Sorma akrepcim yaaaa ama getirdik disi prensesleri kumrular gibi anlastilar bi ay sonra lohusa serbeti iceriz artik kizlar buyrun gelinAyy ben çok güldüm buna yaacanım benim ne güzel anlatmışsın harikasın ama yaa
Seldom yaa her gecen gun seninle ilgiki sasirtici birsey daha ogreniyorum gayri ihtiyari bi saygi duyuyorum sana ve seni tanidikca hayatimda sikayet ettigim bazi minicik kucucuk seylerden utaniyorum
Sorma ambuyu çok merak ediyorum benim hisler durtup duruyor beni. Geldiğinde inş gelir o yüzden tel istiyorum hatta mümkün se face adreside ..Kaptancim Senin telde ben de gitti... Ben bi defterde yapamadım gunlerce elim kolum bağlandı... Aklı nerde bu telefonların bilmem
ayrıca ben ambuyu çok merak ettim hiç uğramamış bugün?? Yapmazdı hiç
Saygı duyulasi bir insan zaten seldom. Düşünsene ben hep istanbul hayali kurarim şimdi o hayale seldomda girdi. Istanbul'a gidince seldomu gorucem.Seldom yaa her gecen gun seninle ilgiki sasirtici birsey daha ogreniyorum gayri ihtiyari bi saygi duyuyorum sana ve seni tanidikca hayatimda sikayet ettigim bazi minicik kucucuk seylerden utaniyorum
Yap canım yap. Ölçüsünü azaltıp cogalt biliyosun. Harika bi şey oluyor. Tavuk yemeyen kızım bile o resimde görünen but kanati komple yedi maşallah çok hoşuma gitti rahatsiz olunca istahi da azalmisti. Sosu güzel olunca hoşuna gitti sanırım.Su mutevazi tavuk tarifini de not defterime kaydettim deneyecegim en kisa zamanda
Ayyyyy cok sevindim eklerim tabi cok merak ediyorum seni hem sir mir degilim Zadegan da kizimin adi zaten goren sip diye tanir beni Zadegan ismi baska olmadigi icin seyy ama adinu soyadini bilmiyorum nasil ekliiycemCanım benim mevlanin imtihan paketinde sabır da var, o yüzden yaşananlar dışardan göründüğü kadar ağır gelmiyor aslında insana... Arada bi miziklansam da çok şükür geçiyor gidiyor... Sen facede yokmusun ekleyebilirsin ıstersen... Sır değilsen tabi :)
Yaaa ne guzel merak ettim acaba hayalindeki izlenimle tutacak mi gercek seldom bazen olur ya gormedigimiz bi insani hayal ederiz gercekten gorunce bi bakariz hayalimizden cok farkli sasiririzSaygı duyulasi bir insan zaten seldom. Düşünsene ben hep istanbul hayali kurarim şimdi o hayale seldomda girdi. Istanbul'a gidince seldomu gorucem.
Amaniiiinnnn bu kadar lezzetliyse kendimizi nasil durduracagiz kac kaloridir acaba ben en iyisi bu tavugu odul gunumde yapayim her 3 kiloda bir odul yemegi koydum kendime 1 kilo daha verince yapayim ki tavugu azcik fazla yiyebileyimYap canım yap. Ölçüsünü azaltıp cogalt biliyosun. Harika bi şey oluyor. Tavuk yemeyen kızım bile o resimde görünen but kanati komple yedi maşallah çok hoşuma gitti rahatsiz olunca istahi da azalmisti. Sosu güzel olunca hoşuna gitti sanırım.
Yemedin insallah bisey.Amaniiiinnnn bu kadar lezzetliyse kendimizi nasil durduracagiz kac kaloridir acaba ben en iyisi bu tavugu odul gunumde yapayim her 3 kiloda bir odul yemegi koydum kendime 1 kilo daha verince yapayim ki tavugu azcik fazla yiyebileyim
Bi de midem gurul gurul yaa bagimsizligini ilan edip beni terkedecek açıııııııımmmmmm
Bi kucuk dilim ekmekle peynir yesem mi acaba
Yok yaaaa bu saatte ciiissssss o en iyisi uyuyayim iyi geceleeeerrrrr
Yok uyuyunca gecti :)K
Yemedin insallah bisey.
Yok uyuyunca gecti :)K
Yemedin insallah bisey.
Arkadasim tesadufen ferudun kunagin zayıflamaiksiriyle ilgili yorumunu okudum.acaba kullandinmi etkisi oolduğu merak ettim.6.takimdanim bilgi verirsen çok sevinirimhetesadüfenst: 37801433 .!.:Dunky menum
Sabah.su.corek otu yagi.
4yk meyveli musli misir gevr.karisimi 300 ml sut 1ck bal 5cift fistik
Ara.4form biskuvi
Ogl.3izgara kofte ayran misirli salata
Ara.10 badem
Aks.yogurtlu karnabahar.1yumurta.3kasik bulgur.salata
Gun boyu 1mate cayi.aksam kahve.yesil cay.cay...bol su...
Su gunde 2 lt rutin iciyorum.kitap okumayi seviyorum ama hem calistigim icin hem de biri 5 yasinda biri 8 aylik iki cocukla ugrastigim icin bugunlerde vakit ayiramiyorum.Menün güzelmiş şekerim.. Su ve kitap ilgini de eklermisin.. Yürüyüş de yapmışsın harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?