Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Leslie ne ki

Ilgincmis merak ettim evde nasil o kadar yurunecek

Menum

Sabah 1 dolu tabak karnabahar yemegi yarim dilim ekmek 3-4 minik lokma peynir

Oglen 6 yk kasigi pirasa yemegi

Aksam 1 kase mercimek corbasi 2 yk kasigi z.y. li pirasa bi dilim borek

Spor=6.5 km yuruyus ve kosu

Dunku menum
Sabah yumurta dom zeytin
Oglen misafirlikte keşkek.yaspasta.uç minik parca kiymali pide
Aksam kabak yemegi ekmeksiz ve cacik

diğer başlıklardan buradaki arkadaşların kilo verme tablosunu bulmaya çalıştım ama tam olarak bulamadım .akrep33 seldom zadegan'ın ne zaman başladıklarını ve ne kadar kilo verdiklerini merak ediyorum.
Neden biz ???? Özellikle üçümüz
Benim kilo çizelgem altta çıkıyor zaten kuzu hofff onca kiloyu ben verdim ama çıkmaz sokak gibi kaldım bi yrde tekrar hoffffff

Heee önceden yer yapıyosun gibi geldi bana

Hmmm sen hiç ekmek yemiyosun yahuu..

Ben sabah yiyorum diğer menülerde ekmek yerine maydanoz yiyorum, Allahım bi yiyişim var maydanozu yok böyle bi lezzet görünümünde, oysa maksat tok kalabilmek ekmeğe uzanmamak

Hadi bakalım 2 haftadır daha azimli gördüm seni.. Seni de alalım, sen sabah tartılabilirsen onu yazarsın artık..

Bugun menum
Sabah yum.zeytin dom salatalik.
Oglen uc kaşik guvec 1 dilim ekmek
Aksam oglenle ayni ve hergun 45 dk yuruyus
Kuzum ekmeği sabah yemiyosun öüle ve akşammı yiyosun.. Yapma öyle güzelim, ekmek yerine salata ve yoğurt ye..

Dün okula gönderdiğim kızım çok halsiz kötü gelince bugün için doktora gitmeye karar verdim ve okula göndermedim.. Sabah doktora gittik.. Dr arkadaşım önce tarttı ve kilosu 30 u geçince antibiyotikde şurup vermiyoruz dedi ve ben ööle kaldım.. Tabi içirdiğim şurup etki etmeyince ciğere inmiş rahatsızlık ve ben bunu duyunca ölecek gibi oldum.. Korkulacak bişey yok bronşit değil henüz dedi, iyiki getirmişsin dedi..
Zaten ben de isteksizliğine halsizliğine uyuz olmuştum..
Hap verdi çarpraz kullanılacak 2 antibiyotik grip ilacı.. Yarın sabah da kan tahlili verdi.. Ben multivitamin deyince ne eksikse bakalım kanında dedi.. Kan sayımı, kan tahlili ve idrar tahlili yapılacak yarın sabah..
Raporda yazdı iki günlük..
Dr. dan çıktık kütüphaneye kitaplarımızı değiştirdik kızımla..
Kütüphaneden eve evden okula raporu bıraktım okula.. Okulda öğretmenlerimizden biri, böyle ilgili alakalı velimiz olmamıştı hiç dedi, ayy bi utandım sanırsam renk değiştirmişimdir..
Komşu çaya çağırdı orda 1 şekerli 1 tuzlu minik kurabiye yedim ısrarıyla..
Evde az üzüm, çeyrek cennet meyvası 1 mandalina.. Baktım yemek yemezsem akşam fena olucam, dedim geç saatte dayanamazsam sonra.. Saatte daha 6 olmamışken menümü hazırladım yedim..
Kabak, bulgur pilavı, 1 tavuklu adana kebap, maydanoz akşam menüm..
Şimdide bitki çayımı içiyorum kupamda ve çay yaptım onla devam edicem.. Gece benimkni işe gönderene kadar içeim artık en azından açlığım olmuyor, dün öyle yapmıştım.. Sabah da gördüm hemen meyvesini.. Hafta sonu 70 i gören ben bugün aynı kilomu gördüm çok şükür.. Hafta sonu atak yapmak yok.. Zaten bana akşam 9 sonrası oluyor noluyorsa

Sabah tahlil dönüşünde tartılıp yazarım kilomu en azından yürüyüş hareket sonucu nolucak bakalım ayy heyycan yaptımmmm

losefar için özel bilgi :) ahhh canııııım benim yol pek uzundu :) 104.3 ile başladım şimdi 71lerdeyim... haziranda 75in altına düşünce mezun olmak istedim çünkü hem kilomu sabitlemem gerekiyordu hem de bi operasyon geçirdim, o nedenle (zadegan bu bilgi de sana :) ) 6 ay dolmadan dönemiyordum takıma... bu hafta dönüyormuşum... yılbaşına kadar 69.9u görmek niyetindeyim...

inanamıyorumm
bravoooo sana
ne kadar zamanda verdin

akrepçim çok geçmiş olsun sonu hayrolsun inşallah...

kızlar aslında ev işi namına bir yemek yapıyorum bir de elzem ütüleri :) temizliğe bi abla geliyor haftada 2 gün... benim sıkıntım rutinde boğulmak... apartmanda görüşebileceğim bi komşum yok maalesef... bi yaşlı teyzemiz var arada bir uğradığımız o kadar... arkadaşlarım var tabiki ama vakit yokki haftaiçi görüşecek... siz nasıl sosyalleşiyorsunuz?? nasıl yetişiyorsunuz... ben neyi fazla yapıyorum ki...hiç... sonuçta herkes gibi gündüz çalışıyorum akşam evdeyim... hadi cumartesi de çalışıyorum kabul etsek bile yine de bişeyleri yetiştiremiyorum... nasıl düzene sokcam bilemiyorum...sanki dağıldım bi türlü toparlayamıyorum... amaaaaaan mız mız mız

inanamıyorumm
bravoooo sana
ne kadar zamanda verdin
hmmmmmmm 1.5 yılda verdim canım sanırım...18 şubat 2013te başladım... ağır ağır bildiğin gr gr ama istikrarla verdim... 4 ayda bir sabitleme yaptım... yaz tatillerinde 3-4 kilo aldım tabi ama hemen akabinde verdim... ilk 6 ay plates ve step yaptım ama daha sonra günlük rutinime sığdıramadım sporu... o da olsa daha toparlanırdım... benim üst beden sıkıntı... omuzlarım çok geniş göbek göğüs ve korkuuuuunç bir midem var bir türlü erimeyen... mesela haftasonu bikaç pantolon aldım... pantolonlar 40 ve 42 beden ama üst beden 44-46 hala lolipop gibiyim :)

seldom istikrarlı gitmişsin
70lere indinya geriside gelir artık
bende 70 olsam keşkeeeee

ben netten bir diyet buldum onu yapayım diyorum 7 günlük
ekmekvar.yumurta.salata et ağırlıklı bir diyet
diyetler hakkındaki düşünceleriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…