- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
bu beni öğle yemeğine kadar tutar inşallahbende nescafe 3ü 1 arada mı içtim ohhhh
Hızlanma başladı bazen duruyor haftalarca aynı kilo bazen birden gidiyor1 kilo çok güzel
69u ucundan görmek ayriyetten daha bi güzel
günaydın ben sabah bi tost yedim bide çay, çayıma 2 şeker atmışım.. şimdiden açım hep açım sürekli açım öğle yemeğine saniyeleri sayıyorum, offf napcam ben böyle
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-basari-oykusu.262319/page-29#post-41067686kaptan farki yaziyi getirmis.ben cok etkilendim sizi bilmem.suan nescafemi ictim hurmami yedim.cocuklara krep yaptim azicik yedim.devaminda disardayim
Hızlanma başladı bazen duruyor haftalarca aynı kilo bazen birden gidiyor
Tost kepekli olsada şeker malesef işi bitirmiş ailesinde şeker hastası olan ve insulin direnci olan biriyim ve 2 yıldır şekersiz çay içiyorum şu an 3 dilim ekmek yedin öyle say kendini ve öğlen ogununde ekmek yeme o zaman dengeler
Şeker pankreas çalıştırıyor insulin üretince şeker yükseliyor ve açlık hissi başlıyor leblebi yada bir küçük elma ye
hmmm sen böyle yazdıkça biz de eleştirecez gibi görünüyor. canım 3ü bir arada kahve hem sağlıklı değil de kalorili. kahvenin kendisi sıfır kalori ikien 2si bir arada 55 3ü bir arada 75ve daha fazlası markaya göre değişebiliyor.bu beni öğle yemeğine kadar tutar inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-basari-oykusu.262319/page-29#post-41067686
ben de bunu okudum
kendini çok iyi ifade edebilen biri yazmış,duygu olarak yoğun ve motişve edici. asıl diyor ya kafadan diyet mantığını çıkartmak diyor ya bu konuda uzuuuun uzun düşünmek ve içimize sindirmemiz lazım. ama 68den 2 haftada 62 kiloya düşmüş ya ona sinir oldumhadi 90ken 3 versin 2 versin de gıcık işte
Evet öyle oluyor Nescafe icmen de ondan vücut daha çok şeker istiyor yarım yağlı süt içine kahve atıp icebikirsin öğle saatine kadar şekerin düşecek dahada tatlı isteyeceksin bak sabah kahvaltı yanında 3 tane hurma yemeyi denesenaslında çayı şekersiz içiyorum ama bazen şeker atmak istiyo canım, galiba açlık hissettiğim için öyle oluyor demekki
ahhh aynen benim gibisinsırf kafamdan kilovediyet düşüncesini atabilmek için evdeki korse ve büyük beden kıyafetleri attım, küçük beden kıyafetler aldım heryere onların resimlerini yapıştırdım, ancak yok yok yok
geçen hafta ve bu hafta hastalıklarla uğraştığım için pek kendimde değildim çok şükür artık toparlandığım için keyfimde yerine gelmeye başladıbilmem bugün çok neşelyimişsin gibime geldi ,bugün ilk fark etmiş olabilirim
ahhh aynen benim gibisininsan kendi hatalarını gereksiz bahanelerini göremiyor ama başkası söylerken fark ediyor ben artık küçük kıyafet almayı bıraktım, yeter 1-2 tane...nasıl olsa zayıfladığında bütün dükkanlar, satılmamış indirime girmiş 36-38 beden kıyafetler emrine amade seni bekliyor olacaklar...1-2 kıyafet var tamama ara ara denersin,bu yetmiyorsa daha fazlasına gerek yok. aslında okuduğum psk. kitaplarında zayıf halinizi değil şişman halinizn fotoğrafını asın duvara deniyor, sen kıyafet resmi asmışsın o nasıl olur bilemedim ben de şişman halimi cep telefonumun anasayfasına koydum, o fotoyu hep hızlıca geçiyordum, şimdi gözümün önünde.
ne zamandar beri bu kilodasın veya kilo vermek için uğraşıyorsun? nasıl kilo aldın ? neler yapmayı planlıyorsun?
zayıflama günlüğü tutmaya başlamalısın eğer şimdiye kadar yapmamışsan. ben parça parça yazmışım gene de elime geçtikçe iyi oluyor. çok yol kat etmedim gene de benimle aynı boylardaki ablamdan 3-4 , 6 yaş küçük kadeşimden de 12 kilo azım. biz aile olarak yemeye düşkünüz demek ki bu fark dikkat etmemin sonucu. diyet yapıyoru da kilo veremiyorum dersem Allah sorar, ben de uzun süre diyeti tutamıyorum, düşe kalka devam edeiyorum. bir de diyet yapacam diye kendimi kasmasam herhalde kilom 80e dayanmıştıolacak olacak inşallah 50leri de görecez 52yi de 49 bile olur neden olmasın neyimiz eksizk
1.1 kiloS.a. bacilarim.herkese hayirli cumalar bollll dualar.
benim gecen cuma kilom:78.8
bu cuma :77.7
hedefcim yaziyi bulup geliyorum
Ohhhh afiyet bal şeker olsun akşama kadar yok tutsun innnşşaaalllahgünaydınnnsabah ılık suyumu içtim 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin domates ve salata hadi bana afiyet olsun
Çok farklı bir diyet metodu takipteyim canım bu arada benim de boy 1.60Boy 160
Gecen hafta 70.7
Bu hafta 69.7
300 gram ile 60 li rakamları gördüm ya mutluluktan uçabilirim
Sabah kahvaltı
2 dilim ekmek 2 tahil
1 yumurta 1 et
1 peynir 1 et
5 zeytin 1 yag
1 yk reçel 1 meyve
Bol domates salatalık biber
Çay
Du ben de okuyayım bakayımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.262319/
ambuyanbunun bahsettiği yazı.
henüz ilk yarısını okuyabildim :)
Bu hafta da barajı aşamıyoruz galiba***2.TAKIM 414.ETAP**
lusyen32 ( 66 / / / %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (66,4 /66,1 /0,3 /0,45 %)
Zadegan ( 56,6/56,4 /0,2 /0,35 %)
Meggieee(64,8/ / / %) Sabit
Hepbera(63,5/0,2 /63,3 / 0,32 %)
losefar ( 62,3/61,2 / / %)izinden döndü
2.takim ortalamasi : %
Günaydın kızlar dün annem hastaneye gitti işe gidicektim ama annem geç geldiği için gidemedim dün yulafıda yapamadım malesef gelicek hafta devam hafta sonu evde de devam edicem inşallah ramazana kadar düşerim çünkü ramazanda vermek daha zor oluyor benim için
Aynen canım yaa bende de durum aynı aman susarım korkusuyla çok az hareket ediyorum ramazana kadar en az 1.4 kilo verip 55 i düzlemem lazımGünaydın kızlar dün annem hastaneye gitti işe gidicektim ama annem geç geldiği için gidemedim dün yulafıda yapamadım malesef gelicek hafta devam hafta sonu evde de devam edicem inşallah ramazana kadar düşerim çünkü ramazanda vermek daha zor oluyor benim için
Ama ben açım ben açım dersen sürekli olmaz ki canım. Şöyle diyeceksin saat 14:00 (misal) a kadar hiçbir şey yemeyecegim. Kendini şartlaman lazım. Sürekli böyşe düşünürsen beynini uyandırırsın ve vücudun alarm verir ve depo yapar kilo veremezsn. Kilo vermede en önemli mi şeylerde biri Relax olmaktır.günaydın ben sabah bi tost yedim bide çay, çayıma 2 şeker atmışım.. şimdiden açım hep açım sürekli açım öğle yemeğine saniyeleri sayıyorum, offf napcam ben böyle
He yaa Meggieee de vardı bir zamanlarusagisan vardı bi zamanlar kızlar
yok canım tamamen çıkartmadık da sen gelmşiyorsun kiSlm Kızlar beni listeden tamamen çıkardınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?