Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım hedef kilon kaç?
nenim de 4343 diyetim akşamki barbunya ve pilavla yoldan çıktı
7533 oldu
Ben de bu rakamları çözemedim, çözemedikçe her okuduğumda ifrit oluyorum

***2.TAKIM 413.ETAP***SEKİZİNCİ

lusyen32 ( 66,3 /66,0 / 0,3 / 0,45 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (65,4 /66,4 / -1,0 / -1,53%)
Zadegan ( 57.1/ 56,6/ 0,5 / 0,88 %)
Meggieee(64,8/ / / %) Sabit
Hepbera(64,5/63,5 /1,0 /1,55 %)

2.takim ortalamasi : % 0,23

**2.TAKIM 414.ETAP**

lusyen32 ( 66 / / / %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (66,4 / / / %)
Zadegan ( 56,6/ / / %)
Meggieee(64,8/ / / %) Sabit
Hepbera(63,5/ / / %)

2.takim ortalamasi : %

Kızlar yarın izinli arkadaşların süresi doluyor ve bundan sonra izinler kalkıyor herhangi bir şekilde netiniz olmadığında telden bildirim yapıcaksınız ve bunun için de özelden bana yada hedefe tel bildirimi yapmanız yeterli..
Bu arada ümranı da kaptan yardımcısı olarak kaydediyorum..Bilginize...

Kızlar yarın sabah kilolarınızı listeye ekleyin..Yarın öğlene kadar gelemeyebilirim.. Listemiz önce hedefe, ümrana sonra hepinize emanet..
Bol kilo vermeli bir liste olsun lütfen

merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.

ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyum ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum
kızlar hoşgeldiniz yolunuz açık olsun bol kilo vermeler ben uhs 68 kiloyum 162 cm boy evliyim 20 aylık bebegim var diyetisyene gitmeye başladım bu ilk gün ve ben çok açım

kızlar hoşgeldiniz yolunuz açık olsun bol kilo vermeler ben uhs 68 kiloyum 162 cm boy evliyim 20 aylık bebegim var diyetisyene gitmeye başladım bu ilk gün ve ben çok açım
ah canım yaaaa kıyamam sanadiyetisyen tatlı dildi güler yüxdü derken aç bıraktı seni
Yedigin karbonhidrat ve et grubunu meyve ve süt ile değiştir canım yada yarın takıl bana :) aç kalalim beraber

ben ve aç kalmaktamam yarın tahıl grubu sıfır olacak inşallah

bu vesileyle arkadaşlara da sistemi anlatayım. aslında bilmediğiniz bir şey değil, bu rakamlar tahıl grubu, et süt ve meyve grubunun sayıları. 4343 demek, 4 dilim ekmek muadili, 3 et, 3 süt , 4 meyve demek. yağı az kullanıyoruz sebzeyi de çok sınırlamıyoruz o yüzden formülde yoklar.bu arada şimdi fark ettim benimki 4434 -5333ten 50 kalori fazla olmuş oluyor. yani normalde uymaya çalıştığım program.

Sevgili takım arkadaşlarım yoğunluğumdan dolayı takımda pek aktif olamadım ve bu hafta menü paylaşımı yapamadım öncelikle kaptanımdan sonra hepinizden Özür diliyorum ama bugünden itibaren toparlanıp takıma tekrar adapte olacağıma da söz veriyorum.

Gelelim kiloma. Takımdan uzaklaştıkça kilo aldığımız bir gerçek. Ben de dün sabah tartıldığımda tam 800 gr artıdaydım.
Fakat hemen kırmızı alarmı yaktım Etekleri tutuştu ve dün saat 13:00 de yediğim öğlen yemeği sonrasında hiçbirşey yemedim. Ve bu sabahki kilom 56.4
Geçen hafta : 56.6
Bu hafta : 56.4
Fark : 0.2
Yüzde : 0.36%

Ben öğle saatlerinde burada olamayacağını galiba canlarım siz beni size zahmet eklerseniz listeye çok sevinirim.

Bu arada ne çok yeni arkadaş gelmiş. Ne güzel
Ama hepisinin de ismi zor bea aklımda tutamadım bir de hepsi birbirinin arkadaşıymış ne güzel :)))
Yeni gelen arkadaşlarım isimlerinizi aklımda tutamadığım için topluca hoşgeldiniz diyorum

Tahıl grubu değilde et grubunu sınırla canim

Arkadaslar yeni olduğum için bilmiyorum kendimizi liste ye nasıl ekliyoruz birde kilo yuzdesi nasıl yapılıyor? hedef56

hepinizin cocuklari kucuk oldugundan izlememissinizdir.legolar cizgi filmi var ve cok guzel muzigi var.hersey cok mukemmel diye basliyo.devamli kafamda tekrarliyorum niyeyse.pozitif olmak bana yaradi galiba

gecenlerde paylastigim yaziyi okumak istiyenler google dan 42 kilo zayiflayan guldemirin basari oykusu yazarlarsa cikiyo.
hedefcim oku ve yorumunu yaz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…