uzun uzun yazacaktım ama vazgeçtim benim tespitim kendine vakit ayırmıyorsun en azından haftanın bir günü bu hafta içi olsun kendine özel bir şeyler yapman temizlik yapma mesela o gün sürekli kızınla oyun oynama kendine özel şeyler yapgünlük rutinimi yazıyorum;
sabah 4.30 kalk... kuran, kitap, namaz, okul hazırlığı, günün yemekleri, varsa ütü çamaşır, vakit kalırsa bir dizi izle
7.30 : çocuğu kaldır yedir içir servise ver
8.30 : işe git
17.00 : mutfağa dal sofrayı hazırla, servis gelsin, yemek, bu arada çocuğun okuluyla ilgili ağzından laf alma çabaları
17.30 : mutfağı topla, çocuk kitap okurken takip et bi yandan
19.00 a kadar çocukla oyun oyna... futbol, körebe, seksek, ikna edebilirsen masa oyunları
19.00 ödeve otur
20.00 : zeka oyunları, akıl oyunları falan oyna sıkılsın diye bekle
21.00 : çocuk uyusun dayanabilirsen sen uyuma
22.00 : bu saate kadar dayanabildiysen babana bi sor nasılmış... seminer hazırlıklarına bi bak sonra sız sağda solda
hadeeeee sabah olmuş yeniden!!!!
bunun adı da yaşamak!! pehhhhh bazen çok darlanıyorum bu rutinden...bu ara yine herşey üstüme üstüme geliyor... bu cendereden kurtulmak için ne yapmalıyım...nasıl yapmalıyım...gerçekten şu ara imdaaaaaat diyesim var herşeye!! haftasonları zaten çocuğun draması sporu benim sunumlar özel ders cumartesi bitti gitti...pazar desen bi bakmışsın akşam olmuş ve ben hala yorgunum...telefonlara bile bakacak halim yok...nereye kadar böyle gidecek bilmiyorummız mız mız işte... sonuç : bana dua edin
seni beklemek isterdim ama öyle bir niyetim yok takıma bi heyecan bi azim geldi bugünleri iyi değerlendirmek lazımTesekkurler.en kisa zamanda sizin kilonuza varip hatta ve hatta sizinle yarisip sizi gecmek istiyorum.insallahh
yaaaa sen bu hafta süpersin maşallah diyorum nazar değmesin bende iyiyim senin kadar olmasa da kurban bayramından sonra sıkı gelen pantolonum biraz rahatlamış çok şükür inş yakın zamanda bol bile gelecekdünkü menüm:
Sabah:mercimek çorba, mantarlı 1 yumurta, 2 kayısı
ara:4 form bisküvi
öğlen:karnabahar iskender (haş. karnabahar, 1 kase sarmısaklı yoğurt, 1 çk tereyağ tavada kızdırılıp cossss, nefisti)
ara:10 badem
ara:8 form bisküvi
akşam:1 lahmacun, yeşillik , ayran
1 şekerli türk kahvesi
moralini bozma tatlım tartın yanlış olabilir regl dönemin yaklaşıyor olabilir sen devam et diyetine sonucunu alacaksın merak etmeherkese günaydın.mücadeleme başlayalı 15 gün oldu yürüyüş ve yemeklere dikkat etme konusunda, dün biri beni dürttü tartıl diye, ama canım çok sıkıldı.baskül alacağımı söylemiştim evimdeki baskül analog(skalalı) o yüzden mi hiçbir değişiklik göremedim anlamıyorum. Bir de emziriyorum buna rağmen çok kötü fena)))))
fiziki yorgunluk kalmasa da onun istila ettiği bir zman dilimi var. psiklojinin dinlenmesi için farklı şeylere vakit ayırman lazım. daha doğrusu başkalarının sana vakit ayırması lazım.senin yan komşu teyze geldi mioyyyy hedef oyyyy çok dertliyim bu ara galiba sanırsam....
1- fiziki yorgunluk sabah kalmıyor işin o tarafı kolay
2-psiklojik yorgunluk had safhada... tek sıkıntım kendime zerrevakit ayırıp sükunetim ok ve ben bu hengame e kadar sürecek bilmediğimden ha gayret üç gün sonra biter diyemiyorum... tabi ki kızımı (babamı ihmal ediyorum fazlasıyla) el üstünde tutmak zorundayım, bunun alernatifi yok ama çok bunalıyorum... n çok neyim eksik biliyorum aslında.. evde mızmızlanacak kimsem yok... arada bir evet haklısı youluyorsun diyecek biri lazım bana... arkadaşlarımla ailemle çok paylaşamıyorum bir bakıyorum ki ben onları teselli eder duruma gelmişim... benim için benden çok ağlar duruma geçiveriyorlar nasıl oluyorsa....falan filan işte
3-amaaaan övünsem ne olacak takımdan şeref madalyası mı takacaksınız sanki pehhhhhhhhhhhhh :/ zaten herşeyi yapan ama herşeyi yarım yapan konumunda olduğumdan tüm bu çareizliğim... övünecek bir şey yokki herşey yarım yamalak!!! bi ben tastamamım yusyuvarlak
Seldomun ne cezasi var kiKızlar müjde...
Bu hafta seldomu alabiliyoruz.. 387. etapta bitiyor cezası...
Harika..
Bu hafta seldomda siyahbeyazda listede olucak inş..
Karnahabar iskender bayaaa dikkatimi cekti evde hazir karnabahar var onu yapip yiyim de bitsindünkü menüm:
Sabah:mercimek çorba, mantarlı 1 yumurta, 2 kayısı
ara:4 form bisküvi
öğlen:karnabahar iskender (haş. karnabahar, 1 kase sarmısaklı yoğurt, 1 çk tereyağ tavada kızdırılıp cossss, nefisti)
ara:10 badem
ara:8 form bisküvi
akşam:1 lahmacun, yeşillik , ayran
1 şekerli türk kahvesi
Seldomcum eger her gunki rutinin boyle ise 1-tebrik ediyorum 2-uyarmak istiyorum ki ona yetiseym buna yetiseyim derken kendini cok ihmal ediyorsun bence fiziki yorgunlugun da bundan bu sorumluluklarn bu kadar fazla iken nasil kendine vakit ayiracaksin zor ama bu zamanlari yaratmalisin misalhaftada bi gun kizinla anlasin ve anne ile ilgilenme gununuz olsun mesela o gun yemek yapma ve o gunlerde kizinin makarna haslama gunu olsun 8 yasinda ise anladigim kadariyla akilli bir cocuk bunu yapabilir tabi basinda durursun eminim kizin bu sorumlulukla kendini mutlu ve buyumus hissedecektir ve bundan zevk alacaktirr sabahlari yemek yapacagin yerde de kendine vakit ayirirsin bu bile yetmez ama nacizane onerimoyyyy hedef oyyyy çok dertliyim bu ara galiba sanırsam....
1- fiziki yorgunluk sabah kalmıyor işin o tarafı kolay
2-psiklojik yorgunluk had safhada... tek sıkıntım kendime zerrevakit ayırıp sükunetim ok ve ben bu hengame e kadar sürecek bilmediğimden ha gayret üç gün sonra biter diyemiyorum... tabi ki kızımı (babamı ihmal ediyorum fazlasıyla) el üstünde tutmak zorundayım, bunun alernatifi yok ama çok bunalıyorum... n çok neyim eksik biliyorum aslında.. evde mızmızlanacak kimsem yok... arada bir evet haklısı youluyorsun diyecek biri lazım bana... arkadaşlarımla ailemle çok paylaşamıyorum bir bakıyorum ki ben onları teselli eder duruma gelmişim... benim için benden çok ağlar duruma geçiveriyorlar nasıl oluyorsa....falan filan işte
3-amaaaan övünsem ne olacak takımdan şeref madalyası mı takacaksınız sanki pehhhhhhhhhhhhh :/ zaten herşeyi yapan ama herşeyi yarım yapan konumunda olduğumdan tüm bu çareizliğim... övünecek bir şey yokki herşey yarım yamalak!!! bi ben tastamamım yusyuvarlak
Canim eger emziriyorsan yemeklerden de eksiltme yaptiysan sut uretimimde azalma olur ve vucudun aldigi az besinlerle kendini mi beslesin yoksa sut mu yapsin ?? Vucudun alarma gecer ve depolama yapar kilo veremezsin senin yapacagin sey bence sebze meyvedem hiiiiccccc kismamak ama seker yag aburcubur hamur isi vs cissslardan uzak durmak (su cisss tabirine de burdan alisiverdim :) ) ve emzirdigin icin senin gunde 4 litre suyu garanti lupletmen lazim aksi takdirde kilo veremedigin gibi bir de sutun azalir bi de normalde de insan ilk diyete spora basladiginda vucut bi dirence giriyor ama sonradan 1-2 1-2 yavas yavas azim ve sebatla gidiyor kilolarherkese günaydın.mücadeleme başlayalı 15 gün oldu yürüyüş ve yemeklere dikkat etme konusunda, dün biri beni dürttü tartıl diye, ama canım çok sıkıldı.baskül alacağımı söylemiştim evimdeki baskül analog(skalalı) o yüzden mi hiçbir değişiklik göremedim anlamıyorum. Bir de emziriyorum buna rağmen çok kötü fena)))))
doğru yoldaysan üzülme emeğinin karşılığını muhakkak alırsın. tartı öööyle rast gele üstüne çıkılacak bişey değil. veya rast gele çıktınsa üzülmeyeceksin.aç karna olacaksın sabah olacak su bile içmeden tartılacaksın, üstünde hafif kıyafetler olacak...bi sürü dikkat etmen gereken şey var. bir de dijital bir baskül al hemen. 25 liraya bulursun.herkese günaydın.mücadeleme başlayalı 15 gün oldu yürüyüş ve yemeklere dikkat etme konusunda, dün biri beni dürttü tartıl diye, ama canım çok sıkıldı.baskül alacağımı söylemiştim evimdeki baskül analog(skalalı) o yüzden mi hiçbir değişiklik göremedim anlamıyorum. Bir de emziriyorum buna rağmen çok kötü fena)))))
cuma günü bildiridiğim kiloyu bi daha göremedim. sanırım perşembe akşamını 3 kaşık aşure ile kapatınca cuma sabahı çok az çıktım.bir kaç yüz gram ++olabilir deee olmayabilir de.bir kaç gündür bağırsaklarımın iyi çalışmadığını sebze tüketimini de ihmal ettiğimi gördüm.dün karnabahar haşladım yedim bakalım işe yarayacak mı. yarına aynı kiloyu bildirmeye razıyım.uzun uzun yazacaktım ama vazgeçtim benim tespitim kendine vakit ayırmıyorsun en azından haftanın bir günü bu hafta içi olsun kendine özel bir şeyler yapman temizlik yapma mesela o gün sürekli kızınla oyun oynama kendine özel şeyler yap
merak etme kendini kızına karşı suçlu hissetmiceksin daha mutlu ve verimli hissedeceksin
seni beklemek isterdim ama öyle bir niyetim yok takıma bi heyecan bi azim geldi bugünleri iyi değerlendirmek lazım
HADİ HEP BİRLİKTE 60 'laraaaaaaa
yaaaa sen bu hafta süpersin maşallah diyorum nazar değmesin bende iyiyim senin kadar olmasa da kurban bayramından sonra sıkı gelen pantolonum biraz rahatlamış çok şükür inş yakın zamanda bol bile gelecek
Canim ben buraya yeni basladim ve burada 2kilo verdim ama burayi kesfetmeden once 20 kilo civari verdimdiğer başlıklardan buradaki arkadaşların kilo verme tablosunu bulmaya çalıştım ama tam olarak bulamadım .akrep33 seldom zadegan'ın ne zaman başladıklarını ve ne kadar kilo verdiklerini merak ediyorum.
tebrikler 20 çok iyi , daha kaç kilo var hedefineCanim ben buraya yeni basladim ve burada 2kilo verdim ama burayi kesfetmeden once 20 kilo civari verdim
teşekkür ederim canım baskülüm kargoda bana doğru yol almakta, umarım onunla iyi anlaşabiliriz..doğru yoldaysan üzülme emeğinin karşılığını muhakkak alırsın. tartı öööyle rast gele üstüne çıkılacak bişey değil. veya rast gele çıktınsa üzülmeyeceksin.aç karna olacaksın sabah olacak su bile içmeden tartılacaksın, üstünde hafif kıyafetler olacak...bi sürü dikkat etmen gereken şey var. bir de dijital bir baskül al hemen. 25 liraya bulursun.
Hedefime ulasmam icin 7 kilom kaldi canim aslinda ideal kilom 51 ama ben 48 e inecegim ki 3 kilo payim olsuntebrikler 20 çok iyi , daha kaç kilo var hedefine
valla ocagın sonunda mezun olup gitmek istiyorum..kilo olayını hayatımdan cıkarmak istiyorum.Abooo kuzu sen bu hızla beni de geçermişsin aman aman ben de sıkı tutmalıyım işi.. Hadi kızlar kıpraşın bana da gaz verin.. Hedefin bu haftaki hali süperdi... İyi gaz oldu bana zira her öğünde ekmek yiyen ben sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde aklıma hedef geliyormisal şu an açım akşam menüsünü ekmekle şööle bana bana yesem olucaktı ama yemedim aç hissediyorum kendimi çaya vurdum yahu.. Şimdide siyahbeyaz hadi bakem bu sefer gidicek bu kilolar..
birseyleri yanlış yapıyor olabilirsin.mesela aksam gec yeme gibi,az su içmek gibi,ekmegi fazla tüketmek gib gibi gibi...herkese günaydın.mücadeleme başlayalı 15 gün oldu yürüyüş ve yemeklere dikkat etme konusunda, dün biri beni dürttü tartıl diye, ama canım çok sıkıldı.baskül alacağımı söylemiştim evimdeki baskül analog(skalalı) o yüzden mi hiçbir değişiklik göremedim anlamıyorum. Bir de emziriyorum buna rağmen çok kötü fena)))))
Gazoz içme kraker ne gazozu yaa, şalgam yada ayran neyine yetmiyo bakiim.. Gazoz yok canım cıss
blogunda mı var liste, arıyorum henüz bulamadımdun ve bugunki menum aynı
sabah iki yumurta,az biraz peynir ve maydanoz ile omlet
ara tarcınkl zencefilli light süt,1 kuru kayısı
ögle tonbalıklı salata
ara tarcınkl zencefilli light süt,2 kuru kayısı
aslında burada da bir ara var ama kaynıyor,yapamıyorum(60 gr hellim peynir)
aksam 2 kase haslanmış et li karnabahar
ara 1 cb kefir,1 hatay hurması
daha önce söylemiştim elif ezginin güz listesi 4 ü yapıyorum.haftaya kıs l,stesine geciyorum.
spor 20 dk yuruyus
evde leslie yapabilirsem leslie baslamak istiyorum ..ama aksamları cocukları uyuturken ben de uyuyorum genelde
bu listeler kitapta var hedefim.blogunda mı var liste, arıyorum henüz bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?