Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende dün biraz kısır yedim birde 1 dilim pizza ciciannemiz yapmıştı çok hoşuma gitti dayanamadım birde kabızlık olunca fazla çıktım
olsun canim haftaya daha dikkat edelim takimimizi ve en onemlisi kendimizin yuzunu guldurelimm

olsun canim haftaya daha dikkat edelim takimimizi ve en onemlisi kendimizin yuzunu guldurelimm
tabi csnım benim asıl hedefim 58 kızımın d.gününe kadar hamile kalmadan önceki kilomaa kavuşmaktı ki az kaldı zaten 58 gördüm ya o bile mutlu etti beni

Ben henüz takıma giremediğim için kilo bildirimi yapmama da gerek yok sanırım.

Otarz şeylerin besin değeri yok ama. Vücudunuz vitaminsiz kalır. Ton balığı yeseniz bazen. Ben evde kendim yapıyorum yemeğimi iş yerine de onu getiriyorum. Ama zaman sorununuz varsa geceden tavuk filan haşlayıp götürseniz.

kaptancim dunku menumu aldimda geldim. kustuk diye korkmustum dun iyiki mesajin geldide rahatladim.biliyosun kusmek benim isim
menum
7 zeytin:1
peynir:1
yumurta(gunboyu toplam 3 adet)
tere
kayisili form cayi
1galeta:14
marul:8
biraz balik(dunden kalma)
badem:10
yesil cay(limonlu naneli aldim hiccc guzel degil)
tavuk suyu corba(sehriyesiz):1
yogurt:6
tavuk:1
ispanak:4,5
biraz findik:5
toplam:51.5

Son düzenleyen: Moderatör:
bende menümü paylaşayım
kahvaltı----muz--tarçınlı süt--su
ara-- yarım simi-çay
öğlen---türk kahvesi
ara--- 1 avuç yer fıstığı--sıcak çikolata
akşam---yarım kase kadar kısır(dünden kalan)-- 1 dilim ev yapımı pizza

bol bol su
kitap---araf

gruptaki arkadaslara kisaca kendimi tanitiyim.33 yasinda 3,5 ve 6,5 yasinda iki oglu olan calismayan ama hic isi bitmiyen balik etli biriyim.suanki kilom 76.9. gruptan ayrilis kilom 72.8.
simdi diyceksinizki bu anbuyanbu birdaha gelip kaybolmustu ama bu sefer buralardayim İnsaallah.bu aldigim yeni kilolarla diz agrilarim geri geldi.yani zayiflamak mecburi oldu.
bu ustteki listede gecen gruptada verilmisti 50 puanlik karbonhidrat yiyosun baska bisey yok.
ben dun puani doldurup 100gr. verdim.baskalari 1 kg. vermis.ama benim listede hergruptan bisey var.ben biraz daha sagliklisini uyguluycam İnsaallah.

bu arada ben çok çay tüketirim onu yazmıyorum ama misal yarım simit--çay yazmıştım ya o çay 3 tane oluyor kahvaltı da sonra ara öğünlerde falan çok içerim belki acıkmama ma sebep olan çaydır o yüzden türk kahvesini rahatlıkla içiyorum açıkmadığım için

tekrardan hoşgeldin canım güzel bi menü ve taktik ama ben pek uygulayamam inş. eski kilona döner ve hep korursun kendini

napıcaksın napıcaksın nasıl vericeksin o kadar hızlı formül ne acaba
bende henuz bilmiyorum iste yediklerimin kb degerine dikkat edicemm bakalim bu hafta sonucu ne olucak

ama pek dikkat etmememe ragmen haftada 1 gidiyor dikkat edersemm

tabi csnım benim asıl hedefim 58 kızımın d.gününe kadar hamile kalmadan önceki kilomaa kavuşmaktı ki az kaldı zaten 58 gördüm ya o bile mutlu etti beni
harika bi duygu demi bende sabirsizlikla bekliyorum 50 li rakamlarda olmayi

kendime yandas buldumm olleyyyy
hos geldin canim bende kb diyetine uyucam senle bilgilerimizi paylasiriz harika olucak

kızlar günaydın :) Nasılsınız bakalım bu sabah? Ben baya şifayı kaptım işlerimi toparlayıp eve dönücem, bu gripyatmadan geçmeyecek gibi.. bu sabah biraz sanırım abarttım. 3 dilim kepek ekmeği ve sadece kaşar peynir yedim kilo bildirimi için bu gün bir daha gelemeyebilirim, rica etsem benim içinde giril yapabilir misini? Kilom aynı Almamışımda vermemişimde sanırım bu geçiş sürecinden oldu. Söz haftaya en çok ben vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…