Kizlar benim de durumum pek ic acici degil.diyecektim kipazartesi gunu kilo bildirimi yapalim persembeye ayagimizi denk alalalim
HeheheheheheKizlar benim de durumum pek ic acici degil.diyecektim kipazartesi gunu kilo bildirimi yapalim persembeye ayagimizi denk alalalim
Ooooo ne şen şakrak bi iftar ortamı olmuştur kimbilirMinumum 30 kişi var iftarda artı 10 çocuk!!!! İmdaaaaaat
Hemen yazayım iftar da yediklerimi
1 tabak sulu köfte ( bi çeşit çorba diyelim )
1 dilim pide
1 kase yoğurt
Yemekten sonra; 3 baklava, 2 top dondurma :)
Menü güzel olmuş gerçekten canım..Bunun nasıl bir faydasi oldu peki?? Yiyemedim :)
menü :
Sahur : 1 yumurta
5-6 zeytin
50 gr ekmek
iftar : 4 yk tarhana çorbası
3 yk sulu koftenin patateslerinden
1 yk salata
avuç içi kadar pide
1 lokma tatlısı
1-2 çatal karpuz
Suan yedigim iftardan sonra tam curuk domates oldum.bana uyar oruclular iftara dogrumu yazsin kilosunu
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500"]Kizlar olculerin oldugu listeyi aradim bulamadim.telden zor oluyo.bulabilen varsa getirirse sevinirim
Hehehehehehesizi gidi domatesler siziiiii
Ooooo ne şen şakrak bi iftar ortamı olmuştur kimbilir
Senin sporsuz menülerin olmazdı, eh tabi yarıştayız ya ondan yapmıyosun demii alkıışş sana
2 top dondurma derken topun büyüklüğü ne boyutta, plates topumuu tenis topumu
hedefcim daha da hasta oldu benim yavrum doktoru da izindeymiş yarın başka doktora götürücem onada soracam bakalım yarın yazarım gelişmeleri canımsen galiba 1 yaşından önce süt verilmez mi diye sormak istiyorsun. keçi sütü de inek sütüne göre daha doğal olduğu için onu vermeyi tercih ediyorsun ( doğru anlamış mıyım?)
öncelikle bil ki devam sütü denilen şey de inek sütünün vitamin ve mineral eklenmiş halidir. şimdiye kadar zaten inek sütü veriyordun, başlasam mı başlamasam mı diye tedirgin olma1 yaşından önce bebeğe inek sütü vermemenin en önemli mantığı inek sütünün hazırlaması kolay, besleyiciliği az ve bebek tarafından içimi kolay olması. sırf bu kadar kolay diye uzak duruyoruz. bebek süte bir alıştığı zaman lık lık lık içer sütü her acıktığında süt içer ve tam da ek gıda döneminde başka besini tatmaya ihtiyaç duymadan karnını doyurur. sürekli süt içen onu bunu yemeyen çocuklar böyle türüyor malesef.
sen zaten bilinçli bir annesin, yumurtasını meyvesini yoğurdunu çorbasını veriyorsundur çocuğa, artık yavaş yavaş gıdaların içinde de süt kullanmaya başlayabilirsin, bu keçi sütü de olabilir inek sütü de.
teşekkür ederim canımkızlar geçen hafta yarışmamızda 6. takıma yenilmiştik. bu hafta ise 6. takımı yenmiş bulunuyoruzUhs'yi tekrar tebrik ediyorum.
şimdi durum 1-1.
haftaya asıl galip belli olacak. hadi bakalım kızlar gösterin kendinizi
Uhs sen nasıl verdin o kadar kiloyu? ( maşallah tabi) . Bizi biraz aydınlatır mısın canım ??? :) ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ramazanda istanbul başka güzel olsa gerek bir gün bende iftarımı ahmet sultanda açmak isterim inş olurBugün biraz ev toparladim birazdan market alışverişine gidicem...bu akşam hz. Yusada iftar acicaz inşallah...börek pogaca falan ayaküstü yenilecek şeyler hazirlicam...inşallah çok kalabalık olmaz :/
1 dilim pide
1 kase yoğurt
aferim sana ne güzel yememiişsin. 1 evde 40 kişi düğün evi gibiBunun nasıl bir faydasi oldu peki?? Yiyemedim :)
menü :
Sahur : 1 yumurta
5-6 zeytin
50 gr ekmek
iftar : 4 yk tarhana çorbası
3 yk sulu koftenin patateslerinden
1 yk salata
avuç içi kadar pide
1 lokma tatlısı
1-2 çatal karpuz
tamam iftara doğru yaz, ben de kulağınıza sözyliyim kilomu, çok fena çoooookSuan yedigim iftardan sonra tam curuk domates oldum.bana uyar oruclular iftara dogrumu yazsin kilosunu
sana da alkış hadi bakalım yap şu sporlarınıŞimdi de 30 dk tae bo yaptım
bu yazdıklarınını okurken karışık duygular içinde kalıyorum. sen şimdi takımdan çıktın değil mi?Olculerim ayni kilo almamisim o kadar yemeye cok sukur nutellayi biraktim bugun pideyede elveda dedim aaa yedikce yiyor insan bu nedir cnm ..
kaçamak oldu mu kaçamakBugünkü spor :
30 dk tae bo
45 dk callanetics
18 dk mari winsor plates buns and thighs
Kaçamak ???hala yok
:-*
allah yardımcın olsun diyecektim ama geçmiş galibaMinumum 30 kişi var iftarda artı 10 çocuk!!!! İmdaaaaaat
1 dilim pide
1 kase yoğurt
ayyyyy dün ne kötü gündü öyle. oruçlu değildim ve iftar davetine gidip kıtlıktan çıkmış gibi yedim.
haftasonu boyunca gündüz evde çocuklarla otobüsçülük oynadık. sandalyeleri arka arkaya koyup otobüs yaptık, ikram dağıttık, mola verdik. tam oyun bitti derken ha bre beni çağırdılar yanlarına.
dün akşam daha başka etkinlikler aradım.sıkıldık sıkıldık diyip duruyorlardı. mutfak masasında sulu boya yaptırdım. çok sevdiler, bırakmak istemediler. masanın her tarafı sulu boya olunca kalkm avakti gelmişti.
bu gün söz verdim parmak boyası olacak, tabi boyları bulabilrsem.
haftasonu dadı programını izlemenin etkileri mi neah
kız kardeşim evde. onunla da boş zaman uğraşı olarak seccade işlemeye karar verdik. en son 12-13 yaşımda işlemiştim kardeşim de hiç bilmez öyle şeyleri ama o da kabul etti. cumartesi iftara 2 saat kala pazar günü de öğlen çeyizci dükkanlarını aradık ya dükkanlar kapalıydı ya da ellerinde işlemelik pike-etamin yoktu. bu gün bir yere daha bakıcam.
gene diyete döncek olursam çok hareketsizim çok , diyet de berbat gidiyor. offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?