Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlarrr. gece yarısı bir uyandım dolaba koştum. ama çok zararlıu bişey yemedim. 1 kayısı 7-8 tane erik yedim. sanah da biraz kaşar. 4 çeri domates 1 küçük cin biberi yedim.

Gecmis olsun.bu arada esinin hep de kotu ozelliklwrinin olmadigini ogrendikama onu bile elestirerek yaziyosun ah biz kadinlar

Hadi kolay gelsin

Dun ne yaptim 80g. Karonhidrat saydim.
Benim icin diyet gibi gecti.
Gercekten karb.dan uzak durmak zor. Yememek icin yuklenfim ete baliga hado neyse de kaymak ve 40 kadar badem yedim.
Veee bu sabah kendi kendime yag yiyetek yag yakamayacagimi ispatladim
Sonuc karb. Say ama yagi da abartma.acikirsam su orani yuksek sebze ve yagsiz protein tercih et.
Diyetten sıkılma mak icin 50-75-150 g. Karb sayican sirasi ile.
Bugun 150 insallah.
Ben son aldigim vucut analiz cihaxina cok guveniyorum.
Sabah 200 gr.eksiktim amma yag oranim artmis.cihazi aldigimdan bu yana en yagli donemimdeyim.
Bugun toparim herhalde.

Bugun sabah 1/2 portakal.1 muz .1yk karabugday ve 1cb sut ile musli gibi karisim yaptim.simdiden 48 karb. Oldu.
Bugun sut urunleri disinda prot. Almicam.yarin da beyaz etli 50 g. Karb gunu olabilir.
Ay denemeyi seviyorum ben

becede karbonhidrattan uzak durmak çok zor. bende şunu anladım saglıgım ve diyetim için akşam özellikle bazı arkadaşlarıma gitmemem gerek. dün arkadaşa gittim kapıdan girer girmez " aaaa sen çok zayıflamışssın hemen sana bişeyler yedirmem gerek" dedi ve dediğini yaptı 4 küçük sigara böregi 2 helal ürünlerden kurabiye 4-5 küçük bisküvi yedim. yanlış yaptıgımın farkındayım ama gün boyu oruçtum ve oruçtan sonra hem onun ısrarı hemde benim tatlı düşkünlüğümün kurbanı oldum. ama bunu yürüyüşlerimi ve tempomu arttırarak telafi edecem

Gecmis olsun.bu arada esinin hep de kotu ozelliklwrinin olmadigini ogrendikama onu bile elestirerek yaziyosun ah biz kadinlar

Hadi kolay gelsin

sağol canım eşimin iyi özellikleri olmaz olur mu çok seviyor beni bir dediğimi iki etmez ne dersem tamam der
biz oğlum doğana kadar hiç birbirimize sesimizi bile yükseltmedik mesela
ama çocuktan sonra bende biraz değişiklik oldu çabuk sinirlenir oldum bebeğimizin bakımına da yardım etsin istiyorum ama onda o istek yok
sadece allah yardımcın olsun diyor o kadar

evet canım sen denemeyi seviyorsun yazdıklarını okuyorum hiçbir şey anlamıyorum ama seni tebrik ediyorum çok araştırmacısın diyet konusunda herşeyi biliyorsun

Evet kızlar bu hafta hepimiz defter tutmaya başlıyoruz, hemen bugün defter ayarlayın kendinize

günaydın kızlarrr. gece yarısı bir uyandım dolaba koştum. ama çok zararlıu bişey yemedim. 1 kayısı 7-8 tane erik yedim. sanah da biraz kaşar. 4 çeri domates 1 küçük cin biberi yedim.
Olmaz canım gecenin bi vakti yemek yok
Bu helal ürünlerden kurabiye ne demek canım :26:
Kuzucum omega3 kullanmaya başladınmı bakiim
Sanada günaydın canım. hepimize afiyet ve bol eksi olsun
Amiin inş canım

Kuzucum omega3 kullanmaya başladınmı bakiim

Amiin inş canım

malesef kaptanım omega 3 en çok ceviz,balık keten tohumunda varmış onları yiyorum
bende unutkanlık var kaptanım şimdi omega 3 alsam iki gün içerim sonra unuturum
mesela pazartesi elma sirkesi aldım sabahları aç karnına içicem diye ama kahvaltıyı yaparken hatırlıyorum her seferinde

Cok gecmis olsun canim.bende kan alinirken cok aglarim isterseniz disari cikin siz derler hep :)))) herkese hayirli cumalar

İlahii
Sen omega3 al iki gün kullan üçüncü gün unutkanlık diye bişii kalmaz zati omega3 eksikliği kişileri unutkan, agresif, bol beklentili ve zor kilo veren şişko yapıyor canım

napayım namaza kalktım resmen hem içim yanmıştı hem karnım acıkmıştı. ama bi daha yapmayacam sabah uyanınca çok pişman oldum sonra. ya helal ürünler var ya helal serfitikalı daha dogrusu. arkadaşım hamile onlardan almış çok hafifti gerçi ama yemeyeydim iyidi

İlahii
Sen omega3 al iki gün kullan üçüncü gün unutkanlık diye bişii kalmaz zati omega3 eksikliği kişileri unutkan, agresif, bol beklentili ve zor kilo veren şişko yapıyor canım

bende de bu dedi,klerinin hepisi var kaptancım ama ben omega 3 kullanırsam kilo alırım diye korkuyorum. özellikle unutkan, agresif, bol beklentili v bunlar bende var ve beni bile kendimden sogutuyo

bende de bu dedi,klerinin hepisi var kaptancım ama ben omega 3 kullanırsam kilo alırım diye korkuyorum. özellikle unutkan, agresif, bol beklentili v bunlar bende var ve beni bile kendimden sogutuyo

Tatlım omega3 kilo aldırmaz bilakis yağların yakılmasında nakliye görevi yapar yani yağ yakımını kolaylaştırır.. Zaten olaylara bakış açısını değiştirip daha pozitif yaptığı için daha da kolay oluyor düşünsene stres kilo almayı tetikliyor, kilo verirken musmutlu olmayı kim istemez

Buhaftanin birincisi seldom ama o ayrildigi icin fatmabol birinci oldu.gecen hafta hedefvebasari birinciydi.bu hafta ikiniz yarisiyosunuz.kim daha cok verirse o bu haftanin birincisiyle yarisiyo.bide bence gene verme hedefi koyalim.bir aydir gr. oynamayan takima can geldi.diger takimlar hedef koyup ulasamiyanlarin grup grup gezmesini sart kosmalari ise yariyomus bence.biz diger takimlari gezmiyelim ama haftalik hedefimiz olsun.

Asagi adimi ve hedefimi yazdim.sizde altina ekleyin kizlar

Son düzenleme:

o zaman bu gün iş çıkışı hemen alayım. ben anlamam markası felan önemli mi ki birde günde 1 tane mi içmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…