Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sahur : 1 tost
3 çay kaşığı torku kakaolu fındık kremasi (böyle deyince sanki daha masum :))
3 zeytin

iftar : (disarda olcam ama menüyü biliyorum ) yarım kase çorba
1 porsiyon mantar graten
Salata
2 minik dlm pide
ayran

zeytinyağlı ve ara sıcaklara ve tabiki tatlılara hiiiiic dokunmicam böylece inşallah

dolmaların kokusu buralara kadar geldi şimdi benim de canım çekti benim bicirikte çok seviyor dolmayı sarmayı eline alıp nasıl yiyor bir bilseniz

tebrikler alkış alkış alkış bütün alkışlar sana azmine hayranım ben olsam bir tane börekten bir tane kurabiyeden alır kendimle övünürdüm ah ne kadar az yedim diye

ya valla süper enejiksin ya şimdi eve gidip temizlik yapasım geliyor herhalde akşam bende her yeri temizlerim

QUOTE=ambuyanbu;35971680]Hedefcim keske yakin olsaydik.senin icin kendimi feda eder helvalari ben yerdim.
Saat 12 den beri disardayiz.yani 4 saattir kuzularla ugrasiyorum parkta salladim gezdirdim ama gene sonuc mutsuz kuzular.biri eve degilde babanesine gitmek istiyo biri hala sallinicakmis mseyi memnun edemeden eve dunduk.suan midem yaniryo.yemekte yok.kisacasi Allah ya durumum kotu[/QUOTE]
ahhhh ahhh keşke o saray helvalarından kurtulubilseydim

sen iyisi mi iftardan biraz sonra tae bolarına başla

valla ne güzel olurdu gelip biri bitirse

hakkaten sana noluyo böyle, sen de ambu gibi hava mı atıyono başkasının yanında yemek yemeyerek havaya giriyo sen de oruç tutarken enerjik olarak
bak bu pişirilen şeyleri komşulara dağıtma taktiğini iyi. ben ıspanaklı böreği çok severim benim veletler de yemez sırf bu yüzden yapamiyorum. alayım 3 yufka , yapayım pazılı böreği yiyeceklerimizi ayırıp kalanını dağıtayım:128:yaparsam artacak korkusu da olmaz

ayyyyyy çayyyyyy +börek+kurabiye:125:sen kilo vermeyeceksin de kim verecek, verdiğin her gram kilo helal olsun sana

Son düzenleme:
Şööle baktımda sanki az yemişim gibi oysa masada bir daha asla yemek yemem diyordum.. İç sesim beni kandırmaya çalışıyor az yemişin yiyebilirsin diye ama yok sahuru beklicem ben..
artık sahurda yemişsindir bi sürü dolma

evet ya 1 gün beni mahvediyor manevi olarak da iyi olmuyor.oruç borçlarım da hızla artıyor. tutmaya kalksam tam alışıyorum gene mola. 10 gün regl 15 gün normal sonra gene 10gün regl...offf...bu sefer 8. günden sonra tutmayı denicem belki kesilir:26:
kızlar tuttuğumuz oruçlar hani bazen yarım kalıyor ya, iftara 10dk kala oruç bozuluyor üzülüyoruz falan, geçen nihat hatipoğlu dedi o orucun kazası yapılıyor ama oruç boşa gitmiyor , kişi sevabını alıyor diye...ben hiç öyle düşünmemiştim:44:evet tuttuğumuz kadarının sevabını biz gene alıyoruz

dünkü menüm

sahurda eşimle karpuz falan yemiştik

sabah: 50g. ekmekten 2 kaşarlı 3d. sucuklu tost
öğlen-akşam: menemen+70er g. kepekli ekmek:18:

gün boyu da 1-2 tulumba ile 1-2 saray helva yemiş olabilirim.

akşam çocuklarla sahile çıktık. onlar bisiklete bindi biz de yürümüş olduktempolu bir yürüyüş değil, 1 saati de geçmemiştir ama biraz hareket oldu bizim için de...

gelelim bu günün menüsüne
sahurda uyandım gittim 4 bardak su çörek otu yağı ve elma sirkesi içtim. içim yanmış vallaaaa

sabah: 1sb kefir, 1 muz, 1 kayısı, 1 kahve
öğlen bu can gene menemen isterdün öğlen ki menemen hafifi acılıydı ayyyy o ne lezzetliydi öyle.

bu geçen haftaki durumumuz ve rakip takımımız 6. takımın durumu

***2. TAKIM 367. ETAP ***
ETAP ONUNCUSU:95::104::100:

akrep33 ( 68,8 / 68.4 / 0.4 / 0.2 / 0.29%) Kilosu ikiye bölündü
hedef52 ( 66 / 65,5/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 72,0/ 0/ 0.00%) Sabit
Ambuyanbu ( 72.7 / 72,3/ 0,4 / 0.55% )
uhs ( 66/65,9 /0,1 /0,15 %)
Elif_merve( 63,5 /64,5 /-1,0 /-0,5/-0,79 %)kilosu ikiye bölündü

2.takım ortalaması:0,16 %

*** 6. TAKIM 367. ETAP *** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ :119::111::118:

ayyuzlum0211 ( 85/83,9 /1,1 / %1,29 )
BilgeKi( 92,6 / / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
EYLÜL SILA ( 67,7 /67,5 / 0,2/ %0,30)
ferideei ( 77,8 /77 / 0,8/ %1,03)
lisbeth93 (79,5 /78,9 / 0,6/%0,75 )
merinetya (80/78 / 2/ % 2,5) Yeni üye hedef kilo 68
neslihank4 (82,8 /83 / -0,2/%-0,24 )
Sindi564 ( 80,9 / 80,9/ 0/% 0,0)Kilosu sabit
Tekaskim( 67,5 /66,2 / 1,3/% 1,93)

6. Takım Ortalaması : % 0,84

***2. TAKIM 368. ETAP ***

akrep33 ( 68.4 / / / %)
hedef52 ( 65,5/65/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 72,3/ / / % )
uhs ( 65,9 / / / %)
Elif_merve( 64,5 / / / %)

2.takım ortalaması:

bu da bu haftaki çizelgemiz. hadi bakalı hayırlı olsun. nedense geçen hafta 64,5 olduğumu zannediyordum sabah 65 çıkınca üzülmüştüm.o zaman halime şükürler olsun demem gerekiyor herhalde.ben oruçlu olmadığım için erkenden bildirim yaptım. siz de artık iftara yakın yazarsınız. bu arada tecrübe ile sabaittir ki ramazanda asıl kilo öğlen bakılan kilo
günde 3 -5 defa kiloma bakarak deneyimledim bunu. mantığı da şu normalde en geç saat 20,00 de yiyerek sabah 8de aç karna tartılıyoruz, ramazanda da sahuru 2,30 da yapıp öğlen 2,30 da bakarsak kilomuzua asıl kilo budur. iftara kadar bekleyince vücut çok su kaybediyor ve biz boşuna kilo verdik zannediyoruz.

dünkü menümü bir türlü yazamadım gelen gidenden
iftarda
minik tabak yeşil fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
minik tabak fıfırnda tavuklu patates
ekmek yok
bir kase cacık
bol su
yine sahura kalkamadım
o yüzden çok az su içtiğimi farkettim
hımmm yatmadan 1 dilim kavun yedim lavabo için faydası olsun diye ama malesef
ben elma sirkesi almıştım ama tadına pek sevmemiştim bugün gidince iftarda elma sirkesi ve ılık su içicem yemek sonrası
birde form çayı içicem faydası olur inş

sahurda uyandım gittim 4 bardak su çörek otu yağı ve elma sirkesi
sabah: 1sb kefir, 1 muz, 1 kayısı, 1 kahve

öğlen:menemen, 60g. kepekli ekmek, 1yk yoğurt, çay

Kixlar bu 6. Takim hem sayica fazla.hemde iyi kilo vermisler.bu haftayi tahmin etmek cokda zor degil.
Ben sahurda dedigim gibi kiraz yedim ama bir ufak tostla beraber.
Bu aksam evdeyiz gibi gozukuyo.zeytinyagli fasulye dusunuyorum bir aksilik olmazsa.
Simdi tartilip bode ezana dogru tartilip az olani yazsam olurmu acaba

iftardan önce tartılacaksan boşuna şimdi tartılmatabi ki iftardan önce daha az çıkacaksın

Dün gece yaptığım sporu yazayım.
8 min abs workout
8 min butt lift
18 dk lık mari winsor plates buns and thighs yaptım
Bu arada hala Karnım ağrıyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eweeeeet bugün de bitti sayılır...kislar yeaaa ben yine teeeee ramazanın başından beri lavaboya çıkamıyorum ay catliciiiim yani mucize bir öneri istiyorum yani :/

Bu arada kilom 70.6 ammmaaaa hedefin dediği gibi kandırmaca bu tartı...ben bir de 23 te sahur yapıyorum....18 saat sonra da bu çıkar tabi...ama yalandan da olsa 69.9 görsem bi kere şu ahir ömrümde ne kadan güzel olur yaaa :)

Son düzenleme:
iftardan önce tartılacaksan boşuna şimdi tartılmatabi ki iftardan önce daha az çıkacaksın

Simdi sen oruclu degilsin azcikamiycan diyemi uzuluyosun acabaaaaaaaaa
bide dun 71.8 dim.bugun 72.3 ciktim.acaba bu tartinin bana yaptigini hakediyomuyum diyede dusunuyorum.cunku bir dun bir but fazla yedim.gercekten moralim bozuldu

]***2. TAKIM 368. ETAP ***

akrep33 ( 68.4 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,55 %)
Ambuyanbu ( 72,3/ / / % )
uhs ( 65,9 / / / %)

2.takım ortalaması:

Telimi evinicinde kaybettim bulamiyorum.sarji da bitmis.dun den bu yana ara ara yok.cikar insallah.

Seldom masallah .ne deyim sana baska.onunde saygiyla egiliyorum .idolumsun

Nazar etme ne olur yeme senin de olur :) şaka bi yana ben her tatilden 3-4 kilo ile dönüyorum...tatilde ağustosta...şimdi sıkıyorum ki hepten ipin ucu kaçmasın...inşallah ekimde takıma geri dönmek ve 68i görmek istiyorum...ama ben de bu göğüsler varken 50 kg olsam heybetim devam edecek :/ bugün iftarda süpersin böyle kal falan dediler ama bir de zaten onlar küçülmez diye eklediler

bugün tatlı olarak künefe vardı ve benim sevdiğim tek şerbetli tatlı...ama listeyide buraya yazmistim e naptim? Aldım eve getirdim yarın annemle paylaşıp yicem ödülü de bu olsun :)

Bu arada 40 dk da tempolu yürüdüm

aferin bana :)

2. TAKIM 368. ETAP *** [/COLOR]

akrep33 ( 68.4 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,55 %)
Ambuyanbu ( 72,3/72.3/0 / %0 )
uhs ( 65,9 / / / %)

2.takım ortalaması:

Telimi evinicinde biktim valla.iki saat once yazdim yazdim sarjim bitti yolliyamadan.
Seldommmmmmmmmmmm ben bunu haketmedim (burda agliyorum hayal edin)
Siyahbeyazcim dunku kiloda kalsaydim ayniydik
Neysem haftaya hizla donusum olucak İnsaallah.bu aksam yedigim son pidelerdi

Neyse, verin bakalim kilolarinizi.yarin size supruz liste yayinlicam.bilin bakalim 1ay once kim kac kiloymus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…