benim aldığım kaynarlar da duruyor hala evde, kaynatsam sadece akşam içmeye fırsatım olur diye üşeniyorumTatlım alıntılamayı yanlış yapıyosun dikkat et silinmesin quote lar..
Evet kaynar aktarlarda satılır canım..
Canım ben aktardan yeşil çayın kendisini aldım demliyorum, bitki çayı demliğimde.. Paket olarak aldığımda bimden alıyordum güzeldi.. Birde bimde karışık form çayı var içeriğinde çok güzel bitki karışımı var ondan da kullandım hatta evde hep bulunurdu bitmiş almam lazım..
Hmmm ben yanlis sanmisim cnm tamam o zamanHmm..
Tatlım günlük menü paylaşımını kesin bekleyelim o zama senden, diğer bol paylalım da müsait oldukça artık.. Bebeğin çok küçükmüş henüz, hatırlatman iyi oldu canım..
Anlayisin icin tesekkurler canim
Yok canım buraya ilk geldiğin gün, almıştım hemen notunu..
Tamam teyzesi operim cadiyigeçmiş olsun canım.tansiyonun ara ara yükselir mi
4.5 aylık mıııı....öp bizim yerimize o şirini
grip mi olacaksın acaba ayşecim
Darisi basima cnm ne guzel mutlu oldum senin adina.....herkese merhaba, sabah kadınlar günü vesilesi ile bir kahvaltı organizasyonu vardı çok güzeldi
Sabaheynir , 10 zeytin , 4 sucuk , yeşillik, 2 minik su böreği , 1 dilim ekmk.
Öğlen:HEnüz acıkmadım ama sütüm var acıkınca onu içeceğim.
Akşam :Smoothie yapacağım,bugün çarş smoothieyi yarın da içeceğim bu hafta da merak içerisindeyim.
Öğlen arası 45 dk yürüdüm ve iş çıkışı 45 dk yürüyeceğim.
Bu arada eski bir elbisemi giymiştim.Foto falan çektrdik, uzun zamandır facebooka kendi resmimi koymuyordum, bugün paylaştım ve herkesten zayıflamışsın yorumları geldi çok mutluyum çoookkkkkkkkkk........
Cnm biliyorum bas donmesi kadar kotu bisey yok gecmis olsun Allah sifa versinahh kızlar nasıl başım dönüyor size anlatamam.. hem uykusuzluk hem akşam yemeği yememek bir araya gelince böyle bir etki yaptı. sabah kahvaltımı yaptım. portakal suyumu içtim, biraz badem ve kuru kayısı yedim falan ama hala başım ok fena dönüyor.
Canlarimm nasilsiniz
Ben minik kelebegimle dunden beri hastayiz yatyoruz nezle olmusuz ev ahalisine bulasmasin diye yaklastirmadim yanimiza ama ne fayda kapn kapti bugun biraz daha iyiyim meyve bol bol yedim ilacimi ictim cok sukur daha iyigim sizler nasilsinizz
herkese merhaba, sabah kadınlar günü vesilesi ile bir kahvaltı organizasyonu vardı çok güzeldi
Sabaheynir , 10 zeytin , 4 sucuk , yeşillik, 2 minik su böreği , 1 dilim ekmk.
Öğlen:HEnüz acıkmadım ama sütüm var acıkınca onu içeceğim.
Akşam :Smoothie yapacağım,bugün çarş smoothieyi yarın da içeceğim bu hafta da merak içerisindeyim.
Öğlen arası 45 dk yürüdüm ve iş çıkışı 45 dk yürüyeceğim.
Bu arada eski bir elbisemi giymiştim.Foto falan çektrdik, uzun zamandır facebooka kendi resmimi koymuyordum, bugün paylaştım ve herkesten zayıflamışsın yorumları geldi çok mutluyum çoookkkkkkkkkk........
tesekkur ederim tatlimgeçmiş olsun ikinize de
tavuklu salatakızlar akşaam ne yemek yapsam ki kendime bilemedim eşimde 11 den aşağı gelmiyo ben tek yicem ne önerirsiniz
Gecmis olsun canim cok ac kalma yorgunluk faln dikkat etMerhaba kizlar once gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim. Yoldayi. Eve geciyorum daha yeni telefondan gireyimde menumu yazayim atlamadan dedim. O yüzden tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Bu gun sanirim uykusuzlukla aclik birlesince bende film koptu:) bas donmemi ona bagladim ben yani..
Sabah
1 yumurta
2 kup kasar peynir
1 dilim b. Peynir
5 zeytin
2 dilim k. Ekmegi
Ara: 1 bardak sutlu nescafe 3 kuru kayisi
Ara: 1 paket diyet cubuk kraker _ basim cok donunce acliktandir dedim
Ogle:
1 tabak etli patlican beğendi
1 sise zero
1 top ekmek
ara: 1 orta turk kahvesi
Ara: 1 bardak sutlu nescafe
aksam: hala yoldayim ama eve gidince 1 kase corba icecegim sanirim. Yoksa cok carpiyor beni..
su: 2 litre
Spor: yok
Kitap: son 100 sayfam kaldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?