metabolizma çalıştıran elma çayı yaptım onu içiyorum
çarşamba günü diyetisyenden randevü aldımmm
endokrine bende gidicem .doktorla konuştum kızınızın durumunu öğrenin sonra ilgileniriiz sizinle dedi
cuma günü çokk canım sıkılddddııı
endokrine gittik .genel cerraha gidin önce dedi
genel cerrah muanene etti muhtemelen göğüste bişey yoktur dedi meme ultrasonu istedi bulanık görme varmı diye sordu
1 haftadırda kızım bulanık görüyorum diyordu
göz doktoruna sevk etti bizi göz doktorunun dediklerini dile getirmek bile istemiyorum
göz alanı testi yapıldı haftaiçi yine test tekrarlanıcak Allahım inşallah iyi çıkar duanızı esirgemeyinn
çok geçmişolsunn kızınada eşinededoğru tanı konulsun da herşeyde bir hayır vardır, kolaylar inşallah Mevla... benim kızıma 3 yaşında içe basıyor diye röntgen çektiler ve dediler ki iki kalçada ileri derecede çıkık, 6 yaşından önce çift taraflı ameliyat... bu arada birsürü başka dr.da gördü hatta elime bir de heyet raporu verdiler ameliyat şart diye ve ben 5 yaşındayken, gün aldım ameliyat için, zor ve riskli bir ameliyattı ayrıca eşimin hastalığı çok ağır bir devredeydi, ve ameliyattan sonra 8 ay bacaklar alçıda kalacaktı... o kadar zordaydım ki ama geç kalmaktan korktuğumdan aldım günü herşey hazır gün sayıyoruz... tam 7 martta kızım ameliyat olacak 5 martta eşim yoğun bakıma alındı çok ağırlaştı tabi biz ameliyat gününü geçirdik... ama ben ölüyorum panikten çocuk engelli kalacak benim yüzümden diye... sonra eşim biraz toparlanınca tekrar bir dr.a gittik ve dediki bu çocukta mmlik bile bir açık yok nasıl ameliyat dediler... ama tabi ben tatmin olamıyorum 4-5 dr ameliyat dedi biri yok bir şey diyor... meğer ilk çekilen röntgende ölçüm yapan dr yanlış açıyla ölçmüş, daha sonrakilerde onu baz alıp incelediği için (3 ayda bir röntgen yenilenmesine rağmen bir de) yanlış tanıymış... şimdi gayet sağlıklı kızım...olan 1.5 yıl benim vicdan azabıma ve gözyaşlarıma oldu... o gün bugündür asla tek tanıyla büyük kararlar vermiyorum... siz de alternatif görün mutlaka
geçmiş olsun sizedee .Allah beterinden korusundoğru tanı konulsun da herşeyde bir hayır vardır, kolaylar inşallah Mevla... benim kızıma 3 yaşında içe basıyor diye röntgen çektiler ve dediler ki iki kalçada ileri derecede çıkık, 6 yaşından önce çift taraflı ameliyat... bu arada birsürü başka dr.da gördü hatta elime bir de heyet raporu verdiler ameliyat şart diye ve ben 5 yaşındayken, gün aldım ameliyat için, zor ve riskli bir ameliyattı ayrıca eşimin hastalığı çok ağır bir devredeydi, ve ameliyattan sonra 8 ay bacaklar alçıda kalacaktı... o kadar zordaydım ki ama geç kalmaktan korktuğumdan aldım günü herşey hazır gün sayıyoruz... tam 7 martta kızım ameliyat olacak 5 martta eşim yoğun bakıma alındı çok ağırlaştı tabi biz ameliyat gününü geçirdik... ama ben ölüyorum panikten çocuk engelli kalacak benim yüzümden diye... sonra eşim biraz toparlanınca tekrar bir dr.a gittik ve dediki bu çocukta mmlik bile bir açık yok nasıl ameliyat dediler... ama tabi ben tatmin olamıyorum 4-5 dr ameliyat dedi biri yok bir şey diyor... meğer ilk çekilen röntgende ölçüm yapan dr yanlış açıyla ölçmüş, daha sonrakilerde onu baz alıp incelediği için (3 ayda bir röntgen yenilenmesine rağmen bir de) yanlış tanıymış... şimdi gayet sağlıklı kızım...olan 1.5 yıl benim vicdan azabıma ve gözyaşlarıma oldu... o gün bugündür asla tek tanıyla büyük kararlar vermiyorum... siz de alternatif görün mutlaka
endokrin hormon bozukluğu gibi gözükmüyo genel cerreha gidin dedi cerrah memede kitle olduğunu zannetmiyorum dedi çok rahatladık ama göz doktoru göz alanı testini beğenmedi göz sinirine baskı yapan bişeyden şüphelendi oda nörolojiye gidin dedi fazla bişey demek istemiyorum kızıma yakışştıramıyorum doktorun şüpheleriniKraker dua etmek laxim.gogusten sivi akmasi denince ilk akla kitle veya hormon bozuklugu geliyo da bulanik gorme niye oluyodur ben de bilmiyorum ama ne olutda olsun onunfeki secenekleri sece sece en onemlisi de sabrederek yuruyeceksin.en kotusu gobi gozuken meme kanseri bile olsa ilk evrelerde tedavisi cok basarili.lise 2ye giderken bir arkadasimin gogsunden kitle alindi.gecmis olsuna gittigimizde ankarada ibni sinafaki maceralarini sirita sirita anlatiyordu.doktorlarla ben de doktor olucam muhabbeti vs.simdi 31yaşında en son 1cocugu vardı. hastalik bile olsa gelip geciyor.Allah sifa versin umarim tahlilleriniz temiz cikar veya bu imtihani hirpalanmadan atlatirdiniz
endokrin hormon bozukluğu gibi gözükmüyo genel cerreha gidin dedi cerrah memede kitle olduğunu zannetmiyorum dedi çok rahatladık ama göz doktoru göz alanı testini beğenmedi göz sinirine baskı yapan bişeyden şüphelendi oda nörolojiye gidin dedi fazla bişey demek istemiyorum kızıma yakışştıramıyorum doktorun şüphelerini
inşallah atlatıcağız bu imtihanıda diğerleri gibi
teşekkür ederim canım iyiki varsınız
Meleğimiz iş başındainşallah diğerleri gibi bunu da atlatır biter gider... tefriciye yasin falan okunursa ben de okurum aklında bulunsun
çok tatlısıınnnnMeleğimiz iş başında
sağol bitanem gece uyku tutmadı okudum bende eksik olmayınn çok teşekkür ediyoruminşallah diğerleri gibi bunu da atlatır biter gider... tefriciye yasin falan okunursa ben de okurum aklında bulunsun
geçmiş olsun tatlım allah şifa versinmetabolizma çalıştıran elma çayı yaptım onu içiyorum
endokrine bende gidicem .doktorla konuştum kızınızın durumunu öğrenin sonra ilgileniriiz sizinle dedi
genel cerrah muanene etti muhtemelen göğüste bişey yoktur dedi meme ultrasonu istedi bulanık görme varmı diye sordu
göz doktoruna sevk etti bizi göz doktorunun dediklerini dile getirmek bile istemiyorum
göz alanı testi yapıldı haftaiçi yine test tekrarlanıcak Allahım inşallah iyi çıkar duanızı esirgemeyinn
Tamam kaptancim soz almadan gelicem.
Siyahbeyazcim kutlarim canim Insaallah boyle devam edersin.
Seldomcum bende bilmiyorum halim nedir mutsuz ve bitkinim.aman nankorluk ediyorum hepimiz saglikliyiz Allaha sukur bu bile beni mutlu etmeli ama insanoglu hep daha fazlasini istiyoruz.
Canlarim ben gelip gitmedigim diyet yapmadigim icin biraz ara veriyorum.hepinizi seviyorum yakinda gorusuruz Insaallah beni unutmayin
metabolizma çalıştıran elma çayı yaptım onu içiyorum
o ballı tarifi şeker ile yapabilirsin.8 aylik bebisim felaket oksuruyor bildiginiz ya da uyguladiginiz bitkisel birseyler var mi.balsiz tarifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?