Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım spor yoksa dans etsene aç sevdiğin müzikleri hopla zıpla stresde atarsın hem
Canim dogru diyosunda ben eve daha simdi girdim dusun. Yarin yine 6.30da ayaktayim. Halim kalmiyorki hic bir seye.. su an bile useniyorum kalkip sut icmem gerek ama halim yok..

Hmm..
Tatlım günlük menü paylaşımını kesin bekleyelim o zama senden, diğer bol paylalım da müsait oldukça artık.. Bebeğin çok küçükmüş henüz, hatırlatman iyi oldu canım..
Cnm ben dun menu paylasmistim o gun sanmistim kusura bakma
Yok canım buraya ilk geldiğin gün, almıştım hemen notunu..

Dünkü menüm

SABAH
1 dilim köy ekmeği
çok az z.yağında yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,maydonoz
3-4 zeytin
2 tane ceviz

ARA
4-5 badem
2-3 kuru kayısı

ÖĞLEN
1 parça tavuk göğsü
1 tabak z.yağlı fasulye
domates,salatalık
1 dilim ekmek

ARA
1 parça incirli tatlı (günün en büyük hatası)

AKŞAM
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık kıymalı patates yemeği
3 parça tavuk göğsü (küçük)
1 kase yoğurt
salata
2 tane ufak sarma

2 tane küçük bisküvi
3 lt su

10000 adım attım.

okuduğum kitap HATALI ALANLARIMIZ

Cumartesi günkü Menü

Kahvaltım: Nescafe
Öğlen : Pazı muhlaması ,3 dilim
Akşam Turşu kavurması, börek ve yalancı laz böreği

Pazar günü

Kahvaltım: Geç kahvaltı Sucuklu yumurta, peynir zzeytin ,dilim ekmek , azıcık tadımlık patates kızartması
Öğlen : 1 sütlü neskafe
Ara : Elma
Akşam Pizza bir dilim
Spor yapamadım ama cumartesi ve pazar köklü temzilik yaptım.

Pazartesi Günü
Kahvaltım:-
Öğlen 2 simit
Akşam Bol yeşil salata, azıcık börek ve 2 dilim ekmek

Salı günü
Kahvaltım:- 1 nescafe dilim ekmek kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
Öğlen 1 sütlü nescafe
Akşam Bol yeşil salata, balık, ekmek

Biliyorum bu hafta biraz saçma sapan menülertim oldu. Bu hafta yeme atakları çok yaşadım. Gözümün döndüğü zamanlarım oldu.
Su bol bol içmeye çalışıyorum.

Bugünkü Menüm diyet menüsü :)
Sabah çeyrek havuç birazcık salata.
Ara elma getirdim
Öğlen 1 küçük havuç ve yoğurt ve Etimeğim var.
Akşam için sabah mis gibi Ispanak yemeği yaptım. 4 kaşık yemek ve yeşil salata yemeği planlıyorum.
Akşam yeme atağım tutarsa yoğurtla bastırmayı planlıyorum.

Slm kaç gündür gelemedim. Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgelmişler diyorum. Bu hafta kötü bir hafta yaşıyorum. Çok yeme atağı yaşıyorum. Ve çok üşüyorum hiç ısınamıyorum. Kombiyi sonuna kadar açıyorum neredeyse ama gece gündüz hiç ısınamıyorum.

Sadece akşam menü sonrası yapılan arayı sevmedim canım.. Güzel giden menünü akşam sonrası ara yaparak kötüleştirme, amann dikkat

Evet canım yoksun göremiyorum seni, lütfen bu şekilde ıssızlaşma...
Tatlım, yeşil çay ve elma sirkesi iyi gelir ve varsa çevrende hemen kaynar al yap, ılık ılık iç, acaip ısıtır seni ve metoda hızlanır ve iştahın da kesilir.

günaydın kzıalr bugün bende uyanır uyanmaz önce bi güzel suyumu içtim sonra 1 muz+1 bardak tarçınlı sütümü içtim işe geldi hala kendimi tok hissediyorum ayyyy bakalım şuan için 59 kg olmuşum cumaya nolcak bakalım

Maşallah canım. Ohh gitsin kilolar gelsin yaz.

Sadece akşam menü sonrası yapılan arayı sevmedim canım.. Güzel giden menünü akşam sonrası ara yaparak kötüleştirme, amann dikkat

Benim ani karbonhidrat ataklarım var maalesef. Nedenini bulacağız doktorumla. Tahlil yaptırmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…