A.s. canım.Kaptancim bugun azicik bana benzemissin doymamama bakimindan.
Benim facem yok malesef tek takildigim yer burasi.telden girdigimden zor oluyo.sen konusursan seldoma selam soylersin gecmis olsun dileklerimi iletirsin kaptancim.
Suan acliktan basim agriyo.bugun meyve tokkkkkk tutmuyomus
Karatay i iyice sevmeye başladım. Aslinda uyulur tam bisürü yemek alternatif i var ve de aç kalmiyosun. .Istahim kabardibugünkü menümu bir anlatayim:
Sabah kalkar kalkmaz su sonra yuruyus yaptim
Kahvalti: pankek, peynir , domates, maydanoz, zeytin ve yeşil çay.
Ara: 3 kuru kayisi 2 kuru erik 1- 2 ceviz
Ogle okuldaydim firsatim olmadi dogru duzgun yemege sadece 1 kivi.
Aksam: yesil mercimek corbasi az birsey..yaklasik 100gr tavuk.gogusu yaninda 4-5 kucuk.domates.
Firsatim olursa aksam david kirsch yapasim var dvd den...birde elif safak uymadan okurum biraz
Karatay i iyice sevmeye başladım. Aslinda uyulur tam bisürü yemek alternatif i var ve de aç kalmiyosun. .
Sanki daha sıkı gorunuyorum. Tam oturan kotumu bugün daha rahat giydim sanki ama bakcaz artık tarti ne dicek. Haftada 100/200 gr da razıyım valla. Sabit kalmaktan kilo almaktan ve aç kalmaktan iyidir.
Iyi adapte olayım şu karatay a. Hep sağlıklı besinler daha ne olsun.
sabahta yedim 1,5 açma 1 çaySabah yemedim mi, yoksa hiçbir yemedinmi kuzu.
Aynen suan sadece annem burasi baska zayiflayan bir arkadas biliyor birde zaten formda olan birisi onun disinda kimse...nazari degdiren arkadas 100 ün üstündeydi.Herkese gunaydinnn.dunku acliktan sonra tarti oynamis ve ambu cooook mutlu.İnsaallah 7 gun dayanirim.sabah 30 dak. yuruyus yaptim geldim dus aldim ve ennn guzel menume basliycam.bugun dune ek olarak sebze var.ama cig olarak yani en fazla havuc eklenicek.neysem bunada sukur.
Bugunku munu corba sebze meyve.
Cansucum bende nazara cok inaniyorum inanki bende dun corbaya basladigimi annem ablam ve size soyledim.azicik cenem dusse hemen nazara geliyorum bende.bakalim sessiz durunca nasil olucak
Verirsin yine canım merak etme.vallah ben ayda 3-4 Kilo arasi vermek istiyorum yaabenim Bünye söyle eger yersem ciddi anlamda...3 haftada söyle 4-5 alirim...ayni hizdada verebiliyorum aslinda...kendimce diyete baslamisken 75 dim yanlis degilsem...suan 73 civariyim daha bugün 8 gün oldu ama sabirsizlik var önceden 67 kiloyu gördügü icin oraya bir gelsem baya sevincem cünkü o kilodayken herkezzz cokkkca iltifat etmisti...nazara geldim cidden 2 kez oldu cünkü...güzel kilo veriyorum sonra 1 arkadasim vardi duyuyordu kilo verdigimi yada görüyordu...bir kac güne pattt eski aliskanliklara sporu birakmalar filan
ha birde benim menüm nasil olmus akrepcik ?? ve diger arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum
Dün dünyaları yesem doymam gibiuken bugün tik yok. Kahvaltı hazırladım canım istemiyor bir elma yedim belki acıkıcam diye iyice sistim. Şimdi oyaliyorum kendimi acikmak için.
sabahta yedim 1,5 açma 1 çay
Kesinlikle haklısın iz kızlar nazara bende inaniHerkese gunaydinnn.dunku acliktan sonra tarti oynamis ve ambu cooook mutlu.İnsaallah 7 gun dayanirim.sabah 30 dak. yuruyus yaptim geldim dus aldim ve ennn guzel menume basliycam.bugun dune ek olarak sebze var.ama cig olarak yani en fazla havuc eklenicek.neysem bunada sukur.
Bugunku munu corba sebze meyve.
Cansucum bende nazara cok inaniyorum inanki bende dun corbaya basladigimi annem ablam ve size soyledim.azicik cenem dusse hemen nazara geliyorum bende.bakalim sessiz durunca nasil olucak
Arkadaş aradı bana gelecek mis. Bende kalktım mutfağı misafir lavabo şunu temizle dim o tarafta otururuz eşim uyuyor gece nöbeti olunca sabah geldi malum.Elma biraz istahi kapatir sekeri hafif yukseltir daha cok tokluk hissi verir...aslinda acikmak.istiyorsan Spor yada kafa yorucu birşey...olmadi evi komple bir temizle díp köşe filan eminim.acıkırsin cnmmenüm icinse tskler bakalim bugün neler tüketecegiz
Menü çok güzel canımSabah: menemen az tereyag,2 dilim ekmek peynir,zeytin...tuz yok gibi ama.yinede lezzetli alistirdim sayilir kendimi
Ara: yarim avuc çiğ Badem
Öğle: 4-5 yagsiz pisirilmis icindese az yag bulunan köfte..1 dilim esmer ekmek.
Sabah yuruysuse cikmistim.yazdimmi hatirlamiyorumsaate bakarsak suan yine.bir ara menu yapmaliyim.amaaaa hic canim.istemiyor sikayete bakin beslenme duzgun diatteyiz sikayetimiz tokluk allah baska dert vermesin
Köftenin yanina salata yapmistim bolca yesillinden tüketmeye calistim.onu yazmay unutmusum vallah aksam spor.salonuna gitmeye düşünüyorumMenü çok güzel canım
Canın bişey istemiyorsa birakvyeme ilerleyen su çay süt le idare ederek geçir aksami. Süt sevmiyor san ayran da olur.
Su patlican.kebabini nasil yapiyorsun ? Seninde menün çok hoş cnmAksam menüm
Bir kase nohutlu pirinç çorbası bol domatesli
Patlıcan Kebabı
Salatalık biber kuru soğan. Kabak Çekirdeği.
Patlıcanlari kalın dilimleyip her dilimin arasına kebap lik yoğrulmuş koymadan köfte şeklinde koyarak tepsiye diziyorsun. Üzerine biber domates dilimleyip süsleme yapıyorsun fırında pişiriyorsun. Ben böyle yaptım. Ev usulü yani. Normalde şişe geçirilerek Mangalda pişirilir. Kozlenmis domates biberli servis yapılır. Açık ekmeğe dürüm yapılarak yenir. Ben karatay usulü yedim tabi zorlayarak. Aklım hep durumdeydiSu patlican.kebabini nasil yapiyorsun ? Seninde menün çok hoş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?