- 21 Mayıs 2015
- 36
- 75
- 3
canım benimde bebeğim 13,5 aylık ve ben arabasına koyup onunla beraber yürüyüşümü yapıyorum sporumu yapıyorum insan yeteki istesin15 aylık bebeğim
ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyumve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum
hoşgeldiniz kızlar, boylarınız da uzunmuşmerhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******
kilolu olmakkatılım ölçütleri neler acaba
benim ilk hedefim 78 kiloya kadar düşmek 1 haftada ne verebiliriz ....
oooo bu diyetle 1 haftada 1,5-2 kilo verirsin. ilk hafta için listen uygun olabilir ama önümüzdeki günlerde listene protein de eklemelisin.selammm benim kendime göre uyguladığım sabaları evden çıkmadan 2 barda ılık su içiyorum kahvaltıda galete peynir zeytin ara öğünde meyva ölğlen çorba ve salata veya yoğurt ara öğünde meyva akşam sadece çorba veya salata en az 3 lt su
akşam yürüyüşleriufak bebeğimden fırsat buldukça
Ben projektör'ün 4. arkadaşıyım :)
aslında takım %35 in altında kilo verdiğinde uyarı alıyor, o yüzden herkes kilosunun %35 ini verebilse iyi olur.1 haftada vermek gereken kilo varmı vere bildiğimiz kadarmı ?
benim boyum 1.56 kilom 112'di. Şimdi ise güncel kilom 83.200 4 ayda bu kiloya ulaştım. Benim de hedefim 52..
hedefim sadece 52 değil bu gruptan mezun olup bebek bekleyenler grubuna transfer olmak
bugunum guzel geciyo cok sukur.biraz cips yedim onun harici super
Ne bileyim görünceciğim falan diyordun ya ondan öyle sandım :)
Bak nasıl da biliyor kendini :)))SaskinAnne hoşgeldin arkadaşım. Arkadaşların laf çarptırdığı "UZUN BOYLU HAVA ATAN " zat ben oluyorum
Tanışalım.
Adem güneş i çok duydum canım kimi çok methediyor kimi çok eleştiriyor bilemedim kizadegan canim sen bir ana once basla kizinla iletisime.bizim ufaklikta oyle kusucak kadar agliyo istedigi olmayinca(tam gicik yani) adem gunes diye bir uzman pedagog var ben cok faydasini gordum cocuklarimda hem kitaplarini aldim hemde cumartesi pazar pazartesi burc fm. de programi var.10 da basliyo galiba 88.8 de cekiyo.netten bir arastir istersen daha yolun basindasin duzelir İnsaallah
Hoş geldin canım ne güzel pozitif enerjinle gelmişsin :)) inşallah zayıf lar hamile kalır sonra doğum sonrası kilolarını vermek için tekrar gelirsinhedefim sadece 52 değil bu gruptan mezun olup bebek bekleyenler grubuna transfer olmak
Nasıl bil diyet bu rakamlı diyet azcık anlatır mısınız merak ettimnenim de 4343 diyetim akşamki barbunya ve pilavla yoldan çıktı
7533 oldu
Hepsini anladımda o 1 küp şeker ne? Yediğin dondurmanın şekeri kesmedi galibadünkü menüm:
sahur: 1/2 yeşil elma,1d. tb ekmeği,1 dilim kaşar, 1 haş. yumurta, domates alatalıkj-2 zeytin
iftar:saat 8 gibi: 3 içli köfte, 5yk mantı, 1 yk dondurma (arkadaşın evindeydik) 1 küp şeker
......
bu sabah: 1 muz/1d tb ekmeği/1 yumurta/2 yk lor/ domates-biber
4343 yapıyorum
amaaan ,öyle kuralları var mıdır, ben döndüğümde evde olsun diye yoksa bu cümle üzerine mi bunu söyledi ki?
olumsuz cümleyle değil de kendini olumlu cümleyle anlatabilirsin: 22eve gelmiş olsan bile yürüyüşten dönmeyeceğim" yerine '' günde 1 saat yürümeye başlıyorum, saat 18,:30-19:30 arasında'' desen belki ondan sonra eve geleceğini çakmazdıkendi dilinle kendini ele verme
Hoşgeldin canım..merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.
Hoşgeldin canım, hedef kilonu alabilirmiyim?ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyumve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum
Sen de hoşgeldin canım.merhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******
Hoşgeldin canım..Ben projektör'ün 4. arkadaşıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?