Yarin oglanin sunneti var dualarinizi bekliyoruz teyzeleri cok heyecanliyim.Allaha emanet kuzum genel anestezi olucak yuregim yerinden cikicak sanki insallah hayirlisiyla yarin bu saatleri gorursek....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyyyy canım benim büyümüş artık :) geçer gider annesi..bi bakmışsın koca delikanlı olmuş...allah korusun kollasin kolaylasin inşallah
mmmmmmmmmmmmmmm bayılırım (sanki bayılmadığım bişey varBilirsin mutlaka da belki adı farklıdır...ince bulgurun baharatlarla iyice yoğurulmuş hali..minik toplar yapıp hasliyorsun ister yoğurtlu ister salcali soslu...salcali daha lezzetli ama bol kalorili olduğundan yoğurtlu yaptım bugün
senin oğlan kaç yaşındayıdı? hadi bakalım hayırlı olsun, geçmiş olsun (sünnet olana ne deniyordu kiYarin oglanin sunneti var dualarinizi bekliyoruz teyzeleri cok heyecanliyim.Allaha emanet kuzum genel anestezi olucak yuregim yerinden cikicak sanki insallah hayirlisiyla yarin bu saatleri gorursek....
cts. günü gardrobyumun bir gözünü bir tane de komidinin içini düzenledim öğlen oldu. apar topar evden çıktık. geriye kalan zamanlarda heeeeeep gezdik...günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu benimki bir fiil temizlik yapmakla hala da bitmedi
fatmacım hadi hayırlı olsun canım inş bügünün çook güzel geçer size yazmadan işe başlamak istemedim
hadi görüşürüz ben masamı sileyim sonra işe başlayayım öpüyorum
kızlar bugün nihayet oruca niyetlendim. offf ne korkmuşum oruçtan yaaa...kendime çok kızıryorum. bu sefer inşallah oruçluyum diye kendimi bırakmicam...daha sabahtan
Allah kabul etsin canım.kızlar bugün nihayet oruca niyetlendim. offf ne korkmuşum oruçtan yaaa...kendime çok kızıryorum. bu sefer inşallah oruçluyum diye kendimi bırakmicam...daha sabahtan
daha sabah yataktan kalkarken çölde kaybolmuş bedevi gibi ağız göz kurumuş kalkıyordum bu sefer öyle olmayacak inşallah
Hmm ben de unutmuşum tabii.. Canım boş ver izni sen gel yine bildir menünü ve kilonu uğraşmayalım hiç zaten gitmiş 1 haftadan fazlasıbana iki haftalik izin vermistin kaptanim..ben izinliyim.ama meraktan firsat bulunca giriyorum:))
Evet güzel fikir.. Kilosu yakın olanları eşleştirelim.. Bu işi hedef iyi görürBence bu hafta tum takim icinde yarisalim elimizden geleni yapalim ve en cok kilo veren olmaya calisalim....
Gayet makul, Her ayın başında alalım ölçülerimizi zira haftalık moral bozabiliyor değişmeyen ölçülerHer ay basinda da olculerimizi yazmaya devam edelim 1 mayista bi bakalim ne durumdayi diye
Aaaa yeşil kahveyi içen senmiydin canım, nasıl peki sonuçlarını alabiliyomusun etki ediyormu.. Ben cumartesi günü aldım ve içiyorum o günden bu yana.. Sanki terletiyor gibi, yani hareket halindeyken daha önce bu kadar terlemiyordum sanki, bilemiyorum tabi henüz çok yeni kullanmaya başladım, bakalım zamanla görücez..Sabah uyanir uyanmaz yesil kahve icildi ve kahvalti bir yumurta 2 dilim ekmek peynirle yapildi oglen pazi yemegi yogurt ve 1 dilim ekmek var aksama hicbisey yok ama kavurma ve pilav yapicam artik birazcikta salatayla bende yerim ara olayi olmuycak bugun oyle karar aldim liste degisirse yazarim...
Evet 14. takımın maaşallahı var.. Her konuda sorunsuzlar. Hem kilo bldirimi hem yeme düzenleri ve istikrarlı oluşları çok güzel..14.takimdakiler de hep derece yapiyor
Tatlım onlarda sağlıklı besleniyorlar.. Öyle saçma açlık diyetlerine ben de izin vermem zaten..Onlar bildigin diet yapiyo bizde kenardan kiyidan saglikli besleniyoruz...
Haklısın canım.. Okuyunca ortak yanlarımız çokmuş dedim.. Mesela ben de pirinçten makarnadan, kızartmadan çok uzağım artık hiç de eksikliğini hissetmiyorum.. Kilo veriyomuyum hayır, benimkisi kafadan bitiyor sanırsam ya.. Eve gidince ben benlikten çıkıyorum, bunu biliyorum.. Hayırlısı ve sabır, sabır, sabır.....Ya günlük menü paylaşımı zorunlu değil mi neden paylasmiyoruz?? Burası sürekli nasıl kilo veremedigimizi anlattığımız bi yer oldudiyet değil beslenme sistemimizi degistirmeye çalışsak daha iyi hissederiz kendimizi..yoksa 2 ver 5 al oluyor sürekli...evde pişen yemekler değişmeli bence...mesela hemen hemen hergün pirinç pilavı olurdu evde şimdi ayda bir pisiyor..yada makarna sanırım o da ayda bir ancak...yerine daha sağlıklı bulgur ve erişte oluyor...hergün sebze mutlaka oluyor ama güveçte salcasiz az yağlı...ekmek azaldı..haftada bir ekmek alıp dondurucuya koyuyorum disarda olursa ucundan kulagindan yiyorum sürekli...abur cubur girmiyor eve hiçbir şekilde...çiğ fındık ya da ceviz oluyor genelde...neden yazdım bunları..hiç mütevazi olamicam en iyi gidenlerden biriyim ve artık ukalalık etme hakkımı kullanıyorum :) sürekli mizildanmayi bırakıp alışveriş listelerinize çeki düzen verin önce...çoluk çocuğu kocayı da mazeret göstermeyin bende de iki veled var şu ara :) onlarda sağlıklı besleniyorlar böylece...hadi silkinip kendinize gelin artık lütfen..bu dibe vurma hali kalıcı oldu takımda...adımız çıkacak en iyi mazeret üreten takım diye üstüne bi de şişko takım olarak tarihe geçicez :) hadi bu hafta sadece ben kilo alayım lütfen :/ çok şişim ben de :/
Kuzucum arabaya binince sigortanı ihmalmi ediyosun.. Sigortanı mutlaka yap.. Bilirsin en güzel sigorta ayet-el kürsü dür.. Sağsalim kurtarmışsın hemen sadaka kuzu ihmal etme..Usta sofor ben deniz yamulmus bir mazgalin stunden gectim ve tekeri patlattim
Cümlemizden canım ama napıyoruz beslenme düzenimizi de ihmal etmiyoruz.. Kötü olan şeylerden de ders almayı biliyoruz ve uyguluyoruz kuzumkizlar hepinize iyi dilek ve dualariniz tesekkur ederim Allah razi olsun.ufakligi uyuturken gelip bakiyim dedim.valla aliskanlik oldu buraya gelmek.
seldomun dediklerine katiliyorum.bizim evdede cok abur cubur var.bu haftayi geciriyim bende koklu degisiklik yapicam Insaallah.ama ben buhafta kesin kilo alicam.devamli mutfakta gelenlere tabak hazirliyorum.tabii pis bogazim durmuyo.bide ben uzgunken devamli ac oluyorum.neysem kilo bu haftalik gundemimde degil ama yiyince uzuluyorum buda bir gelisme benim icin
Yarin oglanin sunneti var dualarinizi bekliyoruz teyzeleri cok heyecanliyim.Allaha emanet kuzum genel anestezi olucak yuregim yerinden cikicak sanki insallah hayirlisiyla yarin bu saatleri gorursek....
gidiyor kilolarherkese merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra sonunda kavuşabildim size
kayınvalidem vardı giremedim nete falan hatta okadar üzüldünki giremediğime
kilom 58.8 oldu çok mutluyum gr gr gidiyor ama gidiyor harfiyen uyamasamda kaçamaklarım en aza indi
perşembe kilomu bildirmiştim ama gözden kaçmış sanırım tabi listeye ekliyemedim ondan hepinizdewn özür dilerim
sonuçta takım kuralları var hak geçmesin hafta sonu kızımın okul gezisi vardı pamukkaleye gittik pohaça falan beslendim ama genede almadım hatta veriyorum geçmişi okuyayım tekrar yazarım
baktım ki ben psikolojik olarak da etkileniyorum dedim ki orçluyum diye rölantide çalışmak yok...hakkaatten ya daha sabah 8de insasnın enerjisi düşer mi öyle oluyordum hep. kimseye de oruçlu olduğumu söylemeyim , çaktırmayayım diyorum, ama size söyledimAllah kabul etsin canım.
Eee nasıl başardın peki ?
seni seniiiiiiiiiiiiiiiiii, çaktırmadan bizi okuyorsun değil miGeldim gitti kaptanim .pek uzak kalamadim zatwn
merhaba arkadaşlar gurubunuzda yer var mı :)) bende katılabilir miyimmm
Bu takıma yönlendirildim ama tam olarak ne yapacagımı bilmiyorum. Mesajları okudum düzenli paylasımda bulunup kurallara uyacagıma inanıyorum. Kilo çizelgesi nedir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldiniz arkadaşlar. kendinizi tanıtır mısınız? kaç yaşındasınız, kaç kilo boy, ne iş yapıyorsunuz , nasıl kilo aldınız hedefiniz nedir? kilo vermek için neler yapıyorsunuz?
kilo çizelgesi bu mesajın altında bir cetvel görüyorsun. 63 kiloda olduğum buradan anlaşılıyor
-günlük düzenli menü paylaşımı
-perşembe sabahları da kilo bildirim günmüz
günlük menülerimizi haftalık kilolarımızı ve dertlerimiz paylaşarak kilo vermeye çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?