Herkese gunaydinnn.dunku acliktan sonra tarti oynamis ve ambu cooook mutlu.İnsaallah 7 gun dayanirim.sabah 30 dak. yuruyus yaptim geldim dus aldim ve ennn guzel menume basliycam.bugun dune ek olarak sebze var.ama cig olarak yani en fazla havuc eklenicek.neysem bunada sukur.
Bugunku munu corba sebze meyve.
Cansucum bende nazara cok inaniyorum inanki bende dun corbaya basladigimi annem ablam ve size soyledim.azicik cenem dusse hemen nazara geliyorum bende.bakalim sessiz durunca nasil olucak
HAKLISIN TEŞEKKÜR EDERİM.BENDE BUGÜN ZATEN KARATAY KAHVALTISI YAPTIM YUMURTA FALAN İŞTEo acmayi 40 yilin basinda ye canim 1 acma yanlis hatirlamiyorsam 3-4 dilim ekmek gibi...besin degeri hic yok...yani vücüdüna faydasi pek yok sekeri cikarip indirmek disinda...protein yok...vitamin yok..tokluk fazla verme.... birdahaki kahvaltida daha saglikli birseyler atistir...haa acelem vardi filan diyorsan 1 bardak süt 2 yerli muz buda kahvalti ama o yediginden daha saglikli
Evet canım farkındayım. Yeni ve eski üyelerimiz ce deyip gidiyorlar.aynen bendede sadece zaten zayif olan arkadasim bilir...sizler...annem..birde habire yemek saglikli menülerini atan bir arkadas vardiki...oda spora filan baslamisti yani sende yap et demeden motive oldum böyle mikrop gibi sicradi bende basladim...ilham kaynagim oldu saolsunkiziyorum ama sabah erkenden bir yorum atmissin sonra buraya ugramamissin akrepim son sayfalara baktim muhabette koyu iyi hosda sadece sen ve ben
Bu karatay mi???????bu gün yediklerim...
sabah: 1 haşlanmış yumurta +2 zeytin+1 k k büyüklüğünde köy peyniri+maydonoz+2 dilim kepek ekmeği+acuka
öğlen :2 dilim kepek ekmeği arasına maydonoz
Akşam :1 porsiyon pazı +1 porsiyon taze fasulye +1 kase cacık+1 dilim kavun +2 dilim ekmek
Evet canım farkındayım. Yeni ve eski üyelerimiz ce deyip gidiyorlar.
Bugün hedefle konuştum. Kendisi yardimcim olur. Tam bi cavustur kendisi. Bi iki güne gelir ondan sonra bakicam buranin düzenine
Bana bol paylaşım yapan aktif üye lazım
Pasif değil. .
günaydın cansucum süper gidiyor diyetin takibindeyim dün giremedim ilk defa burayı unuttum işler yoğundu ondan olsa gerek bu arada kendimi tanıtayım 29 yaşındayım tam 1 yaşında yeni yeni yürümeye başlayan afacan bir oğlum var.memurum meslek yüksek okulunda doğum kilolarını veremeye çalışıyorum bende doğumdan sonra işe başladığımda 71 kilo idim buraya takılmaya başladığım da 69 şimdi 65 lerde seyrediyorum hedefim 60 kısmetseAkrepcik kac üye aktif katiliyorki ? burasi niye bu kadar sessizbirde arkadaslar yorum yazarken kisa kendinizi tanidin kim nedir necidir merak icisindeyim
bu ara Sabah yürüyüsüme cikabildim yaklasik 35-45 dk cik birsey olduBugünde Elif Safaka basliycam sanirsam...Ask diye bir Kitabi var
kaptancım bende mi tekrar karataya geçsem kıskandım da şimdi seni ben karatayı yaparken yumurta yemekten ve ekmek yememekten sıkılmıştımKahvaltı
Karatay kahvaltısı
Sabah
1 yeşil Elma
dünkü menü kısaca
sabah zeytin peynir domates
1 dilim tam buğday ekmeği,çay
arada 1 elma
öğlen
bir adet karnıyarık,2 kaşık yoğurt,domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam
bir tabak acebek(çok güzel yapmışım da )
bir kase yoğurt
birde üzüm yedim
Herkese gunaydinnnn.valla bacilar ac kalmak bende sinir yapti teli bile elime almiyorum.ama Allah in izniyle dayanicam.6 aydir bir ileri iki geri yapan bunyem azicik sasirsin kendine gelsin.(kendime dusman oldum resmen) dun kilo verememisim aksam patates yenir diyodu azicik abarttim galiba.bugun tam gaz devam.ilk defa 3. Gunu gordum.
Bugun corba meyva aslinda sebzede var ama ben haslanmis sebzeyi yogurtsuz yiyemem oyuzden meyveye devam.
Dualarinizi bekliyorum hem cocuklar hem diyet cok zorluyo.hepinizi optum .
bugun cocuklari tekne gezisine goturuyorum aksama gelirsem kizmayin olurmu
değil mi fazlasımı var ama işyerinde çalışırken çok yoruluyorum...yürüyüşte yaptım...olmadımı yaniiieksik fazla nedir...Bu karatay mi???????
ekmek dilimlerim kepek ayrıca 2 kupada yeşilçay içtim.Bu karatay mi???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?