Abooo kimse eksi de değil ama barajı asamamisiz. Takım ceza alacak maalesef***2.TAKIM 387. ETAP***
Akrep33 ( 67,8/ 67,6 / 0,2 / 0,29%)
hedef52 (65,3 /65,2 / 0,1 / 0,15 %)
Ambuyanbu ( 72.8/ / / %)bildirimde bulunmadı
uhs (66 ,0/ 65,8 / 0,2 / 0,30 %)
nurceng ( 57,2 / 57,0/ 0,2 / 0,35 %)
Zadegan ( 55.0/ 55.0/ 0/ 0%) Sabit
siyahbeyaz006(73,1 /70,6 /2.5 / 0,86 %) 384.etapta kilo bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, kilosu 4'e bölündü
krakker (84,0 / 83,6 / 0,4 / 0,16 %) eski üye,3 hafta önce geldi, kilosu 3e bölündü, hedefi:76kg
2. TAKIM ORTALAMASI :0,26 %
paylaşıma taşıyorum...
Evet canım sen sormadin bizde hiiicccc okumadikSormamis mi olayim
Hoşgeldin canııımmm...Evet arkadaslar .. Ben yeni katildim araniza.. Bu siteyede yeni uye oldum.. Ne yapmam gerekiyo simdi.
Evet canım.. %30 barajı var.. Altına düşen takım ceza alıyor ve biz zaten cezalıydık cezamız katlanıyor.. İlk üçe girdiğimizde ise cezalarımız siliniyor ve biz hala giremedik şu ilk üçe hoff...Aaaaa baraj mi var ? Kac ki baraj ? Bi de ceza ne ? Ne cok soru sordum babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi diyim de tam olsun.....
Menü ve spor güzelmiş canım.. Kitap ve su yok ama onlar nerde güzelimEveeeettttt saat altiya dogru geldigime ve yeme isi bittigine gore menumu yazayim
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek azcik pirasa yemegi
Ogle 1 kase mercimek corbasi yine biraz pirasa (esim pirasa sevmedigi icin yemek kaliyor bende hem yemek bozulmasin hem de kalorisi dusuk diye dayandim pirasaya)
Aksam dolu ve buyuk bi kase bulgur pilavi 1 kase de yogurt
Spor=6.6 km yuruyus ve kosu
Ayy ben çok güldüm buna yaaBiz ailece balik beslemeyi seviyoruz ama daha acemiyiz bikac aydir basladik suan demosoni ve sari ve mavi prenses baliklarini besliyoruz ama hepsi yavru daha ureme zamanlari gelmedi dedik ki yetiskin baliklar alalim da uresinler cogaltalim bi hafta once esim gitti 2 tane yetiskin sari prenses aldi geldi ama akvaryumcu genc orda yokmis yasli babasi vermis baliklari neyse erkek sari prenses almayi unutmus esim iki gun once aldik beraber bi tane yetiskin erkek getirdik koyduk akvaryuma iki gundur disiler erkegi kovalayip duruyor onu istemiyorlar akvaryumda nereye gitse durtukluyolar bi turlu birbirlerinden elektrik alip da ureme girisimlerine baslamadilar bugun internetten bakip ogrendik ki bizim disi sari prenses zannettigimiz baliklar meger sari prenses degil ona benzeyen baska bi türmüs hey allahim yasli amca bilemedi herhalde biz de uzuluo duruyorduk birbirlerinden elektrik alamadilar diye ne saflik yarabbim
Canım benim arayamadım da seni.. Benim yeni hat yeni paket durumlarına kurban gitmiş senin numaran.. Bizzahmet face dan özel mesaj atsana bana bacım numaranı.. Bu sefer defterime yazıcam nolur ne olmaz.. akıllı da olsa güzven olmuyo telefonlara..Kizlaaaaaar çok özür dilerimunuttum ben tartilmayi ve gün çok telaşlı geçince gelip bilgi de veremedim...
Zadegan, 39 yaşındayım :) beynimde iki stent var, beyin kanaması geçirmiştim... O stentler değiştirildi... Çok iyiyim şükür... Bazen basagrilarim oluyor ama geçecek inşallah :)
Benim kız da kedi köpek olmadı at istiyor :/ hayvanlar güzeldir uzaktayken :)
Menün güzelmiş şekerim.. Su ve kitap ilgini de eklermisin.. Yürüyüş de yapmışsın harikasınBen de menumu paylasayim.
Sabah 1 dilim ekmk.domates.biber.7 zeytin bir parca pynr.
Oglen sahanda yum.2 dilim ekmk.6 zeytin.domates
Aksam 2 parca kiymali pide.salata yogurt.
1 saat yuruyus
Ah canııımmm alışkanlıklar işte hayatımızdan çıkmaları zor oluyor ama imkansız değil tabii.. Kötü ise çıkacak hayatımızdan..Her akşam çay ve çayin yaninda tatli birşeyler yemege öyle alişmisım ki...şu an boşlukta gibiyim yaninda birsey yememek icin akşam çaylarini çikardim hayatimdan
Kosu bandinin tepesinde 1.5 litre iciyorum zaten diger zamanlarda da 1 lt icmisimdim toplam 2.5 lt olmusturMenü ve spor güzelmiş canım.. Kitap ve su yok ama onlar nerde güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?