Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

A.s. canım.
Ayy canım meyve tok tutmuyor evet. Sabah meyve yedim daha beter acıktım. Kahvaltı öncesi diye önemseyen ama aksamları meyveden uzak duruyorum o yüzden.

Karatay i iyice sevmeye başladım. Aslinda uyulur tam bisürü yemek alternatif i var ve de aç kalmiyosun. .
Sanki daha sıkı gorunuyorum. Tam oturan kotumu bugün daha rahat giydim sanki ama bakcaz artık tarti ne dicek. Haftada 100/200 gr da razıyım valla. Sabit kalmaktan kilo almaktan ve aç kalmaktan iyidir.
Iyi adapte olayım şu karatay a. Hep sağlıklı besinler daha ne olsun.

vallah ben ayda 3-4 Kilo arasi vermek istiyorum yaa benim Bünye söyle eger yersem ciddi anlamda...3 haftada söyle 4-5 alirim...ayni hizdada verebiliyorum aslinda...kendimce diyete baslamisken 75 dim yanlis degilsem...suan 73 civariyim daha bugün 8 gün oldu ama sabirsizlik var önceden 67 kiloyu gördügü icin oraya bir gelsem baya sevincem cünkü o kilodayken herkezzz cokkkca iltifat etmisti...nazara geldim cidden 2 kez oldu cünkü...güzel kilo veriyorum sonra 1 arkadasim vardi duyuyordu kilo verdigimi yada görüyordu...bir kac güne pattt eski aliskanliklara sporu birakmalar filan

ha birde benim menüm nasil olmus akrepcik ?? ve diger arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

bu gün işyerinde çok yoruldum...uyukluyorum resmen kitap okuyacak durumum yok herkese ii geceler

Herkese gunaydinnn.dunku acliktan sonra tarti oynamis ve ambu cooook mutlu.İnsaallah 7 gun dayanirim.sabah 30 dak. yuruyus yaptim geldim dus aldim ve ennn guzel menume basliycam.bugun dune ek olarak sebze var.ama cig olarak yani en fazla havuc eklenicek.neysem bunada sukur.
Bugunku munu corba sebze meyve.
Cansucum bende nazara cok inaniyorum inanki bende dun corbaya basladigimi annem ablam ve size soyledim.azicik cenem dusse hemen nazara geliyorum bende.bakalim sessiz durunca nasil olucak

Aynen suan sadece annem burasi baska zayiflayan bir arkadas biliyor birde zaten formda olan birisi onun disinda kimse...nazari degdiren arkadas 100 ün üstündeydi.

Verirsin yine canım merak etme.
Istikrarli olman lazım son ana kadar.
Menü güzel kuzu.

Dün dünyaları yesem doymam gibiuken bugün tik yok. Kahvaltı hazırladım canım istemiyor bir elma yedim belki acıkıcam diye iyice sistim. Şimdi oyaliyorum kendimi acikmak için.

Dün dünyaları yesem doymam gibiuken bugün tik yok. Kahvaltı hazırladım canım istemiyor bir elma yedim belki acıkıcam diye iyice sistim. Şimdi oyaliyorum kendimi acikmak için.

Elma biraz istahi kapatir sekeri hafif yukseltir daha cok tokluk hissi verir...aslinda acikmak.istiyorsan Spor yada kafa yorucu birşey...olmadi evi komple bir temizle díp köşe filan eminim.acıkırsin cnm menüm icinse tskler bakalim bugün neler tüketecegiz

sabahta yedim 1,5 açma 1 çay

o acmayi 40 yilin basinda ye canim 1 acma yanlis hatirlamiyorsam 3-4 dilim ekmek gibi...besin degeri hic yok...yani vücüdüna faydasi pek yok sekeri cikarip indirmek disinda...protein yok...vitamin yok..tokluk fazla verme.... birdahaki kahvaltida daha saglikli birseyler atistir...haa acelem vardi filan diyorsan 1 bardak süt 2 yerli muz buda kahvalti ama o yediginden daha saglikli

Kesinlikle haklısın iz kızlar nazara bende inani
Arkadaş aradı bana gelecek mis. Bende kalktım mutfağı misafir lavabo şunu temizle dim o tarafta otururuz eşim uyuyor gece nöbeti olunca sabah geldi malum.
Acikmaya başladım gibi arkadaşla yeriz tek kalmamış olurum hem.
Her hafta sebze kalırdı dolapta bu hafta erken bitti. Domates kalmamış biberi kahvaltıda bitiririm. Karatay bol sebze yediriyor süper.

Kahvaltı
Karatay kahvaltısı

Sabah
1 yeşil Elma

Sabah: menemen az tereyag,2 dilim ekmek peynir,zeytin...tuz yok gibi ama.yinede lezzetli alistirdim sayilir kendimi
Ara: yarim avuc çiğ Badem
Öğle: 4-5 yagsiz pisirilmis icindese az yag bulunan köfte..1 dilim esmer ekmek.

Sabah yuruysuse cikmistim.yazdimmi hatirlamiyorum saate bakarsak suan yine.bir ara menu yapmaliyim.amaaaa hic canim.istemiyor sikayete bakin beslenme duzgun diatteyiz sikayetimiz tokluk allah baska dert vermesin

Menü çok güzel canım
Canın bişey istemiyorsa birakvyeme ilerleyen su çay süt le idare ederek geçir aksami. Süt sevmiyor san ayran da olur.

Aksam menüm

Bir kase nohutlu pirinç çorbası bol domatesli
Patlıcan Kebabı
Salatalık biber kuru soğan. Kabak Çekirdeği.

Menü çok güzel canım
Canın bişey istemiyorsa birakvyeme ilerleyen su çay süt le idare ederek geçir aksami. Süt sevmiyor san ayran da olur.
Köftenin yanina salata yapmistim bolca yesillinden tüketmeye calistim.onu yazmay unutmusum vallah aksam spor.salonuna gitmeye düşünüyorum( Hatunlar arasi) onun.oncesinde bir icecek hazirlarim kendime.

Su patlican.kebabini nasil yapiyorsun ? Seninde menün çok hoş cnm
Patlıcanlari kalın dilimleyip her dilimin arasına kebap lik yoğrulmuş koymadan köfte şeklinde koyarak tepsiye diziyorsun. Üzerine biber domates dilimleyip süsleme yapıyorsun fırında pişiriyorsun. Ben böyle yaptım. Ev usulü yani. Normalde şişe geçirilerek Mangalda pişirilir. Kozlenmis domates biberli servis yapılır. Açık ekmeğe dürüm yapılarak yenir. Ben karatay usulü yedim tabi zorlayarak. Aklım hep durumdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…