Önce şaşırdım sonrki halimse bu oldusimdi diyceksinizki ustteki ifade ne diye.ben ona bayiliyorum ama telden girdigimden bulamamistim.simdi kasfettim artik hep benimle
Hey maşallah güzel geçmiş ama cips varbugunum guzel geciyo cok sukur.biraz cips yedim onun harici super
Canım hedef kilon kaç?kızlar merhaba ancak bildirim yapabildiğim sabah internetinde bir problem vardı ben dün Öğlen karniyarik yedim 1 dilim ekmekle akşamına semizotu salatası ve 4 yk yağsız kepekli makarna
Ama bugün ipin ucu Hoooooppppp gitti sabah çeyrek simit 1 dilim peynir ve domates ile güne başladım
Ogleden sonra malesef ki arkadaslarla oturduk veee 4 küçük poğaça 4 yk kısır turşu Popcorn tatlı ne varsa yedim
Yarın sevgili ayca kaya nin kitabında yazdığı ertesi gün diyetini yapacağım ve yarın bildiginiz açım :)
Ben de bu rakamları çözemedim, çözemedikçe her okuduğumda ifrit oluyorumnenim de 4343 diyetim akşamki barbunya ve pilavla yoldan çıktı
7533 oldu
merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.
kızlar hoşgeldiniz yolunuz açık olsun bol kilo vermeler ben uhs 68 kiloyum 162 cm boy evliyim 20 aylık bebegim var diyetisyene gitmeye başladım bu ilk gün ve ben çok açımben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyumve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum
bu haftanın 1. sen olursun inşallah..çünkü ben seni tutuyorum
kızlar hoşgeldiniz..zerdecali 68 hedef az değil mi..60 kiloyla kuğu gibi olursun bence[/QUOTE
Canım ben listede değilim ama
verebildigin kadar canım1 haftada vermek gereken kilo varmı vere bildiğimiz kadarmı ?
Evet canım diyetisyen verdi ilk hafta sıkiymis diyeti ben tüm hafta haşlanmış sebze olarak ne yicem yaaaDiyetisyene akşam saatlerinde gidiyorsan evdeki tarın doğru. Bir de bu listeyi diyetisyen mi verdi?
Çok tatlısin ya afiyet olsunnenim de 4343 diyetim akşamki barbunya ve pilavla yoldan çıktı
7533 oldu
Boyum 160 kilo geçen hafta 70.7 yarın tartilcam bakalım hedef 58Canım hedef kilon kaç?
Ben de bu rakamları çözemedim, çözemedikçe her okuduğumda ifrit oluyorum
Yedigin karbonhidrat ve et grubunu meyve ve süt ile değiştir canım yada yarın takıl bana :) aç kalalim berabernenim de 4343 diyetim akşamki barbunya ve pilavla yoldan çıktı
7533 oldu
ah canım yaaaa kıyamam sanakızlar hoşgeldiniz yolunuz açık olsun bol kilo vermeler ben uhs 68 kiloyum 162 cm boy evliyim 20 aylık bebegim var diyetisyene gitmeye başladım bu ilk gün ve ben çok açım
Yedigin karbonhidrat ve et grubunu meyve ve süt ile değiştir canım yada yarın takıl bana :) aç kalalim beraber
Tahıl grubu değilde et grubunu sınırla canimah canım yaaaa kıyamam sanadiyetisyen tatlı dildi güler yüxdü derken aç bıraktı seni
ben ve aç kalmaktamam yarın tahıl grubu sıfır olacak inşallah
bu vesileyle arkadaşlara da sistemi anlatayım. aslında bilmediğiniz bir şey değil, bu rakamlar tahıl grubu, et süt ve meyve grubunun sayıları. 4343 demek, 4 dilim ekmek muadili, 3 et, 3 süt , 4 meyve demek. yağı az kullanıyoruz sebzeyi de çok sınırlamıyoruz o yüzden formülde yoklar.bu arada şimdi fark ettim benimki 4434 -5333ten 50 kalori fazla olmuş oluyor. yani normalde uymaya çalıştığım program.
oncelikle grup halinde hosgeldiniz canim.iki hafta deneme suresi var.simdilik sadece kilonuzu burda paylasiyosunuz listeye giremiyosunuzArkadaslar yeni olduğum için bilmiyorum kendimizi liste ye nasıl ekliyoruz birde kilo yuzdesi nasıl yapılıyor?hedef56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?