Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Saçın yarısı başka renk yarısı başka Çok şekil oluyor kız

Ben oyumu 2 nolu üyeye veriyorum.

Hayır canım karbonatlı su muhabbeti var ya o.

ben 3 numaralı resimdekinden yaptıracağım 2 hafta sonra.@Zadegan. Ombre bu tatlım

Eklentiler

• untitled1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 60
  • untitled2.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 52
  • untitled3.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 62
ayyy doğrudan şu tv mevzusu kreş ismini vermemesi sebebiyle ilkinden soğudum:)
40 yaş ideal, tecrübe de var...çocuklarını büyütmüş tam çocuk büyütecek kadın. 50li yaşlarda tansiyon mansiyon çıkıyor ha bre hastalık sebebiyle izin isteyip durur ben sana söyliyim...tabi belli olmaz hastalık işleri olmaz dersin 40 yaşındakinde de olur. ama çok sık hastalanan başka destekçisi olmayıp hafta içi oraya buraya gitmesi gereken biri de sıkıntı oluyor, öğretmen olsan boş saatlerinde halledersin de öbür tülü hep izin alman gerekiyor

kızlar bu sabah 66,5 idi kilom gene yazayım da bana da psk baskı olsun, akşam abartmamak ve sabaha yüzünüze bakabilmek için bu acı rakamı sizinle paylaşmak zorundaydımnelveda....

Ombre ne ola ki???

1. Şıkkı düşünme bile o ne öyle çocuğu bu kadına teslim etmektense çayıra salsan en azından Mevla kayırır. .
Ombre yeni moda sanırım arkadaşlar dediler yaptur diye....
kadın haberlere dalarsa zaten mevlam kayıra olur resmen.
hamile misin sen?
Kızzzz hamilelik ne alaka
Saçın yarısı başka renk yarısı başka Çok şekil oluyor kız
gerçekten de sekil sanırım bu da hwrgün fön ister

noktasına virgülüne kadar aynı düşünüyürum.2.olacak gibi Allah çocuklarımın yüzüne baksın.adanadayken oğlumun bakıcısı vardı benim için annemden öte diyebilirim..herkeste onu arıyorum yaaa

kızlar bu sabah 66,5 idi kilom gene yazayım da bana da psk baskı olsun, akşam abartmamak ve sabaha yüzünüze bakabilmek için bu acı rakamı sizinle paylaşmak zorundaydımnelveda....
Canım sen niye hergün tartılıyorsun yaaa.cumadan cumaya daha disiplin oluyor bence

Yavrum sen otobüsten mi yazıyorsun yine sana sormadım hamile misin diye. Zadegan kız gelmeden dedi ya ben de hamile sandım. Meğerse okuldan ya da kreşten gelecek herhalde. Ben yanlış anladım
Bu arada ombre çok güzel bir saç rengi. 2 hafta sonra ben de yaptıracağım. Zemini oturttuk iyice.

Yok kız allah isteyene versin. Kızım olmasa yazaktım ama yanlış olmuş hamile olsam burda ne işim olur

Güzelmiş ben de 2 numarayı beğendim
ben de ondan şaşırdım ya zaten. Neden öyle diyorsun kız Ebru Şallı yaptı ya 9 ay diyet
2 numarayı ben de beğendim ama benim saçlarım kısa ya öyle durmaz.Sen yine de 3 numarayı beğen

Gayet sağlıklı ve hafif olmuş canın tebrik ederim
sağol tatlım dün yediğim sarmaların kalorisinin şokundayım hala ..bugün hafif olsun dedim.

kuzuuu senin devreler de karıştı otobüste yazan ben değildim lusyen32 di(sanırım)...bir de ben Zadegan ın hamile olmadığını biliyordum ondan dedim

ben de ondan şaşırdım ya zaten. Neden öyle diyorsun kız Ebru Şallı yaptı ya 9 ay diyet
2 numarayı ben de beğendim ama benim saçlarım kısa ya öyle durmaz.Sen yine de 3 numarayı beğen
hamileyken diyett düşünemiyorummmm

Ayyy ya ben ikinizi hep karıştırıyorum ne alakaysa

Benim saçlarım popoma kadar iniyor bana güzel olur ama ya eski saç rengimi özlersem diye korkuyorum..
Zayıfladıkça anlayış seviyemiz düşüyor mu ne yine çorba olacak buralar

Bu sabah ziller takıp oynayasım var yaa bu hafta hiç menü paylaşmadım çünkü çok saçma sapan beslendim mesela kahvaltıdan sonra birşey yemeyip akşam pasta gibi (eşimin terfi kutlaması vardı) bir gün çok yedim bir gün hiçbirşey falan biraz moralim bozuktu ne yediğimi bilmiyorum yani ama ama ama bu sabah tartıldım ve 56.6 rakamını gördüm 500 gr eksideyim Akşamları kızımı sokağa çıkarıp peşinden en az 1.5-2 saat koşturmanın faydası sanırsam canım kızım benim topu bir atıyor Bayır aşağı koştur bakalım koştur ama artık zevkle koşacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…