Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydın.mücadeleme başlayalı 15 gün oldu yürüyüş ve yemeklere dikkat etme konusunda, dün biri beni dürttü tartıl diye, ama canım çok sıkıldı.baskül alacağımı söylemiştim evimdeki baskül analog(skalalı) o yüzden mi hiçbir değişiklik göremedim anlamıyorum. Bir de emziriyorum buna rağmen çok kötü fena)))))

uzun uzun yazacaktım ama vazgeçtim benim tespitim kendine vakit ayırmıyorsun en azından haftanın bir günü bu hafta içi olsun kendine özel bir şeyler yapman temizlik yapma mesela o gün sürekli kızınla oyun oynama kendine özel şeyler yap
merak etme kendini kızına karşı suçlu hissetmiceksin daha mutlu ve verimli hissedeceksin
Tesekkurler.en kisa zamanda sizin kilonuza varip hatta ve hatta sizinle yarisip sizi gecmek istiyorum.insallahh
seni beklemek isterdim ama öyle bir niyetim yok takıma bi heyecan bi azim geldi bugünleri iyi değerlendirmek lazım
HADİ HEP BİRLİKTE 60 'laraaaaaaa

yaaaa sen bu hafta süpersin maşallah diyorum nazar değmesin bende iyiyim senin kadar olmasa da kurban bayramından sonra sıkı gelen pantolonum biraz rahatlamış çok şükür inş yakın zamanda bol bile gelecek

diğer başlıklardan buradaki arkadaşların kilo verme tablosunu bulmaya çalıştım ama tam olarak bulamadım .akrep33 seldom zadegan'ın ne zaman başladıklarını ve ne kadar kilo verdiklerini merak ediyorum.

moralini bozma tatlım tartın yanlış olabilir regl dönemin yaklaşıyor olabilir sen devam et diyetine sonucunu alacaksın merak etme

fiziki yorgunluk kalmasa da onun istila ettiği bir zman dilimi var. psiklojinin dinlenmesi için farklı şeylere vakit ayırman lazım. daha doğrusu başkalarının sana vakit ayırması lazım.senin yan komşu teyze geldi mio da yaşlıydu beaa..yaşam tarzı seninkine benzeyen insanlara ihtiyacın var ki ben senden 1 tane gördüm sadece.
Gizli övünme mevzusu da nurten cecelinin kitabından arakladığım bir tanım. kendi beğendiğin yönünü fark ettirmek içindi.bize hava atma anlamında demedim onu

Kızlar müjde...
Bu hafta seldomu alabiliyoruz.. 387. etapta bitiyor cezası...
Harika..
Bu hafta seldomda siyahbeyazda listede olucak inş..
Seldomun ne cezasi var ki
Karnahabar iskender bayaaa dikkatimi cekti evde hazir karnabahar var onu yapip yiyim de bitsin
Seldomcum eger her gunki rutinin boyle ise 1-tebrik ediyorum 2-uyarmak istiyorum ki ona yetiseym buna yetiseyim derken kendini cok ihmal ediyorsun bence fiziki yorgunlugun da bundan bu sorumluluklarn bu kadar fazla iken nasil kendine vakit ayiracaksin zor ama bu zamanlari yaratmalisin misalhaftada bi gun kizinla anlasin ve anne ile ilgilenme gununuz olsun mesela o gun yemek yapma ve o gunlerde kizinin makarna haslama gunu olsun 8 yasinda ise anladigim kadariyla akilli bir cocuk bunu yapabilir tabi basinda durursun eminim kizin bu sorumlulukla kendini mutlu ve buyumus hissedecektir ve bundan zevk alacaktirr sabahlari yemek yapacagin yerde de kendine vakit ayirirsin bu bile yetmez ama nacizane onerim
Canim eger emziriyorsan yemeklerden de eksiltme yaptiysan sut uretimimde azalma olur ve vucudun aldigi az besinlerle kendini mi beslesin yoksa sut mu yapsin ?? Vucudun alarma gecer ve depolama yapar kilo veremezsin senin yapacagin sey bence sebze meyvedem hiiiiccccc kismamak ama seker yag aburcubur hamur isi vs cissslardan uzak durmak (su cisss tabirine de burdan alisiverdim :) ) ve emzirdigin icin senin gunde 4 litre suyu garanti lupletmen lazim aksi takdirde kilo veremedigin gibi bir de sutun azalir bi de normalde de insan ilk diyete spora basladiginda vucut bi dirence giriyor ama sonradan 1-2 1-2 yavas yavas azim ve sebatla gidiyor kilolar

doğru yoldaysan üzülme emeğinin karşılığını muhakkak alırsın. tartı öööyle rast gele üstüne çıkılacak bişey değil. veya rast gele çıktınsa üzülmeyeceksin.aç karna olacaksın sabah olacak su bile içmeden tartılacaksın, üstünde hafif kıyafetler olacak...bi sürü dikkat etmen gereken şey var. bir de dijital bir baskül al hemen. 25 liraya bulursun.

cuma günü bildiridiğim kiloyu bi daha göremedim. sanırım perşembe akşamını 3 kaşık aşure ile kapatınca cuma sabahı çok az çıktım.bir kaç yüz gram ++olabilir deee olmayabilir de.bir kaç gündür bağırsaklarımın iyi çalışmadığını sebze tüketimini de ihmal ettiğimi gördüm.dün karnabahar haşladım yedim bakalım işe yarayacak mı. yarına aynı kiloyu bildirmeye razıyım.

diğer başlıklardan buradaki arkadaşların kilo verme tablosunu bulmaya çalıştım ama tam olarak bulamadım .akrep33 seldom zadegan'ın ne zaman başladıklarını ve ne kadar kilo verdiklerini merak ediyorum.
Canim ben buraya yeni basladim ve burada 2kilo verdim ama burayi kesfetmeden once 20 kilo civari verdim

teşekkür ederim canım baskülüm kargoda bana doğru yol almakta, umarım onunla iyi anlaşabiliriz..

valla ocagın sonunda mezun olup gitmek istiyorum..kilo olayını hayatımdan cıkarmak istiyorum.

birseyleri yanlış yapıyor olabilirsin.mesela aksam gec yeme gibi,az su içmek gibi,ekmegi fazla tüketmek gib gibi gibi...

dun ve bugunki menum aynı
sabah iki yumurta,az biraz peynir ve maydanoz ile omlet
ara tarcınkl zencefilli light süt,1 kuru kayısı
ögle tonbalıklı salata
ara tarcınkl zencefilli light süt,2 kuru kayısı
aslında burada da bir ara var ama kaynıyor,yapamıyorum(60 gr hellim peynir)
aksam 2 kase haslanmış et li karnabahar
ara 1 cb kefir,1 hatay hurması

daha önce söylemiştim elif ezginin güz listesi 4 ü yapıyorum.haftaya kıs l,stesine geciyorum.
spor 20 dk yuruyus

evde leslie yapabilirsem leslie baslamak istiyorum ..ama aksamları cocukları uyuturken ben de uyuyorum genelde

Gazoz içme kraker ne gazozu yaa, şalgam yada ayran neyine yetmiyo bakiim.. Gazoz yok canım cıss

maşallah ne sohpetçi kızlarsınızzz
kime ne yazacağımı şaşırdım .
gazoz hiç olmasınn dimeeeee
ekemekte olmuycak artık şu andan itibaren

dünkü menüm
sabah
az kahvaltı
öğle üzeri
biraz kapuska biraz yoğurt
ara
misafirlikteydik yazmıyayım rejimdeyim diye az yağlı bol yeşillikli tabak vardı hepsini yemedimama 2 dilim kek yedim benim zaafım ekmekten çok tatlı
akşam
mangal vardı
5 kanat yarım dilim ekmek 1 bardak gzoz son gazoz. bol salata

biz siteden 5 tombik arkadaş platese başlıycaz.saatleri uygun kurs arıyoruz

takımın kaptanlarıııııııııııııııııııı
sabah tartıld 83.6 çıktım 84 ile başladımm iyi bi sonuç değil biliyorum ama çok zorlanıyorum bu kadarı bile benim için büyük bir aşama eskiye göre çok az yiyorumm ve 3 haftadır kilo vermediğim halde devam ediyorum amaaan deyip yemeğe vurmuyorum kendimi sizinde desteğinizle daha iyi olucak inşallha

biz kızımla yarın doktora gidiyoruz sabah uğrayıp kilomu yazamassam 83.6 yı kullanın

diyetisyen için randevü alıcağız yarın iyi bi diyetisyen bulduukk

blogunda mı var liste, arıyorum henüz bulamadım

blogunda mı var liste, arıyorum henüz bulamadım
bu listeler kitapta var hedefim.
kitap annesi taylan kümeli ve kendine ait ''lezzetin inanılmaz hafifliği''.her mevsim için 4 liste var.ben güzden basladım.şimdi 4.deyim.3,5 hafta da (herseyin tadına tuzuna bakıyorum bişeyden geri kalmıyorum yani ) yaklaşık 3 kilo gitti.ve cok doyuyorum.hatta bazı ara ögünleri kaçırsam da acıkmıyırum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…