14.takimdakiler de hep derece yapiyor
Hooofff ya ben diyete taha.mul edemiyorum14.takimdakiler de hep derece yapiyor
Usta sofor ben deniz yamulmus bir mazgalin stunden gectim ve tekeri patlattim
kizlar hepinize iyi dilek ve dualariniz tesekkur ederim Allah razi olsun.ufakligi uyuturken gelip bakiyim dedim.valla aliskanlik oldu buraya gelmek.
seldomun dediklerine katiliyorum.bizim evdede cok abur cubur var.bu haftayi geciriyim bende koklu degisiklik yapicam Insaallah.ama ben buhafta kesin kilo alicam.devamli mutfakta gelenlere tabak hazirliyorum.tabii pis bogazim durmuyo.bide ben uzgunken devamli ac oluyorum.neysem kilo bu haftalik gundemimde degil ama yiyince uzuluyorum buda bir gelisme benim icin
amaaaaan olan tekere olsun..şükür ki hızlı değilmişsin...ne yapıyoruz?? sadaka veriyoruz :)
canım benim sen şu dar zamanı atlat da gel inşallah..allah yardımcınız olsun sabrınızı ve sükunetinizi artırsın inşallah
Ya günlük menü paylaşımı zorunlu değil mi neden paylasmiyoruz?? Burası sürekli nasıl kilo veremedigimizi anlattığımız bi yer oldudiyet değil beslenme sistemimizi degistirmeye çalışsak daha iyi hissederiz kendimizi..yoksa 2 ver 5 al oluyor sürekli...evde pişen yemekler değişmeli bence...mesela hemen hemen hergün pirinç pilavı olurdu evde şimdi ayda bir pisiyor..yada makarna sanırım o da ayda bir ancak...yerine daha sağlıklı bulgur ve erişte oluyor...hergün sebze mutlaka oluyor ama güveçte salcasiz az yağlı...ekmek azaldı..haftada bir ekmek alıp dondurucuya koyuyorum disarda olursa ucundan kulagindan yiyorum sürekli...abur cubur girmiyor eve hiçbir şekilde...çiğ fındık ya da ceviz oluyor genelde...neden yazdım bunları..hiç mütevazi olamicam en iyi gidenlerden biriyim ve artık ukalalık etme hakkımı kullanıyorum :) sürekli mizildanmayi bırakıp alışveriş listelerinize çeki düzen verin önce...çoluk çocuğu kocayı da mazeret göstermeyin bende de iki veled var şu ara :) onlarda sağlıklı besleniyorlar böylece...hadi silkinip kendinize gelin artık lütfen..bu dibe vurma hali kalıcı oldu takımda...adımız çıkacak en iyi mazeret üreten takım diye üstüne bi de şişko takım olarak tarihe geçicez :) hadi bu hafta sadece ben kilo alayım lütfen :/ çok şişim ben de :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fellah koftesini ilk defa duydum ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?