Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aynen bendede sadece zaten zayif olan arkadasim bilir...sizler...annem..birde habire yemek saglikli menülerini atan bir arkadas vardiki...oda spora filan baslamisti yani sende yap et demeden motive oldum böyle mikrop gibi sicradi bende basladim...ilham kaynagim oldu saolsun kiziyorum ama sabah erkenden bir yorum atmissin sonra buraya ugramamissin akrepim son sayfalara baktim muhabette koyu iyi hosda sadece sen ve ben

HAKLISIN TEŞEKKÜR EDERİM.BENDE BUGÜN ZATEN KARATAY KAHVALTISI YAPTIM YUMURTA FALAN İŞTE

Evet canım farkındayım. Yeni ve eski üyelerimiz ce deyip gidiyorlar.
Bugün hedefle konuştum. Kendisi yardimcim olur. Tam bi cavustur kendisi. Bi iki güne gelir ondan sonra bakicam buranin düzenine
Bana bol paylaşım yapan aktif üye lazım
Pasif değil. .

bu gün yediklerim...

sabah: 1 haşlanmış yumurta +2 zeytin+1 k k büyüklüğünde köy peyniri+maydonoz+2 dilim kepek ekmeği+acuka

öğlen :2 dilim kepek ekmeği arasına maydonoz

Akşam :1 porsiyon pazı +1 porsiyon taze fasulye +1 kase cacık+1 dilim kavun +2 dilim ekmek

şu anda en hareketli motivasyonu yüksek grup hangisi
gerçekten gruba pek uğrayan olmayınca insanın takılası gelmiyor...

günde hiç içmesem 2 kupa yeşilçay içiyorum inşallah kısa zamanda faydasını görürüm...

Bu karatay mi???????

benim gibi üyeler lazim desene sen hihi yok saka bende o kadar aktif degilim öneriler tarifleri filan paylassak daha iyi olacak aslinda...yemek pisirme derdi herkezde var... ya millet ne kadar yogun olursa olsun herkezde cogunlukla telefonlarinda net var...yav bir sabah birde aksam ugriyayin suraya ne olur haaa dur en son ögle yemegini söylemistim eve geldim aksam üstü...ananas az yagli labne süt mixere atiyoruz spor öncesi icecegimiz oluyor...sonra hicccc üsenmiyoruz yorgun olsakta spor salonuna gittik geldik...sonrasinda birsey istemedi cnm zaten gec olmustu...bolll Su..ve yatcam birazdan

günaydın cansucum süper gidiyor diyetin takibindeyim dün giremedim ilk defa burayı unuttum işler yoğundu ondan olsa gerek bu arada kendimi tanıtayım 29 yaşındayım tam 1 yaşında yeni yeni yürümeye başlayan afacan bir oğlum var.memurum meslek yüksek okulunda doğum kilolarını veremeye çalışıyorum bende doğumdan sonra işe başladığımda 71 kilo idim buraya takılmaya başladığım da 69 şimdi 65 lerde seyrediyorum hedefim 60 kısmetse

Kahvaltı
Karatay kahvaltısı

Sabah
1 yeşil Elma
kaptancım bende mi tekrar karataya geçsem kıskandım da şimdi seni ben karatayı yaparken yumurta yemekten ve ekmek yememekten sıkılmıştım

dünkü menü kısaca
sabah zeytin peynir domates
1 dilim tam buğday ekmeği,çay
arada 1 elma
öğlen
bir adet karnıyarık,2 kaşık yoğurt,domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam
bir tabak acebek(çok güzel yapmışım da )
bir kase yoğurt
birde üzüm yedim

bugünkü menü
sabah eşim çok erken işe gitti bende bir telaş çocuğu çocuk arabasıyla anneye bıraktım
tabi kahvaltı yapamadım yanımda getirdim
sabah
bir dilim ekmek
domates salatalık 1 üçgen peynir
öğlede aynı
arada meyve
akşam bir tabak patlıcan tava
bir kase yağurt

Aksam üzüm olmamali...Acebebk nasil bir yemek ? nasil hazirladin. Karniyarikta patlican kizartildimi ?? bunlarin disinda menün güzel

Günaydinlar efendim hepinize hayirli musmutlu bir gun dilerim hep.birlikte zayifliycaz unutmayin cuma yaklasiyor hanimlar

Son düzenleme:
Herkese gunaydinnnn.valla bacilar ac kalmak bende sinir yapti teli bile elime almiyorum.ama Allah in izniyle dayanicam.6 aydir bir ileri iki geri yapan bunyem azicik sasirsin kendine gelsin.(kendime dusman oldum resmen) dun kilo verememisim aksam patates yenir diyodu azicik abarttim galiba.bugun tam gaz devam.ilk defa 3. Gunu gordum.
Bugun corba meyva aslinda sebzede var ama ben haslanmis sebzeyi yogurtsuz yiyemem oyuzden meyveye devam.
Dualarinizi bekliyorum hem cocuklar hem diyet cok zorluyo.hepinizi optum .
bugun cocuklari tekne gezisine goturuyorum aksama gelirsem kizmayin olurmu

Kiz ac kalma.ne yapiyon vallah ben birak ac kalmayi tokluktan sikayetim var sayilir ac kalma sakin ha oyle sadece kabusa döner hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…