ambu motive gördüm seni. bi de hasretimden prangalar eskitmişsin haberini aldımEvetttttttt ambuyanbu corba rejimini delmis hatta bitirmis bulunuyo.
Meyve olarak uzum yoktu ama ben hastalaninca uzum vede nescafe ictim.corbaya 4,5. Gun iyi dayandim ama kutluyorum kendimi.bide ben corbayi az ictigim icin kilo veremedim bence bayramdan sonra tekrar yapicam İnsaallah.ama genede mutluyum
hoşbuldum cnım. itiraf edeyim diyeti değil ama sizleri özledimHedefcim hoşgeldin ozletttin kendini
çocuklara pilav yaptım içine 2 koca lahana yaprağı 1 bütün soğan badem ve safran koydum. maksat pilav yiyen çocuklarıma daha besleyici bir pilav yapmak ve lahanalarını kendime ayırmak. lahana da yedim pilavın dadan yendi tabi. inşallah yarın itibari ile daha iyi olur menülerimiz.Bugün de menü yazamıyorum ikindi vakti arkadaşta kurabiyeleri goturdum onun icin yazamıyorum
kilo aldım maalesef. takıma düzenli yazıcam inşallah ama gidiş kiloma dönmeden kendimi listeye almicam. ohhh olsun bana. çorba diyeti mi ne diyeti, yapacaksam artık bi yoluna bakmam gerekiyor.bahsedecek çok şey var ...biraz geçmişi okuyıim kendinize iyi bakın
Herkese gunaydinnnn.valla bende bozukluk var galiba milletin kilolar gitmis corbayla benim gr.lar gidiyo.ben gunde 3 kere ictim galiva biraz az oldu.neysem ben bu diyeti tekrarlarim nasilsa bu bana tecrube oldu.
Bugun corba et meyve sebze var.
Ayguncum lahana corbasi diyetine basladim 7 gunluk.corbanin yanina hergun bisey ekleniyo.ben pek veremedim ama netten bak istersen guzel kilo verenler var.bide senin menunu okurken halleyi gorunce kendime benzettim.hicc dayanamam halley ve biskreme
Canimm ellerine sağlık bitanem.Akrebim dışarı çıkmam lazım ayaz gelirse tekrar değiştiririz
Nası bildiginiz gibi.. Ambu da bende kilo verdik bi kere. Hıh. ..ambu motive gördüm seni. bi de hasretimden prangalar eskitmişsin haberini aldımartıkın senle yarışacak kadar kiloluyum pazartesi herşey yeniden başlayacak inşallah.
akrebe söz verdim liste gününe interneti halledip listeye yardımcı olurum diye ama anca şimdi girebildim nete. cepteki interneti laptopa çektim ama virüs mü var ne yavaş işliyor.
az önce listey, paylaşmış olduğunuzu gördüm sevindim...
en çok dikkatimi nurceng çekti 58lerde
ambu akrep zaten bildiğimiz gibisiyah beyazı göremedim.
Hoşgeldin canikom.kilo aldım maalesef. takıma düzenli yazıcam inşallah ama gidiş kiloma dönmeden kendimi listeye almicam. ohhh olsun bana. çorba diyeti mi ne diyeti, yapacaksam artık bi yoluna bakmam gerekiyor.bahsedecek çok şey var ...biraz geçmişi okuyıim kendinize iyi bakın
O kim????BİZ HAFTAYA GİRİCEZ DEĞİLMİ EKİP BAŞIIII
Ooo bol kacamakli bir menü. .Hayirli aksamlar kizlar cok yorgunum menumu yazip yatacam....
Bugunki menu
sabah
peynir, iki kasik sucuklu yumurta, 1 dilim karpuz, 1 bardak sekersiz kahve
öğle
1 kase tarhana corbasi, az tahin pekmez,peynir, 2 dilim ekmek , bir kac tane cikolatali kraker....
aksam
bir kucuk sandviç, sekersiz kahve, bir kac tane cikolatali kraker...
Neaaaaah! Abowwww bi panik bi sevindirik oldum...cansuyu gozum demek ki ordan isiriyord.Hoşgeldin canikom.
Sana bi supruzum var. Haftaya cansu da sende liste desin kuzu.. cansu 14. Takımda yarismisti daha önce. .
Kuzu listemiz sensiz öksüz kaldı yeter gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?