***2. TAKIM 368. ETAP ***
Takım içi sıralaması
1. uhs ( 65,9 /64,1 /1,8 / 2,73 %)
2. hedef52 ( 65,5/ 65/ 0,5/ 0,76 % )
3. Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,56 %)
4. Elif_merve( 64,5 / 64,4/0,1 / 0,16 %)
5. akrep33 ( 68.4 /68,3 /0,1 / 0,15 %)
6. Ambuyanbu ( 72,3/72.3/0 / %0 )sabit
***2. TAKIM 369. ETAP ***
Haftalık takım içi kapışması
1. Grup Biberler
akrep33 ( 68.4 /68,3 /0,1 / 0,15 %)
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,56 %)
uhs ( 65,9 /64,1 /1,8 / 2,73 %)
2. Grup Domatesler
hedef52 ( 65,5/ 65/ 0,5/ 0,76 % )
Elif_merve( 64,5 / 64,4/0,1 / 0,16 %)
Ambuyanbu ( 72,3/72.3/0 / %0 )
Hadi bakalım BİBERLER DOMATESLERE karşıYarışşş başladııııııııııı
***2. TAKIM 369. ETAP ***
Haftalık takım içi kapışması
1. Grup Biberler
akrep33 ( 68.4 /68,3 /0,1 / 0,15 %)
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,56 %)
uhs ( 65,9 /64,1 /1,8 / 2,73 %)
2. Grup Domatesler
hedef52 ( 65,5/ 65/ 0,5/ 0,76 % )
Elif_merve( 64,5 / 64,4/0,1 / 0,16 %)
Ambuyanbu ( 72,3/72.3/0 / %0 )
Hadi bakalım BİBERLER DOMATESLERE karşıYarışşş başladııııııııııı
Uhscim tebrik ederim.
En kotu domates benim galiba bu hafta.ama niye boyle oldu anlamadim.bugun yagmurda eminonu kadikoy ve umraniye yaptim.bide ruzgar basim hala agriyo.aksama ablamda iftardayiz tatli disardan supriz geliyo.İnsaallah sevmedigim bisey gelir
Simdiden herkese iyi iftarlar
ay bi alemsin sen hiç bu şekilde düşünmemiştimben de bu listeyi beğendim.
niye biz domates de siz biber oluyorsunuz bakiiiimbiz domates olabiliriz ama çeri domates oluruz , siz de bibersiniz ama dollllllmalık biber
Ben yarış bitti derken tekrar filizlendi dal budak sardı uffff yarış fazla stress yapıyor ama bende yaa hoffkızlar geçen hafta yarışmamızda 6. takıma yenilmiştik. bu hafta ise 6. takımı yenmiş bulunuyoruzUhs'yi tekrar tebrik ediyorum.
şimdi durum 1-1.
haftaya asıl galip belli olacak. hadi bakalım kızlar gösterin kendinizi
Tam elif aman dikkat et dicektim ama domatesmişsin sen yerinde kal şekerim yorma kendiniÇok güzel bir şey olmuş. :) ben çok beğendim bu yarışı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Abart be yaa yicen tabikideeeeeeeeeeAkşam iftara davetliyiz ve ben maalesef menüyü bilmiyorum.inşallah abartmam :) dua edin bana :'p
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Künefewuhuuuuuu tebrikler canlar!! daim olsun inşallah...uhs özel tebrik sana tabi ki!!! maşallah...ne güzel motive olmuşsunuz!! ben de durum çavuşu olarak takipteyim :)
menü :
sahur : 1 tost
iftar : 1 kase soğuk çorba
1 karnıyarık (patlıcan tost makinasında, karnıyarık fırında oldukça sağlıklı ve diyet :))
el kadar pide
salata
künefeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Ambuuuuuuuuuuu tatlı sevilmezmi güzelim yaaaUhscim tebrik ederim.
En kotu domates benim galiba bu hafta.ama niye boyle oldu anlamadim.bugun yagmurda eminonu kadikoy ve umraniye yaptim.bide ruzgar basim hala agriyo.aksama ablamda iftardayiz tatli disardan supriz geliyo.İnsaallah sevmedigim bisey gelir
Simdiden herkese iyi iftarlar
AhahahahaÜmraniyeye kadar gelince bi selam verseydin şekerim :)
Büyük kızım sürpriz yapıp geldi :) iftardan sonra açtık oyun havalarını karşılıklı 45 dk göbek attik :) bi hayal edin iki kuzunun ortasında yaglica bi koyun!!! Pek eğlendik çok terledik kizlar küvet sefası yapıyor şimdi banyoda ben de kendime gelmeye çalışıyorum :) spor da tamam :)
Tam saat 10dan beri çarşı geziyorum...hatta anneme kalsa akşama kadar da gezeriz...susuzluktan beynim uyuştu ayol :/ bugün akşam olur mu beyaaa!!!
Bu mu çok yedim dediğin menüBugün ilk defa sahura kalktım :) kızlar biraradayken sahur keyfini yaşasınlar istedim...çok iyi hallettim evcilik kurdular yatmayı düşünmüyorlarmis :/ o vakit sabaha kadar hayatta kalın emri verip odama çekildim..tabi benim uykuda yalan oldu sipalar yüzünden :)
Sahur beni de çarptı tabi :/ 1 tost, 50 gr ekmek, 1 karniyarik, 3 zeytin ve karpuz yedim...nefes alamıyorum derdime neyse o kadar yemek
Hem sabaha kadar uyumayıp hem de sabah erkenmi kalktın sen :26:Tam saat 10dan beri çarşı geziyorum...hatta anneme kalsa akşama kadar da gezeriz...susuzluktan beynim uyuştu ayol :/ bugün akşam olur mu beyaaa!!!
Süpersin sevgili domatesimVermek bir yana bugu 700 gr fazlayim.dun iftardaydim cok kacirdim.sahurda bir tost yedim ama genede hic hareket olmiyinca hepsi yapisti.bugun esim iftara gitti.vakit olursa leslie yapicam İnsaallah
seldommmmm ne gezmesi.ben 2 saat parkta oturdum suan dudaklarim kuruduuuuuuuu
iftara yanlizimzeytinyagli fasulyem var.bide bebelere tarhana yaptimmi iftar tamam
İftarın fazla olmuş cidden, ben akşamları çok yiyemiyorum tabağım bitmiyor/bitemiyor..Eve gelir gelmez çocukları masal anlatma bahanesiyle yatağa toplayıp uyuttumtabi kendimde üç saat uyudum...kalkınca biraz ödev yaptık, satranç ve miniyup oynadik ve şükür iftar geldi...tabi iftarı karpuzla açtım hararetten...
Menü :
Sahur : 1 tost (50 gr)
1 50 gr daha ekmek
1 karniyarik
3 zeytin
karpuz
iftar : 1 tabak karpuz
1 tabak sebze güveç
yarım karniyarik (bitsin diye sırf)
El kadar pide
2 zeytin
salata
iki gündür çok yiyorum...belki çok değil ama çok karışık...aslında bu kadar karışık yemeyi sevmiyorum...bir çeşit yemek ve salata yada ayran yeterli..hem dinen hem sağlık açısından uygun olan da bu...iftarlari bu kadar abartmak içimi açıtıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?