- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Gecmis olsun.bu arada esinin hep de kotu ozelliklwrinin olmadigini ogrendikgünaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun yarın hafta sonu çok şükür biraz olsun dinleneceğiz
dün oğlumu doktora götürdüm dili yapışıktı (hiç duydunuz mu) dilini dışına çıkaramıyordu
doktor hemen keselim yada haftaya gel narkoz verelim dedi bende narkoz istemedim hemen orada bir makas attı
oğlum ağladı ben ağladım
ama oğlumun canı pek biraz ağladı sonra sustu ben olsaydım iki gün yatardım (babasına çekmiş sıpa)
neyse çok şükür bundan kurtulduk darısı sünnetine
bugün mevsimlerden romanın 3 günlük diyetine başladım
sonra 14 günle devam edicek sonra bir 14 gün dün daha
inş ramazan ayına 4-5 kilo vererek girerim
kendime diyet defteri yaptım kapağına beni gaza getiren yazıları yazdım
bugün yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
bir dilim peynir
5 zeytin domates ,salatalık
bir dilim buğday ekmeği
arada 3 ceviz
öğlen
köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
arada
1 meyve
akşam
bezelye küçük kase yoğurt salata
bol su ve yürüyüş allah kısmet ederse
Dun ne yaptim 80g. Karonhidrat saydim.
Benim icin diyet gibi gecti.
Gercekten karb.dan uzak durmak zor. Yememek icin yuklenfim ete baliga hado neyse de kaymak ve 40 kadar badem yedim.
Veee bu sabah kendi kendime yag yiyetek yag yakamayacagimi ispatladim
Sonuc karb. Say ama yagi da abartma.acikirsam su orani yuksek sebze ve yagsiz protein tercih et.
Diyetten sıkılma mak icin 50-75-150 g. Karb sayican sirasi ile.
Bugun 150 insallah.
Ben son aldigim vucut analiz cihaxina cok guveniyorum.
Sabah 200 gr.eksiktim amma yag oranim artmis.cihazi aldigimdan bu yana en yagli donemimdeyim.
Bugun toparim herhalde.
Bugun sabah 1/2 portakal.1 muz .1yk karabugday ve 1cb sut ile musli gibi karisim yaptim.simdiden 48 karb. Oldu.
Bugun sut urunleri disinda prot. Almicam.yarin da beyaz etli 50 g. Karb gunu olabilir.
Ay denemeyi seviyorum ben
Gecmis olsun.bu arada esinin hep de kotu ozelliklwrinin olmadigini ogrendikama onu bile elestirerek yaziyosun ah biz kadinlar
Hadi kolay gelsin
Dun ne yaptim 80g. Karonhidrat saydim.
Benim icin diyet gibi gecti.
Gercekten karb.dan uzak durmak zor. Yememek icin yuklenfim ete baliga hado neyse de kaymak ve 40 kadar badem yedim.
Veee bu sabah kendi kendime yag yiyetek yag yakamayacagimi ispatladim
Sonuc karb. Say ama yagi da abartma.acikirsam su orani yuksek sebze ve yagsiz protein tercih et.
Diyetten sıkılma mak icin 50-75-150 g. Karb sayican sirasi ile.
Bugun 150 insallah.
Ben son aldigim vucut analiz cihaxina cok guveniyorum.
Sabah 200 gr.eksiktim amma yag oranim artmis.cihazi aldigimdan bu yana en yagli donemimdeyim.
Bugun toparim herhalde.
Bugun sabah 1/2 portakal.1 muz .1yk karabugday ve 1cb sut ile musli gibi karisim yaptim.simdiden 48 karb. Oldu.
Bugun sut urunleri disinda prot. Almicam.yarin da beyaz etli 50 g. Karb gunu olabilir.
Ay denemeyi seviyorum ben
günaydın kızlarrr. gece yarısı bir uyandım dolaba koştum. ama çok zararlıu bişey yemedim. 1 kayısı 7-8 tane erik yedim. sanah da biraz kaşar. 4 çeri domates 1 küçük cin biberi yedim.
günaydın canım afiyet olsun
bugün mevsimlerden romanın 3 günlük diyetine başladım
sonra 14 günle devam edicek sonra bir 14 gün dün daha
inş ramazan ayına 4-5 kilo vererek girerim
kendime diyet defteri yaptım kapağına beni gaza getiren yazıları yazdım
bugün yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
bir dilim peynir
5 zeytin domates ,salatalık
bir dilim buğday ekmeği
arada 3 ceviz
öğlen
köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
arada
1 meyve
akşam
bezelye küçük kase yoğurt salata
bol su ve yürüyüş allah kısmet ederse
Olmaz canımgünaydın kızlarrr. gece yarısı bir uyandım dolaba koştum. ama çok zararlıu bişey yemedim. 1 kayısı 7-8 tane erik yedim. sanah da biraz kaşar. 4 çeri domates 1 küçük cin biberi yedim.
Bu helal ürünlerden kurabiye ne demek canım :26:becede karbonhidrattan uzak durmak çok zor. bende şunu anladım saglıgım ve diyetim için akşam özellikle bazı arkadaşlarıma gitmemem gerek. dün arkadaşa gittim kapıdan girer girmez " aaaa sen çok zayıflamışssın hemen sana bişeyler yedirmem gerek" dedi ve dediğini yaptı 4 küçük sigara böregi 2 helal ürünlerden kurabiye 4-5 küçük bisküvi yedim. yanlış yaptıgımın farkındayım ama gün boyu oruçtum ve oruçtan sonra hem onun ısrarı hemde benim tatlı düşkünlüğümün kurbanı oldum. ama bunu yürüyüşlerimi ve tempomu arttırarak telafi edecem
Kuzucum omega3 kullanmaya başladınmı bakiimsağol canım eşimin iyi özellikleri olmaz olur mu çok seviyor beni bir dediğimi iki etmez ne dersem tamam der
biz oğlum doğana kadar hiç birbirimize sesimizi bile yükseltmedik mesela
ama çocuktan sonra bende biraz değişiklik oldu çabuk sinirlenir oldum bebeğimizin bakımına da yardım etsin istiyorum ama onda o istek yok
sadece allah yardımcın olsun diyor o kadar
Amiin inş canımSanada günaydın canım. hepimize afiyet ve bol eksi olsun
Olmaz canımgecenin bi vakti yemek yok
Bu helal ürünlerden kurabiye ne demek canım :26:
Kuzucum omega3 kullanmaya başladınmı bakiim
Amiin inş canım
günaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun yarın hafta sonu çok şükür biraz olsun dinleneceğiz
dün oğlumu doktora götürdüm dili yapışıktı (hiç duydunuz mu) dilini dışına çıkaramıyordu
doktor hemen keselim yada haftaya gel narkoz verelim dedi bende narkoz istemedim hemen orada bir makas attı
oğlum ağladı ben ağladım
ama oğlumun canı pek biraz ağladı sonra sustu ben olsaydım iki gün yatardım (babasına çekmiş sıpa)
neyse çok şükür bundan kurtulduk darısı sünnetine
malesef kaptanım omega 3 en çok ceviz,balık keten tohumunda varmış onları yiyorum
bende unutkanlık var kaptanım şimdi omega 3 alsam iki gün içerim sonra unuturum
mesela pazartesi elma sirkesi aldım sabahları aç karnına içicem diye ama kahvaltıyı yaparken hatırlıyorum her seferinde
Olmaz canımgecenin bi vakti yemek yok
Bu helal ürünlerden kurabiye ne demek canım :26:
İlahii
Sen omega3 al iki gün kullan üçüncü gün unutkanlık diye bişii kalmaz zatiomega3 eksikliği kişileri unutkan, agresif, bol beklentili ve zor kilo veren şişko yapıyor canım
bende de bu dedi,klerinin hepisi var kaptancım ama ben omega 3 kullanırsam kilo alırım diye korkuyorum. özellikle unutkan, agresif, bol beklentili v bunlar bende var ve beni bile kendimden sogutuyo
İlahii
Sen omega3 al iki gün kullan üçüncü gün unutkanlık diye bişii kalmaz zatiomega3 eksikliği kişileri unutkan, agresif, bol beklentili ve zor kilo veren şişko yapıyor canım
Tatlım omega3 kilo aldırmaz bilakis yağların yakılmasında nakliye görevi yapar yani yağ yakımını kolaylaştırır.. Zaten olaylara bakış açısını değiştirip daha pozitif yaptığı için daha da kolay oluyor düşünsene stres kilo almayı tetikliyor, kilo verirken musmutlu olmayı kim istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?