- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
amaninnnn karatayda ekmek yoktu dimiekmek dilimlerim kepek ayrıca 2 kupada yeşilçay içtim.
amaninnnn karatayda ekmek yoktu dimi
Karatayi uygulamiyorum kitabini okudum ama bilgim var az cok kesinlik ne ekmek ne kurabiye tarzi un vesaire hic yok...sekerde yok taabiiki...ekmek ben aksamlari yememeye calisiyorum....yada protein ekmegi aliyorum...öyle ugulamaya calisiyorum...Sabah doktordaydim...geldim o zaman kahvalti edebildim...Bende yaklaşık 1.5 aydır karataya uymaya çalışıyorum ama gidiyor kilolar.ekmek ara ara 1 .2 lokma yiyorum. Bazen taze olunca canım çekiyor ondanda bi şey olmaz herhalde. Hergün olmuyo ama.bide kepekli bisküvi yiyorum genelde.ksratayda o yok
Kiz ac kalma.ne yapiyon vallah ben birak ac kalmayi tokluktan sikayetim var sayilirac kalma sakin ha oyle sadece kabusa döner hayat.
ahhh dayanabilsem kuzum üzüme çekirdeksiz buz gibi nasıl güzel oluyor yemesiAksam üzüm olmamali...Acebebk nasil bir yemek ? nasil hazirladin. Karniyarikta patlican kizartildimi ?? bunlarin disinda menün güzel
iyi gezmeler tatlım kendine dikkat et kilo vericem diye sağılığından da olmaHerkese gunaydinnnn.valla bacilar ac kalmak bende sinir yapti teli bile elime almiyorum.ama Allah in izniyle dayanicam.6 aydir bir ileri iki geri yapan bunyem azicik sasirsin kendine gelsin.(kendime dusman oldum resmen) dun kilo verememisim aksam patates yenir diyodu azicik abarttim galiba.bugun tam gaz devam.ilk defa 3. Gunu gordum.
Bugun corba meyva aslinda sebzede var ama ben haslanmis sebzeyi yogurtsuz yiyemem oyuzden meyveye devam.
Dualarinizi bekliyorum hem cocuklar hem diyet cok zorluyo.hepinizi optum .
bugun cocuklari tekne gezisine goturuyorum aksama gelirsem kizmayin olurmu
Sagol canım.Kaptancim cook gecmis olsun.plan yapilmisken hasta olmak en kotusu bence.haftasonuna kadar iyilesir guzel vakit gecirirsiniz İnsaallah.
Kizlar ve ozellikle kaptancim ben hem karatay yapiyorum diyip hemde meyve ve ekmek yemenizi anlamiyodum .bende kitabini okumustum ve yapamadim.ben ekmek yemem ama meyveyi ozellikle muzu yerim.bide 4 saat olucak iki ogun arasinda ben okadar saat dayanamiyorum.onun yazdiklarini yesemde acikiyorum.neysem size iyu karataylar ben corbamla mutluyum :)
Dun savah hic kilo verememistim bu sabah biraz oynamis ama genede nette okuduklarim kadar kilo veremedim.
Bugunku menum corba meyve( 3 muz) ligth sut
ayyyy çok üzüldüm canım ya kendine dikkat etKızlar bugün hasta oldum ben. Dün gece bogazim kötü gibi olunca ilaç alıp yattım sabah namazı sonrası bi tane daha aldım ilaç. Sabah kalktım her yer dönüyor. Icim fena sanki gemideyim. Kahvaltı da acaip oldum masada. Ayağa kalkamadim eşim getirdi yatağa . Bi ilaç daha aldım ve üstü mü üç kat ortturdum çok usuyordum. Aksama kadar yattım . Bir ara kalktım sanki üzerime şu dökülmüş tü. Değiştim hemen.
Hayır bugün kızımın doğum günü YDÜ. . Haftasonu na yapariz diye aldım gönlünü artık. Dün epey planimiz vardı çünkü.
2. TAKIM 379. ETAP
Akrep33 ( 68,8 /68,00 / 0,8 / %1,16)
Ambuyanbu ( 73,4// / %)
uhs ( 65,0 /65,8 /-0,8/ % -1,23)
nurceng ( 59,1/ / / %)
aygun01 ( 76,5/ / /%)
rh_ayaz ( 66/ / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
liste hazır kızlar kusura bakmayın ben kilo aldım bu hafta hasta oldum şiştim böyle durumlarda çok üzülüyorum kusura bakmayın
Canim perşembe kilo bildirimi yapıyoruz cuma aksama olmasın diye.Dartilma liste cuma günleri olmuyormuydu ??? Biz yeni gelenlerin kilosu baslangic kilosu olacak degilmi ??
Dün gune kotu bir kahvaltiyle basladim gün ortasi 1 elma.aksam.yemeginden sonra birsey oldu fazla.yedim( aksan evde ip atlardim ama millet erkenden yatiyor uyaniyorlar sonra -.- öyle yattik darti fazla gosterdi ama yedikleriminde agirligi var diye dusundum aff buyrun buyuk abdeste cikmadi belki cidden kilo almamisimdir paniklemiyim dedim....amaaaa asla yan gelip yatma sebebi degildir...dun sabah cikamadim yuruyuse aksamda...gitmedim. ( ama bu sabah taabiiki gidildi sporu yapmis.oldum...cezaliyim o yuzden aksam.yemegine yerine protein icecegi ve salona gidiliyor
Canim perşembe kilo bildirimi yapıyoruz cuma aksama olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?