- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
ok takımın kurallarına uyup karatay sistemini uygulayacağım...Şeker ve şekerli hazır gıdalardan uzak duruyor sun canım. Yok öyle zayıflama takımına girip salina salina şekerli kahve cukulata gofret bildirimleri.
evet bende çok seviyorum adanayı başka şehre gitmem istemem ama bu yaz çok sıcaktı burası çekilecek gibi değildi çok şükür sonbahar geldibende cumartesi ehliyet yazılı sınavına girdim canım çok şükür kolay geçti bakalım geçebildim sonrasında direksiyon sınavı var hayırlısı inşMl
Canim bende Adana seyhan dogumluyum. Şu an yurt disinda yasiyorum. Memleketimi cok özledim.Busene cocuk kucuk diye gidemedik seneye insallah. Konuyu pek takip edemedim suprizin nasil gecti. Dun esimin direksiyon sinavi vardi . Kazandi bana supriz oldu. Dün eeşim sevinçten yerinde duramiyordu
merhaba kızlar ben uhs yeni arkadaşlar hoşgeldiniz inş hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız
ben haftasonları giremiyorum o yüzden yazamadım hiç birşey
cumartesi ehliyet sınavına girdim güzel geçti çok şükür ama malesef eşime istediğim süprizleri yapamadım
kargocular cumartesi öğlen 1 e kadar çalışıyormuş getirmediler kargo mu
bende pasta yaptırdım yatak odasına aynanın önüne koydum aynaya da seni seviyorum yazdım bir kaçtane de mum yaktım ona da çok sevindi sağolsun
cumartesi akşamdan beri rahatsızım kızlar ıshal kusma baş dönmesi halsizlik çok şükür şimdi biraz iyiyim
akşam ki ekmeğe izin verin bugünlük ben biliyorum öğle yemediğim için akşama kesin acıkıcaminsallah ehliyetini alirsin uhs, 5,5 yildir kasasiz belasiz kullaniyorum..darisi basina cnm
ben simdi yürüyüse cikicam insallah
uhs hosbulduk bu aramenüne ilk ben yorum atayim hazir burdayken...ögle yemegi birdahaki seferi yanina al birseyler köfte salata tarzinda (köfte yagsiz piscek) ara ögünleri cesitlendir... 1 ara erik yediysen 2 arada azcik ananas yogurt yada kivi ekle...bu ara yurt disinda yasiyorum fiyatlardan haberim yok ondan kizmayin lütfen aksam Lütfennnnnn ekmegi yemeeee lütfennn aksam ne kadar az karbonhidrat o kadar iyi..üzümde yeme aksam seker cokkkk fazla...benden bu kadar saglikli zayiflamalar hepimize
Bencede..akşam ki ekmeğe izin verin bugünlük ben biliyorum öğle yemediğim için akşama kesin acıkıcam
o kitap çok güzel ben okudum.kesinlikle hayatında bir kaç değişim geçireceksinAkrepcik kac üye aktif katiliyorki ? burasi niye bu kadar sessizbirde arkadaslar yorum yazarken kisa kendinizi tanidin kim nedir necidir merak icisindeyim
bu ara Sabah yürüyüsüme cikabildim yaklasik 35-45 dk cik birsey olduBugünde Elif Safaka basliycam sanirsam...Ask diye bir Kitabi var
Canim seldom geçirdiği operasyon dan dolayi tel yasakmis face den yazdı.Once cansu ve yeni gelen arkadaslar icin kendimi tanitiyim.32 yasinda iki cocuk annesiyim calismiyorum.63 kiloyla 7 sene once evlendim.ilk bebisimde 30 dan fazla kilo aldim birdahada zayiflayamadim.simdi 71-74 arasi gidip geliyorum.6 aydir hic degismiyoooo.ve buyuzden bugun lahana corbasi diyetine basladim.simdi biliyorum yapma sagliksiz diyosunuz ama bugun Bismillah basladim.zaten kac gun dayanirim onuda bilmiyorum.(bir ay once yogurt corbasi denedim dayanamadim)
Menum cok basit lahana corbasi sinirsiz meyva.
Uhscim gecmis olsun canim.İnsaallah csbuk toparlarsin.suprixin bu haliylede guzel olmus canim mutlaka esin mutlu olmustur.
Kaptancimmmmm iyiyim canimcim cok sukur.dun aksam alisveris merkezinden donunce cok yorgunluk coktu.herkes otururken ben iki saat uyudum.bu ayni alisveris merkezinden donunce 3.kez oluyo niye anlamadim.ama suan coook iyiyim sagol kaptancim.
Bide seldomdan hala haber yok sen konustunmu kaptancim
Sabah yemedim mi, yoksa hiçbir yemedinmi kuzu.kızlar bu gün öğle yemeğinde yarım somak mısır ve bir salatalık yedim
Akşam beni balık bekliyor haberiniz olsun
Bugün tuhaf bir gün oldu. Gece uyuyamayan ben sabahın köründe kalktım hemde çok aç biçimde. Hemen sirke sıcak su içtim yine geçmedi
Bir tabak meyve hazırladım yedim.
Elma üzüm erik
Yine açım
Kahvaltı hazırladım kendime
Karatay kahvaltısı
Eşim işten gelince kahvaltı hazırladım
Onla da yedim.
Tam 3 saat sonra
Çay tereyağı kaymak tazecik ekmek ama az.
Öğleden sonra kızımla okula gittik ve açım
Döndüm patlıcan Kebabı yaptım yanında salata birde hamur yaptım minik kebap ekmeği yaptim
18:00 gibi yedik.iki minik ekmek yedim ama devam etmedim karatay a uyuyoruz sonuçta. Salata kebap yedim.
Uykusuzluğun acısı yemekten çıkarıyorum galiba.
Şimdi çay içiyorum şekersiz.
Gözüm kapanıyor uyumamak için direniyorum. . Çok yoruldum bugün ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?