Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben de bu listeyi beğendim.

niye biz domates de siz biber oluyorsunuz bakiiiim biz domates olabiliriz ama çeri domates oluruz , siz de bibersiniz ama dollllllmalık biber

Son düzenleme:
kızlar geçen hafta yarışmamızda 6. takıma yenilmiştik. bu hafta ise 6. takımı yenmiş bulunuyoruzUhs'yi tekrar tebrik ediyorum.
şimdi durum 1-1.
haftaya asıl galip belli olacak. hadi bakalım kızlar gösterin kendinizi

Çok güzel bir şey olmuş. :) ben çok beğendim bu yarışı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akşam iftara davetliyiz ve ben maalesef menüyü bilmiyorum. inşallah abartmam :) dua edin bana :'p

wuhuuuuuu tebrikler canlar!! daim olsun inşallah...uhs özel tebrik sana tabi ki!!! maşallah...ne güzel motive olmuşsunuz!! ben de durum çavuşu olarak takipteyim :)

menü :

sahur : 1 tost

iftar : 1 kase soğuk çorba
1 karnıyarık (patlıcan tost makinasında, karnıyarık fırında oldukça sağlıklı ve diyet :))
el kadar pide
salata
künefeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Uhscim tebrik ederim.
En kotu domates benim galiba bu hafta.ama niye boyle oldu anlamadim.bugun yagmurda eminonu kadikoy ve umraniye yaptim.bide ruzgar basim hala agriyo.aksama ablamda iftardayiz tatli disardan supriz geliyo.İnsaallah sevmedigim bisey gelir
Simdiden herkese iyi iftarlar

Ümraniyeye kadar gelince bi selam verseydin şekerim :)

Büyük kızım sürpriz yapıp geldi :) iftardan sonra açtık oyun havalarını karşılıklı 45 dk göbek attik :) bi hayal edin iki kuzunun ortasında yaglica bi koyun!!! Pek eğlendik çok terledik kizlar küvet sefası yapıyor şimdi banyoda ben de kendime gelmeye çalışıyorum :) spor da tamam :)

ben de bu listeyi beğendim.

niye biz domates de siz biber oluyorsunuz bakiiiim biz domates olabiliriz ama çeri domates oluruz , siz de bibersiniz ama dollllllmalık biber
ay bi alemsin sen hiç bu şekilde düşünmemiştim ama artık düşünüyorum
Ben yarış bitti derken tekrar filizlendi dal budak sardı uffff yarış fazla stress yapıyor ama bende yaa hoff
Çok güzel bir şey olmuş. :) ben çok beğendim bu yarışı

Tam elif aman dikkat et dicektim ama domatesmişsin sen yerinde kal şekerim yorma kendini
Akşam iftara davetliyiz ve ben maalesef menüyü bilmiyorum. inşallah abartmam :) dua edin bana :'p

Abart be yaa yicen tabikideeeeeeeeee
Künefe
Ambuuuuuuuuuuu tatlı sevilmezmi güzelim yaaa
Ahahahaha işte buna çok güldüm ben

Uhs sen nasıl verdin o kadar kiloyu? ( maşallah tabi) . Bizi biraz aydınlatır mısın canım ??? :) ;-)

Uhs bi de biz senle yarışıyoduk. Gömdün beni resmen

Bu aksam spor olayı yattı. Yeni geldik eve zaten birax kuran okurum artık :)

Bugün ilk defa sahura kalktım :) kızlar biraradayken sahur keyfini yaşasınlar istedim...çok iyi hallettim evcilik kurdular yatmayı düşünmüyorlarmis :/ o vakit sabaha kadar hayatta kalın emri verip odama çekildim..tabi benim uykuda yalan oldu sipalar yüzünden :)

Sahur beni de çarptı tabi :/ 1 tost, 50 gr ekmek, 1 karniyarik, 3 zeytin ve karpuz yedim...nefes alamıyorum derdime neyse o kadar yemek

Tam saat 10dan beri çarşı geziyorum...hatta anneme kalsa akşama kadar da gezeriz...susuzluktan beynim uyuştu ayol :/ bugün akşam olur mu beyaaa!!!

Sevgili domateslerim, ambum ve elifim bu hagtaki hedefimiz 300 g.kilo vermek.siz gecen hafta kilo veremediginiz icin bu hafta daha cok vetebilirsiniz ama az olsun oz olsun.benden 500g.gitmişti bu haftaki hedef 300 g. Olunca ben de vetebilirim.

amaniiiiin gelen giden yok.
menüye şöyle bir bakalım
sabah: çocukların pat. kızartmasından 10 kadar kızartma, kendime biber kızartma, 2 yk yoğurt
ara:1/2 halley, 1 minik hobi, türk kahvesi
öğlen:1 tabak bulgur pilavı, 5 yk yoğurt
ara: yeşil çay
...........
şu an şişmiş durumdayım. akşama taze fasulye yaptım. hafif geçirmem lazım akşamı.oğluşun smiley tercihleri

Vermek bir yana bugu 700 gr fazlayim.dun iftardaydim cok kacirdim.sahurda bir tost yedim ama genede hic hareket olmiyinca hepsi yapisti.bugun esim iftara gitti.vakit olursa leslie yapicam İnsaallah
seldommmmm ne gezmesi.ben 2 saat parkta oturdum suan dudaklarim kuruduuuuuuuu
iftara yanlizim zeytinyagli fasulyem var.bide bebelere tarhana yaptimmi iftar tamam

Eve gelir gelmez çocukları masal anlatma bahanesiyle yatağa toplayıp uyuttum tabi kendimde üç saat uyudum...kalkınca biraz ödev yaptık, satranç ve miniyup oynadik ve şükür iftar geldi...tabi iftarı karpuzla açtım hararetten...

Menü :

Sahur : 1 tost (50 gr)
1 50 gr daha ekmek
1 karniyarik
3 zeytin
karpuz

iftar : 1 tabak karpuz
1 tabak sebze güveç
yarım karniyarik (bitsin diye sırf )
El kadar pide
2 zeytin
salata

iki gündür çok yiyorum...belki çok değil ama çok karışık...aslında bu kadar karışık yemeyi sevmiyorum...bir çeşit yemek ve salata yada ayran yeterli..hem dinen hem sağlık açısından uygun olan da bu...iftarlari bu kadar abartmak içimi açıtıyor...

Bu mu çok yedim dediğin menü Bence gayet normal bi sahur canım
Tam saat 10dan beri çarşı geziyorum...hatta anneme kalsa akşama kadar da gezeriz...susuzluktan beynim uyuştu ayol :/ bugün akşam olur mu beyaaa!!!
Hem sabaha kadar uyumayıp hem de sabah erkenmi kalktın sen :26:
Süpersin sevgili domatesim 700 gr artıda olman çook mutlu etti beni
İftarın fazla olmuş cidden, ben akşamları çok yiyemiyorum tabağım bitmiyor/bitemiyor..

İftar menüsü konusundaa sana hak veriyorum ve ben de tek menü olmasına özen gösteriyorum ama Ramazan bereketi son anda sofraya yansıyor..

Sahur:

1 hurma, bamya, pirinç pilavı, süs biberi, pide, peynir, zeytin, karpuz

İftar:
1 kaşık elma sirkeli sarımsak, 1 kupa sıcak su,1 hurma

namaz arası

Yarı porsiyon menemen, yarım porsiyon yoğurtlu makarna, süs biberi, bi kaçtane komşu yemeği sarma, pide..

Ara:
Karpuz

Bol su, 1 kupa çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…