Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaslar bu diyet bana biraz dukan diyetini hatirlatti arkadasim bu diyetle gercekten cok ciddi kilolar verdi 2 ay gibi surede 12 kilo kadar verdi daha sonra normal yeme duzenine gecince 3 ay icinde eski kilosununda ustune cikti bu diyetle kilonuzu muhafaza etmeniz zor bi acelemiz yok yavas gitsin kalici olsun onemli olanda bu degilmi

Kuru Baklagiller
Mercimek 100 gr 48
Bakla 100 gr 47
Nohut 100 gr 50
Bezelye 100 gr 45
Fasülye 100 gr 52
Pirinç 100 gr 20
kaptanım bunların kb değeri çok yüksek ya ; bu değerler 100 gr içinse biz 1 kase içsek kb değeri kaç olur acaba, malum toplum olarak olmazsa olmazlarımızdan

Benimde aklima yatti kaptancim mutfak tartisi alip basliyacam insallah

menü bildirimimi yapayım:

sabaheynir, 6-7 zeytin,2 dilim kıtır ekmk, 1 muz

Ararta kahve

Öğlen :1 kase kellogs

Ara:1 minik yer elması 1 avuç leblebi.

Akşam:son smoothimi içeceğim ve yarın büyük gün

2 lt suyumu içtim, 45 dk yürüdüm 45 dk daha yürüyeceğim "bit palas" okumaya başladım yeni

maşallah sana ben içemedim geçen akşam denemey eçalıştım lavaboya zor yetiştim ya neden öyle oldu anlamadım

Yarın çok merak ediyorum kilomu cumarteside oğlumun doğum günü güzel bir kiloya inerim de cumartesi gününü rahat geçiririm.

Belki de . Benim aklım hala sizin Türk kahvesinde. Zayıf düşer bünyeniz yapmayın ne olur.
ay canım benim ya teşekkür ederim düşündüğün için ama bünye alışık zaten ve benim pek yemekel aram yoktur zaten anca abur cubur şeyler yterdim artık onlar da yok akşamları azda olsa güzel şeyler yemeye çalışıyorum

Olsun az da olsa bir şey yiyin bari yanında. Çiğ badem, ceviz, çiğ fındık gibi.Bayılırsınız.Söylemedi demeyin.

hazırlıklar tamam mı rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin canım
Pek sayılmaz zaten sadece dedeleri çağırıcam annannesi babannesi fazla kalabalık istemiyorum sadece hatıra kalmasını istiyorum. yarın biter heralde hazırlıklar cumarteside börek çörekleri halledicem tamam dır

hadi bakalım allah yardımcın olsun az da olsa insan yinede yoruluyor

peki bugün ilk kez yer fıstığı yedim 1 avuç kadar falan
Abovvvv ne yaptınız Fıstık en tehlikelisi. şaka şaka. Ben badem yerim. Hem çok tutuyor hem de yağ yakımını hızlandırıyormuş. Sevgiler.

maşallah sana ben içemedim geçen akşam denemey eçalıştım lavaboya zor yetiştim ya neden öyle oldu anlamadım
Ayy sorma ben de cok zorlanıyorum da taktım kafaya bır kere saatin 6 olmasını bekliyorum ve hayatım boyunca bır daha denemem sanırım.....sen bir de lahsna çorbasının tadını bilsen

Yarın çok merak ediyorum kilomu cumarteside oğlumun doğum günü güzel bir kiloya inerim de cumartesi gününü rahat geçiririm.
Bende ben de kilo veremesen de tadını çıkar bence bebişin dpğumgünü nede olsa

Umrancım ne kahvesı aç karnına gslan mı içiyorsun eski sayfalara bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…