evet magie de yok ortalıktaAynen canım yaa bende de durum aynı aman susarım korkusuyla çok az hareket ediyorum ramazana kadar en az 1.4 kilo verip 55 i düzlemem lazım
Ama ben açım ben açım dersen sürekli olmaz ki canım. Şöyle diyeceksin saat 14:00 (misal) a kadar hiçbir şey yemeyecegim. Kendini şartlaman lazım. Sürekli böyşe düşünürsen beynini uyandırırsın ve vücudun alarm verir ve depo yapar kilo veremezsn. Kilo vermede en önemli mi şeylerde biri Relax olmaktır.
He yaa Meggieee de vardı bir zamanlar
maşallah canım devamı da gelir inşS.a. bacilarim.herkese hayirli cumalar bollll dualar.
benim gecen cuma kilom:78.8
bu cuma :77.7
hedefcim yaziyi bulup geliyorum
bence ara öğünler koy böyle aç beklemegünaydın ben sabah bi tost yedim bide çay, çayıma 2 şeker atmışım.. şimdiden açım hep açım sürekli açım öğle yemeğine saniyeleri sayıyorum, offf napcam ben böyle
şimdi akşama ne pişirecem öğleye ne yiyeceğim bunu düşünüyorum. sabah ne güzel akşam için kara lahana çorbası pişireyim demiştim, aradım aradım dolapta ayırdığım lahanaları bulamadım. galiba sararanları ayırmıştım sağlamları şeffaf poşete koymuştum buzdolabına değil de onu da çöpe koymuşumöğlen gidiyim marketten az sebze meyve alayım
Ya inanmıyorum üye hafta boyunca devamlı burda olur ama bildirim zamanı gelmez..kızlar ortalamamız 0,29, yok mu 0,2 arttıracak,pinoli cemre nerdesiniz
Canım müsait oldukça girmeye çalışıyorum ama her cuma mutlaka kilo bildirimi yapıyorum. Bu hafta da ismimi listede göremeyince beni tamamen listeden çıkardınız diye düşündüm.yok canım tamamen çıkartmadık da sen gelmşiyorsun kigelsen kişlo bildirsen kilo verdinse tekrar listeye bu hafta girebiliyordun
Eeee hani kilo hani psylşım canım..Slm Kızlar beni listeden tamamen çıkardınız mı
Canım neden yazmadın madem öyle, düşünce yoluylamı anlaşıyoruzki biz..Canım müsait oldukça girmeye çalışıyorum ama her cuma mutlaka kilo bildirimi yapıyorum. Bu hafta da ismimi listede göremeyince beni tamamen listeden çıkardınız diye düşündüm.
kilona baktın mı bu sabah?Canım müsait oldukça girmeye çalışıyorum ama her cuma mutlaka kilo bildirimi yapıyorum. Bu hafta da ismimi listede göremeyince beni tamamen listeden çıkardınız diye düşündüm.
Kusura bakmayın da hesap sorar gibi sormadım sadece sordum listede kendimi göremeyince sizleri takip ediyorum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı çok fazla giremiyorum.Eeee hani kilo hani psylşım canım..
Gelip sadece hesap sormaca olmuyor yani.. Takımın kuralları var biliyorsun okudun kabul ettin..
Uygulama bekliyoruz senden..
evet canım bildirim yaptımkilona baktın mı bu sabah?
Canım sen tarafsız olarak oku sende öyle anlarsın.. Ben dün akşam yazdım izinlilerin süresi doluyor diye bu ne demek sabah kilosunu yazan listeye girer demek..Kusura bakmayın da hesap sorar gibi sormadım sadece sordum listede kendimi göremeyince sizleri takip ediyorum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı çok fazla giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?