Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evetttttttt ambuyanbu corba rejimini delmis hatta bitirmis bulunuyo.
Meyve olarak uzum yoktu ama ben hastalaninca uzum vede nescafe ictim.corbaya 4,5. Gun iyi dayandim ama kutluyorum kendimi.bide ben corbayi az ictigim icin kilo veremedim bence bayramdan sonra tekrar yapicam İnsaallah.ama genede mutluyum

ambu motive gördüm seni. bi de hasretimden prangalar eskitmişsin haberini aldımartıkın senle yarışacak kadar kiloluyumpazartesi herşey yeniden başlayacak inşallah.
akrebe söz verdim liste gününe interneti halledip listeye yardımcı olurum diye ama anca şimdi girebildim nete. cepteki interneti laptopa çektim ama virüs mü var ne yavaş işliyor.
az önce listey, paylaşmış olduğunuzu gördüm sevindim...
en çok dikkatimi nurceng çekti 58lerde
ambu akrep zaten bildiğimiz gibisiyah beyazı göremedim.

kilo aldım maalesef. takıma düzenli yazıcam inşallah ama gidiş kiloma dönmeden kendimi listeye almicam. ohhh olsun bana. çorba diyeti mi ne diyeti, yapacaksam artık bi yoluna bakmam gerekiyor.bahsedecek çok şey var ...biraz geçmişi okuyıim kendinize iyi bakın

Hedefcim hoşgeldin ozletttin kendini
hoşbuldum cnım. itiraf edeyim diyeti değil ama sizleri özledimgönlünce yiyip içmek çok güzel tabi sonunda kilo almak olmasa tatile yanımda etimekle gittim ekmek pilav yerine etimekle kendimi kandıracaktım baktım ki etimekler duruyor ben ekmekleri götürüyorum. sonra bi ara toparlanmaya karar verdim kendime yeşil çay aldım bir iki içtim az yemeyi denedim olmadı piknik mangal falan derken bıraktım kendimi. çok yer gezdik çocuklarla da zordu tatil...aslında tatil değil de izin diyelim akraba gezmesi...

Bugün de menü yazamıyorum ikindi vakti arkadaşta kurabiyeleri goturdum onun icin yazamıyorum
çocuklara pilav yaptım içine 2 koca lahana yaprağı 1 bütün soğan badem ve safran koydum. maksat pilav yiyen çocuklarıma daha besleyici bir pilav yapmak ve lahanalarını kendime ayırmak. lahana da yedim pilavın dadan yendi tabi. inşallah yarın itibari ile daha iyi olur menülerimiz.

hoşgeldin hedefcim.. kisa zamanda toprlarsin insallah

Canim bence hizli kilo verenler sadece bu cirbayi iciyor... sen bu corbanin yaninda baskaka seylerde yiyip iciyorsun bu yuzden kilo verememisindir. Bebce sadece bu corbayla diet saglikli bir diet olmaz... Halleyi esim almis bende yedim bazen dolaba kaldiriyorum gormeyim diye ama dayanamiyor insan, en iyisi almamak ama eşimde abur cuburu cok seviyor eve alınıyor

Hayirli aksamlar kizlar cok yorgunum menumu yazip yatacam....
Bugunki menu
sabah
peynir, iki kasik sucuklu yumurta, 1 dilim karpuz, 1 bardak sekersiz kahve
öğle
1 kase tarhana corbasi, az tahin pekmez,peynir, 2 dilim ekmek , bir kac tane cikolatali kraker....
aksam
bir kucuk sandviç, sekersiz kahve, bir kac tane cikolatali kraker...

Nası bildiginiz gibi.. Ambu da bende kilo verdik bi kere. Hıh. ..

Hoşgeldin canikom.
Sana bi supruzum var. Haftaya cansu da sende liste desin kuzu.. cansu 14. Takımda yarismisti daha önce. .
Kuzu listemiz sensiz öksüz kaldı yeter gariii

Ooo bol kacamakli bir menü. .

Hoşgeldin canikom.
Sana bi supruzum var. Haftaya cansu da sende liste desin kuzu.. cansu 14. Takımda yarismisti daha önce. .
Kuzu listemiz sensiz öksüz kaldı yeter gariii
Neaaaaah! Abowwww bi panik bi sevindirik oldum...cansuyu gozum demek ki ordan isiriyord.

Menum
Sabah. 1+ceyrek simit
1.5 dilim peynir.1yumurta.domates
1tk omega3

Ayguncum bende corba ve meyve yedim ama corbayi yarim olcu yapmama ragmen helen 1 kg. duruyo.ben az ictim onu fark ettim.
Bencede saglikli degil ama nerdeyse 8 aydir 71-74 arasi gidip geliyorum belki degisiklik ise yarar dedim.bide abur cubur yemedende durabilicegimi ogrenmis oldum.inanmazsin gecen esim 10'lu halley almisti.musluk tamirine gelen ustaya alin cocuklara goturun diye verdim yoksa en az 5 tanesini yerdim.benim ayarim yok yedimmi cok yiyorum.bakalim bu rejimin bendeki etkisi kalicimi gecicimi olucak

Hedefcim hosgeldin canim.siyahbeyazdan haber yok bende merak ediyorum ne durumda diye.
Valla tatilde bende cok kacirdim ama yapicak bisey yok.millet yerken sen bakamiyosun.canin sagolsun verirsin.amaaaa yok oyle kilomu yazmam burda merakla bekliyoruz kac kilo oldun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…