Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben hayatımdan komple kızartma, pirinç, hamur işi ve gazlı içecekleri (cola, fanta vb.) çıkardım. Sabahları yersem kızarmış tam buğday ekmeği tüketiyorum o da 1 dilim o kadar.. Protein bakımından kuvvetli gıdalar tüketmeye özen gösteriyorum. Birde sıvıyla katıyı asla bir arada tüketmiyorum. 30 dakika koyuyorum 2 si arasına.. :)

ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyum ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum

merhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******
hoşgeldiniz kızlar, boylarınız da uzunmuş

katılım ölçütleri neler acaba
kilolu olmak ve bu kiloları vermek istemekilk sayfada kurallarımız. genel olarak günlük menü ve spor bildirimi yapıyoruz. cumaları yani yarın sabah kilo bildirim günü. yeni üye 2 hafta deneme haftasında oluyor. sabah aç karna tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.

benim ilk hedefim 78 kiloya kadar düşmek 1 haftada ne verebiliriz ....

oooo bu diyetle 1 haftada 1,5-2 kilo verirsin. ilk hafta için listen uygun olabilir ama önümüzdeki günlerde listene protein de eklemelisin.
akşam yürüyüşleri ufak bebeğimden fırsat buldukça

Ben projektör'ün 4. arkadaşıyım :)

1 haftada vermek gereken kilo varmı vere bildiğimiz kadarmı ?
aslında takım %35 in altında kilo verdiğinde uyarı alıyor, o yüzden herkes kilosunun %35 ini verebilse iyi olur.

benim boyum 1.56 kilom 112'di. Şimdi ise güncel kilom 83.200 4 ayda bu kiloya ulaştım. Benim de hedefim 52..

hedefim sadece 52 değil bu gruptan mezun olup bebek bekleyenler grubuna transfer olmak

benim de hedefim 52 ama galiba hedefi 58e yükseltmiştim hele bi 58 i göreyim. önce gitsin kilolar sonra gelsin beblekler

bikere o @hepbera 'nın kardeşi değil. İyice karıştırdınız ya. İş arkadaşı o.
Ne bileyim görünceciğim falan diyordun ya ondan öyle sandım :)
SaskinAnne hoşgeldin arkadaşım. Arkadaşların laf çarptırdığı "UZUN BOYLU HAVA ATAN " zat ben oluyorum
Tanışalım.
Bak nasıl da biliyor kendini :)))
Adem güneş i çok duydum canım kimi çok methediyor kimi çok eleştiriyor bilemedim ki

kızlar merhaba ancak bildirim yapabildiğim sabah internetinde bir problem vardı ben dün Öğlen karniyarik yedim 1 dilim ekmekle akşamına semizotu salatası ve 4 yk yağsız kepekli makarna
Ama bugün ipin ucu Hoooooppppp gitti sabah çeyrek simit 1 dilim peynir ve domates ile güne başladım
Ogleden sonra malesef ki arkadaslarla oturduk veee 4 küçük poğaça 4 yk kısır turşu Popcorn tatlı ne varsa yedim
Yarın sevgili ayca kaya nin kitabında yazdığı ertesi gün diyetini yapacağım ve yarın bildiginiz açım :)

hedefim sadece 52 değil bu gruptan mezun olup bebek bekleyenler grubuna transfer olmak
Hoş geldin canım ne güzel pozitif enerjinle gelmişsin :)) inşallah zayıf lar hamile kalır sonra doğum sonrası kilolarını vermek için tekrar gelirsin
nenim de 4343 diyetim akşamki barbunya ve pilavla yoldan çıktı
7533 oldu
Nasıl bil diyet bu rakamlı diyet azcık anlatır mısınız merak ettim

Duyuru:

Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.

Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Hepsini anladımda o 1 küp şeker ne? Yediğin dondurmanın şekeri kesmedi galiba

merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.
Hoşgeldin canım..
ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyum ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum
Hoşgeldin canım, hedef kilonu alabilirmiyim?
merhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******
Sen de hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…