Ben oyumu 2 nolu üyeye veriyorum.bu arada kızlar, benim bakıcım boyun fıtığı münasebetiyle işten ayrılacak ...ben harıl harı bakıcı arıyorum şu an iki kişi arasında kararsızım ben anlatayım siz de yorum yaparsanız memnun olurum.....
1) 50'li yaşlarda tecrübesi yok kendi torunlarına bakmış, bir kreşte daha önce çalıştığını söyledi kreşi sorduğumda ismini söylemedi.eşinden boşanmış 2 kızı var kızları yetişkin.2 çocuk +yemek yapmanı istiyorum dedim,yemek yapmaya mırın kırın etti sonra da'' mantı yapacak değilim ya bi çorba bi pilav yaparım '' dedi, bir de ben konuşurken bana dikkatini vermiyordu tvdeki haberlere yorum yapıyordu:):):):)::)
2)40'lı yaşlarda tecrübesi var, işyerinden birinin tanıdığı, kendinin 3 çocuğu var,22-18-10 yaşlarında yemek yaparım dedi vs vs.
seldomu ben de merak ediyorum verdi kiloları gitti, bi daha da uğramıyor...acaba diyorum gene sağlık sıkıntıları mı oldu...
pinoli sen ambuyanbu ile tanıştın mı kız ayyyynen sennaz iyi de ayol evlendikten sonra kocalar naz mı çeker...o yüzden bekarken hele nişanlıyken falan nazlanabildiğin kadar nazlan
hangi karışımdı bu şu yeşil kahve ve yeşil çaylı olan mı?
he bak zaten başka bir huyun yüzünden benzetmiştim ambuya ama bu huyun daha fazla benziyor
1 sarmayı 1 yemek kaşığı pilav gibi düşün, acını hafifletebildim mi
rus diyetinin et gününde yapmıştımalt tarafı etli çorba
ayyy doğrudan şu tv mevzusu kreş ismini vermemesi sebebiyle ilkinden soğudum:)bu arada kızlar, benim bakıcım boyun fıtığı münasebetiyle işten ayrılacak ...ben harıl harı bakıcı arıyorum şu an iki kişi arasında kararsızım ben anlatayım siz de yorum yaparsanız memnun olurum.....
1) 50'li yaşlarda tecrübesi yok kendi torunlarına bakmış, bir kreşte daha önce çalıştığını söyledi kreşi sorduğumda ismini söylemedi.eşinden boşanmış 2 kızı var kızları yetişkin.2 çocuk +yemek yapmanı istiyorum dedim,yemek yapmaya mırın kırın etti sonra da'' mantı yapacak değilim ya bi çorba bi pilav yaparım '' dedi, bir de ben konuşurken bana dikkatini vermiyordu tvdeki haberlere yorum yapıyordu:):):):)::)
2)40'lı yaşlarda tecrübesi var, işyerinden birinin tanıdığı, kendinin 3 çocuğu var,22-18-10 yaşlarında yemek yaparım dedi vs vs.
haaa 1 çay kaşığı konulan şeeeeyyHayır canım karbonatlı su muhabbeti var ya o.
önceki halini bilmiyordum ama güzel görünüyor bu :) güle güle kullan
Ombre yeni moda sanırım arkadaşlar dediler yaptur diye....Ombre ne ola ki???
1. Şıkkı düşünme bile o ne öyle çocuğu bu kadına teslim etmektense çayıra salsan en azından Mevla kayırır. .
Kızzzz hamilelik ne alakahamile misin sen?
gerçekten de sekil sanırım bu da hwrgün fön isterSaçın yarısı başka renk yarısı başkaÇok şekil oluyor kız
noktasına virgülüne kadar aynı düşünüyürum.2.olacak gibi Allah çocuklarımın yüzüne baksın.adanadayken oğlumun bakıcısı vardı benim için annemden öte diyebilirim..herkeste onu arıyorum yaaaayyy doğrudan şu tv mevzusu kreş ismini vermemesi sebebiyle ilkinden soğudum:)
40 yaş ideal, tecrübe de var...çocuklarını büyütmüş tam çocuk büyütecek kadın. 50li yaşlarda tansiyon mansiyon çıkıyor ha bre hastalık sebebiyle izin isteyip durur ben sana söyliyim...tabi belli olmaz hastalık işleri olmaz dersin 40 yaşındakinde de olur. ama çok sık hastalanan başka destekçisi olmayıp hafta içi oraya buraya gitmesi gereken biri de sıkıntı oluyor, öğretmen olsan boş saatlerinde halledersin de öbür tülü hep izin alman gerekiyor
Canım sen niye hergün tartılıyorsun yaaa.cumadan cumaya daha disiplin oluyor bencekızlar bu sabah 66,5 idi kilom geneyazayım da bana da psk baskı olsun, akşam abartmamak ve sabaha yüzünüze bakabilmek için bu acı rakamı sizinle paylaşmak zorundaydım nelveda....
Yok kız allah isteyene versin. Kızım olmasa yazaktım ama yanlış olmuş hamile olsam burda ne işim olurhamile misin sen?
Güzelmiş ben de 2 numarayı beğendimben 3 numaralı resimdekinden yaptıracağım 2 hafta sonra.@Zadegan. Ombre bu tatlım
Menüm.
Sbh:sahanda yum.9-10 zeytn.bir prça peynir.
Öğlen:1 elma 1avuç lblbi
Akşm_yum salatası.10 zeytin.1 dilim ekmk
önceki halini bilmiyordum ama güzel görünüyor bu :) güle güle kullan
Ombre yeni moda sanırım arkadaşlar dediler yaptur diye....
kadın haberlere dalarsa zaten mevlam kayıra olur resmen.
Kızzzz hamilelik ne alaka
gerçekten de sekil sanırım bu da hwrgün fön ister
noktasına virgülüne kadar aynı düşünüyürum.2.olacak gibi Allah çocuklarımın yüzüne baksın.adanadayken oğlumun bakıcısı vardı benim için annemden öte diyebilirim..herkeste onu arıyorum yaaa
Canım sen niye hergün tartılıyorsun yaaa.cumadan cumaya daha disiplin oluyor bence
Yok kız allah isteyene versin. Kızım olmasa yazaktım ama yanlış olmuş hamile olsam burda ne işim olur
Güzelmiş ben de 2 numarayı beğendim
sağol tatlım dün yediğim sarmaların kalorisinin şokundayım hala ..bugün hafif olsun dedim.Gayet sağlıklı ve hafif olmuş canın tebrik ederim
kuzuuu senin devreler de karıştı otobüste yazan ben değildimYavrum sen otobüsten mi yazıyorsun yinesana sormadım hamile misin diye. Zadegan kız gelmeden dedi ya ben de hamile sandım. Meğerse okuldan ya da kreşten gelecek herhalde. Ben yanlış anladım
Bu arada ombre çok güzel bir saç rengi. 2 hafta sonra ben de yaptıracağım. Zemini oturttuk iyice.
hamileyken diyett düşünemiyorummmmben de ondan şaşırdım ya zaten. Neden öyle diyorsun kız Ebru Şallı yaptı ya 9 ay diyet
2 numarayı ben de beğendim ama benim saçlarım kısa ya öyle durmaz.Sen yine de 3 numarayı beğen
Ayyy ya ben ikinizi hep karıştırıyorum ne alakaysa
Benim saçlarım popoma kadar iniyor bana güzel olur ama ya eski saç rengimi özlersem diye korkuyorum..ben de ondan şaşırdım ya zaten. Neden öyle diyorsun kız Ebru Şallı yaptı ya 9 ay diyet
2 numarayı ben de beğendim ama benim saçlarım kısa ya öyle durmaz.Sen yine de 3 numarayı beğen
Zayıfladıkça anlayış seviyemiz düşüyor mu ne yine çorba olacak buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?