Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

En bastan soyliyim o kuru henuz uygulamadim. Bi ara niyetlendim.hatta elma sikesi yapiyorum evde olmasini bekliyorum.yesil kahve de aldim.su an bogazimi tutarak kilo veriyorum:)
Ihtiyac duyduğumda yapabilecegim istah kapatarak kilo verdirecegine inandigim bir kür.

Ayyyyy cok sevindim eklerim tabi cok merak ediyorum seni hem sir mir degilim Zadegan da kizimin adi zaten goren sip diye tanir beni Zadegan ismi baska olmadigi icin seyy ama adinu soyadini bilmiyorum nasil ekliiycem

ben eklerim seni birazdan. umarım yani :)

hehe hayal kırıklığına uğratacağım için çok pardon :) 163 sanırım boyum, kara kaşlı kara gözlü akça pakça bir hatunum he birazda tospik :) sayfam daha çok kızıma tuttuğum bir anı defteri gibi o nedenle benden çok kızım var :)

ambu sende bir sıkıntı var epeydir hissettiğim, inşallah geçip gidecek çok hırpalamayacak bir meseledir... allah kolaylasın işlerini inşallah

ya sen başka nerelerde takılıyorsun bakiiiiim!! ben burda bile asosyalim ayol :) takıma kısayoldan giriyorum çıkıyorum ana sayfaya bile bakmıyorum

zadegan, iyi ki bi zadegan senmişsin he :) bidünya zadegan var bir de necar zadegan ana bu olabilir mi dedim bi an :) ama kadın artistmiş ayol :) selda süren teymur adım ama sen ekleyemezsin msj yazarsan eklerim inşallah

zadegan, iyi ki bi zadegan senmişsin he :) bidünya zadegan var bir de necar zadegan ana bu olabilir mi dedim bi an :) ama kadın artistmiş ayol :) selda süren teymur adım ama sen ekleyemezsin msj yazarsan eklerim inşallah
Anaaaa baska Zadegan da mi var ben de dunyada tek zannederdim kizimi

Anlami nedir.ben de iljkkez duyuyorum

Bu arada acim acccccccc.yarini iple cekiyorummmmm.farkindaysaniz bugun nasil dayancam falan demiyorum.dayaniyorum dayanmasina.evde oldugum
halde baska bisey yemiyorum masallah diyeyim

bence de maşallah :) ben hurma detoksu yapmalıyım bir aydır ama her gidişimde erteliyorum.. sanırım ruhum hazır değil

Tesekkuler seldomum.hurma detoksu nasilmis ki.ama eminim benim iki gundur yaptigimdan daha iyidir.hurma sonucta.himmm olsa da yesek:)aslinda var dolapta da yiyemiyorummmmm

yeme yeme zaten :) ne kaldı sabaha...

Hurma karaciger yaglanmasi için yapılan bi detoks

7 hurma, 4 yk yoğurt, zencefil, tarçın ve corekotu karışımı... 7 gün, günde 3 öğün sadece bunu yiyorsun, tek sıkıntı tatlı yiye yiye için bayılıyor :)

Anlami nedir.ben de iljkkez duyuyorum

Bu arada acim acccccccc.yarini iple cekiyorummmmm.farkindaysaniz bugun nasil dayancam falan demiyorum.dayaniyorum dayanmasina.evde oldugum
halde baska bisey yemiyorum masallah diyeyim
Canim asiller toplulugundan olanmiymis neymis manasi oyle okumustum ama benim daha cok telaffuzu hosuma gitmisti
Bu arada masalllah suphanallah butun gun o dedigin syleri yemek epey zor yaa

Bugunku menum

Sabah 1 kase yogurtlu bulgur pilavi

Ogle: yagda bi bucuk yumurta 30 gr kadar peynir 3 dilim ekmek 1 kase daha bulgur pilavi yarim kase de irmik tatlisi ogle biraz abartili oldu ama saat 14:30 da yemistim aksam yemegi de yemedim bi daha 2 mandalinayla gecistirdim yani birden ogle yemegi olarak olunca cok duruyor ama yediklerimin yarisimi aksam yemegine sayinca normal gozukuyor

Tamam canım benden sana izin.. Bana kalsa gitme derim ama anlaşılan kendinle kalabilmeye ihtiyacın var, ehh hadi özle biraz bizi.. Lütfen kilo alma sonra sen mutsuz olursun.. Allaha emanet ol canım..

Yemedim tabiki bisey.anacim ne zormus.ama bana iyi oldu.nefis terbiyesi gibi biseydi.

Canim asiller toplulugundan olanmiymis neymis manasi oyle okumustum ama benim daha cok telaffuzu hosuma gitmisti
Bu arada masalllah suphanallah butun gun o dedigin syleri yemek epey zor yaa
Cok sukur bitti.sabah hemen bugunki kahvaltiyi yaptim:)bugunku de cok matrah degil.galiba su atici gunden sonra geri cok almamak icin.

Dun kacamagim cok olmadi.aksam da ayni corbayi yiyemwdim bohhhh geldi artik.ben de bir dilim ananas,iki lokmacik kivi yedim.kizima koyarken de bir badem yarim ceviz ativermisim ahzima.ama olsun yine de iyi gecti.cook sabrettim ve kendime ne kafar kararli oldugumu gosterdim
Sabah 69,6 ciktim ama dedigim gibi bu su atıcıydi.bugün dikat etmemlazım.ama işin htersi anneme gitcez.ama yanımda goturcem.kiizacak biliyorum ama bu haftanın boşa gitmesini istemiyorum.
Bugunki menüm çok matrah değil dediğim gibi ama olsun çiğneme var
Sabah 3 misir patlagi,domates,salatalık
Ara sabahın aynı
Öğle 3 yk yogurt,2 yk kepekli pirinc ,dereotu,2 salatalık
Ara sabahın aynı
Ara sabahın aynı(annem asure yapcakmis,bu aranin yerine iki kasik asure yerim galiba o da kirilmaz)
Aksam 1 kg kabak haslma,yogurt,2 kasik et
Ara kefir,meyve (genellde gec kaldigim icin bu aralarda kefir iviyorum sadece)

aksam rapor verirum gorusuruz

-siyahbeyax yarışi sen kazandin oyleyse tebrik eferim.bu azminlw buze de ornek oluyorsun.
-dun ben de guzel bir rakam gordum.gittim 65.0 i gorunce kendime vaadettigim kocaman bir kahve kupasi aldim kendime.
-dun disarda yiyince biraz fazla gibi oldu ama kabul edilebilir.bu sabah fena seyler yedim.kofte kerviz misir gevregi yumurta ne sacma seyler ya kesinlikle 3ogun bir aradaydi.aksama kafar dadece araogunleri yesem yetwrli gelir herhal
-zadegan o kizinin isim mi.cok sasirdim ben gercekten ilk defa duydum.daha cok kizinin niki gibi duruyo:)

Dun sabah.
5kasik kiymali yumurta 5zaytin
Ara.3disk misir.1burgu peynir
Oglen.4form bisk.10badem.
Saat15.00.1pors.alabalik
4dilim misir ekmegi.tursu kavurma.salata.2kup sekerli cay
Saat17.1tbk kereviz yemegi.4yk yogurt
Gece.ceyrek pkt 3u1arada kahve.

Tamam canım benden sana izin.. Bana kalsa gitme derim ama anlaşılan kendinle kalabilmeye ihtiyacın var, ehh hadi özle biraz bizi.. Lütfen kilo alma sonra sen mutsuz olursun.. Allaha emanet ol canım..
Tamam kaptancim soz almadan gelicem.
Siyahbeyazcim kutlarim canim Insaallah boyle devam edersin.
Seldomcum bende bilmiyorum halim nedir mutsuz ve bitkinim.aman nankorluk ediyorum hepimiz saglikliyiz Allaha sukur bu bile beni mutlu etmeli ama insanoglu hep daha fazlasini istiyoruz.

Canlarim ben gelip gitmedigim diyet yapmadigim icin biraz ara veriyorum.hepinizi seviyorum yakinda gorusuruz Insaallah beni unutmayin

Dun sabah.
5kasik kiymali yumurta 5zaytin
Ara.3disk misir.1burgu peynir
Oglen.4form bisk.10badem.
Saat15.00.1pors.alabalik
4dilim misir ekmegi.tursu kavurma.salata.2kup sekerli cay
Saat17.1tbk kereviz yemegi.4yk yogurt
Gece.ceyrek pkt 3u1arada kahve.
Ambuuzun dure gelmeyecek gibi konusmussun.ara ata gel buraya.2-3hafta neyine yetmez

Foto ekleyemiyorym.
Elma sirkem oldu.icindeki elmalar curumemis resmen tursu olduguna bakardak sirkem de olsdu demektir.
Kalan nohut ve bulgurun ustune uzum sirkemden ekleyi tursu kuracam.dogal turşu:) elmalari da yerim artik:)

çok sevindim adımı görünceeeee
ben anlamdımgitti bu sabah 84 çıktımyinee
cuma ve cumartesi bişey yemedim desem yeridir yazayım yediklerimi
cuma
doktora aç gittik 10 gibi 1 tost 1 çay
saaat 3 te 1 lokma poğaça
4.30 da 4 kaşık nohut yemeği 2 lokma ekmek
cumartesi
sabah 1 dilim ekmekle 5 zeytin
öğle
2 lokma ekmek 4 kaşık tarhana

akşam
tarhana 1 dilimekmek
ve 2 gün sabahtan akşama kadar dışarıdaydık.

bu gün bir listeye başladım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği .az lor peyniri.1 domates kahve
öğle
2 yumurta 1 dilimekmek
akşam
az tavuk ve bolsalata yiycem bakalımyarın nasıl çıkıcak

metabolizma çalıştıran elma çayı yaptım onu içiyorum
çarşamba günü diyetisyenden randevü aldımmm
endokrine bende gidicem .doktorla konuştum kızınızın durumunu öğrenin sonra ilgileniriiz sizinle dedi
cuma günü çokk canım sıkılddddııı
endokrine gittik .genel cerraha gidin önce dedi
genel cerrah muanene etti muhtemelen göğüste bişey yoktur dedi meme ultrasonu istedi bulanık görme varmı diye sordu
1 haftadırda kızım bulanık görüyorum diyordu
göz doktoruna sevk etti bizi göz doktorunun dediklerini dile getirmek bile istemiyorum
göz alanı testi yapıldı haftaiçi yine test tekrarlanıcak Allahım inşallah iyi çıkar duanızı esirgemeyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…