Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet magie de yok ortalıkta

Yazdiklarinizin hepsini okuyamadim ben kilo bildirimi yaptim ama listefe yokum hedef sen mi ilgileniyosun bi bakarmisin sonra yine cezaalmayayim
Hedefcim bu rovansi ben aldim sanirim haftaya gorusuruz
Hepinizi optum
Yeni gelen arkadaslar grupca gelmis hos gelmis
Internetim sikintili cok paylasim yapamiyorum

S.a. bacilarim.herkese hayirli cumalar bollll dualar.
benim gecen cuma kilom:78.8
bu cuma :77.7
hedefcim yaziyi bulup geliyorum
maşallah canım devamı da gelir inş

günaydın ben sabah bi tost yedim bide çay, çayıma 2 şeker atmışım.. şimdiden açım hep açım sürekli açım öğle yemeğine saniyeleri sayıyorum, offf napcam ben böyle
bence ara öğünler koy böyle aç bekleme

***2.TAKIM 414.ETAP**
lusyen32 ( 66 /65,5 /0,5 / 0,76 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (66,4 /66,1 /0,3 /0,45 %)
Zadegan ( 56,6/56,4 /0,2 /0,35 %)
Meggieee(64,8/ / / %) Sabit
Hepbera(63,5/0,2 /63,3 / 0,32 %)

losefar ( 62,3/61,2 /1,1/0,35 %)410 ve 411. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye döndü/yüzdesi 5e bölündü
secret_88(57,3/57,1/0,2 /0,09 %)411, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü/yüzdesi 4e bölündü

2.takim ortalamasi : %

lusyen burdasın canım, son ekleyen kişi yanlış listeyi alıntılamış

hahhaaaaaaa:)))))))))))))))))sen çok tatlısın hedef yaaaa

kızlar takım içinde de yarışalım yaaa...hani hedef söylüyorduk falan..59u görmek istiyorum artık

MENÜMÜ YAZAYIM

SABAH
1.5 bardak mısır gevreği üzerine 1 bardak süt

ARA
1 adet kayısı, 2 adet çeri domatesi, 2 adet eti cin mini

ÖĞLE
1 adet büyük boy patlıcana karnıyarık, 5 yk kaşığı yoğurt
Aslında meyve de yiyecektim ama doydum yarın kahvaltıda inşallah

AKŞAM
Yok

SPOR
2 saat yürüyüş

porsiyonları küçültmekle ve onu bir yaşam felsefesi haline getirmekle işe başlanmalı. çok katı kurallar koymamalı insanlar kendilerine. her şeyden tadımlık yedikten sonra sanmıyorum ki kilo veremesin.. ben hep ordövr tabağı tarzında yemek yiyorum.

kızlar ortalamamız 0,29, yok mu 0,2 arttıracak,pinoli cemre nerdesiniz
Ya inanmıyorum üye hafta boyunca devamlı burda olur ama bildirim zamanı gelmez..
Kızlar tekrar ediyorum işiniz çıkacaksa telinizi yazın mesajla halledin kilo bildiriminizi.. Boşu boşuna bildirimde bulunmayarak diskalifiye olmayın..

Alta bakıyorum yeni kızlar var hep, bizim üyelerden kimsecikler yok...
Hedef ve ben hariç..

Hedefcim yapacak bişey yok maalesef, bildirimde bulunmadı yazıcaz..18:00 öncesi gelen olursa değiştiririz artık paylaşımda..

yok canım tamamen çıkartmadık da sen gelmşiyorsun ki gelsen kişlo bildirsen kilo verdinse tekrar listeye bu hafta girebiliyordun
Canım müsait oldukça girmeye çalışıyorum ama her cuma mutlaka kilo bildirimi yapıyorum. Bu hafta da ismimi listede göremeyince beni tamamen listeden çıkardınız diye düşündüm.

Canım müsait oldukça girmeye çalışıyorum ama her cuma mutlaka kilo bildirimi yapıyorum. Bu hafta da ismimi listede göremeyince beni tamamen listeden çıkardınız diye düşündüm.
Canım neden yazmadın madem öyle, düşünce yoluylamı anlaşıyoruzki biz..
Hani yazarmısın kilonu, hedef eklesin hemen.. Bu hafta listede olabiliyorsun..

Eeee hani kilo hani psylşım canım..
Gelip sadece hesap sormaca olmuyor yani.. Takımın kuralları var biliyorsun okudun kabul ettin..
Uygulama bekliyoruz senden..
Kusura bakmayın da hesap sorar gibi sormadım sadece sordum listede kendimi göremeyince sizleri takip ediyorum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı çok fazla giremiyorum.

***2.TAKIM 414.ETAP**
lusyen32 ( 66 /65,5 /0,5 / 0,76 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (66,4 /66,1 /0,3 /0,45 %)
Zadegan ( 56,6/56,4 /0,2 /0,35 %)
Meggieee(64,8/ / / %) Sabit
Hepbera(63,5/0,2 /63,3 / 0,32 %)

losefar ( 62,3/61,2 /1,1/0,35 %)410 ve 411. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye döndü/yüzdesi 5e bölündü
secret_88(57,3/57,1/0,2 /0,09 %)411, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü/yüzdesi 4e bölündü
cemre cemre (64,6 / 64,0/0,6 / 0,23 %)411, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü/yüzdesi 4e bölündü

2.takim ortalamasi : % 0,28

Kusura bakmayın da hesap sorar gibi sormadım sadece sordum listede kendimi göremeyince sizleri takip ediyorum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı çok fazla giremiyorum.
Canım sen tarafsız olarak oku sende öyle anlarsın.. Ben dün akşam yazdım izinlilerin süresi doluyor diye bu ne demek sabah kilosunu yazan listeye girer demek..
Elinden geldiğince bol paylaşım bekliyorum senden.. Bi görünüyosun bi ksyboluyosun..

.... vee yüzdemiz düşük olursa ikinci notamızı alıcaz bu hafta, çok gerginim sen de bana hak ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…