Gunaydin canim tebriklerrrröncelikle günydın, bu hafta aç gezdim ve günde en az 70-8 dk yürüyüş yaptım,giden 300 grcık bu na da şükür., hızlı kilo vermek gibi bir düşüncem yok ama şöyle 1 kg 1 kg şeklinde gitseydi hiç fena olmazdı. Bu hafta sonu çok dikkat edeceğim ve kaptanın da dedği gibi et tüketimine geçeceğim , smoothie beni mahfetti
1 kilo gitmiş, bravo canım..Bende 85 kg geldim aslinda dun kisir yememis olsaydim daha iyi verirdim gibi
Ben listeye nezsmn girerim kaptanim
Ca
Ben de kendı adıma cok saglıksız seyler yaptığımı düşünüyorum bir gün koşu bandının üzerinde öğlenleri bayılacağımdan korkuyorum çünkü çok aç hissediyorum o saatte
Bir öğünde sadece Türk kahvesi içmek sağlıklı mı sizce??Neden Türk kahvesi ile zayıf düşsünki bünye ?
günaydın canım bendimde 300 grm gitmiş bende tarçınlı süt içiyorum birde onu dene bakalımöncelikle günydın, bu hafta aç gezdim ve günde en az 70-8 dk yürüyüş yaptım,giden 300 grcık bu na da şükür., hızlı kilo vermek gibi bir düşüncem yok ama şöyle 1 kg 1 kg şeklinde gitseydi hiç fena olmazdı. Bu hafta sonu çok dikkat edeceğim ve kaptanın da dedği gibi et tüketimine geçeceğim , smoothie beni mahfetti
bende dün biraz kısır yedim birde 1 dilim pizza ciciannemiz yapmıştı çok hoşuma gitti dayanamadımBende 85 kg geldim aslinda dun kisir yememis olsaydim daha iyi verirdim gibi
Ben listeye nezsmn girerim kaptanim
haklısın canım da ben çalışıyorum öğlen işyerinde çıkan yemeklerden yemiyorum pilav ve tatlı muhakkak oluyor onun dışındaki şeylerde hep yüksek kalorili, bizim işyerinde spor salonu var 12 gibi gidip yürüyorum sonrasında da 1 kase kellogs yiyorum 3 aydır bu şekilde...Yapmayın ama. Sonra vücudunuzda telafisi olmayan şeylere yol açarsınız.Aç kalınca vücut kendini korumaya alıyor zaten.
Tek öğün olarak bence de sakıncalıBir öğünde sadece Türk kahvesi içmek sağlıklı mı sizce??
canım kür mür, sirkeli su , smoothi tarçınlı süt, lahana&maydanoz suyu bunları bu aşamada yapmayacağım hedefime 10 kg kaldı ne zaman kilolarım benle inatlaşırsa ben de o zaman devreye sokacağımgünaydın canım bendimde 300 grm gitmiş bende tarçınlı süt içiyorum birde onu dene bakalım
hadi bakalım inşallah hiç bişeye gerek kalmadan kilolarımızdan kurtuluruzhaklısın canım da ben çalışıyorum öğlen işyerinde çıkan yemeklerden yemiyorum pilav ve tatlı muhakkak oluyor onun dışındaki şeylerde hep yüksek kalorili, bizim işyerinde spor salonu var 12 gibi gidip yürüyorum sonrasında da 1 kase kellogs yiyorum 3 aydır bu şekilde...
Tek öğün olarak bence de sakıncalı
canım kür mür, sirkeli su , smoothi tarçınlı süt, lahana&maydanoz suyu bunları bu aşamada yapmayacağım hedefime 10 kg kaldı ne zaman kilolarım benle inatlaşırsa ben de o zaman devreye sokacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?