Yaa demek bizim kilolar bildiginiz gibi haNeaaaaah! Abowwww bi panik bi sevindirik oldum...cansuyu gozum demek ki ordan isiriyord.
Hah işte sen bu alışkanlıkları kalıcı hale getir canım abur çubuklar uzak dur. Bak daha hedef le yarisicaz.Ayguncum bende corba ve meyve yedim ama corbayi yarim olcu yapmama ragmen helen 1 kg. duruyo.ben az ictim onu fark ettim.
Bencede saglikli degil ama nerdeyse 8 aydir 71-74 arasi gidip geliyorum belki degisiklik ise yarar dedim.bide abur cubur yemedende durabilicegimi ogrenmis oldum.inanmazsin gecen esim 10'lu halley almisti.musluk tamirine gelen ustaya alin cocuklara goturun diye verdim yoksa en az 5 tanesini yerdim.benim ayarim yok yedimmi cok yiyorum.bakalim bu rejimin bendeki etkisi kalicimi gecicimi olucak
Tamam canimTamam kaptanim ben varim.iyi olan kazansin :))
Canim sana noldu ne güzel gidiyordun.Su son 2-3gün fena bozdum..kahvaltim protein icecegi istahim yoktu...cunku erkenden okula gittim. Ek ders vardi mecbur gitnemiz gereken(
Nurceng bence ye kız. Sen çok kilo verdinGünaydın herkese. Dün akşamki menüm çok fazlaydı makarna yedim ama şimdi c ok pişmanım. Çok yedim gözüm doymadı. Bugün devam.
Sabah
2 kepekli bisküvi. 2 lokma simit. Peynir.kasarli yumurta. 2 kasik reçel. Cay
öğlen değil ikindi gibi yerim misafirim var pikniğe gideceğiz orda ax yemeği düşünüyorum tabi inşallah.
ÖğleKahvaltım
Kaymak tereyağı taze ekmek çay ve küçük salkım üzüm
Dünü hiç yazmıyorum akşam çok sapittim ama bugün tam gaz devam çünkü hedef geldi.
Hadi ambu bu hafta bana yaklas.
daha hedefime ulaşmak için 5 kilo vermem lazım. Onun için sana yaklasamam malesefNurceng bence ye kız. Sen çok kilo verdin
Yani olmak istediğim kiloya benden önce geldin o yüzden sana çok uyus oluyorum
Ye sen ye
Yede bana yaklas
Canim sana noldu ne güzel gidiyordun.
Istersen sende katil yarisimiza.
Senle hedef
Benle ambu
Varmı sin kuzu uu korkmuyosan tabii
Aramızda yarış sadece.sen bu konuyu biraz ac anliyamadim cünkü
Ayguncum bende corba ve meyve yedim ama corbayi yarim olcu yapmama ragmen helen 1 kg. duruyo.ben az ictim onu fark ettim.
Bencede saglikli degil ama nerdeyse 8 aydir 71-74 arasi gidip geliyorum belki degisiklik ise yarar dedim.bide abur cubur yemedende durabilicegimi ogrenmis oldum.inanmazsin gecen esim 10'lu halley almisti.musluk tamirine gelen ustaya alin cocuklara goturun diye verdim yoksa en az 5 tanesini yerdim.benim ayarim yok yedimmi cok yiyorum.bakalim bu rejimin bendeki etkisi kalicimi gecicimi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?