Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende kosusturmadan verdim herhalde birde adet donemim bitmisti etken oldu herhalde...ama musmutlu oldum o zaman dikkat etmeye devam edeyim...takimca yarisalim en cok kiloyu vermeye calisalim hadi yapariz hepimiz ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Efendim kaptanim benimi cagirdin?

Hayır efendim olmaz öyle şey bu haftanın birincisi tabiki seldom ve ayrıca aramızdan ayrılmadı kuzu sadece listemizden ayrıldı
Ambuyanbu hedef : 1 kilo

Oooo hemde 1 kilo

Ambuyanbu hedef : 1 kilo
akrep 200 gr

o zaman bu gün iş çıkışı hemen alayım. ben anlamam markası felan önemli mi ki birde günde 1 tane mi içmeli

Canım ben marincap marka alıyorum, içeriğinde omega9 oranı yüksek olmicak.. Marincap 60 kapsül.. Ben kahvaltı sonrası 1 tane içiyorum..

Yaparız tabi canım yeterki isteyelim

Hadi bakalım sen de yaz bu hafta hedefini vee hafta sonu kaçamaklarına artık sonn verelim, hep o kaçamaklar yüzüne aynı yerde sürünüyoruz

Oglen karabugdaydan kisir yaptim yaninda ayran ictim.
Simdi fe komsum cayin yaninda hamur kizartti ve saat 4olmafan 150g. Karb. Onhidrat tukettim.abboooow akdama netcem:18:
Ne lezzetli su hsmur isleri.
Yarin beyaz protein gunu yapicam insallah.
Allahim lezzetli mamalara dayanma kuvveti var.

evet Allah bize iştahsızlık versin böreklere çöreklere karşı

Yaparız tabi canım yeterki isteyelim

Hadi bakalım sen de yaz bu hafta hedefini vee hafta sonu kaçamaklarına artık sonn verelim, hep o kaçamaklar yüzüne aynı yerde sürünüyoruz

bende bendee bu hafta 77 çıkmıştım haftaya perşembe hedefim 76 (regl olacam yoksa daha fazla derdim )

Canım ben marincap marka alıyorum, içeriğinde omega9 oranı yüksek olmicak.. Marincap 60 kapsül.. Ben kahvaltı sonrası 1 tane içiyorum..

tamam kaptancımmm çok sagol çıkışta alayım hemen

bugün bir türlü şifremi hatırlayamadığımdan giremedim siteye :/ halbuki otomatik giriyordu...deneme yanılma sebat ettim buldum amma zorlamışım şartları şifre uydurcam diye...

ya senin bu deneyimlemelerin ve hepsini hevesle yapman çok hoş :) hiçbişey anlamadım tabi bu yazdıklarından :) ama acaba birinde karar kılıp biraz devam etsen daha mı kolay verirsin?? acaba bir o bir bu derken gidenler sürekli geri mi geliyor?

Evet kızlar bu hafta hepimiz defter tutmaya başlıyoruz, hemen bugün defter ayarlayın kendinize

ah caaaaanım tombik arkadaşlarım benim 15 aydır var defterim ve kesinlikle çooooooook işe yarıyor...

İlahii
Sen omega3 al iki gün kullan üçüncü gün unutkanlık diye bişii kalmaz zati omega3 eksikliği kişileri unutkan, agresif, bol beklentili ve zor kilo veren şişko yapıyor canım

ya benim de var aslında bu omega3e..hatta öyle bir kapsül falan kesmez şişeyi hüpletmem lazım :) ama bende düzenli asla kullanamam biliyorum...daha antibiyotiğin sonunu getirdiğim vaki değil :/

heheeeeeyttt kimseye vermem birinciliği!!!! kırk yılda bir 1. olmuşum...gr gr giderkene kedi gibi baktım ööööleeeee birincilere :/ vermeeeeeem kimselere tacımı!! bir hafta şampiyon benim :)

Kaptancim seldom haftaya listede olmiycak diye dedim.yoksa seldom grubun birincisi kalplerin incisi :))

he bak burada toparlamışsın durumu kuzucum :) çok mersiiiiii :) bu arada bugün şehriye çorbası yedim :) ay ne mübarek şey yemek yemek :/

canım ben marincap marka alıyorum, içeriğinde omega9 oranı yüksek olmicak.. Marincap 60 kapsül.. Ben kahvaltı sonrası 1 tane içiyorum..

aldım bunu inşallah iyi gelir

Eklentiler

• $30052014038.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Seldom dediklerinde cok haklisin fakat benim bilincaltimda bisey mi var ne bilsem de yiyorum iste...kendimi boyle kandiriyorum baska bir deyisle motive wdiyorym.bir de hizli giden hizli gidiyo bende dogru degil veya onemsiz 5 kilo gitse gelse hadi neyse ben 63-65 aradi gidip geliyorum.
Yani anlican mirin kırın mirin

Hahahaa ay seldom sen tabiki birincisin ben bu basariyi asla elde edemezdim ambucum ayrica cok sagol tatlim ben senin dediklerini anladim kuzucum...

Hedef bencede otur bi yerinde al bi liste maymun istaahlilik etme diyorumda hic dinlemiyosun....arastirmak guzelde bu kadari cok sende hepsini koy kenara bak ibrahim saracoglu ne diyor herseyi yemeli ama kivaminda abartmadan arada detokslarla takviye yaparak....omega 3 alicaginiza yiyin cevizi baligi olsun bitsin hatta bol bol tuzsuz badem...

haklısın tatlım ama ben bademdir cevizdir yemeye başlayınca öyle taneyle yiyemiyorum ayarım yok benim. tadını alınca hepsi bitene kadar yiyorum o yüzden en iyisi tadını almamak

Anammm yalnis anlasiliyorum.haftaya kapisma devam etsin diye dedim.bugun guzel yedim bide aylar sonraaaaaaa ilk defa yurudum Allaha sukur.suan azicik bacaklarim agriyo bide coooook acim ama sabaha biraz farkli cikma umidiyle dayaniyorum.İnsaallah sabaha fark olurda uzulmem

haklısın tatlım ama ben bademdir cevizdir yemeye başlayınca öyle taneyle yiyemiyorum ayarım yok benim. tadını alınca hepsi bitene kadar yiyorum o yüzden en iyisi tadını almamak
Hahh işte ben de tam bunu dicektim fatmacım, ben çereze dayanamayanlardanım, torbanın dibini görmezsem rahat edemiyorum o yüzden aralarda azar azar alıp köreltiyorum nefsimi..

Yok canım yanlş felan anlaşılmadın tam tersi sen yanlış anlıyosun

Kapışma fikrini biz çok sevdik dimi kızlar :13:

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 363. ETAP SONUÇLARI

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ -----------------14. TAKIM

İKİNCİ ----------------2.TAKIM

ÜÇÜNCÜ--------------- 3. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ Ceren06------14.TAKIM--------------3,52

İKİNCİ bluebottle------2.TAKIM---------------3,39

ÜÇÜNCÜ burcugncy------13. TAKIM-------------2.45

Bluebottle 2. Takim kaptan bizim boyle bir uyemiz yok
Neysem zaten biz de takim baxinda 2.olmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…