Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
[table="width: 500, align: left"]
[tr]
[td][TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 362"]
[TR]
[TD]üye
[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazperver[/TD]
[TD="align: right"]58,4[/TD]
[TD]2,9 kg[/TD]
[TD]55,5kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
arkadaşlar forum son zamanlarda çok durgunlaştı. az önce de yeni üyeler davet ettim. galiba 2 gündür 5 veya 6 oldu. hepsi gelir ve katılıma devam ederse tabi...( söz bu hafta son daha kimseyi çağırmıyorum)
gelelim diğer üyelerimize
kızlar hani düzenli menüler, hani spor, hani bildirim, hadi....
kızlarrr bende aranıza yeni katıldım alahın ziniyle kilolara artık elveda deme vakti geldi henüz forum kullanmayı çok çok iyi bilmiyorum şimd telefonuma indiricem ve birbirimze destekle biticek inşalahh şuanda şimdi tartıldım tam 79.5 yürüyş bandı aldım her gn 1 saat yürüyorum bakalımm ne olucak
Sunnet telasindayim ancak simdi girebildim sabah cay yarim poca oglen galete cinsi bisey hastanedeki en masum seydi aksam nohut bol salata yogurt arada cikolata oglusumun ve minicik 2 adet ekler 3 lt su inanilmaz tempo bittim gelen gidende cabasi....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk 2-3 hafta deneme haftamız. önce düzenli bildirimler oluyor sonra kilo veriyorsun düzenli devam edersen 2 hafta sonra listede olursun inşallah. önemli olan kilo vermek değil migüzel tablo olmuş ellerinize saglık yeni üyeler (yani bizler) yokmu bu tabloda
gunaydin kizlar.dun aksam eve geldik ust bas degismeye.birazdan tekrar donucez.persembeden beri tartilmamistim.okadar baklava tulumba ve hamur isine ragmen. korktugum olmamis cok sukur.duzenli yemek yenmiyo gelen giden cok oluyo.sonuc olarak tabaklari hazirlayan ben bir ondan bir bundan goturuyorum.ama bugun duzene giricem Insaallah.evden haslanmis yumurta ve nesfitimi goturucem.bakalim nekadar basarili olucam
Oyyyy kiyamam :) şimdiden aglama doğduktan sonraya saklauyumadi ağla, yemedi ağla, ağladı ağla yürüdü ağla, dişi çıktı ağla, gak dedi ağla guk dedi ağla ağlayacak çok şeyin olacak şimdiden harcama :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah canıııııımben 2. hamileliğimi duygusallaşmamdan anlamıştım. cuma günü ufak bir şeyi kafaya takıp salıya kadar ağlamaıştım. sonra sarı kantaron çayı falan almıştım psk. bozuldu herhalde rahatlatır diye, baktım ki hamilelik
Sorma sorma evde terör estirmemek için kendimi zor tutuyorum. İçimden 'hamileyim ben beeee' diye bağırıp ağlama krizine giresim geliyor.
ben geldiiiiim...
29 yasindayim, ergenlikten sonra en hafif 55kg ve bi kac sene öncesi 75kg leri gören biriyim...
hedefim 60'in altina inmek..
cok kalabalik ve samimi aileyiz, her hafta en azindan 2-3 kere dayi, hala, teyze, anne-baba, kardeslerle toplaniliyor.
menüler o bicim..
düzenli calistigim icin sabah ve ögle yediklerime dikkat eden, ama aksamlari hamur islerine, tatlilara hayir diyemiyen biriyim
ama buna dur demenin vakti geldi!! bu ay 3 kilo verdim ve sizin yardimlarinizla istedigim kiloya kavusmayi umuyorum.
her iki günde bir düzenli sekilde bir saatlik yürüyüs / kosu yapmaya basladim.
1. hedefim 6. ayin basina kadar (yegenimin nisani olacak) 64 kg inmek
en mantikli buldugum diyetler ise karatay ve mevsimlerden romadir..
onlarin karisimi gibi birsey uydurdum ve böylece hizli ve tok bir sekilde kilolarin gitmesini umuyorum.
hepimize kolay gelsin
ilk 2-3 hafta deneme haftamız. önce düzenli bildirimler oluyor sonra kilo veriyorsun düzenli devam edersen 2 hafta sonra listede olursun inşallah. önemli olan kilo vermek değil misonra projemize de başlangıç kilonla girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?