Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

su yeşili projemiz

üye/ preoje başlangıç kilosukilosunun %5i/Hedeflenen kilo /şuanki kilo
akrep33/3,2 /kg59,8 /kg.67
Seldom/4,0 /kg76,1 /kg.78,1+
hedef52/3,2 /kg60,1 /kg64,5
Siyahbeyaz0/63,6 /kg67,7/ kg.70,1
Ambuyanbu/3,7/ kg70,7 /kg.74,1
nurceng/3,1 /kg59,1 /kg58,8+
uhs/3,4 /kg64,8/ kg66,9 +-
çitlenbikbesyo/3,0/kg58,0 /+
elif_merve/3,2kg/61,6 kg

bu günkü menüm:
sabah: lahana suyu, 3 dilim sucuk 1tk tereyağ ,1 yumurta, 1,5 dilim ekmek
ara:yeşil çay

yürüyüş:20 dk.
öğlen: 4 parmak kadar pidenin arasında döner, 300 ml ayran ( pidenin fazlasını oğluşuma ayırdım)

haftanın birincisinden alıntı
........
rkadaşlar merhaba.Bu haftanin birincisi ben olmusum.Bu hafta benim kilo vermeme en cok yardimci olan sey, normalde hic sevmememe ragmen, spor yapmam oldu.Gunluk 2 saat spor yapip 11.40 km mesafe katetmeye gayret ettim hep.Belki arada aksayan olmustur.Ama hep sporuma dikkat ettim.Ayrica bu hafta diyetimi de cok sıkı yaptım.Ekmek ve seker haftanin cogunda yemedim son 1 kac gunde az biraz kacirdim ama o da cay kasigi olculeriyle cogunlukla.
Yani arkadaslar demem o ki sıkı bir spor ve diyetle gayet guzel kilolar veriyoruz, bu kilolari verirken de destek cok onemli gercekten, o yuzden buranin onemi buyuk.Arkadaslar isin sirri bu kadar iste.Ama puf noktasi pes etmemek, pes etmicez arkadaslar, bu kilolari vericez insallah

Suan itibariyle basim cok agriyo bide cooooooook acim bacilarim.yarin tarti kesin fark edicek.okadar cok tuvalete gittimki kesin sivi kaybindan - cikicam.ama hic kacamaksiz gidiyorum Masaallah bana :)

Suan itibariyle basim cok agriyo bide cooooooook acim bacilarim.yarin tarti kesin fark edicek.okadar cok tuvalete gittimki kesin sivi kaybindan - cikicam.ama hic kacamaksiz gidiyorum Masaallah bana :)
Hadi bakalım canım.
Bende çok açım. Benim kıza corba kattim ve kaçtım mutfaktan. Şu içip duruyorum.
Yarın sabah olsun ve ben tsrtilayim.

Bugün menüm

Sabah elma sirkesi sıcak su

Meyve
Meyve

Ogle
Balık salata

Ikindi
Meyve

Spor
80 dk yürüyüş.

Cansu nerelerde ve diger kızlar nerdesiniz.

Sabah
Yumurtali, limonlu karnibahar kizartma, kucuk bir parca yufka ekmek
oglen
bir kac tane findik, badem, sekersiz kahve
aksam
2 dilim ekmekten tost, zeytin, sekersiz kahve

Bugün menüm

Meyve
Meyve

Ogle
Balık salata

Ikindi
Meyve

Spor
80 dk yürüyüş.

Canim elma sirkesini suyami koyup iciyorsun, Ne kadar iciyorsun. Menun cok guzel

Canim elma sirkesini suyami koyup iciyorsun, Ne kadar iciyorsun. Menun cok guzel
Canim önce suya koyup iciyordum ama sarimsak sirke içme alışkanlığı sonrası bir yemek kaşığı ElmA sirkesini içerken hemen ardından hazırlamış olduğum bir bardak ılık suyu dikiyorum tepeme.

aferim sana. ben de pratik olarak lahana suyu içiyorumlahanayı kaynatıp suyunu içtim önceki sefer rondodan da geçirmiştim. çay gibi gidiyo mübarek. evet tadı kötü ve sanki hafif bir mide bulantısı ile yeme isteğini azaltıyor ben de - çıkıyorum Allaha şükür. hedefim perşembeye 67küsür olmak. ay sonuna da inşallah 65 küsür olurum, asıl serüvenim tatil öncesi kiloma düşünce başlayacak.

Hadi bakalım canım.
Bende çok açım. Benim kıza corba kattim ve kaçtım mutfaktan. Şu içip duruyorum.
Yarın sabah olsun ve ben tsrtilayim.

Bugün menüm

Meyve
Meyve

Ogle
Balık salata

Ikindi
Meyve

Spor
80 dk yürüyüş.

ikindieen sonra bişey yemedim deme banaöğlen iyi ki balık yemişsin bu arada

Sabah
Yumurtali, limonlu karnibahar kizartma, kucuk bir parca yufka ekmek
oglen
bir kac tane findik, badem, sekersiz kahve
aksam
2 dilim ekmekten tost, zeytin, sekersiz kahve
gene takdir ettim ne diyeyim. kızatrtma var ama yanındakiler ölçülü öğlen azaltılmış , akşam tost var ama 2 dilimden sade3ce, o kadar...

Canim önce suya koyup iciyordum ama sarimsak sirke içme alışkanlığı sonrası bir yemek kaşığı ElmA sirkesini içerken hemen ardından hazırlamış olduğum bir bardak ılık suyu dikiyorum tepeme.

ben de aynen öyle yapıyorum. aygun de eğer sirke kullanacaksa aktardan doğal fermantasyon veya ev yapımı elma sirkesi önerilm, da az asitli ve daha sağlıklı

ikindi:150 ml çilekli süt(oğlandan kalan)
akşam: lahana suyu, 4 yk mantı, 1 kase mantı suyu, 1 çb süt
gece: yarım yumurta ile yarım dilim ekmek
spor: öğlenki yürüyüşe ilave 400 zıplama 300 bacak- karın ve esneme hareketi

bu sabah: lahana suyu, 1 dilim peynir, yarım yumurta, 1 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kabak tatlısı, 1 tk kaymak

Hedefcim hareketin super ama azicik azicik porsiyonlar olsada biraz fazla kacamak olmus bence.
Gelelim menuye demek isterdim ama menu diye bisey yok malesef.corba + meyve + firinlanmis kirmizi biber
bugun aslinda sadece corba ve sebze var ama ben haslanmis sebze yemedigimden meyvede ekledim.ama dunden beri. acliktan cok basim agriyo bakalim aksama kadar nasil dayanicam

hedefcim bi akıl versene ya ben bu iş-ev temizliği-çocuk-eş olayını nasıl çözücem
yani şöyle 5 gibi eve varıyoruz eşim 7-7,30 gibi geliyor bu arada hem ev temizlicem hem yemek yapıcam tabi bunlara çocuk izin vermiyor dün 2 saatte sadece yemek yaptım evi toparlayamadım
eşimlede ilgilenemiyorum kendime vakit ayıramıyorum
yani bana bir düzen lazım bir program mı yapsam haftalık

dünkü menüde kaçamak yapmadım maşallah bana
bugün
bir dilim ekmek
5 zeytin,1 dilim peynir,1 domates

arada bir fincan kahve bol su bir elma yedim biraz önce
öğle
yeşil fasulye yoğurt

arada bir meyve

akşam yoğurtlu karnıbahar

sıra neyi nasıl yerime gelince bende engin bir yeme dağarcığı var hemen sana da yol gösterebilirim: şöyle ki fırınlanmış kırmızı biberi sen zaten akıl etmişsin ben de sana közlenmiş patlıcan(salatası da olabilir) ve yumurtasız menemen önericem kabağın ince dilimlenip tost makinasında kızartılmışı da lezzetli olur

kaçamaklar evet var, ama ne bileyim akşamki mantı ve öğlenki döner zorunlu gibiydi. ben de az yedim. çilekli süt kaldı acıkmıştım daha da acıkmaktansa aradan çıkartıverdimama sabajhki kabak ve kaymak biraz canım çekti dayanamadım o yüzden oldu.
öğlen ve akşam yemeği düzenim bi süre böyle gidecek gibi bunu deneyeceğim. çocukların okul düzeni oturana kadar, akşam eve girer girmez pratik olarak makarna-pilav gibi şeyler yapmam gerekiyor. hemen acıktık diyorlar benimkiler.kreşte de çok yemek yiyebildiklerini zannetmiyorum çünkü ikisi de kabız olmaya başladılar. kendime de bu yemekten 4 kaşık hak verebilirim. öğlen de lokantaya gidip yemek yemekten sıkıldım, sürekli aynı dükkanlar, aynı insanlar, dışarda başka ne yenir ki : tavuk döner+ayran. az yedikten sonra yiyebilirim diye düşünüyorum.
ammmmmmmma hiç heveslenme akreple senin beni geçmenize izin vermicem

bir de spor yapmak çok motive edici. takımda herkişler spor yapsın. yeni sloganımız bu olsun ' Spor yapmayan kalmasın, takımnda hımbıl istemiyoruz''

eşin çocuğa bakacak sen iş yapacaksın veya sen çocuğa bakacaksın eşin iş yapacak, son secenek ise bu yaz eltimin önerisi: herşeyi hep beraber yapacaksınız.. televizyon da seğredilecekse beraber, yemek de yapılacaksa beraber, oyun da oynanacaksa beraber. kulağa çok hoş geliyor değil mi? bana çok mantıklı geldi. şimdi benim veletler 3 tane 3ünü birden mutfağa sokmam başlı başına stres kaynağı oluyor ama 1 tanesini mecbur kalınca gel bana yardım et diye bulaşık makinasını boşaltmaya veya tencere karıştırmaya yanıma alıyorum. benimkiler bazen yalvarıyorlar anne ben karıştırrayım diye de tehlikeli şeyler olunca uzak tutuyorum. aslında çocukları işten uzak tutarak hem onlara hem kendimize kötülük ediyoruz bence eşlerimizi ve çocuklarımızı işlerimize dahil etmeliyiz. onun dışında zaman zaten kısıtlı. 2 saatte anca yemek yapılır yemek yenir sofra kaldırılır , belki bulaşık makinasına vakit kalır. ben çocuklar uyuduktan sonra iş yapamıyorum çünkü ben de onlarla uyuyakalıyorum yanlarından kalkarsam benimkiler uyanıyorlar. eğer çocuğu uyuytup kalkabiliyorsan o satten sonra kalan işlerini yapar eşinle çay içersin. temizlik konsunda ben sınıfta kalıyorum. evim berbat. haftada 1 bayan alıyorum aslında o bile yetmiyor , çünkü onun dışında ben süpürge açmıyorum ama o gün bile beni mutlu ediyor. temizliğe birini almıyorsan muhakkak başla, çalışan kadınsın ve hele eşinle süpürge açıyordun açmıyordun diye konu açılıyorsa muhakkak temizlikçi al derim.

hedefcim yürüyüşe ne ara çıkıyorsun
hayatımı bir düzene sokmam lazım ama nasıl
öğle arasında hem alış verişimi yapıyorum hem de yürümüş oluyıorum.

maşallah sana evet. hadi bu hafta böyle olsun (ceza olsun + iştahını kontrol altına al diye diyorum) ama haftaya bence öğlen ve akşama 1er dilim ekmek ekle, sadece sebze yoğurt doyurmaz ki...

hedefcim eşim çok yorgun geliyor işten ona kıyamıyorum.evimiz de pek kirli değil aslında fakat çok dağınık hergün nasıl dağıtıyoruz anlamıyorum.herşeyi severek yapıyorum ama gün sonunda hiç oturmadığımı fark ediyorum sevdiğim dizilerin bile ya başını seyrediyorum ya sonunu
galiba oğlum biraz daha büyüyene kadar böyle devam edecek.
öğlene ekmek getirmedim yanımda ama akşam yerim canım teşekkürler

biraz önce bir diyet buldum internetten mynetin bir hafta 2 kilo diyeti onu kopyaladım biraz kendime göre değiştirip(mesela ben hiç yulaf ezmesi yemedim nasıl bir şey acaba onu kaldırıcam ) uygulayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…