merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.
ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyumve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum
hepiniz hoşgeldiniz kızlar kendinizden bahseder misiniz birazmerhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******
canım ilk sayfada yazıyor hergün menü paylaşımı+spor+günde 2lt su içmek +kaçamak yapmamakve en önemlisi aktif olmakkatılım ölçütleri neler acaba
bende eskiden arkadaslari icin canini vericek hatta ailesine karsi cikicak kadar arkadas canlisiydim diyim ama en yakin arkadasim bildigim insanlardan bile onlarin gozunde okadar degerim olmadigini gordum yada ben cok deger verip baglandim bilemiyorum ama artik kimseyi okadar sevip baglanmiyorum.ailemden baska
vazgecilmezim yok artik
ödem çayı tarifim = 1 elma,1 limon,1 demet maydonoz,1 tutam kiraz sapı,1 tutam mısır piskülü,taza zencefil
2 litre suda kaynatıp günde 3-4 bardak içiyoruz.
ben sevdim lezzetli tavsiye ederim
galiba bu hafta tuzumuzdan ödemimizden kurtuluyoruz haftaya perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.
ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyumve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum
merhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******
tam üstüne bastın. Her seferindee aynı davranmıyacağım diyorum ama içimdeki insan sevgisini yenemiyorum. Ama son 5 yıldır filan insanlardan nefret ettim gerçekten. Ben de ailemden başka kimseye değer vermiyorum artık.Yine de üzülüyorum. Çok üzülüyorum hem de. Bir de migren var ben de.
tabi ki değiliz canım benim biz burda bi aileyiz aile içinde nazar olmaz anca sevgi nazarı olurkuzum o dediğinden her yerde var bizim burda da var her nekadar en kötüsünü(benim için en kötüsü) başka bi yere atamış olsalarda sürü halinde gerisi duruyo burda o yü<den dikkatli olacaksın canım
ne var sanki canım az beklese sen evde olunca noluyo anlam veremiyorum kardeşim benim bi arkadaşım var onunda eşi senin eşin gibi eve geldiğinde evde olmasın ve özellikle yemek hazır olmasın kıyametleri koparıyo allah yardımcıınız olsun canım ya çok şükür benim eşimde böyle değil melek gibi bi eşim var benim maşallah kocişime
kızlar boşverin işyerindeki arkadaşları...slogan belli..bizi sevmeyen ölsünben hepinizi seviyorum
kızlar dün doktorda tartıldım 70 kiloyum sabah aç karnına tartıldım 68 kiloyum hangisi doğru bilmiyorum ve bugün diyetimin ilk günü
sabah
domates salatalık lor peyniri 2 etimek
arada 3 kayısı yoğurt yulaf karışımı,ödem çayı,bolsu(ama ben karışımdan 3 kaşık yiyebildim yulaf pek hoşuma gitmedi)
öğlen haşlanmış sebze salata
yulaflı yoğurt 2 etimek bol salata
arada 2 meyve
akşam öğlenle aynı
20,00 gibi 1 bardak tarçınlı süt
ben daha acıkmadım öğle yemeği için bakalım diyetisyenim verdiği 1 haftalık diyet bu
1 saat tempolu yürüyüş var
verebildiğin kadar takım ruhu önemlii1 haftada vermek gereken kilo varmı vere bildiğimiz kadarmı ?
hoş bulduk***bu haftanın 1. sen olursun inşallah..çünkü ben seni tutuyorum
kızlar hoşgeldiniz..zerdecali 68 hedef az değil mi..60 kiloyla kuğu gibi olursun bence
sabah kahvaltıdan önce ılık su içmen çokk güzel canım zaten akşam 17:00dan sonra yemek yemek ve ara öğün yokselammm benim kendime göre uyguladığım sabaları evden çıkmadan 2 barda ılık su içiyorum kahvaltıda galete peynir zeytin ara öğünde meyva ölğlen çorba ve salata veya yoğurt ara öğünde meyva akşam sadece çorba veya salata en az 3 lt su
ne kadarlık bebeğin canımakşam yürüyüşleriufak bebeğimden fırsat buldukça
sende hoşgeldin canımBen projektör'ün 4. arkadaşıyım :)
biz varız kuzum boşver onları senEvet aile olduk biz burada. Ama ben böyle huzursuz ortamları hiç sevmiyorum. kim sever tabiki de. İnsanlardan soğudum resmen.
canım o senin bünyene bağlı gr olarak da gidebilir kg olarak da gidebilir1 haftada vermek gereken kilo varmı vere bildiğimiz kadarmı ?
zeytinlik..migren...insanlık..
Sağol canım. Ümran özele gelir misin acil!!sabah kahvaltıdan önce ılık su içmen çokk güzel canım zaten akşam 17:00dan sonra yemek yemek ve ara öğün yok
ne kadarlık bebeğin canım
sende hoşgeldin canım
biz varız kuzum boşver onları sen
canım o senin bünyene bağlı gr olarak da gidebilir kg olarak da gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?