Ayyyyy cok sevindim eklerim tabi cok merak ediyorum seni hem sir mir degilim Zadegan da kizimin adi zaten goren sip diye tanir beni Zadegan ismi baska olmadigi icin seyy ama adinu soyadini bilmiyorum nasil ekliiycem
Yaaa ne guzel merak ettim acaba hayalindeki izlenimle tutacak mi gercek seldom bazen olur ya gormedigimiz bi insani hayal ederiz gercekten gorunce bi bakariz hayalimizden cok farkli sasiririz
Seldom benim kafamda bilmiyorum sebebini ama basortulu 1.70 boylarinda beyaz tenli mavi gozlu ama kumral olarak canlandi
Kaptancim dun kilomu yazamadim kusura bakmayin.dun kayinvalidemde mevlut varfi ve ben tek basimaydim halen kurek kemiklerim agriyo hic oturmadim.ams buna ragmen iki kere girdim benim guya akilli salak telefonumda virus var devamli kapaniyo bir turlu beceremedim.bu tel tamir olana kadar ben sinir sahibi olucam.
Bu aralar ufakligin dersleri benim dua ezberlerim var burayla ilgilenemiyorum oyuzden Ben biraz izin istiyorum kaptanim soz kilo almadan gelicem.
En bastan soyliyim o kuru henuz uygulamadim. Bi ara niyetlendim.hatta elma sikesi yapiyorum evde olmasini bekliyorum.yesil kahve de aldim.su an bogazimi tutarak kilo veriyorum:)
Ihtiyac duyduğumda yapabilecegim istah kapatarak kilo verdirecegine inandigim bir kür.
Anaaaa baska Zadegan da mi var ben de dunyada tek zannederdim kizimizadegan, iyi ki bi zadegan senmişsin he :) bidünya zadegan var bir de necar zadegan ana bu olabilir mi dedim bi an :) ama kadın artistmiş ayol :) selda süren teymur adım ama sen ekleyemezsin msj yazarsan eklerim inşallah
Anlami nedir.ben de iljkkez duyuyorumAnaaaa baska Zadegan da mi var ben de dunyada tek zannederdim kizimi
Anlami nedir.ben de iljkkez duyuyorum
Bu arada acim acccccccc.yarini iple cekiyorummmmm.farkindaysaniz bugun nasil dayancam falan demiyorum.dayaniyorum dayanmasina.evde oldugum
halde baska bisey yemiyorummasallah diyeyim
Tesekkuler seldomum.hurma detoksu nasilmis ki.ama eminim benim iki gundur yaptigimdan daha iyidir.hurma sonucta.himmm olsa da yesek:)aslinda var dolapta da yiyemiyorummmmmbence de maşallah :) ben hurma detoksu yapmalıyım bir aydır ama her gidişimde erteliyorum.. sanırım ruhum hazır değil
Tesekkuler seldomum.hurma detoksu nasilmis ki.ama eminim benim iki gundur yaptigimdan daha iyidir.hurma sonucta.himmm olsa da yesek:)aslinda var dolapta da yiyemiyorummmmm
Canim asiller toplulugundan olanmiymis neymis manasi oyle okumustum ama benim daha cok telaffuzu hosuma gitmistiAnlami nedir.ben de iljkkez duyuyorum
Bu arada acim acccccccc.yarini iple cekiyorummmmm.farkindaysaniz bugun nasil dayancam falan demiyorum.dayaniyorum dayanmasina.evde oldugum
halde baska bisey yemiyorummasallah diyeyim
Tamam canım benden sana izin.. Bana kalsa gitme derim ama anlaşılan kendinle kalabilmeye ihtiyacın var, ehh hadi özle biraz bizi.. Lütfen kilo alma sonra sen mutsuz olursun.. Allaha emanet ol canım..Kaptancim dun kilomu yazamadim kusura bakmayin.dun kayinvalidemde mevlut varfi ve ben tek basimaydim halen kurek kemiklerim agriyo hic oturmadim.ams buna ragmen iki kere girdim benim guya akilli salak telefonumda virus var devamli kapaniyo bir turlu beceremedim.bu tel tamir olana kadar ben sinir sahibi olucam.
Bu aralar ufakligin dersleri benim dua ezberlerim var burayla ilgilenemiyorum oyuzden Ben biraz izin istiyorum kaptanim soz kilo almadan gelicem.
Yemedim tabiki bisey.anacim ne zormus.ama bana iyi oldu.nefis terbiyesi gibi biseydi.yeme yeme zaten :) ne kaldı sabaha...
Hurma karaciger yaglanmasi için yapılan bi detoks
7 hurma, 4 yk yoğurt, zencefil, tarçın ve corekotu karışımı... 7 gün, günde 3 öğün sadece bunu yiyorsun, tek sıkıntı tatlı yiye yiye için bayılıyor :)
Cok sukur bitti.sabah hemen bugunki kahvaltiyi yaptim:)bugunku de cok matrah degil.galiba su atici gunden sonra geri cok almamak icin.Canim asiller toplulugundan olanmiymis neymis manasi oyle okumustum ama benim daha cok telaffuzu hosuma gitmisti
Bu arada masalllah suphanallah butun gun o dedigin syleri yemek epey zor yaa
Tamam kaptancim soz almadan gelicem.Tamam canım benden sana izin.. Bana kalsa gitme derim ama anlaşılan kendinle kalabilmeye ihtiyacın var, ehh hadi özle biraz bizi.. Lütfen kilo alma sonra sen mutsuz olursun.. Allaha emanet ol canım..
Ambuuzun dure gelmeyecek gibi konusmussun.ara ata gel buraya.2-3hafta neyine yetmezTamam kaptancim soz almadan gelicem.
Siyahbeyazcim kutlarim canim Insaallah boyle devam edersin.
Seldomcum bende bilmiyorum halim nedir mutsuz ve bitkinim.aman nankorluk ediyorum hepimiz saglikliyiz Allaha sukur bu bile beni mutlu etmeli ama insanoglu hep daha fazlasini istiyoruz.
Canlarim ben gelip gitmedigim diyet yapmadigim icin biraz ara veriyorum.hepinizi seviyorum yakinda gorusuruz Insaallah beni unutmayin
***2.TAKIM 387. ETAP***
Akrep33 ( 67,8/ 67,6 / 0,2 / 0,29%)
hedef52 (65,3 /65,2 / 0,1 / 0,15 %)
Ambuyanbu ( 72.8/ / / %)
uhs (66 ,0/ 65,8 / 0,2 / 0,30 %)
nurceng ( 57,2 / 57,0/ 0,2 / 0,35 %)
Zadegan ( 55.0/ / / %)
seldom ( / / / %) Mezun olan üye geri döndü, hedefi:
siyahbeyaz006( / / / %) ....etapta izne ayrılan üye geri döndü, kilosu....bölündü
krakker (84,0 / 83,6 / 0,4 / 0,16 %) eski üye,3 hafta öne geldi, kilosu 3e bölündü, hedefi:76kg
2. TAKIM ORTALAMASI :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?