Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.

ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyum ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum

merhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******
hepiniz hoşgeldiniz kızlar kendinizden bahseder misiniz biraz

katılım ölçütleri neler acaba
canım ilk sayfada yazıyor hergün menü paylaşımı+spor+günde 2lt su içmek +kaçamak yapmamakve en önemlisi aktif olmak

tam üstüne bastın. Her seferindee aynı davranmıyacağım diyorum ama içimdeki insan sevgisini yenemiyorum. Ama son 5 yıldır filan insanlardan nefret ettim gerçekten. Ben de ailemden başka kimseye değer vermiyorum artık.Yine de üzülüyorum. Çok üzülüyorum hem de. Bir de migren var ben de.

bu haftanın 1. sen olursun inşallah..çünkü ben seni tutuyorum

merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.

ben volgarzu projektör11 arkadaşıyım 1,70 boy 90 kiloyum ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum

merhaba ben projektör11ün arkadaşıyım.boyum 1.68 kilom 75 ****** hedefim 68******

kızlar hoşgeldiniz..zerdecali 68 hedef az değil mi..60 kiloyla kuğu gibi olursun bence

zeytinlik..migren...insanlık..

Evet aile olduk biz burada. Ama ben böyle huzursuz ortamları hiç sevmiyorum. kim sever tabiki de. İnsanlardan soğudum resmen.

Diyetisyene akşam saatlerinde gidiyorsan evdeki tarın doğru. Bir de bu listeyi diyetisyen mi verdi?

Son düzenleme:
sabah kahvaltıdan önce ılık su içmen çokk güzel canım zaten akşam 17:00dan sonra yemek yemek ve ara öğün yok
akşam yürüyüşleri ufak bebeğimden fırsat buldukça
ne kadarlık bebeğin canım
Ben projektör'ün 4. arkadaşıyım :)
sende hoşgeldin canım
Evet aile olduk biz burada. Ama ben böyle huzursuz ortamları hiç sevmiyorum. kim sever tabiki de. İnsanlardan soğudum resmen.
biz varız kuzum boşver onları sen
1 haftada vermek gereken kilo varmı vere bildiğimiz kadarmı ?
canım o senin bünyene bağlı gr olarak da gidebilir kg olarak da gidebilir

yeni gelen arkadaşlar 2 haftalık deneme süreniz var bu süre zarfında kaptanımız olan @akrep33 aktiflik durumunuza göre paylaşımız ve sohbetleriniz aktifliğinizi kontrol edip 2 hafta sonunda listeye girebileceğinizi veya giremeyeceğiniz dile getirecektir. @akrep33 kaptanımız olduğu kadar @hedef52 de kaptan yardımcımızdır

Sağol canım. Ümran özele gelir misin acil!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…