- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Vermek bir yana bugu 700 gr fazlayim.dun iftardaydim cok kacirdim.sahurda bir tost yedim ama genede hic hareket olmiyinca hepsi yapisti.bugun esim iftara gitti.vakit olursa leslie yapicam İnsaallah
seldommmmm ne gezmesi.ben 2 saat parkta oturdum suan dudaklarim kuruduuuuuuuu
iftara yanlizimzeytinyagli fasulyem var.bide bebelere tarhana yaptimmi iftar tamam
Sahurda
1 kase mercimek çorbası
1 tane haşlanmış yumurta
Üzüm ♡ ♥ ♡ ♥
2 parmak kadar pide
Veee suuuuuuuvalla bu sefer kaç bardak içtiğimi sayamadim
Annem sahur yapmadı. Mieesi ağrıyordu. Babam da az yedi geri yattı hemen . Biz kardeşimle yaptık sahuru. Ama espriler havada uçuşuyoBaya eğlendik yani. Suyu içerken de işte kendimde değildim zaten Güle güle bi haal olmuşum. Sonradan düşündüm en az 5 bardak :)
Amma çok yazdım ha
Neyse siz bunu sabah okuyacaksınız zaten ♥♡
Herkese günaydın:) ♡♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sana güveniyorum sen haftaya kadar o 700 gramı rahatlıkla verirsin.
( inş. Ben de veririm. ) birbirimize dua edelim
Bugün biraz ev toparladim birazdan market alışverişine gidicem...bu akşam hz. Yusada iftar acicaz inşallah...börek pogaca falan ayaküstü yenilecek şeyler hazirlicam...inşallah çok kalabalık olmaz :/
Senin çok konuşmalarına alışkın değiliz kuzum iyi oldu iyiSahurda
1 kase mercimek çorbası
1 tane haşlanmış yumurta
Üzüm ♡ ♥ ♡ ♥
2 parmak kadar pide
Veee suuuuuuuvalla bu sefer kaç bardak içtiğimi sayamadim
Annem sahur yapmadı. Mieesi ağrıyordu. Babam da az yedi geri yattı hemen . Biz kardeşimle yaptık sahuru. Ama espriler havada uçuşuyoBaya eğlendik yani. Suyu içerken de işte kendimde değildim zaten Güle güle bi haal olmuşum. Sonradan düşündüm en az 5 bardak :)
Amma çok yazdım ha
Neyse siz bunu sabah okuyacaksınız zaten ♥♡
Herkese günaydın:) ♡♥
Çok abartıp sakın çok kilo alma almam valla kapıdan içeri canikomBen ipleri kopardim ramazanda kizlar ..ciss seyler yiyorum hep ama bu aksam artik bunlardan vazgecmem gerek biliyorum cunku sonuclariyla bas edemiycem buyuk ihtimalle...bende kardesimi ozledim ..
Ooohh işte benim biberimin farkııııııııııııııııMrb
Dun ki menumu yazayim
Sahur kahvaltiliklardan az peynir, 1/8 pide,yarim yumurta
Iftar
Sucuk,kofte,limonata
Bu sabah ki sahur
Azcik peynir,1/8 pide
Bugün biraz ev toparladim birazdan market alışverişine gidicem...bu akşam hz. Yusada iftar acicaz inşallah...börek pogaca falan ayaküstü yenilecek şeyler hazirlicam...inşallah çok kalabalık olmaz :/
Hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir :) demiş bir üstad...iftar mekanı değişti..annemin kuzenine gidicez iftara...iftar misafirliklerinden hiç hoşlanmıyorum :/ ipin ucu kaciveriyor...dışarda fix menü oluyor hiç olmazsa ama evde olunca amaaaaan bir abartıyoruz ki...inşallah cosmadan geri dönerim
Ben sana güveniyorum sen haftaya kadar o 700 gramı rahatlıkla verirsin.
( inş. Ben de veririm. ) birbirimize dua edelim
Sagol canim.sen Masaallah spor yapiyosun bendeki tek hareket parka kadar gidip bebelere bakmak.hic hareket olmiyinca pideler yapisip kalyo.
Bide esim sagolsun tam masaya oturucakken pide alip geliyo sicak olunca biraz dayanilmaz oluyoo benim icin
sahurumu yaziyim iki ufak tost bir bardak nestea
herkese iyi pazarlarrrrrrrr
Minumum 30 kişi var iftarda artı 10 çocuk!!!! İmdaaaaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?