Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kötü haber dün eski hedefin günüydü...bu sabahtan itibaren toparlanma çalışmaları...umulur ki cumaya 64lü bir rakam söyleyebilirim size
yaa lütfen topla kendini hedefim.verdiklerin geri gelmesin sakın.onlarla vedalaştın artık bitti gittiler.
giyemediğin kıyafetleri düşün.ve onları yakında giyebileceğini düşün.hadi bir yesil cay yap içine kabuk tarcın at ve başla.

8 aylik bebisim felaket oksuruyor bildiginiz ya da uyguladiginiz bitkisel birseyler var mi.balsiz tarifler
en basit ıhlamur adacayı verebilirsin.
ben bir de uyumadan göğsune ve topukların viks sürüyorum.çorap giydirip yatırıyorum.gögsune de ince beyaz tülbentlerden koyuyorum.genelde sabaha yumusamış oluyor.

hükmünü bilmiyorum , muhtemelen kesin olarak haram veya helal diye bir sonuç yoktur. yani işin mecburiyetine veya fayadasına göre ya da ortama göre sen karar verirsin. arkadaşımın ailesi kuran kursu hocası imamhatip öğretmeni vs.di. evini taşıtırken ucuz diye içkili bir marketin sahiplerine taşıtmıştı, dolabı kırılmıştı annesi de öyle insanlarla iş yaparsan hayrını görmezsin demişti. muhtemelen pek hayrını görmezsin o yemeğin...

haklısın... dernek yemeği olacak, maalesef hep böyle yerlerde, hatta trajikomik ama iftar verildi menü de alkol seçeneği de vardı.. ama uzak kalmak da istemiyorum.. neyse askıya aldım gitti

menümü yazayım :

sahur : 5 yk fırın makarna
1 bardak ayran

iftar : 4 yk tavuklu pilav
4 zeytinyağlı minnacık sarma
1 kase aşure

Tesekkur ederim deneyecegim

günaydın canlar

hemen menümü yazayım,

sahur : 2 dlm ekmek
4-5 yk menemen
3 zeytin

iftar : 1 kase yeşil mercimek çorbası/yemeği
bol salata
5 yk zeytinyağlı kereviz
2 dlm ekmek

ara : 1 mandalina
1 bardak süt

günaydın kızlar dün giremedim boş vakitlerim de bebeğimle ilgi konulara baktım internetten
çünkü bebeğim öğleden sonra uyuduğu için (bence uyuması normal) gece uyumak istemiyor 12-1 hala sıpa yatmıyor
hadi o saatte uyuyorsun mışıl mışıl uyu dimi yok sık sık kalkıyor
dişi çıkıyor desem uyanıkken çok neşeli keyifli ateşi yok ıshali yok nedir cocuğumdaki durum anlamadım
memeye çok düştü sürekli beni istiyor
yarın doktoruna götürücem anne sütünü sorucam kes derse keserim yoruldum artık belki gece uykuları düzene girer
neyse geçmişi okuyamadım sadece hedefcim eskiye dönme yeme ben dün akşam hiç bir şey yemedim bakalım cuma sonucunu alabilecek miyim

Bu aralar aksama kadar hicbirsey yiyemiyorum aksamdan sonra yiyebildigim icin (onu da ayakustu) menu yazamadim menu olmadi zaten ama bugun menum var

Sabah 2 kasarli pogaca

Ogle Yok (sinav zamanlari ogle yemegini kaldiriyorum)

Aksam 1 tabak etli kapuska

Aralarda da bol bol su cay kahve falan

Spor da yapamiyorum bu aralar su sinavlar azalsin bi baslayacagim yine

ah ah sanki beni anlatıyorsun dün gece özellikle 20 defa kalktım neredeyse,benimki de hem öksürükten hem de gazdan canıma okudu resmen.Ağlayarak uyanıp pırt yapıyordu bütün gece karnını ovaladım, dün akşam yaprak sarma ve sarmısaklı yoğurt yemiştim acaba onlar mı gaz yaptı, 8 aylık ama bu kadar etkilenmemesi gerekirdi diye düşünüyorum .Bu arada seninki kaç aylık.Birde benimki gündüz çok emmek istemiyor, gece rutin ama emiyor.

canım benim paşa 14 aylık ben çalışıyorum akşam eve gittiğimde üstüme atlıyor hemen saat 22 den sonra da geliyor emiyor tamam diyorum uykusu geldi sonra bırakıyor gidiyor oynuyor geri geliyor istiyor bu beyfendinin uykusu gelene kadar devam ediyor
önceden gece kalktığında emer geri yatardı şimdi 3-4 gündür kalktığında tekrar uykuya zor dalıyor bu gece 24 de yattı sabah 06 da kalktı mesela
ben beni özlediğine ve beni bırakmak istemediğine yoruyorum bu durumu ama ne yapabilirim çalışmak zorundayım.
tatlım bebeğinle ilgili de bence üşütmüş olabilir annem karnını üşüttüğü zamanda gaz yapar der
ben bu durumlarda sabah kalktığında ve gece yatmadan keçiboynuzu pekmezi veriyorum ve yatmadan ılık kantron yağı ile kalbine değmeden vucudunu yağlıyorum sen zeytinyağı da sürebilirsin geçmiş olsun canım

bugünki menüm
kalkınca sirkeli su
sabah 1 kepekli lavas,domates,2 yk kadar tulum peynir,5 yesil zeytin,1 cay kasıgı bal
ögle yemege gittik.ben yagsız yerden tandır,1 lavaş,salatalar,1 parca etli ekmek
ara ögle abarttıgımdan sadce 1 cb kefir
aksam yogurtlu patlıcan kızartma.ama yagda degil fırında olcak insallah.
ara 1 cb kefir

Ben de calisiyorum 3 saat sut iznim var.bakicimiza benim gelmeme yakin doyurma diyorum cok ac olsa da gunduz pas vermiyor.

Sabah menum:1 yum.2 dilimekmek .6 zeytin.2 parca peynir.
Ara:birkac badem
Oglen:4-5yaprak sarma ,yogurt ve az tarhana.
Ara:1 adet kivi,1elma
Akşam:az kuru fasulye ve turşu
40 dk yuruyuş, 2fincan yeşil cay
Oglen dra göturdum oglumu cok su icemedim

Bu arada ben kendime ayri yemek pisirmiyorum.evdeki menuyu ben belirlesem de esim sebze yemegi sevmediginden sebze pismiyor evimizde ,evde ne varsa onu yiyorum.zaten bu siteden okudugum yorumlarda hep porsiyon azaltma ve ekmegi azaltma tarzi seylerden bahsedilmiş.umarim ben de basarili olabilirim.

günaydın kızlar...
pazartesi akşam 6dan sonra gözüm doymadı bişeyler yemek istedim yedim de...en son yediğim de pazar günü kyrduğum benim fulll organik sirkeden tuşu oldu. dedim aaa niye bu taşmış baktım asitlenmiş gibi bişey oluyo rengi de turşumsu olmuş yaklaşık 2 kaşık yedim veeeeee zehirlendim gece zaten oğlan hastaydı ateşi çıktı çıkacak onu kontrol ederken bende de bi tuhaflık vardı midem dönüyordu...gece yarısı 3-4 defa kustum, zehrin çoğunu atsam da bir kısmı dün tüm gün boyunca bağırsaklarımda dolaştı durdu, hala da tam gitmedi sanırım. böyle işte...üzüm sirkesini yapmayı becerememişim ben. elma sirkemden şüphe etmiyorum onu birebir tarif ile yaptım ama üzümü elma sirkesi yapar gibi yapmıştım olmadı.Ben de diyorumüzüm sirkesini sonradan kurmama rağmen ne çabuk da maya tuttu, üzümlerin etrafı bile maya oldu!) neyse şimdi iyiyim.
dünkü menüm:
sabah:1 pirinç patlağı
9:00-1elmalı kurabiye
11:2 muz, 1 şeftali suyu, 1 bardak kefir
14,30:yarım ayvalık tost
17 yarım ayvalık tost
(yaniiii o mide bulantısı ile bile bunları yedim ya!)

günaydın çok geçmiş olsun... yine iyi kurtarmışsın, yoksa senin üzümler şarapmı oldu anam bi daha sen üzümle hiçbirşey yapma

neden hiçkimse uğramamış ki buraya...

bugün sabah idari toplantı vardı... hayatımda ilkkez birini bildiğiniz şikayet ettim.. işini yapmıyor ve ben artık çok yoruldum diye şikayet ettim... nedense ben ondan gerginim arkadaş... hem utanıyorum çocuk gibi şikayet ettim, hem işyerinde yüzyüze bakıyoruz çok gerginim, hem de hala çok yorgunum

bugün 2 sınıfın veli toplantısı var, öğleden önce bir grup geldi gitti.. acaip motive oldum, öğretmenlik mucizevi bir meslek, gelirken aşure getirmişti biri şimdi yiyorum :)

öğleden sonra da ikinci grup gelecek...5e kadar nefes alamam artıkın :/

menümü yazayım :

bugün toplantılar nedeniyle oruç tutmadım boğazım ağrıyor konuşmaktan

sabah : 1 yumurta
domates
1 bardak süt

öğle : 4 yk zeytinyağlı kereviz
3 yk tavuklu bulgur pilavı
1 kase aşure

akşam : 8 yk tavuklu bulgur pilavı
cacık

ara : 1 balçık hurması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…