***2.TAKIM 401. ETAP***geçen hafta:66,4
bu hafta:65,5
fark 900 gr
% yüzdeyi nasıl yapacağım ki ?
Canım[ (Geçen Haftaki Kilo- Bu Haftaki Kilo)/ Geçen Haftaki Kilo]*100pazartesi günü 61,100 iken
bugün 60,600 gr.
fark -500
bende % hesaplaması bilmiyorumm
teş.ler canım aynı oldu sonuç bulduğum yöntem doğruymuşCanım[ (Geçen Haftaki Kilo- Bu Haftaki Kilo)/ Geçen Haftaki Kilo]*100
çay içiyorum. oruç iyi geldi. aslında yesem saat 7den sonra da yemeye devam ederdim. yarın oruç tutsam mı diyorum ama cuma diye vaz geçtim. haftasonu belki tutarım. o kadar çok borcum var ki pazrtesi perşembe en azından tutmak lazım.
yarın cuma bakalım kilolar nasıl olacak
Canım ikimizde 65 lerdeyiz. Hadi gayret edelim bu hafta 65 altına düşelim. Yolu yarılayalım. Ben toparlanmaya başladım çok şükür. :)günaydınlarr
geçen hafta:66.2
bu hafta:65.9
fark:300 gram
Allah kabul etsin hedefcim.bende haftaya basliycam İnsaallah borclari tutmaya.benim menuler fena oldugundan gelipte yazmadim ama arasira gelip okudum arkadaslari.kendimi niyeyse toplayip kilo verme moduna donemiyorum.kendi kursum cocuklar derken ne bulsam yiyip biseylere da
liyorum.buraya yazmaya donucem İnsallah
sabah bir bardak sut bir portakal iki isirik krep.bogazim agriyo canim oturup yemek istemedi
benim de canım nasıl da cips çekiyor anlatamam baklım nereye kadar sabredeceğimmasamın üzerinde 3 gündür duran (arkadaşımın verdiği) 187 kcal değerinde bir çukulata var eğer bu hafta güzel kiilo verebilseydim bugün yiyecektim
sanırım 1 hafta daha bekleyecek.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?