Hadi bakalım canım.Suan itibariyle basim cok agriyo bide cooooooook acim bacilarim.yarin tarti kesin fark edicek.okadar cok tuvalete gittimki kesin sivi kaybindan - cikicam.ama hic kacamaksiz gidiyorum Masaallah bana :)
Canim elma sirkesini suyami koyup iciyorsun, Ne kadar iciyorsun. Menun cok guzelBugün menüm
Sabah elma sirkesi sıcak su
Meyve
Meyve
Ogle
Balık salata
Ikindi
Meyve
Spor
80 dk yürüyüş.
Cansu nerelerde ve diger kızlar nerdesiniz.
Canim önce suya koyup iciyordum ama sarimsak sirke içme alışkanlığı sonrası bir yemek kaşığı ElmA sirkesini içerken hemen ardından hazırlamış olduğum bir bardak ılık suyu dikiyorum tepeme.Canim elma sirkesini suyami koyup iciyorsun, Ne kadar iciyorsun. Menun cok guzel
aferim sana. ben de pratik olarak lahana suyu içiyorumSuan itibariyle basim cok agriyo bide cooooooook acim bacilarim.yarin tarti kesin fark edicek.okadar cok tuvalete gittimki kesin sivi kaybindan - cikicam.ama hic kacamaksiz gidiyorum Masaallah bana :)
Hadi bakalım canım.
Bende çok açım. Benim kıza corba kattim ve kaçtım mutfaktan. Şu içip duruyorum.
Yarın sabah olsun ve ben tsrtilayim.
ikindieen sonra bişey yemedim deme banaBugün menüm
Sabah elma sirkesi sıcak su
Meyve
Meyve
Ogle
Balık salata
Ikindi
Meyve
Spor
80 dk yürüyüş.
Cansu nerelerde ve diger kızlar nerdesiniz.
gene takdir ettim ne diyeyim. kızatrtma var ama yanındakiler ölçülü öğlen azaltılmış , akşam tost var ama 2 dilimden sade3ce, o kadar...Sabah
Yumurtali, limonlu karnibahar kizartma, kucuk bir parca yufka ekmek
oglen
bir kac tane findik, badem, sekersiz kahve
aksam
2 dilim ekmekten tost, zeytin, sekersiz kahve
Canim önce suya koyup iciyordum ama sarimsak sirke içme alışkanlığı sonrası bir yemek kaşığı ElmA sirkesini içerken hemen ardından hazırlamış olduğum bir bardak ılık suyu dikiyorum tepeme.
ikindi:150 ml çilekli süt(oğlandan kalan)bu günkü menüm:
sabah: lahana suyu, 3 dilim sucuk 1tk tereyağ ,1 yumurta, 1,5 dilim ekmek
ara:yeşil çay
yürüyüş:20 dk.
öğlen: 4 parmak kadar pidenin arasında döner, 300 ml ayran ( pidenin fazlasını oğluşuma ayırdım)
hedefcim bi akıl versene ya ben bu iş-ev temizliği-çocuk-eş olayını nasıl çözücemhenüz öğle yemeği yemedim. bi çarşıya gidip geldim, giderken ufaklıkların kreşinin önünde oturup azcık ses dinledim, bi tane çocuk viyak viyak ağlıyordu canım sıkıldı
üstümdeki pardesünün rengi kurutucuya gire çıka solmuştu pardesü almak istiyordum, daha doğrusu kap, renk olarak çok beğenmesem de model olarak tek seceneğim olan yazlık bir kap satın aldım, kolları yapılıyor. malesef 42 beden oldu:/
büyük oğlanın okulu 15,30da bitiyor ama ben 5e kadar çalışıyorum, geçen yıl ilk okulları saat 5e kadar etüdde tutmuşlardı inşallah bu yıl da olur.
çocukların okula alışmasından daha çok benim alışmam zor olacak, Allah hayırlı bir düzen versin hepimize...
öğle biraz az olmamış mıSabah
Yumurtali, limonlu karnibahar kizartma, kucuk bir parca yufka ekmek
oglen
bir kac tane findik, badem, sekersiz kahve
aksam
2 dilim ekmekten tost, zeytin, sekersiz kahve
sıra neyi nasıl yerime gelince bende engin bir yeme dağarcığı var hemen sana da yol gösterebilirim: şöyle ki fırınlanmış kırmızı biberi sen zaten akıl etmişsin ben de sana közlenmiş patlıcan(salatası da olabilir) ve yumurtasız menemen önericemHedefcim hareketin super ama azicik azicik porsiyonlar olsada biraz fazla kacamak olmus bence.
Gelelim menuye demek isterdim ama menu diye bisey yok malesef.corba + meyve + firinlanmis kirmizi biber
bugun aslinda sadece corba ve sebze var ama ben haslanmis sebze yemedigimden meyvede ekledim.ama dunden beri. acliktan cok basim agriyo bakalim aksama kadar nasil dayanicam
eşin çocuğa bakacak sen iş yapacaksın veya sen çocuğa bakacaksın eşin iş yapacak, son secenek ise bu yaz eltimin önerisi: herşeyi hep beraber yapacaksınız.. televizyon da seğredilecekse beraber, yemek de yapılacaksa beraber, oyun da oynanacaksa beraber. kulağa çok hoş geliyor değil mi? bana çok mantıklı geldi. şimdi benim veletler 3 tane 3ünü birden mutfağa sokmam başlı başına stres kaynağı oluyor ama 1 tanesini mecbur kalınca gel bana yardım et diye bulaşık makinasını boşaltmaya veya tencere karıştırmaya yanıma alıyorum. benimkiler bazen yalvarıyorlar anne ben karıştırrayım diye de tehlikeli şeyler olunca uzak tutuyorum. aslında çocukları işten uzak tutarak hem onlara hem kendimize kötülük ediyoruz bence eşlerimizi ve çocuklarımızı işlerimize dahil etmeliyiz. onun dışında zaman zaten kısıtlı. 2 saatte anca yemek yapılır yemek yenir sofra kaldırılır , belki bulaşık makinasına vakit kalır. ben çocuklar uyuduktan sonra iş yapamıyorum çünkü ben de onlarla uyuyakalıyorum yanlarından kalkarsam benimkiler uyanıyorlar. eğer çocuğu uyuytup kalkabiliyorsan o satten sonra kalan işlerini yapar eşinle çay içersin. temizlik konsunda ben sınıfta kalıyorum. evim berbat. haftada 1 bayan alıyorum aslında o bile yetmiyor , çünkü onun dışında ben süpürge açmıyorum ama o gün bile beni mutlu ediyor. temizliğe birini almıyorsan muhakkak başla, çalışan kadınsın ve hele eşinle süpürge açıyordun açmıyordun diye konu açılıyorsa muhakkak temizlikçi al derim.hedefcim bi akıl versene ya ben bu iş-ev temizliği-çocuk-eş olayını nasıl çözücem
yani şöyle 5 gibi eve varıyoruz eşim 7-7,30 gibi geliyor bu arada hem ev temizlicem hem yemek yapıcam tabi bunlara çocuk izin vermiyor dün 2 saatte sadece yemek yaptım evi toparlayamadım
eşimlede ilgilenemiyorum kendime vakit ayıramıyorum
yani bana bir düzen lazım bir program mı yapsam haftalık
öğle arasında hem alış verişimi yapıyorum hem de yürümüş oluyıorum.hedefcim yürüyüşe ne ara çıkıyorsun
hayatımı bir düzene sokmam lazım ama nasıl
maşallah sana evet. hadi bu hafta böyle olsun (ceza olsun + iştahını kontrol altına al diye diyorum) ama haftaya bence öğlen ve akşama 1er dilim ekmek ekle, sadece sebze yoğurt doyurmaz ki...dünkü menüde kaçamak yapmadım maşallah bana
bugün
bir dilim ekmek
5 zeytin,1 dilim peynir,1 domates
arada bir fincan kahve bol su bir elma yedim biraz önce
öğle
yeşil fasulye yoğurt
arada bir meyve
akşam yoğurtlu karnıbahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?