dolmaların kokusu buralara kadar geldi şimdi benim de canım çekti benim bicirikte çok seviyor dolmayı sarmayı eline alıp nasıl yiyor bir bilsenizSabah 4:30 gibi yatınca öğlen 12 ye doğru kalktım.. Evi komple süpürüp sildim, duş, öğle namazı sonrası tüm öğleden sonra dışarda koşturmalı işlerim vardı.. Eve dönerken pazara uğradım kızım kabak dolması istemişti.. Eve döndüğümde nefes alamıyordum yaa ufff dedim durma kalk yatma oturma zamanı değil, ikndi için abdest alırken suyun soğukluu kendime getirdi biraz, namaz sonrası dolma yapmaya koyuldum.. Şimdi bir koca tencere yaz dolması pişiyor ocakta miss gibi kokular yayarak ortalığa.. Domates kabak biber dolması.. Erkenden pişer umarım, komşulara da verelim dimi ama..
tebrikler alkış alkış alkış bütün alkışlar sana azmine hayranım ben olsam bir tane börekten bir tane kurabiyeden alır kendimle övünürdüm ah ne kadar az yedim diyeEweeeeet takımın avantajını bir kez daha yaşıyorum :) annem taaaaam 7 gündür çay icmiyoruz diye isyan edip çay yaptı e tabi yanına pacanga ve kurabiye çıkardı...şayet menüyü yazmamış olsam şu an gomulmus yiyor olurdum...herkes mis kokular eşliğinde yerken ben de ara ogun karpuzumu şimdi yiyorum ve bir kez daha iyi ki varsınız çıtırlar diyorum :)
ya valla süper enejiksin ya şimdi eve gidip temizlik yapasım geliyor herhalde akşam bende her yeri temizlerimOyy bana diyene bak:)) Bugum ofisine ugradigim arkadasta, oruc seni etkilemiyor galiba dedi ve sonra enerjimden gicik olmaya basladi:)))
Canim burda 13 gece okunuyor ama ben once elma sirkeli sarimsak tursumu ictim 1 kasik ve sicak suyumu ictim sonra namaz kildim, iftar masasi hazirlarken abdest de aliyorum namaza hazirlik ama o namaz nasilda guzel oluyor hemen ardindan masa beni bekliyor cunku:))
O kaa galon su yetermi sana
Su an kupama cay kattim ohhh ayaklarimi uzataraktan keyf yapiyorum.
Bulasik makinemi gun icinde calistirmistim onlari yerlestirdim, bulasiklari makineye yerlestirdim, mutfagi temizledim simdi yatsiyi bekliyorum
Dolma cok guzeldi,komsulara da verdim
Iyi oldu iyi:))
sen iyisi mi iftardan biraz sonra tae bolarına başlaDün misafir geldi. Gece 2 de giti0tiler sohbet muhabbet çay derken 2 olmuş saat. Akşam norma
Den fazla yedim ama çok da abartmadım. Sahurda normalden az yedim dolayısıyla. Yarın tartı günü olduğundan tutuşmuş durumdayım. Napsam oruç oruç tae bo mu yapsam ???
Akşam menüsü hala belli değil bir ara yazarım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üzülme tatlım gelir ve geçer merak etme sen..
Perşembe iftar öncesi tartılıyoruz şekercik.. Sabah tartısı sahur tokluğu ile çıkan fazla ve yanlış tartı sonucu olur çünkü..
İki sahurlu ouçla bugün nasılsın peki
Yuh yani kuzu yatsıyla sabahı birbirine bağlıyosun resmen.. Kuzu bugün itibari ile yatsı okununca kılınıyor ona göre..Bak sinirlendirme fazla ardına teravih de eklerim
İsahl problemiimiz geçti canım şükür, bugün tekrar oruca niyet ettik hattagece sahurda birlikteydik, ay alıştırdı kerata, o olmayınca sahurda bi garip olmuştum
Saray helvalarını ben alabilirim cınımm
Benden önce sıraya kimler girmiş böyle
Canım bi çorba yap yanında kahvaltılık felan koy, çy yaparsın nolucak ifar bu hemen doyuluyor zaten..
Canım perşembe iftar öncesi tartılıyoruz unutma..
Ah canım benim ya az kaldı, sahur yapmayınca kötü olmuşsun sen..
hakkaten sana noluyo böyle, sen de ambu gibi hava mı atıyonSabah 4:30 gibi yatınca öğlen 12 ye doğru kalktım.. Evi komple süpürüp sildim, duş, öğle namazı sonrası tüm öğleden sonra dışarda koşturmalı işlerim vardı.. Eve dönerken pazara uğradım kızım kabak dolması istemişti.. Eve döndüğümde nefes alamıyordum yaa ufff dedim durma kalk yatma oturma zamanı değil, ikndi için abdest alırken suyun soğukluu kendime getirdi biraz, namaz sonrası dolma yapmaya koyuldum.. Şimdi bir koca tencere yaz dolması pişiyor ocakta miss gibi kokular yayarak ortalığa.. Domates kabak biber dolması.. Erkenden pişer umarım, komşulara da verelim dimi ama..
Eweeeeet takımın avantajını bir kez daha yaşıyorum :) annem taaaaam 7 gündür çay icmiyoruz diye isyan edip çay yaptı e tabi yanına pacanga ve kurabiye çıkardı...şayet menüyü yazmamış olsam şu an gomulmus yiyor olurdum...herkes mis kokular eşliğinde yerken ben de ara ogun karpuzumu şimdi yiyorum ve bir kez daha iyi ki varsınız çıtırlar diyorum :)
artık sahurda yemişsindir bi sürü dolmaŞööle baktımda sanki az yemişim gibi oysa masada bir daha asla yemek yemem diyordum.. İç sesim beni kandırmaya çalışıyor az yemişin yiyebilirsin diye ama yok sahuru beklicem ben..
Bende nescafemi ictim geldim.bir haftadir kayinvalidemdeydim icemedim.suan cok mutluyum buyuk oglum yikaniyo kucugu yikanmamak icin sallanmaya razi oldu uyuycak İnsaallah.iftar menumu yazmiyorum cunku cok uzun siz okurken ben yazarken sıkılabiriz.halen coooook tokum okadar diyim siz anlayan.aslinda cok yemiycektim ama komsudan gelen tabak isi bozdu atilmasin .diye yedim.neysem olmusla olmuse care yok.
Hedefcim bu nasil hastalik 10 gun cok degilmi.millet 4 gun oluyo benimki 7 gun ben niye boyleyim diyodum sen 10 ciktin.orucu 3/1 ini yedin gitti
Kixlar bu 6. Takim hem sayica fazla.hemde iyi kilo vermisler.bu haftayi tahmin etmek cokda zor degil.
Ben sahurda dedigim gibi kiraz yedim ama bir ufak tostla beraber.
Bu aksam evdeyiz gibi gozukuyo.zeytinyagli fasulye dusunuyorum bir aksilik olmazsa.
Simdi tartilip bode ezana dogru tartilip az olani yazsam olurmu acaba
Eweeeeet bugün de bitti sayılır...kislar yeaaa ben yine teeeee ramazanın başından beri lavaboya çıkamıyorumay catliciiiim yani mucize bir öneri istiyorum yani :/
Bu arada kilom 70.6ammmaaaa hedefin dediği gibi kandırmaca bu tartı...ben bir de 23 te sahur yapıyorum....18 saat sonra da bu çıkar tabi...ama yalandan da olsa 69.9 görsem bi kere şu ahir ömrümde ne kadan güzel olur yaaa :)[/QUOTE
Amanuiiiiiiiiiin ne ettin sen.takima tekrar uye mi etsek ki seni
Kabizligin icin de ne diyelum sana zaten herseyi yaptigini dusunuyorum.bugun kilo bildirimi diye sahura kalkinca corek otu yagi ve sirkemi ictim.sabah kiloma bakmafan önce halloldu wv isi: kahvaltida kefir muz kayisi vardi bi daha...zannimca dunku kepekli ekmekler ve dabahki kefir de ise yaradi.bir de ramaxan olunca işyerinde cay filan yok.mutfaga gittigimde suyu 2ser batdak ictim hep.icebilirsen kefir ic .erik kayisi kompostosu yap tabi sekersiz.
iftardan önce tartılacaksan boşuna şimdi tartılmatabi ki iftardan önce daha az çıkacaksın
Simdi sen oruclu degilsin azcikamiycan diyemi uzuluyosun acabaaaaaaaaa
bide dun 71.8 dim.bugun 72.3 ciktim.acaba bu tartinin bana yaptigini hakediyomuyum diyede dusunuyorum.cunku bir dun bir but fazla yedim.gercekten moralim bozuldu
]***2. TAKIM 368. ETAP ***
akrep33 ( 68.4 / / / %)
hedef52 ( 65,5/65/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,55 %)
Ambuyanbu ( 72,3/ / / % )
uhs ( 65,9 / / / %)
Elif_merve( 64,5 / / / %)
2.takım ortalaması:
Telimi evinicinde kaybettim bulamiyorum.sarji da bitmis.dun den bu yana ara ara yok.cikar insallah.
Seldom masallah .ne deyim sana baska.onunde saygiyla egiliyorum .idolumsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?