Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1 kilo çok güzel
69u ucundan görmek ayriyetten daha bi güzel
Hızlanma başladı bazen duruyor haftalarca aynı kilo bazen birden gidiyor

günaydın ben sabah bi tost yedim bide çay, çayıma 2 şeker atmışım.. şimdiden açım hep açım sürekli açım öğle yemeğine saniyeleri sayıyorum, offf napcam ben böyle

Tost kepekli olsada şeker malesef işi bitirmiş ailesinde şeker hastası olan ve insulin direnci olan biriyim ve 2 yıldır şekersiz çay içiyorum şu an 3 dilim ekmek yedin öyle say kendini ve öğlen ogununde ekmek yeme o zaman dengeler
Şeker pankreas çalıştırıyor insulin üretince şeker yükseliyor ve açlık hissi başlıyor leblebi yada bir küçük elma ye

kaptan farki yaziyi getirmis.ben cok etkilendim sizi bilmem.suan nescafemi ictim hurmami yedim.cocuklara krep yaptim azicik yedim.devaminda disardayim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-basari-oykusu.262319/page-29#post-41067686
ben de bunu okudum

kendini çok iyi ifade edebilen biri yazmış,duygu olarak yoğun ve motişve edici. asıl diyor ya kafadan diyet mantığını çıkartmak diyor ya bu konuda uzuuuun uzun düşünmek ve içimize sindirmemiz lazım. ama 68den 2 haftada 62 kiloya düşmüş ya ona sinir oldumhadi 90ken 3 versin 2 versin de gıcık işte

aslında çayı şekersiz içiyorum ama bazen şeker atmak istiyo canım, galiba açlık hissettiğim için öyle oluyor demekki

bu beni öğle yemeğine kadar tutar inşallah
hmmm sen böyle yazdıkça biz de eleştirecez gibi görünüyor. canım 3ü bir arada kahve hem sağlıklı değil de kalorili. kahvenin kendisi sıfır kalori ikien 2si bir arada 55 3ü bir arada 75ve daha fazlası markaya göre değişebiliyor.
şimdi akrep yorum yazsa nescafe hiç içme yazar ama sen illa nescafe içeceksen bari sütlü ve şekersiz iç. pratik ve sağlıklı kahve seçeneği olarak filtre kahve deneyebilirsin (türk kahvesi biraz zahmetli oluyor)

sırf kafamdan kilovediyet düşüncesini atabilmek için evdeki korse ve büyük beden kıyafetleri attım, küçük beden kıyafetler aldım heryere onların resimlerini yapıştırdım, ancak yok yok yok

şimdi akşama ne pişirecem öğleye ne yiyeceğim bunu düşünüyorum. sabah ne güzel akşam için kara lahana çorbası pişireyim demiştim, aradım aradım dolapta ayırdığım lahanaları bulamadım. galiba sararanları ayırmıştım sağlamları şeffaf poşete koymuştum buzdolabına değil de onu da çöpe koymuşum öğlen gidiyim marketten az sebze meyve alayım

aslında çayı şekersiz içiyorum ama bazen şeker atmak istiyo canım, galiba açlık hissettiğim için öyle oluyor demekki
Evet öyle oluyor Nescafe icmen de ondan vücut daha çok şeker istiyor yarım yağlı süt içine kahve atıp icebikirsin öğle saatine kadar şekerin düşecek dahada tatlı isteyeceksin bak sabah kahvaltı yanında 3 tane hurma yemeyi denesen

sırf kafamdan kilovediyet düşüncesini atabilmek için evdeki korse ve büyük beden kıyafetleri attım, küçük beden kıyafetler aldım heryere onların resimlerini yapıştırdım, ancak yok yok yok
ahhh aynen benim gibisin insan kendi hatalarını gereksiz bahanelerini göremiyor ama başkası söylerken fark ediyor ben artık küçük kıyafet almayı bıraktım, yeter 1-2 tane...nasıl olsa zayıfladığında bütün dükkanlar, satılmamış indirime girmiş 36-38 beden kıyafetler emrine amade seni bekliyor olacaklar...1-2 kıyafet var tamama ara ara denersin,bu yetmiyorsa daha fazlasına gerek yok. aslında okuduğum psk. kitaplarında zayıf halinizi değil şişman halinizn fotoğrafını asın duvara deniyor, sen kıyafet resmi asmışsın o nasıl olur bilemedim ben de şişman halimi cep telefonumun anasayfasına koydum, o fotoyu hep hızlıca geçiyordum, şimdi gözümün önünde.
ne zamandar beri bu kilodasın veya kilo vermek için uğraşıyorsun? nasıl kilo aldın ? neler yapmayı planlıyorsun?

zayıflama günlüğü tutmaya başlamalısın eğer şimdiye kadar yapmamışsan. ben parça parça yazmışım gene de elime geçtikçe iyi oluyor. çok yol kat etmedim gene de benimle aynı boylardaki ablamdan 3-4 , 6 yaş küçük kadeşimden de 12 kilo azım. biz aile olarak yemeye düşkünüz demek ki bu fark dikkat etmemin sonucu. diyet yapıyoru da kilo veremiyorum dersem Allah sorar, ben de uzun süre diyeti tutamıyorum, düşe kalka devam edeiyorum. bir de diyet yapacam diye kendimi kasmasam herhalde kilom 80e dayanmıştıolacak olacak inşallah 50leri de görecez 52yi de 49 bile olur neden olmasın neyimiz eksizk

bilmem bugün çok neşelyimişsin gibime geldi ,bugün ilk fark etmiş olabilirim
geçen hafta ve bu hafta hastalıklarla uğraştığım için pek kendimde değildim çok şükür artık toparlandığım için keyfimde yerine gelmeye başladı

üni.deyken 49 olmuştum ne güzel oyyy oyyy zorla ekmek yediriyolardı bitcek diye yarım ekmeği önüme koyuyolardı ya şimdi tabağı elimden almaya çalışıo herkes

S.a. bacilarim.herkese hayirli cumalar bollll dualar.
benim gecen cuma kilom:78.8
bu cuma :77.7
hedefcim yaziyi bulup geliyorum
1.1 kilo
günaydınnn sabah ılık suyumu içtim 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin domates ve salata hadi bana afiyet olsun
Ohhhh afiyet bal şeker olsun akşama kadar yok tutsun innnşşaaalllah
Çok farklı bir diyet metodu takipteyim canım bu arada benim de boy 1.60
Du ben de okuyayım bakayım
Bu hafta da barajı aşamıyoruz galiba

Aynen canım yaa bende de durum aynı aman susarım korkusuyla çok az hareket ediyorum ramazana kadar en az 1.4 kilo verip 55 i düzlemem lazım
günaydın ben sabah bi tost yedim bide çay, çayıma 2 şeker atmışım.. şimdiden açım hep açım sürekli açım öğle yemeğine saniyeleri sayıyorum, offf napcam ben böyle
Ama ben açım ben açım dersen sürekli olmaz ki canım. Şöyle diyeceksin saat 14:00 (misal) a kadar hiçbir şey yemeyecegim. Kendini şartlaman lazım. Sürekli böyşe düşünürsen beynini uyandırırsın ve vücudun alarm verir ve depo yapar kilo veremezsn. Kilo vermede en önemli mi şeylerde biri Relax olmaktır.
usagisan vardı bi zamanlar kızlar
He yaa Meggieee de vardı bir zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…