selamlar
bugün tartildim ve 70,6 yım.
kilo veriyorum ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.yanlış anlamayın sırrımı degil,sevincimi:)
takımı unutamıyorum ,herkesi tek tek merak ediyorum.sanki eski arkadasımmışsınız ,akrabammışsınız gibi merak ediyorum..bir de mezun olmak istiyorum.ben bunu basardım mezunum demek için.dogum gunum de yani ocagın sonunda gecen yıl bu zamanlar basladıgım işi bitirmek istiyorum.kendime tekrar güvenim gelsin istiyorum.
ben tekrar dönüyorum.olur mu kaptan ve kaptan yardımcım
olmaz mı syahım beyazım gel tabiselamlar
kilo veriyorum ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.yanlış anlamayın sırrımı degil,sevincimi:)
takımı unutamıyorum ,herkesi tek tek merak ediyorum.sanki eski arkadasımmışsınız ,akrabammışsınız gibi merak ediyorum..bir de mezun olmak istiyorum.ben bunu basardım mezunum demek için.dogum gunum de yani ocagın sonunda gecen yıl bu zamanlar basladıgım işi bitirmek istiyorum.kendime tekrar güvenim gelsin istiyorum.
İşte buuuu.. Kuş yuvaya döndüüüü... Hoşgeldin canımselamlar
Ayyy ben seni sorucaktım dur hemen sorayımmmhoşgelmişsin :) ya accık bekle ben de geliyorum arkandan :) ne güzel vermişsin maşallah barekallah... darısı hepimize inşallah
Sevgili kaptan yardımcım, paylaşıma uğradınmı, uğramadıysan uğra gelişmelerden haberdar ol lazım olurolmaz mı syahım beyazım gel tabi
Bekleyecek halim yoook seldomum.birlikte hizla gidelim 60 lara.hoşgelmişsin :) ya accık bekle ben de geliyorum arkandan :) ne güzel vermişsin maşallah barekallah... darısı hepimize inşallah
Aslinda bi yardimcin olsa temizlik belki yemek.rahatlarsin biraz.daha cok uyursungünlük rutinimi yazıyorum;
sabah 4.30 kalk... kuran, kitap, namaz, okul hazırlığı, günün yemekleri, varsa ütü çamaşır, vakit kalırsa bir dizi izle
7.30 : çocuğu kaldır yedir içir servise ver
8.30 : işe git
17.00 : mutfağa dal sofrayı hazırla, servis gelsin, yemek, bu arada çocuğun okuluyla ilgili ağzından laf alma çabaları
17.30 : mutfağı topla, çocuk kitap okurken takip et bi yandan
19.00 a kadar çocukla oyun oyna... futbol, körebe, seksek, ikna edebilirsen masa oyunları
19.00 ödeve otur
20.00 : zeka oyunları, akıl oyunları falan oyna sıkılsın diye bekle
21.00 : çocuk uyusun dayanabilirsen sen uyuma
22.00 : bu saate kadar dayanabildiysen babana bi sor nasılmış... seminer hazırlıklarına bi bak sonra sız sağda solda
hadeeeee sabah olmuş yeniden!!!!
bunun adı da yaşamak!! pehhhhh bazen çok darlanıyorum bu rutinden...bu ara yine herşey üstüme üstüme geliyor... bu cendereden kurtulmak için ne yapmalıyım...nasıl yapmalıyım...gerçekten şu ara imdaaaaaat diyesim var herşeye!! haftasonları zaten çocuğun draması sporu benim sunumlar özel ders cumartesi bitti gitti...pazar desen bi bakmışsın akşam olmuş ve ben hala yorgunum...telefonlara bile bakacak halim yok...nereye kadar böyle gidecek bilmiyorummız mız mız işte... sonuç : bana dua edin
Tesekkurler.en kisa zamanda sizin kilonuza varip hatta ve hatta sizinle yarisip sizi gecmek istiyorum.insallahholmaz mı syahım beyazım gel tabi
Tesekkurler.hos buldumİşte buuuu.. Kuş yuvaya döndüüüü... Hoşgeldin canımolur tabi neden olmasın kaldığın yerden devammmm..
Aaaa ne güzel listelemişsin gününügünlük rutinimi yazıyorum;
sabah 4.30 kalk... kuran, kitap, namaz, okul hazırlığı, günün yemekleri, varsa ütü çamaşır, vakit kalırsa bir dizi izle
17.00 : mutfağa dal sofrayı hazırla, servis gelsin, yemek, bu arada çocuğun okuluyla ilgili ağzından laf alma çabaları
19.00 a kadar çocukla oyun oyna... futbol, körebe, seksek, ikna edebilirsen masa oyunları
19.00 ödeve otur
22.00 : bu saate kadar dayanabildiysen babana bi sor nasılmış... seminer hazırlıklarına bi bak sonra sız sağda solda
bunun adı da yaşamak!! pehhhhh bazen çok darlanıyorum bu rutinden...bu ara yine herşey üstüme üstüme geliyor... bu cendereden kurtulmak için ne yapmalıyım...nasıl yapmalıyım...gerçekten şu ara imdaaaaaat diyesim var herşeye!! haftasonları zaten çocuğun draması sporu benim sunumlar özel ders cumartesi bitti gitti...pazar desen bi bakmışsın akşam olmuş ve ben hala yorgunum...telefonlara bile bakacak halim yok...nereye kadar böyle gidecek bilmiyorummız mız mız işte... sonuç : bana dua edin
Abooo kuzu sen bu hızla beni de geçermişsin aman aman ben de sıkı tutmalıyım işi.. Hadi kızlar kıpraşın bana da gaz verin.. Hedefin bu haftaki hali süperdi... İyi gaz oldu bana zira her öğünde ekmek yiyen ben sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde aklıma hedef geliyorTesekkurler.hos buldum
Normalde aksamlari yeme isini bitirince yaziyorum ama bugun pesinen yazdimSen dünümü yazıyosun, yoksa bugünün menüsünü peşinmi yazıyosun seldom gibi..
çok doğru diyosun bu yönünü düşünemedim anlaşmayı kağıda yazdı bana imzalattı
yemekte sorun yok sözünü dinliyorum da spor çok ağır oluyoo.eve kamera taıcam diyo ben yokken spor yapıyormusun diye
geçen mangalda 1 bardak gazoz içtim diye çok sevindi mangaldan mangala 1 bardağa izin var
günlük rutinimi yazıyorum;
19.00 ödeve otur
misal şimdi ben de açım. kahvaltıdan doymadan kalktım. akşamdan planlamıştım pırasalı yumurta yapacaktım karnım doyacaktı zaman azlığı yüzünden yumurta kırıp yedik ve ben açım, mağdurumAbooo kuzu sen bu hızla beni de geçermişsin aman aman ben de sıkı tutmalıyım işi.. Hadi kızlar kıpraşın bana da gaz verin.. Hedefin bu haftaki hali süperdi... İyi gaz oldu bana zira her öğünde ekmek yiyen ben sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde aklıma hedef geliyormisal şu an açım akşam menüsünü ekmekle şööle bana bana yesem olucaktı ama yemedim aç hissediyorum kendimi çaya vurdum yahu.. Şimdide siyahbeyaz hadi bakem bu sefer gidicek bu kilolar..
Kızlar müjde...
Bu hafta seldomu alabiliyoruz.. 387. etapta bitiyor cezası...
Harika..
Bu hafta seldomda siyahbeyazda listede olucak inş..
içine süpermen kaçmış gibi yaşıyorsuniyi de sen bunları yapmaktan mı yoruluyorsun- ki bence de çok yorucu -yoksa bunları yapmaya kendini zorunlu hissediyorsun , istemeden yapıyorsun da mı beziyorsun?
yazdıklarından senin kafanın karışık olduğunu çıkarttım.bana 3 şey hissettirdin: fiziki yorgunluk, psk . yorgunluk ( şimdiki zaman için rutuinden sıkılmışlık gelecek için kaygı)ve gizli bir övünme(aslında bunların hepsini yapacak gücü kendinde bulduğun kızını ve babanı el üstünde tuttuğun için de mutlusun)
Şu sıralar kendin için isteyip de yapamadığın bir şey var gibime geldi
hadi bakalım hayırlı olsun
çok sevindim tatlım döndüğüne ee artık azcık sırlarını paylaşırsın bizimleselamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?