Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hah işte sen bu alışkanlıkları kalıcı hale getir canım abur çubuklar uzak dur. Bak daha hedef le yarisicaz.

Kahvaltım
Kaymak tereyağı taze ekmek çay ve küçük salkım üzüm
Dünü hiç yazmıyorum akşam çok sapittim ama bugün tam gaz devam çünkü hedef geldi.
Hadi ambu bu hafta bana yaklas.

Günaydın herkese. Dün akşamki menüm çok fazlaydı makarna yedim ama şimdi c ok pişmanım. Çok yedim gözüm doymadı. Bugün devam.
Sabah
2 kepekli bisküvi. 2 lokma simit. Peynir.kasarli yumurta. 2 kasik reçel. Cay
öğlen değil ikindi gibi yerim misafirim var pikniğe gideceğiz orda ax yemeği düşünüyorum tabi inşallah.

Su son 2-3gün fena bozdum..kahvaltim protein icecegi istahim yoktu...cunku erkenden okula gittim. Ek ders vardi mecbur gitnemiz gereken (

Su son 2-3gün fena bozdum..kahvaltim protein icecegi istahim yoktu...cunku erkenden okula gittim. Ek ders vardi mecbur gitnemiz gereken (
Canim sana noldu ne güzel gidiyordun.
Istersen sende katil yarisimiza.
Senle hedef
Benle ambu
Varmı sin kuzu uu korkmuyosan tabii

Nurceng bence ye kız. Sen çok kilo verdin
Yani olmak istediğim kiloya benden önce geldin o yüzden sana çok uyus oluyorum
Ye sen ye
Yede bana yaklas

Kahvaltım
Kaymak tereyağı taze ekmek çay ve küçük salkım üzüm
Dünü hiç yazmıyorum akşam çok sapittim ama bugün tam gaz devam çünkü hedef geldi.
Hadi ambu bu hafta bana yaklas.
Öğle
Türlü
Bulgur pilavı
Salata
Süs biberi
Kütüphane ye gidicem. 1,5 haftada 3 kitap bitirdim. Kızımla kitap alicaz sonra da anneme gidicem. Yürümeyi düşünüyorum. Esofmanlari gecireyim üstüme.

Bir onceki sayfayi okiyamadim.devamlu fantazigiyim diye bir site aciyo.suan oglen yemegimi yedim.hemen yaziyim kurufasulye yogurt marul.
Birazdan nascafe icerim.
Spor olarak iki odanin camini sildim.bide kapilari sildimmi bugunluk yeter

Simdi aksam yemegimi yedim.oglenin aynisi bakalim yarin tartida degisiklik olucakmi?
Hedefcim yesil ciciler listesini musait oldugunda yollarmisin? Bakalim ne durumdayiz

Canim benim de esim aliyor bende dayanamiyorum. Kacamak yapiyorum. Ben esimin aldiklarini cocuklara versem gider tekrar alir surekli dolaba bakiyor abur cubur varmi diye tv yada pc karsisinda yemeyi cok seviyor... Ben bazen saka yapiyorum oglan buyuyunce hepsini elinden alir sanada yedirmez diyorum. Oda beraber yeriz diyor

Bugunki menu
sabah kucuk bir sandvic, sekersiz kahve
oglen
Bir tabak acebek, 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Ara
Sekersiz kahve, bir kac tane findik, badem
aksam
bir dilim ekmek, peynir, zeytin, 1 bardak gazoz
Spor olarak Sabah 9 dan oglene kadar ev isiyle ugrastim baya yoruldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Selâm.
Menum
Sabah.2ilik su.elma sirkesi.corek otu yagi
2has.yumurta.1tk tereyag.etimek.1tabak lahana corba
Ara.5badem.
Oglen.1seftali.1sb sut.1tk bal.2yk yulaf.lahana.190kalorilik dondurma.doymayinca 1tabak pilav
Ara.yarim dilim elmek.1yk muhlama

Spor dun 1saate yakin yürüyüş oldu ama bugun ypk şimdilik

Herkese iyi pazarlar.bugunku menum cook kotu yarina kesin tartida + cikicam.
Sabah arkadasa yardima gidicektim kahvaltiya vaktim olmadi ufak parca ekmek iki bardak sut ictim.oglen bir yumurta biraz ekmek biraz pogaca ve en kotusu biraz once eti canga yedim.500 kcal. suan pismanim ama ne yalan soyliyim yerken cok guzeldi.simdi yarim nescafe ictim.saat 19:00 gibi mercimek corbasi icip gunu kapatmayi dusunuyorum İnsaallah.yarin belki lahana corbama geri donerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…