Tok tutar canım hem simitin verdiği kiloyu vermez sana, yağ yakar çünkü..günaydın kzıalr bugün bende uyanır uyanmaz önce bi güzel suyumu içtim sonra 1 muz+1 bardak tarçınlı sütümü içtim işe geldi hala kendimi tok hissediyorum ayyyy bakalım şuan için 59 kg olmuşum cumaya nolcak bakalım
Tatlım alıntılamayı yanlış yapıyosun dikkat et silinmesin quote lar..kaynar aktarlarda mı satılır? İlk defa duyuyorum.
Yeşil çay içiyorum günde kaç tane içebiliriz?
Birde yaprak yeşilçaylar oluyor. Bana antalya'dayken Rus bir arkadaşım getirmişti. Çok güzeldi içimi öyle birşey alıyorum. Bildiğiniz markanın yaprak yeşil çayı var mı?
Hayatındaki stress ve sıkıntıları at, bu ani atakların da olmaz canım.. Biliiyorum komik gibi hepimiz bir şekilde farklı sıkıntı içerisindeyiz ama beynimizin içine içine almadan yaşamalıyız.. Tıpkı bulaşık bir kabı tutmak gibi.. Eğer kucaklarsak o kabı tutarken üstümüze de bulaşır ama sadece elimizde uzaklaştırarak tutarsak bize bulaşmadan taşımış oluruz..Benim ani karbonhidrat ataklarım var maalesef. Nedenini bulacağız doktorumla. Tahlil yaptırmam gerek.
kesinlikle kaptanımTok tutar canım hem simitin verdiği kiloyu vermez sana, yağ yakar çünkü..
Düşünsene hem tok kalıyosun hem yağların yanıyor hem de daha enerjiksin..
İşte sağlıklı beslenmenin mucizesi
Canım form çayını aç karnına içme, onun yerine süt iç bir bardak.. Kahvaltı sonrası içebilirsin ama çayını..Günaydın Kızlar
Dünki Menum
Sabah:
form çay evde
işe gelince çay 2 dilim çavdar ekmeği üçgen peynir ve salata
Öğle:
sebze çorbası 1 kepçe
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ara:
yoğurt tarcın zencefil zerdeçal
1 adet grisini
akşam:
3 yemek kaşığı sulu köfte
3 yemek kaşığı pırasa
Spor: 1 mil
afiyet olsun kaptanım evet yağmur insana huzur verdiğine inanıyorum çünkü yağmur yağınca içimde bi huzur bi sevinç olur benimdeSabah erken yürüyüşümü yaptım, evimi süpürdüm sildim.. Kahvaltımı yaptım, üstüne 100 zıplama ve 50 düz 50 ters toplamda 100 mekiğimi çektim..
Yeşil çayım da demlenmiştir, kupama doldurayım,yağmuru seyrederekten içeyim belki de netten film açarım..
Yağmur bana ayrıca keyf verir çok seviyorum ben böyle havaları, musmutlu bişey oluyorum
Ben yağmurda evde yalnız olmayı nescafem elimde loş ışık eşliğinde hafif bir müzikle birlikte kitap okumaya bayılrım.afiyet olsun kaptanım evet yağmur insana huzur verdiğine inanıyorum çünkü yağmur yağınca içimde bi huzur bi sevinç olur benimde
bended canım alırım kahve mi elime geçerim balkona hem yağmurun yağışını hemde gök gürültülü ise şimşekleri izlemeyi severim bi anda etraf benbeyaz olunca çok hoşuma gider birde missssss gibi toprak kokusu bitirir beni alıp başk abaşka diyarlara götürürBen yağmurda evde yalnız olmayı nescafem elimde loş ışık eşliğinde hafif bir müzikle birlikte kitap okumaya bayılrım.
Bağırsaklarım çalışsın diye içmiştim ilk defa aç karına benim sütle pek aram yok kaptanımCanım form çayını aç karnına içme, onun yerine süt iç bir bardak.. Kahvaltı sonrası içebilirsin ama çayını..
Menün çok güzel
Sabh:1 yum.6 zeytın.bır parca peynır 1 dlm ekmk.1 domts
Ara:leblbi ve kahve
Öğlen:1kse kellogs
Ara:2 yerelması 1 limon(tansıynum yuksektı)
Akşm;smoothie ve 2 tane köfte.
Agzımı muhurledım.
Spor:40+45 dk
Su henuz 1 lt
Canim haklisin biliyorum ama benim 4 bucuk aylik bebegim var kolik gece yarilari ve sabahlara kadar agliyo durmamaksizin inan vakit bulamiyorum vakit buldugum zaman gelmeye calisiyorum kaptanim maalesef kitap okumaya zamanim olmuo ancak sporumu aksatmamaya calisiyorum yinede tercih size kalmis eminimki benim size katkim ve sizin bana desteginizin olacagina inaniyorum
Slm kaç gündür gelemedim. Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgelmişler diyorum. Bu hafta kötü bir hafta yaşıyorum. Çok yeme atağı yaşıyorum. Ve çok üşüyorum hiç ısınamıyorum. Kombiyi sonuna kadar açıyorum neredeyse ama gece gündüz hiç ısınamıyorum.
Canim dogru diyosunda ben eve daha simdi girdim dusun. Yarin yine 6.30da ayaktayim. Halim kalmiyorki hic bir seye.. su an bile useniyorum kalkip sut icmem gerek ama halim yok..
ahh kızlar nasıl başım dönüyor size anlatamam.. hem uykusuzluk hem akşam yemeği yememek bir araya gelince böyle bir etki yaptı. sabah kahvaltımı yaptım. portakal suyumu içtim, biraz badem ve kuru kayısı yedim falan ama hala başım ok fena dönüyor.
ahh kızlar nasıl başım dönüyor size anlatamam.. hem uykusuzluk hem akşam yemeği yememek bir araya gelince böyle bir etki yaptı. sabah kahvaltımı yaptım. portakal suyumu içtim, biraz badem ve kuru kayısı yedim falan ama hala başım ok fena dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?