Allah şifa versin canım..bu günkü menüm
sabah
1 dilim ekmekle az bi kahvaltı
öğle
4 kaşık domates çorbası.birazcık ekmek
ara
nescafe
akşam
mangalda 1 levrek yarım dilim ekmek bol salata gazoz mazoz yoookkkyırttım galiba bu işiiiiii
sabah kilomu yazamıycam
benim akıllı kafam randevü haftaya cumaymış
biir bakayım dedim netten yanlışlık olmasın diye iyikide bakmışım
ama yarın 7.30 da çıkıyoruz evden psikiyatriye gidicez
psikiyatri endokride sevk edermi bileniniz varmıı
benim prensesimim sorunu çokkk Allah yardımcımız olsun duanızı esirgemeyin kızlar mübarek gecede
hmm dün elifezginin kitabını araken bunu gördüm ama gene yemek tariflerindne oluşan sıkıcı bir kitap diye vazgeçtim. ama elifezginin tarzı güzel ve böyle bir kitap olduğunu öğrenince sevindim. teşekkürlerbu listeler kitapta var hedefim.
kitap annesi taylan kümeli ve kendine ait ''lezzetin inanılmaz hafifliği''.her mevsim için 4 liste var.ben güzden basladım.şimdi 4.deyim.3,5 hafta da (herseyin tadına tuzuna bakıyorum bişeyden geri kalmıyorum yani ) yaklaşık 3 kilo gitti.ve cok doyuyorum.hatta bazı ara ögünleri kaçırsam da acıkmıyırum.
Hmmm sen hiç ekmek yemiyosun yahuu..
Ben sabah yiyorum diğer menülerde ekmek yerine maydanoz yiyorum, Allahım bi yiyişim var maydanozu yok böyle bi lezzet görünümünde, oysa maksat tok kalabilmek ekmeğe uzanmamak
Kuzuuu vermişsin kilocuğuuu***2.TAKIM 387. ETAP***
Akrep33 ( 67,8/ / / %)
Ambuyanbu ( 72.8/ / / %)
uhs (66 ,0/ 65,8 / 0,2 / 0,30 %)
nurceng ( 57,2 / 57,0/ 0,2 / 0,35 %)
hedef52 (65,3 /65,2 / 0,1 / 0,15 %)
Zadegan ( 55.0/ / / %)
seldom ( / / / %) Mezun olan üye geri döndü, hedefi:
siyahbeyaz006( / / / %) ....etapta izne ayrılan üye geri döndü, kilosu....bölündü
krakker (84,0 / 83,6 / 0,4 / 0,16 %)yeni üye, kilosu 3e bölündü, hedefi:76kg
2.takım ortalaması =
Evett tüm verilen kilolar bana armağan olsuun100 gram gitmiş. oysa ki bu hafta kilo veremeyeceğimi düşünüyordum. dün akşam arkadaş görüşmemiz vardı işten çıkmadan saat 4 gibi dürüm döner sipariş edip yarısını yedim akaşm yemeği niyetine, eve geç dönmeseydim 1 bardak süt içecektim olmadı,herhalde çok erken yediğim için dünden bugüne çok fark etti kilo
kilo veremicem diye yer yapıyomuş muşum
Bu 100 gr.ı akrep' e armağan ediyorum
Hoşgeldin canımslm kızlarrr ben 6. takımın melegı.. sızlerıde tanımaya geldım
Tebrikler canım 1 kilo gitmiş.. Haftaya cuma digitalde tartılırsın inş.günaydın herkese, ben de sabah aç karnına tartıldım.
geçen hafta 76
bu hafta 75 ama daha önce de dediğim gibi dijital tartım hala kargoda olduğundan gram değerlerini bilemiyorum.
Çiğneme süresi epey uzun bi kere... Maydanozun sadece yaprağını değil basbayağı sapı ile yiyince zaten ağzında bir lokma haline gelene kadar hem zaman geçiyor hem epey kuvvet sarf ediyor çene..hmm dün elifezginin kitabını araken bunu gördüm ama gene yemek tariflerindne oluşan sıkıcı bir kitap diye vazgeçtim. ama elifezginin tarzı güzel ve böyle bir kitap olduğunu öğrenince sevindim. teşekkürlerben de almak istiyorum o kitabı. belki de kendime ödül olarak alırım:)
ekmek yerine maydanoz da ilginç yani. maydanozu bünyeye kabul ettirmenin yolu olarak ilginç bir yöntem
-bak bu maydanoz ekmeğe benziyo hmmmmm çok lezzetli
ayyy hb... cok dusuncelısınnHoşgeldin canımNe ikram edelim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?