Leslie ne kidun ve bugunki menum aynı
sabah iki yumurta,az biraz peynir ve maydanoz ile omlet
ara tarcınkl zencefilli light süt,1 kuru kayısı
ögle tonbalıklı salata
ara tarcınkl zencefilli light süt,2 kuru kayısı
aslında burada da bir ara var ama kaynıyor,yapamıyorum(60 gr hellim peynir)
aksam 2 kase haslanmış et li karnabahar
ara 1 cb kefir,1 hatay hurması
daha önce söylemiştim elif ezginin güz listesi 4 ü yapıyorum.haftaya kıs l,stesine geciyorum.
spor 20 dk yuruyus
evde leslie yapabilirsem leslie baslamak istiyorum ..ama aksamları cocukları uyuturken ben de uyuyorum genelde
leslie sansone diye bir teyze.walk at home diye cd leri var.ben zamaninda netten indirmistim.evde yuruyus yaptiriyor.1 mil,2 mil...gibiLeslie ne ki
Neden biz ???? Özellikle üçümüzdiğer başlıklardan buradaki arkadaşların kilo verme tablosunu bulmaya çalıştım ama tam olarak bulamadım .akrep33 seldom zadegan'ın ne zaman başladıklarını ve ne kadar kilo verdiklerini merak ediyorum.
Heee önceden yer yapıyosun gibi geldi banacuma günü bildiridiğim kiloyu bi daha göremedim. sanırım perşembe akşamını 3 kaşık aşure ile kapatınca cuma sabahı çok az çıktım.bir kaç yüz gram ++olabilir deee olmayabilir de.bir kaç gündür bağırsaklarımın iyi çalışmadığını sebze tüketimini de ihmal ettiğimi gördüm.dün karnabahar haşladım yedim bakalım işe yarayacak mı. yarına aynı kiloyu bildirmeye razıyım.
Hmmm sen hiç ekmek yemiyosun yahuu..dun ve bugunki menum aynı
sabah iki yumurta,az biraz peynir ve maydanoz ile omlet
ara tarcınkl zencefilli light süt,1 kuru kayısı
ögle tonbalıklı salata
ara tarcınkl zencefilli light süt,2 kuru kayısı
aslında burada da bir ara var ama kaynıyor,yapamıyorum(60 gr hellim peynir)
aksam 2 kase haslanmış et li karnabahar
ara 1 cb kefir,1 hatay hurması
daha önce söylemiştim elif ezginin güz listesi 4 ü yapıyorum.haftaya kıs l,stesine geciyorum.
spor 20 dk yuruyus
evde leslie yapabilirsem leslie baslamak istiyorum ..ama aksamları cocukları uyuturken ben de uyuyorum genelde
Hadi bakalım 2 haftadır daha azimli gördüm seni.. Seni de alalım, sen sabah tartılabilirsen onu yazarsın artık..takımın kaptanlarıııııııııııııııııııı
sabah tartıld 83.6 çıktım 84 ile başladımm iyi bi sonuç değil biliyorum ama çok zorlanıyorum bu kadarı bile benim için büyük bir aşama eskiye göre çok az yiyorumm ve 3 haftadır kilo vermediğim halde devam ediyorum amaaan deyip yemeğe vurmuyorum kendimi sizinde desteğinizle daha iyi olucak inşallha
biz kızımla yarın doktora gidiyoruz sabah uğrayıp kilomu yazamassam 83.6 yı kullanın
diyetisyen için randevü alıcağız yarın iyi bi diyetisyen bulduukk
Kuzum ekmeği sabah yemiyosun öüle ve akşammı yiyosun.. Yapma öyle güzelim, ekmek yerine salata ve yoğurt ye..Bugun menum
Sabah yum.zeytin dom salatalik.
Oglen uc kaşik guvec 1 dilim ekmek
Aksam oglenle ayni ve hergun 45 dk yuruyus
Bu yedigim ekmek eskiden yediklerimin yaninda devede kulak kalir.bu kadarcik yiyeyimKuzum ekmeği sabah yemiyosun öüle ve akşammı yiyosun.. Yapma öyle güzelim, ekmek yerine salata ve yoğurt ye..
Ücunuzu yazabildim takimdaki herkesi merak ediyorum.kilo çizelgeni goremiyorum .Neden biz ???? Özellikle üçümüz
Benim kilo çizelgem altta çıkıyor zaten kuzu hofff onca kiloyu ben verdim ama çıkmaz sokak gibi kaldım bi yrde tekrar hoffffff
Hadi bakalım 2 haftadır daha azimli gördüm seni.. Seni de alalım, sen sabah tartılabilirsen onu yazarsın artık..
losefar için özel bilgi :) ahhh canııııım benim yol pek uzundu :) 104.3 ile başladım şimdi 71lerdeyim... haziranda 75in altına düşünce mezun olmak istedim çünkü hem kilomu sabitlemem gerekiyordu hem de bi operasyon geçirdim, o nedenle (zadegan bu bilgi de sana :) ) 6 ay dolmadan dönemiyordum takıma... bu hafta dönüyormuşum... yılbaşına kadar 69.9u görmek niyetindeyim...
hmmmmmmm 1.5 yılda verdim canım sanırım...18 şubat 2013te başladım... ağır ağır bildiğin gr gr ama istikrarla verdim... 4 ayda bir sabitleme yaptım... yaz tatillerinde 3-4 kilo aldım tabi ama hemen akabinde verdim... ilk 6 ay plates ve step yaptım ama daha sonra günlük rutinime sığdıramadım sporu... o da olsa daha toparlanırdım... benim üst beden sıkıntı... omuzlarım çok geniş göbek göğüs ve korkuuuuunç bir midem var bir türlü erimeyen... mesela haftasonu bikaç pantolon aldım... pantolonlar 40 ve 42 beden ama üst beden 44-46 halainanamıyorumm
bravoooo sana
ne kadar zamanda verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?