara canimin acisiyla yazdim arada okuyirum.ayni laflari bi faha isitmek istemem.kizlar persembe tartildim ve sacma sapan yemeye geri dondum.bugun tartilamadim kesin birazini geri aldim.bana beni siyahbeyaz gibi beni gaza getiricek hatta senden rakip bile olmaz muamelesi yapicak bir rakip araniyo.varmi talip?
Seni gecme ihtimalimin az ds olsa bulundugunin farkinda olman guzel:)Ben de oyle birini istiyorum ambuyanbu :) biri beni iteklesin.
Yine ise baslasam da psikolojim duzelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?