Hayırdır canım, hastamısın?Kızlar bildirimimi yaptım şimdi hastaneye gidiyorum.Dönünce görüşürüz.
Hayır kaptanım babamı götürüyorum ben gayet iyiyim.İki gündür gelemedim kusuruma bakmayın akşama burdayımHayırdır canım, hastamısın?
evet 1 kilo verdim cok sukur1 kilo gitmiş, bravo canım..
Tatlım senin daha 2 haftan dolmadı, bu şekilde devam et haftaya listede olursun inş.
ben ogun olarak kullanmamda aralarda oh super oluyo:)Bir öğünde sadece Türk kahvesi içmek sağlıklı mı sizce??
olsun canim haftaya daha dikkat edelim takimimizi ve en onemlisi kendimizin yuzunu guldurelimmbende dün biraz kısır yedim birde 1 dilim pizza ciciannemiz yapmıştı çok hoşuma gitti dayanamadımbirde kabızlık olunca fazla çıktım
napıcaksın napıcaksınevet 1 kilo verdim cok sukur
haftaya listedemiyimozamn bu hafta dahada dikkat edip 1.5 2 kilo vermeliyimm
tabi csnım benim asıl hedefim 58 kızımın d.gününe kadar hamile kalmadan önceki kilomaa kavuşmaktı ki az kaldı zaten 58 gördüm ya o bile mutlu etti beniolsun canim haftaya daha dikkat edelim takimimizi ve en onemlisi kendimizin yuzunu guldurelimm
Evet bence de aralarda süper oluyor. Gerçi Türk kahvesi her zaman süper oluyor ama.ben ogun olarak kullanmamda aralarda oh super oluyo:)
haklısın canım da ben çalışıyorum öğlen işyerinde çıkan yemeklerden yemiyorum pilav ve tatlı muhakkak oluyor onun dışındaki şeylerde hep yüksek kalorili, bizim işyerinde spor salonu var 12 gibi gidip yürüyorum sonrasında da 1 kase kellogs yiyorum 3 aydır bu şekilde...
Tek öğün olarak bence de sakıncalı
canım kür mür, sirkeli su , smoothi tarçınlı süt, lahana&maydanoz suyu bunları bu aşamada yapmayacağım hedefime 10 kg kaldı ne zaman kilolarım benle inatlaşırsa ben de o zaman devreye sokacağım
bu arada ben çok çay tüketirim onu yazmıyorum amabende menümü paylaşayım
kahvaltı----muz--tarçınlı süt--su
ara-- yarım simi-çay
öğlen---türk kahvesi
ara--- 1 avuç yer fıstığı--sıcak çikolata
akşam---yarım kase kadar kısır(dünden kalan)-- 1 dilim ev yapımı pizza
bol bol su
kitap---araf
tekrardan hoşgeldin canım güzel bi menü ve taktik ama ben pek uygulayamam inş. eski kilona döner ve hep korursun kendinigruptaki arkadaslara kisaca kendimi tanitiyim.33 yasinda 3,5 ve 6,5 yasinda iki oglu olan calismayan ama hic isi bitmiyen balik etli biriyim.suanki kilom 76.9. gruptan ayrilis kilom 72.8.
simdi diyceksinizki bu anbuyanbu birdaha gelip kaybolmustu ama bu sefer buralardayim İnsaallah.bu aldigim yeni kilolarla diz agrilarim geri geldi.yani zayiflamak mecburi oldu.
bu ustteki listede gecen gruptada verilmisti 50 puanlik karbonhidrat yiyosun baska bisey yok.
ben dun puani doldurup 100gr. verdim.baskalari 1 kg. vermis.ama benim listede hergruptan bisey var.ben biraz daha sagliklisini uyguluycam İnsaallah.
bende henuz bilmiyorumnapıcaksın napıcaksınnasıl vericeksin o kadar hızlı formül ne acaba
harika bi duygu demi bende sabirsizlikla bekliyorum 50 li rakamlarda olmayitabi csnım benim asıl hedefim 58 kızımın d.gününe kadar hamile kalmadan önceki kilomaa kavuşmaktı ki az kaldı zaten 58 gördüm ya o bile mutlu etti beni
gruptaki arkadaslara kisaca kendimi tanitiyim.33 yasinda 3,5 ve 6,5 yasinda iki oglu olan calismayan ama hic isi bitmiyen balik etli biriyim.suanki kilom 76.9. gruptan ayrilis kilom 72.8.
simdi diyceksinizki bu anbuyanbu birdaha gelip kaybolmustu ama bu sefer buralardayim İnsaallah.bu aldigim yeni kilolarla diz agrilarim geri geldi.yani zayiflamak mecburi oldu.
bu ustteki listede gecen gruptada verilmisti 50 puanlik karbonhidrat yiyosun baska bisey yok.
ben dun puani doldurup 100gr. verdim.baskalari 1 kg. vermis.ama benim listede hergruptan bisey var.ben biraz daha sagliklisini uyguluycam İnsaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?