Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşgelmişsin :) ya accık bekle ben de geliyorum arkandan :) ne güzel vermişsin maşallah barekallah... darısı hepimize inşallah

olmaz mı syahım beyazım gel tabi

İşte buuuu.. Kuş yuvaya döndüüüü... Hoşgeldin canım olur tabi neden olmasın kaldığın yerden devammmm..

günlük rutinimi yazıyorum;

sabah 4.30 kalk... kuran, kitap, namaz, okul hazırlığı, günün yemekleri, varsa ütü çamaşır, vakit kalırsa bir dizi izle

7.30 : çocuğu kaldır yedir içir servise ver

8.30 : işe git

17.00 : mutfağa dal sofrayı hazırla, servis gelsin, yemek, bu arada çocuğun okuluyla ilgili ağzından laf alma çabaları

17.30 : mutfağı topla, çocuk kitap okurken takip et bi yandan

19.00 a kadar çocukla oyun oyna... futbol, körebe, seksek, ikna edebilirsen masa oyunları

19.00 ödeve otur

20.00 : zeka oyunları, akıl oyunları falan oyna sıkılsın diye bekle

21.00 : çocuk uyusun dayanabilirsen sen uyuma

22.00 : bu saate kadar dayanabildiysen babana bi sor nasılmış... seminer hazırlıklarına bi bak sonra sız sağda solda

hadeeeee sabah olmuş yeniden!!!!

bunun adı da yaşamak!! pehhhhh bazen çok darlanıyorum bu rutinden...bu ara yine herşey üstüme üstüme geliyor... bu cendereden kurtulmak için ne yapmalıyım...nasıl yapmalıyım...gerçekten şu ara imdaaaaaat diyesim var herşeye!! haftasonları zaten çocuğun draması sporu benim sunumlar özel ders cumartesi bitti gitti...pazar desen bi bakmışsın akşam olmuş ve ben hala yorgunum...telefonlara bile bakacak halim yok...nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum mız mız mız işte... sonuç : bana dua edin

Aslinda bi yardimcin olsa temizlik belki yemek.rahatlarsin biraz.daha cok uyursun

Aaaa ne güzel listelemişsin gününü

Kuzuu bana gelsene sen her sıkıldığında

Tesekkurler.hos buldum
Abooo kuzu sen bu hızla beni de geçermişsin aman aman ben de sıkı tutmalıyım işi.. Hadi kızlar kıpraşın bana da gaz verin.. Hedefin bu haftaki hali süperdi... İyi gaz oldu bana zira her öğünde ekmek yiyen ben sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde aklıma hedef geliyor misal şu an açım akşam menüsünü ekmekle şööle bana bana yesem olucaktı ama yemedim aç hissediyorum kendimi çaya vurdum yahu.. Şimdide siyahbeyaz hadi bakem bu sefer gidicek bu kilolar..

madem öyle çocuk sana kızacağı için değil onu üzmemek başarısız hissettirmemk için ver kilolarını

içine süpermen kaçmış gibi yaşıyorsun iyi de sen bunları yapmaktan mı yoruluyorsun- ki bence de çok yorucu -yoksa bunları yapmaya kendini zorunlu hissediyorsun , istemeden yapıyorsun da mı beziyorsun?
yazdıklarından senin kafanın karışık olduğunu çıkarttım.bana 3 şey hissettirdin: fiziki yorgunluk, psk . yorgunluk ( şimdiki zaman için rutuinden sıkılmışlık gelecek için kaygı)ve gizli bir övünme (aslında bunların hepsini yapacak gücü kendinde bulduğun kızını ve babanı el üstünde tuttuğun için de mutlusun)
Şu sıralar kendin için isteyip de yapamadığın bir şey var gibime geldi

misal şimdi ben de açım. kahvaltıdan doymadan kalktım. akşamdan planlamıştım pırasalı yumurta yapacaktım karnım doyacaktı zaman azlığı yüzünden yumurta kırıp yedik ve ben açım, mağdurum. ama şimdi ara öğün yapacam

Kızlar müjde...
Bu hafta seldomu alabiliyoruz.. 387. etapta bitiyor cezası...
Harika..
Bu hafta seldomda siyahbeyazda listede olucak inş..
hadi bakalım hayırlı olsun

günaydın canlar

acaip bir kahvaltı sofrasından katılıyorum aranıza çok yedim yedim yiyorum falan işte!! ama neden?? bi sorun neden? çünkü bugün daha da hiçbirşey yiyemicem eve gidene yani 17.00a kadar... ben de fırsat bu fırsat yedim walla :) gün boyu çok atraksiyonlu oacak o nedenle erir onlar erir :) umarım inşallah subhaneke amin :/

dünkü menüm:
Sabah:mercimek çorba, mantarlı 1 yumurta, 2 kayısı
ara:4 form bisküvi
öğlen:karnabahar iskender (haş. karnabahar, 1 kase sarmısaklı yoğurt, 1 çk tereyağ tavada kızdırılıp cossss, nefisti)
ara:10 badem
ara:8 form bisküvi
akşam:1 lahmacun, yeşillik , ayran
1 şekerli türk kahvesi

oyyyy hedef oyyyy çok dertliyim bu ara galiba sanırsam....

1- fiziki yorgunluk sabah kalmıyor işin o tarafı kolay

2-psiklojik yorgunluk had safhada... tek sıkıntım kendime zerrevakit ayırıp sükunetim ok ve ben bu hengame e kadar sürecek bilmediğimden ha gayret üç gün sonra biter diyemiyorum... tabi ki kızımı (babamı ihmal ediyorum fazlasıyla ) el üstünde tutmak zorundayım, bunun alernatifi yok ama çok bunalıyorum... n çok neyim eksik biliyorum aslında.. evde mızmızlanacak kimsem yok... arada bir evet haklısı youluyorsun diyecek biri lazım bana... arkadaşlarımla ailemle çok paylaşamıyorum bir bakıyorum ki ben onları teselli eder duruma gelmişim... benim için benden çok ağlar duruma geçiveriyorlar nasıl oluyorsa....falan filan işte

3-amaaaan övünsem ne olacak takımdan şeref madalyası mı takacaksınız sanki pehhhhhhhhhhhhh :/ zaten herşeyi yapan ama herşeyi yarım yapan konumunda olduğumdan tüm bu çareizliğim... övünecek bir şey yokki herşey yarım yamalak!!! bi ben tastamamım yusyuvarlak

çok sevindim tatlım döndüğüne ee artık azcık sırlarını paylaşırsın bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…