Canim arkadas topik acmis orda yazmis 2sene gecmesine ragmn kilo almamis hangi diyeti yaparsan yap eski yeme duzenine donersen tabiki aliriz bunu bilip cok dikkatli yemeliyizz
Ben de kendı adıma cok saglıksız seyler yaptığımı düşünüyorum bir gün koşu bandının üzerinde öğlenleri bayılacağımdan korkuyorum çünkü çok aç hissediyorum o saatteOlsun az da olsa bir şey yiyin bari yanında. Çiğ badem, ceviz, çiğ fındık gibi.Bayılırsınız.Söylemedi demeyin.
Eski kilosunun da üstüne çıkmakmıı aman aman Allah korusunArkadaslar bu diyet bana biraz dukan diyetini hatirlatti arkadasim bu diyetle gercekten cok ciddi kilolar verdi 2 ay gibi surede 12 kilo kadar verdi daha sonra normal yeme duzenine gecince 3 ay icinde eski kilosununda ustune cikti bu diyetle kilonuzu muhafaza etmeniz zor bi acelemiz yok yavas gitsin kalici olsun onemli olanda bu degilmi
Yaaa sorma canım ben de en çok bu kısma takıldım, boşuna değil tombiş hatun olmamız.. Birde sebze meyvelerdeki karbonhidrat durumları şaşırttı beni hni et yemeden otla zayıflanmıyor yada çok zor oluyormuş onu anladım..Kuru Baklagiller
Mercimek 100 gr 48
Bakla 100 gr 47
Nohut 100 gr 50
Bezelye 100 gr 45
Fasülye 100 gr 52
Pirinç 100 gr 20
kaptanım bunların kb değeri çok yüksek ya ; bu değerler 100 gr içinse biz 1 kase içsek kb değeri kaç olur acaba, malum toplum olarak olmazsa olmazlarımızdan
Merhaba canımherkese merhaba
Hadi başla bakalım, takip edelim seni de..Benimde aklima yatti kaptancim mutfak tartisi alip basliyacam insallah
2 yıl cnım, eksik yazmışım..
Neden Türk kahvesi ile zayıf düşsünki bünye ?Belki de . Benim aklım hala sizin Türk kahvesinde. Zayıf düşer bünyeniz yapmayın ne olur.
lahana çorbasınin kokusunu alınca bile tiksinirken içmeyi asla düşünmüyorum.Ayy sorma ben de cok zorlanıyorum da taktım kafaya bır kere saatin 6 olmasını bekliyorum ve hayatım boyunca bır daha denemem sanırım.....sen bir de lahsna çorbasının tadını bilsen
Bende ben de kilo veremesen de tadını çıkar bence bebişin dpğumgünü nede olsa
Umrancım ne kahvesı aç karnına gslan mı içiyorsun eski sayfalara bakmadım
Gunaydinngünaydın kızlar bu hafta pek kilolar gitmemiş. Ancak 200 Gr. vermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?