Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın Kızlar

Dünki Menum

Sabah:
form çay evde
işe gelince çay 2 dilim çavdar ekmeği üçgen peynir ve salata

Öğle:
sebze çorbası 1 kepçe
2 kaşık kuru fasulye
turşu

ara:
yoğurt tarcın zencefil zerdeçal
1 adet grisini

akşam:
3 yemek kaşığı sulu köfte
3 yemek kaşığı pırasa

Spor: 1 mil

Tok tutar canım hem simitin verdiği kiloyu vermez sana, yağ yakar çünkü..
Düşünsene hem tok kalıyosun hem yağların yanıyor hem de daha enerjiksin..
İşte sağlıklı beslenmenin mucizesi

Tatlım alıntılamayı yanlış yapıyosun dikkat et silinmesin quote lar..

Evet kaynar aktarlarda satılır canım..
Canım ben aktardan yeşil çayın kendisini aldım demliyorum, bitki çayı demliğimde.. Paket olarak aldığımda bimden alıyordum güzeldi.. Birde bimde karışık form çayı var içeriğinde çok güzel bitki karışımı var ondan da kullandım hatta evde hep bulunurdu bitmiş almam lazım..

Benim ani karbonhidrat ataklarım var maalesef. Nedenini bulacağız doktorumla. Tahlil yaptırmam gerek.
Hayatındaki stress ve sıkıntıları at, bu ani atakların da olmaz canım.. Biliiyorum komik gibi hepimiz bir şekilde farklı sıkıntı içerisindeyiz ama beynimizin içine içine almadan yaşamalıyız.. Tıpkı bulaşık bir kabı tutmak gibi.. Eğer kucaklarsak o kabı tutarken üstümüze de bulaşır ama sadece elimizde uzaklaştırarak tutarsak bize bulaşmadan taşımış oluruz..
Sabahları kahvaltı sonrası omega3 öneririm canım, stresle savaşmanda sana yardımcı olur.. Akşamları yine yaşarsan aynı atağı tarçınlı süt iç, zaten zmanla olmicaktır..

Tok tutar canım hem simitin verdiği kiloyu vermez sana, yağ yakar çünkü..
Düşünsene hem tok kalıyosun hem yağların yanıyor hem de daha enerjiksin..
İşte sağlıklı beslenmenin mucizesi
kesinlikle kaptanım

Canım form çayını aç karnına içme, onun yerine süt iç bir bardak.. Kahvaltı sonrası içebilirsin ama çayını..
Menün çok güzel

Sabah erken yürüyüşümü yaptım, evimi süpürdüm sildim.. Kahvaltımı yaptım, üstüne 100 zıplama ve 50 düz 50 ters toplamda 100 mekiğimi çektim..
Yeşil çayım da demlenmiştir, kupama doldurayım,yağmuru seyrederekten içeyim belki de netten film açarım..
Yağmur bana ayrıca keyf verir çok seviyorum ben böyle havaları, musmutlu bişey oluyorum

afiyet olsun kaptanım evet yağmur insana huzur verdiğine inanıyorum çünkü yağmur yağınca içimde bi huzur bi sevinç olur benimde

afiyet olsun kaptanım evet yağmur insana huzur verdiğine inanıyorum çünkü yağmur yağınca içimde bi huzur bi sevinç olur benimde
Ben yağmurda evde yalnız olmayı nescafem elimde loş ışık eşliğinde hafif bir müzikle birlikte kitap okumaya bayılrım.

Ben yağmurda evde yalnız olmayı nescafem elimde loş ışık eşliğinde hafif bir müzikle birlikte kitap okumaya bayılrım.
bended canım alırım kahve mi elime geçerim balkona hem yağmurun yağışını hemde gök gürültülü ise şimşekleri izlemeyi severim bi anda etraf benbeyaz olunca çok hoşuma gider birde missssss gibi toprak kokusu bitirir beni alıp başk abaşka diyarlara götürür

Canım form çayını aç karnına içme, onun yerine süt iç bir bardak.. Kahvaltı sonrası içebilirsin ama çayını..
Menün çok güzel
Bağırsaklarım çalışsın diye içmiştim ilk defa aç karına benim sütle pek aram yok kaptanım

geçmiş olsun canım.tansiyonun ara ara yükselir mi

4.5 aylık mıııı....öp bizim yerimize o şirini

grip mi olacaksın acaba ayşecim

dünkü menüm...........
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
8-10 istavrit
salata
ara:
1 çay bardağı süt
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın
ara:
1 portakal
akşam:
1 tabak pırasa yemeği
az yoğurt

ahh kızlar nasıl başım dönüyor size anlatamam.. hem uykusuzluk hem akşam yemeği yememek bir araya gelince böyle bir etki yaptı. sabah kahvaltımı yaptım. portakal suyumu içtim, biraz badem ve kuru kayısı yedim falan ama hala başım ok fena dönüyor.

Aman dikkat et kendine.Bence akşam yemeğinde azda olsa bi şeyler ye böyle rahatsızlanıyorsan canım.

amaaannnn başdönmesi ben de yaşamıştım.çok kötü oluyor.geçmiş olsun canım

herkese merhaba, sabah kadınlar günü vesilesi ile bir kahvaltı organizasyonu vardı çok güzeldi
Sabah eynir , 10 zeytin , 4 sucuk , yeşillik, 2 minik su böreği , 1 dilim ekmk.

Öğlen:HEnüz acıkmadım ama sütüm var acıkınca onu içeceğim.

Akşam :Smoothie yapacağım,bugün çarş smoothieyi yarın da içeceğim bu hafta da merak içerisindeyim.

Öğlen arası 45 dk yürüdüm ve iş çıkışı 45 dk yürüyeceğim.

Bu arada eski bir elbisemi giymiştim.Foto falan çektrdik, uzun zamandır facebooka kendi resmimi koymuyordum, bugün paylaştım ve herkesten zayıflamışsın yorumları geldi çok mutluyum çoookkkkkkkkkk........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…