Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar, bugün menüyü sabahtan hazırlayıp normale dönmek niyetindeyim inşallah..

Kahvaltı : 1 tost
Domates salatalık

Öğle : 2 kupa yayla çorbası
2 dlm ekmek
Patlican salatası

Ara : 1 lokum
Türk kahvesi

Akşam : 2 kupa yayla çorbası
7-8 yk firinda köfte patates

2 lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah uyanir uyanmaz yesil kahve icildi ve kahvalti bir yumurta 2 dilim ekmek peynirle yapildi oglen pazi yemegi yogurt ve 1 dilim ekmek var aksama hicbisey yok ama kavurma ve pilav yapicam artik birazcikta salatayla bende yerim ara olayi olmuycak bugun oyle karar aldim liste degisirse yazarim...

Gunaydinkizlar
Forumun formati mi degisti.ceptwn girerken daha duz renksiz bir goruntu oluyordu simdi pc.deki ile ayni.zorlaniyorum

Ya günlük menü paylaşımı zorunlu değil mi neden paylasmiyoruz?? Burası sürekli nasıl kilo veremedigimizi anlattığımız bi yer oldu diyet değil beslenme sistemimizi degistirmeye çalışsak daha iyi hissederiz kendimizi..yoksa 2 ver 5 al oluyor sürekli...evde pişen yemekler değişmeli bence...mesela hemen hemen hergün pirinç pilavı olurdu evde şimdi ayda bir pisiyor..yada makarna sanırım o da ayda bir ancak...yerine daha sağlıklı bulgur ve erişte oluyor...hergün sebze mutlaka oluyor ama güveçte salcasiz az yağlı...ekmek azaldı..haftada bir ekmek alıp dondurucuya koyuyorum disarda olursa ucundan kulagindan yiyorum sürekli...abur cubur girmiyor eve hiçbir şekilde...çiğ fındık ya da ceviz oluyor genelde...neden yazdım bunları..hiç mütevazi olamicam en iyi gidenlerden biriyim ve artık ukalalık etme hakkımı kullanıyorum :) sürekli mizildanmayi bırakıp alışveriş listelerinize çeki düzen verin önce...çoluk çocuğu kocayı da mazeret göstermeyin bende de iki veled var şu ara :) onlarda sağlıklı besleniyorlar böylece...hadi silkinip kendinize gelin artık lütfen..bu dibe vurma hali kalıcı oldu takımda...adımız çıkacak en iyi mazeret üreten takım diye üstüne bi de şişko takım olarak tarihe geçicez :) hadi bu hafta sadece ben kilo alayım lütfen :/ çok şişim ben de :/

Pilav evet ya niye bulgur yapmadiysam haklisin seldom..bundan sonra az pisireyim.

Usta sofor ben deniz yamulmus bir mazgalin stunden gectim ve tekeri patlattim

kizlar hepinize iyi dilek ve dualariniz tesekkur ederim Allah razi olsun.ufakligi uyuturken gelip bakiyim dedim.valla aliskanlik oldu buraya gelmek.
seldomun dediklerine katiliyorum.bizim evdede cok abur cubur var.bu haftayi geciriyim bende koklu degisiklik yapicam Insaallah.ama ben buhafta kesin kilo alicam.devamli mutfakta gelenlere tabak hazirliyorum.tabii pis bogazim durmuyo.bide ben uzgunken devamli ac oluyorum.neysem kilo bu haftalik gundemimde degil ama yiyince uzuluyorum buda bir gelisme benim icin

Usta sofor ben deniz yamulmus bir mazgalin stunden gectim ve tekeri patlattim

amaaaaan olan tekere olsun..şükür ki hızlı değilmişsin...ne yapıyoruz?? sadaka veriyoruz :)

canım benim sen şu dar zamanı atlat da gel inşallah..allah yardımcınız olsun sabrınızı ve sükunetinizi artırsın inşallah

Hatirlattigin icin sagol, aklima gelmemisti.

Seldom ne desen haklisin.
Bu hafta insallah benim ici oruc haftasi olacak. Bu iradesizlikle oructa zorlanmam normal ve cok zor geliyor illa ogle arasi uyumaliyim. Eyse oyle boyle madem ki bi duze yok ben de kaza oruclarima baslicam insallah

Hayırlı huzurlu bereketli pazarlar arkadaşlar...

Sabahın 4.30unda gün başlayınca her iş bitti kızlarla tiyatrodayiz şimdi...bu pazarlar hiç bitmese :)

Menü :

Sabah : kocca bir dilim bayat ekmekli peynirli kıymalı omlet
Domates salatalık
Çay (tam 1 aydır ilkkez çay içmişim bu arada :) )

Öğle : 1 tabak ekşili köfte
1 tabak yoğurtlu fellah köftesi
1 dlm ekmek

Ara : 8 adet zeytinyağlı sarma

Akşam : 1 tabak yoğurtlu fellah köftesi
1 tabak ekşili köfte
1 dlm ekmek

2 lt su

Fellah koftesini ilk defa duydum ..

Fellah koftesini ilk defa duydum ..

Bilirsin mutlaka da belki adı farklıdır...ince bulgurun baharatlarla iyice yoğurulmuş hali..minik toplar yapıp hasliyorsun ister yoğurtlu ister salcali soslu...salcali daha lezzetli ama bol kalorili olduğundan yoğurtlu yaptım bugün

Tamam simdi oldu anladim

Yarin oglanin sunneti var dualarinizi bekliyoruz teyzeleri cok heyecanliyim.Allaha emanet kuzum genel anestezi olucak yuregim yerinden cikicak sanki insallah hayirlisiyla yarin bu saatleri gorursek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…