Buhaftanin birincisi seldom ama o ayrildigi icin fatmabol birinci oldu.gecen hafta hedefvebasari birinciydi.bu hafta ikiniz yarisiyosunuz.kim daha cok verirse o bu haftanin birincisiyle yarisiyo.bide bence gene verme hedefi koyalim.bir aydir gr. oynamayan takima can geldi.diger takimlar hedef koyup ulasamiyanlarin grup grup gezmesini sart kosmalari ise yariyomus bence.biz diger takimlari gezmiyelim ama haftalik hedefimiz olsun.
Asagi adimi ve hedefimi yazdim.sizde altina ekleyin kizlar
Efendim kaptanim benimi cagirdin?
Hayır efendim olmaz öyle şeyBuhaftanin birincisi seldom ama o ayrildigi icin fatmabol birinci oldu.gecen hafta hedefvebasari birinciydi.bu hafta ikiniz yarisiyosunuz.kim daha cok verirse o bu haftanin birincisiyle yarisiyo.bide bence gene verme hedefi koyalim.bir aydir gr. oynamayan takima can geldi.diger takimlar hedef koyup ulasamiyanlarin grup grup gezmesini sart kosmalari ise yariyomus bence.biz diger takimlari gezmiyelim ama haftalik hedefimiz olsun.
Ambuyanbu hedef : 1 kilo
o zaman bu gün iş çıkışı hemen alayım. ben anlamam markası felan önemli mi ki birde günde 1 tane mi içmeli
Bende kosusturmadan verdim herhalde birde adet donemim bitmisti etken oldu herhalde...ama musmutlu oldum o zaman dikkat etmeye devam edeyim...takimca yarisalim en cok kiloyu vermeye calisalim hadi yapariz hepimiz ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Efendim kaptanim benimi cagirdin?
Oglen karabugdaydan kisir yaptim yaninda ayran ictim.
Simdi fe komsum cayin yaninda hamur kizartti ve saat 4olmafan 150g. Karb. Onhidrat tukettim.abboooow akdama netcem:18:
Ne lezzetli su hsmur isleri.
Yarin beyaz protein gunu yapicam insallah.
Allahim lezzetli mamalara dayanma kuvveti var.
Yaparız tabi canım yeterki isteyelim
Hadi bakalım sen de yaz bu hafta hedefini vee hafta sonu kaçamaklarına artık sonn verelim, hep o kaçamaklar yüzüne aynı yerde sürünüyoruz
Canım ben marincap marka alıyorum, içeriğinde omega9 oranı yüksek olmicak.. Marincap 60 kapsül.. Ben kahvaltı sonrası 1 tane içiyorum..
Canım ben marincap marka alıyorum, içeriğinde omega9 oranı yüksek olmicak.. Marincap 60 kapsül.. Ben kahvaltı sonrası 1 tane içiyorum..
Dun ne yaptim 80g. Karonhidrat saydim.
Benim icin diyet gibi gecti.
Gercekten karb.dan uzak durmak zor. Yememek icin yuklenfim ete baliga hado neyse de kaymak ve 40 kadar badem yedim.
Veee bu sabah kendi kendime yag yiyetek yag yakamayacagimi ispatladim
Sonuc karb. Say ama yagi da abartma.acikirsam su orani yuksek sebze ve yagsiz protein tercih et.
Diyetten sıkılma mak icin 50-75-150 g. Karb sayican sirasi ile.
Bugun 150 insallah.
Ben son aldigim vucut analiz cihaxina cok guveniyorum.
Sabah 200 gr.eksiktim amma yag oranim artmis.cihazi aldigimdan bu yana en yagli donemimdeyim.
Bugun toparim herhalde.
Bugun sabah 1/2 portakal.1 muz .1yk karabugday ve 1cb sut ile musli gibi karisim yaptim.simdiden 48 karb. Oldu.
Bugun sut urunleri disinda prot. Almicam.yarin da beyaz etli 50 g. Karb gunu olabilir.
Ay denemeyi seviyorum ben
Evet kızlar bu hafta hepimiz defter tutmaya başlıyoruz, hemen bugün defter ayarlayın kendinize
İlahii
Sen omega3 al iki gün kullan üçüncü gün unutkanlık diye bişii kalmaz zatiomega3 eksikliği kişileri unutkan, agresif, bol beklentili ve zor kilo veren şişko yapıyor canım
Buhaftanin birincisi seldom ama o ayrildigi icin fatmabol birinci oldu.gecen hafta hedefvebasari birinciydi.bu hafta ikiniz yarisiyosunuz.kim daha cok verirse o bu haftanin birincisiyle yarisiyo.bide bence gene verme hedefi koyalim.bir aydir gr. oynamayan takima can geldi.diger takimlar hedef koyup ulasamiyanlarin grup grup gezmesini sart kosmalari ise yariyomus bence.biz diger takimlari gezmiyelim ama haftalik hedefimiz olsun.
Kaptancim seldom haftaya listede olmiycak diye dedim.yoksa seldom grubun birincisi kalplerin incisi :))
canım ben marincap marka alıyorum, içeriğinde omega9 oranı yüksek olmicak.. Marincap 60 kapsül.. Ben kahvaltı sonrası 1 tane içiyorum..
Hedef bencede otur bi yerinde al bi liste maymun istaahlilik etme diyorumda hic dinlemiyosun....arastirmak guzelde bu kadari cok sende hepsini koy kenara bak ibrahim saracoglu ne diyor herseyi yemeli ama kivaminda abartmadan arada detokslarla takviye yaparak....omega 3 alicaginiza yiyin cevizi baligi olsun bitsin hatta bol bol tuzsuz badem...
Hedef bencede otur bi yerinde al bi liste maymun istaahlilik etme diyorumda hic dinlemiyosun....arastirmak guzelde bu kadari cok sende hepsini koy kenara bak ibrahim saracoglu ne diyor herseyi yemeli ama kivaminda abartmadan arada detokslarla takviye yaparak....omega 3 alicaginiza yiyin cevizi baligi olsun bitsin hatta bol bol tuzsuz badem...
Hahh işte ben de tam bunu dicektim fatmacım, ben çereze dayanamayanlardanım, torbanın dibini görmezsem rahat edemiyorum o yüzden aralarda azar azar alıp köreltiyorum nefsimi..haklısın tatlım ama ben bademdir cevizdir yemeye başlayınca öyle taneyle yiyemiyorumayarım yok benim. tadını alınca hepsi bitene kadar yiyorum o yüzden en iyisi tadını almamak
Anammm yalnis anlasiliyorum.haftaya kapisma devam etsin diye dedim.bugun guzel yedim bide aylar sonraaaaaaa ilk defa yurudum Allaha sukur.suan azicik bacaklarim agriyo bide coooook acim ama sabaha biraz farkli cikma umidiyle dayaniyorum.İnsaallah sabaha fark olurda uzulmem
aldım bunu inşallah iyi gelir
Bluebottle 2. TakimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 363. ETAP SONUÇLARI
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ -----------------14. TAKIM
İKİNCİ ----------------2.TAKIM
ÜÇÜNCÜ--------------- 3. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ Ceren06------14.TAKIM--------------3,52
İKİNCİ bluebottle------2.TAKIM---------------3,39
ÜÇÜNCÜ burcugncy------13. TAKIM-------------2.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?